ΤΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΑΛΙ???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
    Member

ΤΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΑΛΙ???

ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΒΩ ΘΑ ΠΑΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΟΠΟΤΕ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ...(ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΕΡΕΛΘΟΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΓΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΤΙΚΑ)ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΡΜΑΙΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ!ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΑΡΑΧΩΔΗ ΣΧΕΣΗ...ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΥΑΣΜΑΤΑ...ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΣΑΚΩΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...ΟΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΑΝΕΤΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΩ ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ....ΕΝΤΟΝΟ ΚΛΑΜΜΑ,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟ ΠΟΝΟ,ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ,ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΤΡΕΛΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΝΙΩΘΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!ΔΕΝ Α Ν Τ Ε Χ Ω ΑΛΛΟ!!!ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΩ???ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΕΧΩ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΜΑ ΤΟΝ ΧΑΣΩ!!!ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΜΑΣ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΥΜΑ!!!ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΜΑΙ???ΜΙΑ ΑΝΥΜΠΟΡΗ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΝΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!ΑΧ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΑΣΗ!!!

Member
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ...ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΝΑΩ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ...ΝΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!!!!ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙ...ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ!!!ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ??ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΖΩΗ!!ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΥΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΡΙΨΗ!!!ΠΟΝΑΩ!ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΛΥ!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!

Banned
    Καλημερα η τσακωμοι και οι μικρογκρινιες και ολα αυτα που παθαινεις ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΑ και αναμενομενα γιαμενα γιατι τα παθαινω και εγω....και γενικα αλλα και τωρα στη σχεση μου..τον αγαπω πολυ απλα υπαρχουν γκρινιες ξερεις δεν θελω να σε αφησω αααα θα μπορουσα να σε αφησω απο την αγαπη μ αν δω οτι δεν περνας καλα και φυσικα μετα τα λεμε και λεει τι ηταν αυτα που ειπα!τρελα!ειναι ολα απο την αγαπη και την ανασφαλεια εγω εχει τυχει να κανω και εμετο και να ζαλιζομαι εκειη την ωρα απο την ενταση..απλα να του λες εκεινη την ωρα οταν δειτε οτι ξεφευγετε να σαου κανερι μια αγκαλια η να του κανεις εσυ να αξορκισετε λιγο το κακο και μετα βλεπετε..εχει σημασια να υπαρχει αγαπη και ενδιαφερον οχι πως αυτα θα κοππουν αλλα για παρηγορια..ελπιζω εστω και λιγο να σε κανα να νιωσεις καλυτερα γιατι σε καταλαβαινω μολις χτες εγινε αυτο που παθα...

Senior Member
    Εγω παλι πιστευω πως σε μια υγιει σχεση τσακωνεσαι αλλα οχι συχνα..Με ρεγουλα και για σημαντικους λογους..Τετοιες σχεσεις ειναι καλυτερο να τις αφηνεις πισω πριν σε βλαψουν...και δεν μιλαω εκ του ασφαλους..και εγω ειμαι σε μια σχεση 4,5 χρονια τωρα και το τελευταιο χρονο συνεχεια τσακωνμομαστε χωρις λογο..ισως φταιν οι τριτοι που αναμυχτηκαν(μητερα του,συγγενεις)ισως και εμεις οι ιδιοι...Αρχιζω να νοιωθω πως ειναι αρρωστη σχεση και σκεφτομαι σοβαρα να χωρισω.Θα δειξει..Και εγω θα πονεσω καλη μου αστριντ αλλα δεν γινεται αλλιως καποιες φορες....Πολλες φορες η λυτρωση ειναι επωδυνη αλλα πρεπει να γινει..ΚΑλη τυχη σου ευχομαι

Member
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ !!!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ!!!ΤΡΕΜΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΠΟΥΚΙΑ!!!!ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΑ!!!!ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ???ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΝΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ(ΩΡΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ)ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΝΩ ΕΓΩ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ!!!ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΟΟΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΜΟΥΛΑ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΡΕΜΟΥΣΑ....ΝΑ ΕΦΕΥΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ,ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!

Member
    AKOMA XAΛΙΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΟΥΛΕΙ ΕΙΡΩΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΙΩΘΩ ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ!

Member
    ΘΑ ΝΥΧΤΩΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΟΥ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΡΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ...ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΡΕΜΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΜΑΣ!Η ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΒΟΥΒΗ...ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΥΧΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

Αστριντ...καταρχην μη γράφεις με κεφαλαία είναι πολύ κουραστικό...

Όταν αποφασίζεις να το παίξεις σε καποιον να έχεις και τα κότσια να αναλάβεις την ευθύνη γι αυτό που αποφάσιες....Οι άνθρωποι δεν είναι ρομπότ....κάποια στιγμή κουράζονται...

Senior Member
    Astrid
    είναι φυσικό να σε κυριεύει πανικός
    στη σκέψη της οριστικής διάλυσης μιας μακροχρόνιας σχέσης.
    Ο πανικός όμως δεν είναι καλός σύμβουλος.
    Θα περάσει, κάνε υπομονή.
    Και θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρότερα.

