ΤΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΑΛΙ??? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό, αλλά υπάρχει το υπερβολικό στοιχείο ίσως,
    της νοοτροπίας μας , απέναντι στα ερωτικά ζητήματα εδώ...
    Το πάθος, συχνά ενισχύεται μέσα απο τους καυγαδες , γιατί μπαίνουν φοβίες εγκατάλειψης κλπ. Το στρατιωτικό ειναι πηγή άγχους, για τον άνδρα ,οσο κοντά και να βρεθεί στο σπίτι του , γιατί εχει χάσει την ατομική του ελευθερία...
    Αν βρίσεις ένα συνάδελφο , η το κορίτσι σου , άντε να σου κρατάει μούτρα, ενω στο στρατό πας ακόμα και σε στρατοδικείο για παράβαση αρχής αν ειναι ανώτερός σου!!!!!!!!!!!
    Φανού λίγο πιο ανεχτική, γιατί εσύ δεν υπηρετείς θητεία και δεν ξέρεις τι σημαινει πειθαρχία ..
    Είναι λογικό, φυσικό και αναμενόμενο, να ειναι πιο ευερέθιστος μαζί σου απο ότι πριν.

Member
    Originally posted by πανος12345
    Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό, αλλά υπάρχει το υπερβολικό στοιχείο ίσως,
    της νοοτροπίας μας , απέναντι στα ερωτικά ζητήματα εδώ...
    Το πάθος, συχνά ενισχύεται μέσα απο τους καυγαδες , γιατί μπαίνουν φοβίες εγκατάλειψης κλπ. Το στρατιωτικό ειναι πηγή άγχους, για τον άνδρα ,οσο κοντά και να βρεθεί στο σπίτι του , γιατί εχει χάσει την ατομική του ελευθερία...
    Αν βρίσεις ένα συνάδελφο , η το κορίτσι σου , άντε να σου κρατάει μούτρα, ενω στο στρατό πας ακόμα και σε στρατοδικείο για παράβαση αρχής αν ειναι ανώτερός σου!!!!!!!!!!!
    Φανού λίγο πιο ανεχτική, γιατί εσύ δεν υπηρετείς θητεία και δεν ξέρεις τι σημαινει πειθαρχία ..
    Είναι λογικό, φυσικό και αναμενόμενο, να ειναι πιο ευερέθιστος μαζί σου απο ότι πριν.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΡΕΘΙΣΤΟΣ ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΒΙΣΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΕΖΕΤΕ!!! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2!με προσβαλλει συνεχεια εγω θα απαντησω αναλογα,ζηλευει υπερβολικα και επιΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΚΟΨΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ!ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΕΕΣ!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΙΑ ΕΙΧΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ\"ΑΜΑΡΤΙΑ\"ΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ...ΑΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ!ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ ΕΔΩ ΠΑΘΑΙΝΩ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΑΠΛΟΥΣ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ!!!

Senior Member
    Ποσο συχνα βρισκεσαι σε αυτη τη δυσαρεστη κατασταση?Θελω να πω οτι αν αυτες οι συνθηκες ειναι διαρκεις, τοτε η σχεση αυτη σου κανει κακο, δεν βρισκεις γαληνη σε αυτη..Το φανταριλικι σιγουραεπιρεαζει τα πραγματα αλλα δεν ειναι δικαιολογια.Οσο για τη βια-ειναι αδιανοητη!!!Δεν πρεπει να συγχωρουμε με τη σταση μας αυτες τις συμπεριφορες γιατι δυστυχως θα επαναληφθουν...
    Ισως ακουστω κοινοτοπη, αλλα αν η κατασταση αυτη σου φαινεται βουνο, ζητα βοηθεια απο καποιον ειδικο.Θα σε βοηθησει να ξαναβρεις τον εαυτο σου, την αξιοπρεπεια σου, ποια εισαι και τι θελεις απο τη ζωη σου τελικα.Ισως αν συλλογιζοσουνα το τι θελεις πραγματικα απο τη ζωη σου θα σε βοηθουσε...

Εχει δικιο η Ζηνοβια πιστευω...
    Αν και δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ενας ψυχολογος μπορει να αποφασισει για σενα αν πρεπει να χωρισης η οχι...
    Αυτο που θα μπορουσε ισως να κανει , ειναι να σε απελευθερωσει σχετικα παντα, απο τον φοβο της εγκαταλειψης , ενισχυοντας την αυτοπεποιθηση σου...
    θα φανω με την σειρα μου επαναληπτικος , αλλα νομιζω οτι η φιλοξενια σου σ ενα καλο και σοβαρο σαιτ διαδικτυου , μπορει να βοηθησει να δεις τον κοσμο ξανα με αισιοδοξια...
    Δεν εχει καμμια σημασια αν εν εχεις διαθεση να κανεις σχεσεις αμεσως με καποιον αλλο...
    Ο στοχος σου ειναι να διαπιστωσεις οτι μπορεις να εισαι αρεστη σε καποιους σοβαρους συνομιλητες , να μπεις εστω και εικονικα σε μια σχεση μαζι τους και να βρεις τον τροπο να διαπιστωσεις τυχον ελλειψεις και λαθη στην συμπεριφορα σου με τους αντρες γενικα ....
    Οταν δυο ανθρωποι φτανουν στα εσχατα ορια συμπεριφορας , ειναι αδυνατο να μην υπαρχει κατι που εμποδιζει την ικανοτητα τους να επικοινωνησουν...
    Στο σαιτ γνωριμιων με την ασφαλεια της ανωνυμιας σου , μπορεις να τεσταρεις την δικη σου ικανοτητα επικοινωνιας με τους ανδρες και να σιγουρευθεις για τον εαυτο σου πριν παρεις καποια σημαντικη αποφαση στην υπαρχουσα σχεση σου...

Member
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ!!!ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΘΑ ΧΩΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ,ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ!!!ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ(ΟΧΙ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ)ΜΟΥ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ!!!ΤΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΠΑΝΕΙΛΘΑΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΛΛΟΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ,ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΟΠΑΙΠΙΘΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ....ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ...ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΙΣΩΣ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΕΝΔΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ!

Senior Member
    Μη ξεχναμε οτι οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων ειναι ενα εξαιρετικα πολυπλοκο ζητημα ναι αμφιβαλλω αν ο γραπτος λογος μπορει να κανει και πολλα...τουλαχιστον ο γραπτος λογος σε ενα φορουμ που αποτελειται απο μερικες σειρες.
    Πως να περιγραψεις το ταιρι σου,εσενα και τη σχεση-χημεια που εχετε σε λιγες σειρες?
    Και ο καθενας αναλογα με τα βιωματα του καταλαβαινει και κατι αλλο και απανταει αναλογα.
    Μπορει να βρεθει και κατι που μπορει καποιος να σου πει και να σου κανει κλικ αλλα μην περιμενετε και πολλα,περισσοτερο ειναι ξαλαφρωμα για αυτον που γραφει τα προβληματα και καθως τα γραφει πολλες φορες ξεφυτρωνουν λυσεις στο μυαλο του απο μονες τους.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΠΑΝΤΩΣ...ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΟΙΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩ ΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...Η ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!:(

Ειστε κατα την γνωμη μου και οι δυο στην καρδια της χρησιμοτητας οποιασδηποτε μορφης επικοινωνιας!
    Καταρχην βγαζεις απο μεσα σου κατι που ισως να μην μπορεις να πεις καθαρα , γιατι υπαρχει συναισθηματικη φορτιση , αλλα οι αλλοι που δεν την εχουν για τον α η τον β λογο και σπεπτονται πιο καθαρα μπορουν να βοηθησουν , με την αποψη τους να δειτε σκοπιες αγνωστες στον ιδιο σας τον εαυτο! Η Αστριντ πχ αναρωτιεται αν της λειπει η αυτοπεποιθηση...Μπορει η λυση στον ποβλημα της να ειναι απλα η διαπιστωση αυτης της υποθεσης!!!!!!!!!!!!!Ολα τα αλλα ισως βρουν διεξοδο μονα τους μετα...

Member
    ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΧΑΛΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!!!ΕΔΩ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΕΓΩ...ΣΑΝ ΝΑ μου ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΛΥΠΗΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ!ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ\"ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ?ΜΗΝ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙΣ?ΧΩΡΙΣΕ ΜΕ !!!ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΩ?\" ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ....ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΩ...ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ...ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΠΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ...ΜΟΝΟ ΕΞΑΡΤΗΣΗ...ΣΑΝ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ!ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΠΟΙΑ????ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕ ΠΕΡΣΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΕΞΑΡΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ!ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ!!!ΑΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!

Πριν απο λίγες μέρες , έδειξαν στην κρατική τηλεόραση της Γαλλίας, ένα ζευγαρι κάπου στην περιοχη της Μασσαλίας , Ιταλικής καταγωγής , το οποίο κρατά μια πιτσαρία απο τις χιλιάδες που ανταγωνίζεται , με μυστικό της επιτυχίας τους, αυτο που θα αποκαλέσω στην συνέχεια, \"τον ιδανικό καυγά\"!
    Τι ειναι λοιπόν ο ιδανικός (εμπορικός τουλάχιστον σίγουρα, καυγάς)?
    Ενα κλασσικό ζευγαρι 65ρηδων , εγωιστών και πεισματάρηδων, που ο άντρας φτιάχνει πίτσες και η γυναίκα της σερβίρει στους πελάτες , χωρίς να σταματούν ούτε για νερό, που λέμε, να βρίζει ο ένας τον αλλο, μπροστα στους πελάτες , που απο ότι κατάλαβα, μάλλον έρχονται περισσότερο για το \"ρεαλιτυ σόου\"! \"Μα καλά κουφός είσαι?Προσουτο με μελιντζανες σου είπα και μου δίνεις ζαμπόν Παρμας με πομοντορο ρε βλάκα\"? ουρλιάζει νευριασμένη η γυναίκα και δωστου στο τροχαδι απο την κουζίνα ο άνδρας της , να της αρπαει την πιτσα απο τα χερια και να την πηγαινει σε ενα αλλο τραπεζι , φωναζοντας \" Μην την παρεξηγειτε! Απο τοτε που σταματησε η περιοδος της αναρωτιεμαι γιατι καθομαι εδω μαζι της ακομα ! Τοσα νεαρα κοριτσια μου ζητανε δουλια και εγω εχω αυτη την γεροντοκορη την κακιασμενη στα προθυρα της Αλσχαιμερ να μου διωχνει τους πελατες!
    Και δωστου απο την αρχη η γυναικα , μεχρι να παρεμβουν οι πιο νεοι πελατες που ισως να μην εχουν καταλαβει το ποσο πολυ \"πουλαει\" στις μερες μας ενα ριαλιτυ σοου λαιβ!
    Γιατι επιτρεψτετε μου αγαπητοι φιλοι , να σας πω οτι πισω απο καθε καυγα σε ενα ζευγαρι με καποια χρονια στην πλατη, κρυβεται πολυ δοση υποκρισιας εστω και αν ειναι ασυνειδητη και καταστρεπτικη οταν χανεται ο αυτοελεγχος και μετατρεπεται σε πργματικη απειλη για την σωματικη ακεραιοτητα των \"ηθοποιων\".
    Γιατι αυτη ειναι η μονη βασικη και ουσιαστικη διαφορα απο πρακτικης σκοπιας
    Οτι μια αλυσιδα συγκρουσεων , που συνηθως ανανεωνει τα συναισθηματα σε ενα ζευγαρι
    μπορει να καταληξει ασχημα ....

Member
    ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ!!!ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ...

Originally posted by astrid
    ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ...ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ!!!ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΣ...
    Σ\'ευχαριστω αστριντ , γιατι μου δινεις κουραγιο να συνεχισω ...
    Φοβαμαι μην μου γινει εξη παλι να δουλευω τσαμπα βεβαια , γιατι ισως καποιοι αλλοι να με βλεπουν ηδη με μισο ματι.
    Αλλα αν σπουδασα ψυχολογια , μια εποχη που ο μεσος Ελληνας νομιζε οτι διαβαζω το φλυτζανι , ηταν γιατι οπως ολοι μας νομιζω
    ειμαστε μερος των προβληματων που καλουμαστε να λυσουμε....
    Ενας μηχανικος , εχτισε ενα σπιτι και καθαρισε μεχρι να γινει ισως καποιος μεγαλος σεισμος!
    Ενας ψυχολογος ομως ζει καθημερινα τον σεισμο στην ψυχη του και σε εκεινη των αλλων και αντλει δυναμη απο την δικη τους ευχαριστια , που αποτελει το πιο σημαντικο δωρο ,
    για οτι καταφεραν να προσφερουν με τις γνωσεις τους...
    Κλεινωντας θα ηθελα να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη για να την διαβασουν ολοι οσοι σημερα εχουν παρομοια προβληματα...
    Οσο οι καυγαδες σας δεν επηρεαζουν την αποτελεσματικοτητα σας στην εργασια , χαρείτε τους και αποφευγετε μονο τις ακροτητες....χωρις καυγαδακι, ισως να σας φαει το σαρακι της αμφιβολιας για τα συναισθηματα αυτων που αγαπατε...
    Προσοχη ομως να μην πειραχθει η οικονομικη σας ανεξαρτησια .
    Γιατι τοτε τα προβληματα βγαζουν ριζες και βαθαινουν τοσο πολυ , που μια μερα θα ζειτε κοντα σε αγνωστους!

Senior Member
    Φοβαμαι μην μου γινει εξη παλι να δουλευω τσαμπα βεβαια , γιατι ισως καποιοι αλλοι να με βλεπουν ηδη με μισο ματι.
    Αλλα αν σπουδασα ψυχολογια , μια εποχη που ο μεσος Ελληνας νομιζε οτι διαβαζω το φλυτζανι , ηταν γιατι οπως ολοι μας νομιζω
    Ενας μηχανικος , εχτισε ενα σπιτι και καθαρισε μεχρι να γινει ισως καποιος μεγαλος σεισμος!
    Ενας ψυχολογος ομως ζει καθημερινα τον σεισμο στην ψυχη του και σε εκεινη των αλλων και αντλει δυναμη απο την δικη τους ευχαριστια , που αποτελει το πιο σημαντικο δωρο ,
    Κλεινωντας θα ηθελα να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη για να την διαβασουν ολοι οσοι σημερα εχουν παρομοια προβληματα...
    Οσο οι καυγαδες σας δεν επηρεαζουν την αποτελεσματικοτητα σας στην εργασια , χαρείτε τους και αποφευγετε μονο τις ακροτητες....χωρις καυγαδακι, ισως να σας φαει το σαρακι της αμφιβολιας για τα συναισθηματα αυτων που αγαπατε...
    Γιατι τοτε τα προβληματα βγαζουν ριζες και βαθαινουν τοσο πολυ , που μια μερα θα ζειτε κοντα σε αγνωστους!

πανο

απο τοτε που ελειψα

εχεις γινει πολυ πολυ ανθρωπινος

σχεδον μου αρεσει η συνεισφορα σου εδω

εγω παντως τωρα δε σε βλεπω με μισο ματι

αν και ουτε πριν σε εβλεπα ετσι

αλλα με μιση καρδια

με απολυτη ειλικρινεια

researcher

Originally posted by researcher

πανο

απο τοτε που ελειψα

εχεις γινει πολυ πολυ ανθρωπινος

σχεδον μου αρεσει η συνεισφορα σου εδω

εγω παντως τωρα δε σε βλεπω με μισο ματι

αν και ουτε πριν σε εβλεπα ετσι

αλλα με μιση καρδια

με απολυτη ειλικρινεια

researcher
    δεν ήμουν ποτέ καλός με τους γρίφους ερευνητή..
    Σου ειναι εύκολο να γίνεις πιο σαφής με την \"μισή καρδιά\"?

Senior Member
    δεν ηταν γριφος

ηταν αυτο που βιωσα

και δεν μου ερχονται τωρα αλλα λογια

θα τα λεμε ομως ετσι κι αλλιως

και η επικοινωνια θα δειξει τι σοι επικοινωνια θα εχουμε

ετσι αυθορμητα γραφω παντως

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast