Results 31 to 38 of 38
Thread: ΤΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΠΑΛΙ???
-
30-07-2009, 22:26 #31
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ?ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΒΟΥΝΟ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ(ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ)ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΩ!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ?
- 31-07-2009, 00:21 #32
Μη φοβασαι την ψυχοθεραπεια.Θα ξυπνησει ξανα τις δυναμεις σου και θα ανακαλυψεις και αλλες που ουτε το φανταζοσουν.
31-07-2009, 11:15 #33
Originally posted by astrid
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ?ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΒΟΥΝΟ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ(ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ)ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΩ!ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ?
Αναφερω πολλα για τον μηχανισμο εξαρτησης...
Μονο που επειδη ειναι η πιο ισχυρη απο ολες , φοβαμαι πως αντικαθισταται μονο απο ενα αλλον καλυτερο σαν εξαρτηση
Εστω και αν γινει μονο εικονικα στην φαση που δεν θες να βγεις απο αυτη την σχεση!
Για να παψεις να βλεπεις τον κοσμο αυτο με τα ματια της καψουρας μπορεις να πας μια βολτα σε ενα αλλο εικονικο , για να δεις οτι ολα προερχονται στην πραγματικοτητα απο την φαντασια και την ευαισθησια σου....
31-07-2009, 14:24 #34
πανο μου ευχαριστω!που ειναι το αρθρο?καλο ακουγεται αλλα το θεμα ειναι πως το κανεισ αυτο...με ποια δυναμη???
02-08-2009, 12:51 #35
και εγω εξαρτωμε απο τον συντροφο μου το προβλημα στην σχεση μασ ειναι οταν παραφερομε φανταζομαι φταιει η σχιζοφρενεια γιαυτο αλλα εχει υπομονη μαζι μου
02-08-2009, 13:45 #36
Originally posted by astrid
πανο μου ευχαριστω!που ειναι το αρθρο?καλο ακουγεται αλλα το θεμα ειναι πως το κανεισ αυτο...με ποια δυναμη???
πραγματι οσο πιο πολύ αγαπάς καποιον ,τόσο πιο πολύ σου αποροφα όλη σου την ενέργεια αυτη η παθιασμένη σχέση...
Γιαυτό μίλησα για εικονικό ταξείδι στον κόσμο των νέων γνωριμιων αντί για ένα κοινόχρηστο φορουμ στο οποίο σήμερα, οποίος αισθάνεται επιθετικότητα, έρχεται εδώ μέσα να ξεσπάσει πάνω σου η πάνω μου... Αυτό φυσικά, δεν εχει καμμια θετική προοπτική να σου δώσει την δύναμη που χρειάζεσαι για να βγεις απο το τέλμα...
Βασικά αυτη η δύναμη που ψάχνεις, ειναι η ίδια η ζωική σου ενέργεια...Θυμάσαι στην φυσική που καναμε το μάθημα
\"της αρχής διατήρησης της ενέργειας \"του Λαβουαζιέ?
Αυτό περίπου συμβαίνει και με την ζωική ενέργεια...
Δεν χάνεται ποτέ...Απλά μεταμορφώνεται σε άλλες μορφές...
Ίσως οι συχνοί και παθιασμένοι καυγαδες σε ένα ζευγαρι κρύβουν μια άλλη πραγματικότητα , μια άλλη σύγκρουση, σεξουαλικού περιεχόμενου...
Για να γράψεις το προφιλ σου δωρεάν σε ένα σοβαρό σαιτ γνωριμιων με μοντερειτορ , δεν χρειάζεται καθόλου ενέργεια...
Ενα κλικ φτάνει για να βρεθείς ξανά απο την αρχή, με μια νεα ταυτότητα σε ένα περιβάλλον που όπως εδώ τιτλοφορείται \"φορουμ υποστήριξης\" , εκεί θα καλεί ανθρώπους, που έχουν αναγκη να γνωρίσουν άλλους για φίλια , έρωτα η μια πιο σοβαρή σχέση...
Σχεδόν πάντα , το \"άδειασμα\" απο ενέργεια που νοιωθεις, οφείλεται στο ότι προσπαθείς ασυνείδητα, να αλλάξεις καποιον .
Γιατί ειναι πιο εύκολο συχνά, να αλλάξεις τους άλλους, απο ότι τον ίδιο τον εαυτό σου!