Είναι φυσικό στις τρομακτικές αυτές στιγμές, όπως τις περιγράφεις,
    να ξεχνάς εκείνες τις στιγμές
    του μεγάλου θυμού.

Για να υπάρχουν εκείνες οι στιγμές,
    που μάλιστα εσύ ήσουν δυναμική, αποκαλυπτική
    και όχι παθητική
    υπήρχαν και λόγοι
    λόγοι σοβαροί για εσένα τουλάχιστον
    που σε έκαναν να γίνεσαι τόσο δυναμική.

Όσο κι αν είναι τρομακτικές οι στιγμές που περνάς
    μη ξεχνάς και τις άλλες στιγμές
    του μεγάλου θυμού.

Για να μπορέσεις να κάνεις και τον απολογισμό σου.
    Ένα δίκαιο απολογισμό.
    Με τα σωστά σου και τα λάθη σου
    σε αυτή τη σχέση.

Αν σε βοηθά
    ξεκίνα να γράφεις, έστω και εδώ,
    για εκείνες τις στιγμές
    του μεγάλου θυμού.
    Τους λόγους, τις αφορμές.

Σε ακούμε...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Member

Member
    Originally posted by anwnimi
    Astrid
    είναι φυσικό να σε κυριεύει πανικός
    στη σκέψη της οριστικής διάλυσης μιας μακροχρόνιας σχέσης.
    Ο πανικός όμως δεν είναι καλός σύμβουλος.
    Θα περάσει, κάνε υπομονή.
    Και θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρότερα.

Είναι φυσικό στις τρομακτικές αυτές στιγμές, όπως τις περιγράφεις,
    να ξεχνάς εκείνες τις στιγμές
    του μεγάλου θυμού.

Για να υπάρχουν εκείνες οι στιγμές,
    που μάλιστα εσύ ήσουν δυναμική, αποκαλυπτική
    και όχι παθητική
    υπήρχαν και λόγοι
    λόγοι σοβαροί για εσένα τουλάχιστον
    που σε έκαναν να γίνεσαι τόσο δυναμική.

Όσο κι αν είναι τρομακτικές οι στιγμές που περνάς
    μη ξεχνάς και τις άλλες στιγμές
    του μεγάλου θυμού.

Για να μπορέσεις να κάνεις και τον απολογισμό σου.
    Ένα δίκαιο απολογισμό.
    Με τα σωστά σου και τα λάθη σου
    σε αυτή τη σχέση.

Αν σε βοηθά
    ξεκίνα να γράφεις, έστω και εδώ,
    για εκείνες τις στιγμές
    του μεγάλου θυμού.
    Τους λόγους, τις αφορμές.

Σε ακούμε...
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ...ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ!!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΑ...ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΑΚΡΑΙΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΜΙΣΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ...ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ...ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΥ!!!ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΑΙΛΕΝΟΜΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ 2 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ...ΙΣΩΣ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ...

αστριτ...σου απαντάω εδώ αντί για το υ2υ. Αν είναι έτσι όπως μου τα λες τα πράγματα τότε δεν τα περιέγραψες σωστά. Εμένα μου φάνηκε πως εσύ παίζεις μαζί του και βγάζεις πάνω του τις ανασφάλειες του. Προφανώς δεν είναι έτσι οπότε συγνώμη αν πήρα λάθος μήνυμα...

Member
    Originally posted by Θεοφανία
    αστριτ...σου απαντάω εδώ αντί για το υ2υ. Αν είναι έτσι όπως μου τα λες τα πράγματα τότε δεν τα περιέγραψες σωστά. Εμένα μου φάνηκε πως εσύ παίζεις μαζί του και βγάζεις πάνω του τις ανασφάλειες του. Προφανώς δεν είναι έτσι οπότε συγνώμη αν πήρα λάθος μήνυμα...
    προς θεου μην μου ζητας καλε συγνωμη...δεν εγινε τιποτα!ο γραπτος λογος πολλες φορες μπερδευει γιατι ισως δεν εγραψα κατανοητα καποια πραγματα!ευχαριστω παντως!(οταν θα στελνω σε σενα θα γραφω με μικρα)φιλια!

Senior Member
    astrid ,
    Εχεις επενδυσει πολλα σε αυτον και τη σχεση σας, δεν ειναι ετσι?Και κανεις τοση προσπαθεια να του δειξεις οτι εισαι δυνατη και ακαταπονητη..Μηπως φοβασαι οτι αν του δειξεις τις αδυναμιες σου, θα απογοητευτει και θα σε αφησει?Παιρνει ομως λαθος μηνυματα με αυτη τη σταση σου..Πες μου ομως, αν υποθεσουμε οτι η σχεση που εχετε, τελειωσει, τι θα συμβει, ποιες θα ειναι οι συνεπειες στη ζωη σου?Τι πραγματικα σε δενει με αυτον τον ανθρωπο και τι σημαινει για σενα η σχεση σας?

Member
    ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙΞΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΙΩΘΩ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ!!!ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΕΔΕΙΧΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΕ!ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΚΑΜΟΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΒΛΕΠΩ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ!!!

Page 1 of 3 123 LastLast