ΒΟΗΘΕΙΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: ΒΟΗΘΕΙΑ

Junior Member
    Helonaki, η σχολή σου δεν έχει συμβουλευτική υπηρεσία; Αν έχει, τότε θα μπορείς να πηγαίνεις εκεί δωρεάν. Καλό θα ήταν να το κοιτάξεις.

Junior Member
    Cherry τα πραγματα ειναι καπως καλυτερα ,αν κ εχω καποιες στιγμες τις σκεψεις πολυ εντονα αλλα δε κρατανε τοσες ωρες κ δε με τρελλαινουν τοσο.Βεβαια η αληθεια ειναι οτι αυτες τις 2 μερς ημουν με το αγορι μου οποτε \"ξεφυγα\" λιγο απο αυτα....Μολις αποχωριστηκαμε ομως κ παλι φοβαμαι αλλα μου φαινεται οχι τοσο....
    Οσο για τη σχολη μου που μου λετε παρακατω δε ξερω καν τι ειναι αυτο δε το εχω ξανακουσει ....το μονο που εχουμε σιγουρα ειναι συμβουλους για θεματα μαθηματων.Η σχολη μου ειναι στην επαρχια κ δε ξερω σε τι ακριβως θα μπορουσε να με βοηθησει αν εχετε παραπανω πληροφοριες πειτε μου σας παρακαλω...

Senior Member
    εχω την εξης απορια τι ποσοστο παει σε ψυχιατρο ? ειναι κανενας καλα στην ψυχη?εδω που ζω εγω οι περισσοτεροι εχουν ψυχολογικα οι φιλοι μου οι γνωστοι μου οι γειτωνες χαμος γινεται κατι φταιει δεν μπορει να τρελλενετε ετσι στα καλα καθουμε ο κοσμακις λειπει η αγαπη

Senior Member
    Μη ξεχνας και το εξης κανονα:
    Αν πεις σε καποιο εχω τη μεση μου θα σου πει...ασε και εγω και κεινο και το αλλο.
    Αν πεις εχω πονοκεφαλο,θα σου πει και μενα και κεινο και το αλλο και παιρνω που και που ασπιρινη κλπ.
    Αν τους πεις για αγχος κλπ ψυχοφθορες καταστασεις τοτε και αυτοι θα απαντησουν αναλογως,ολοι ανθρωποι ειμαστε δεν ειναι κατι εντελως ξενο στον αλλο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 2 of 2 FirstFirst 12