Δοκίμασε σαν ένα \"παιχνίδι ζωης \", να βρεθείς σε ένα τέτοιο χώρο και υπομονετικά να \"ξεφυλλίσεις \" όλα τα προφιλ των ανδρών ψάχνοντας κυρίως, τα κείμενα αγγελιών που βάζουν!!!! Αυτό που με έκανε να πιστεύω ακράδαντα το πόσο ωφέλιμη υπηρεσία ειναι για την ανθρωπότητα, η βιομηχανία γνωριμιων διαδικτύου , ειναι η πληθώρα ευρηματικότητας και πραγματικής ποίησης την οποία συνάντησα στην προσπάθεια κάποιων να καλέσουν το ταίρι τους να ενδιαφερθεί γιαυτους !!!!!!!!!!!!!!Ομολογώ ότι συχνά συγκινήθηκα τόσο πολύ,
που θα ήθελα να ήμουνα γυναίκα, για να μπορούσα έστω και εικονικά, να τους ικανοποιήσω αυτο το τόσο όμορφο και ξεχασμένο στον αιώνα μας , ερωτικό πάθος.
Καντο φιλενάδα μια μέρα που θα αισθάνεσαι ήρεμη και μόνη
με στόχο να δεις κυρίως τι νομίζεις ότι βλέπουν οι άνδρες σε σένα και τι βλέπεις εσύ σε αυτούς, όταν η εικόνα θα σχηματίζεται κυρίως στην φαντασία σου , σαν μια άσκηση σοφίας, που κανένα αλλο μέσο δεν μπορεί να σου προσφέρει σήμερα, για να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου ,την πηγή άγχους σου [θα δεις σίγουρα καποιον εκεί μέσα, που θα σε κάνει να νομίζεις ότι ειναι ο άνθρωπός σου ] με την βασική διαφορά, ότι εκεί, στην εικονική πραγματικότητα , θα βρεις την δύναμη εύκολα να τον ξεπεράσεις, να τον μάθεις καλύτερα , να δοκιμάσεις να αλλάξεις κάτι και να δεις αν εχει επιθυμητά αποτελέσματα, να κάνεις όλα όσα δεν σε αφήνει η παιδεία ,
τα στερεότυπα και η σημερινή σου συναισθηματική δέσμευση... Έγραψε κάποιος , ότι τα σαιτ γνωριμιων διαδικτύου, ειναι τα γραφεία συνοικεσίων του 1960 !!!!!!
Προφανώς δεν εχει βρει το θάρρος να μπει ποτέ σε καποια απο αυτά τα οποία έχουν μοντερειτορ και κανόνες ισότιμης λειτουργίας στα μέλη....
Γιατί η εικονική πραγματικότητα εχει σχέση με τον πραγματικο κόσμο , μόνο όταν το αποφασίσουν και οι δυο ενδιαφερόμενοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Αυτό σημάνει ότι δεν χρειάζεται το συνοικέσιο, γιατί θα ξέρουν τόσα πολλά ο ένας για τον άλλον, που δεν θα χρειάζεται πια η μεσολάβηση κανενός για να βρουν μόνοι τους την ευτυχία τους....
02-08-2009, 13:54 #37
Originally posted by lina
και εγω εξαρτωμε απο τον συντροφο μου το προβλημα στην σχεση μασ ειναι οταν παραφερομε φανταζομαι φταιει η σχιζοφρενεια γιαυτο αλλα εχει υπομονη μαζι μου
Ολα τα ζευγαρια εχουν προβληματα και οχι μονο αυτα στα οποια υπαρχει ενας η δυο ψυχικα ασθενεις....
Γιατι ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος απο τον αλλον...
Εχει διαφορετικες αναγκες και βαζει αλλες προτεραιοτητες...
10-09-2009, 16:00 #38
παιδια δεν αντεχω αλλο!
παλι χτες τσακωθηκαμε για κατι ανοητο και μετα αυτος ξαπλωσε...και κοιμηθηκε...κατι λογικο γιατι ηταν γελοιος ο καυγας μας...εμενα με εποιασε κριση,τον ξυπναγα,εκλαιγα υπερβολικα...δεν μπορουσα να μιλησω απο το κλαμμα!!!!ημουνα σε κατασταση σοκ ρε γαμωτο ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ! δεν μπορουσα να ηρεμησω,ηθελα να πεσω κατω να χτυπιεμαι......ποναγε το σωμα μου απο την ενταση...κανονικη κριση...και του το ειπα,του λεω μαλλον ειμαι αρρωστη,κατι δεν παει καλα!!!Μολις ηρεμησαμε και με αγκαλιασε μου περασαν ολα...ΟΛΑ ΟΜΩΣ !!!αληθεια σας λεω δεν το εκανα επιτηδες για να τα βρουμε(ουτως η αλλως)θα τα βρισκαμε...ηταν κατι σαν κριση με κλαμμα και ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΝΕΥΡΑ ηθελα να τον βρισω ειχα χασει την ψυχραιμια μου!!!ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,το παθαινω μονο οταν τσακωνομαστε οχι αλλες ωρες η γενικα οχι σε αλλους τομεις της ζωης μου πχ επαγγελματικα,οικογενειακ� �...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΩ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή