πρεπει να αγαπαμε τον εαυτο μας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    tweetaki15
    Guest

πρεπει να αγαπαμε τον εαυτο μας

κοριτσια μου πρεπει να το παρουμε αποφαση...............πρεπει να αγαπαμε τον εαυτο μας οπως κ να ναι.............αυτο ειναι ενα θεμα στο οποιο θα γραφετε τα πραγματα που λατρευετε πανω σας εξωτερικα αλλα κ εσωτερικα..........πρεπει να ανακαλυψουμε τα ωραια που κατεχουμε κ να τα δειξουμε χωρις να ντρεπομαστε....................αγαπ ηστε τον εαυτο σας γιατι αν δεν το κανετε εσεις κανενας αλλος δεν θα το κανει...........

tweetaki15
    Guest
    μην με πειτε ψωναρα αλλα ανακαλυψα πολλα ωραια πραγματα πανω μου που δεν τα βλεπα πριν καιρο............εξωτερικα τα ματια μου απο το σχημα αλλα κ επειδη ειναι πρασινα,το στηθος μου,επειδη ειμαι ψηλη καθως κ το προσωπο μου διοτι ειμαι πολυ γλυκεια.........εσωτερικα ειμαι πολυ ευαισθητη κ θελω να βοηθω ολους οσους το εχουν αναγκη.....αυταααααααα απο μενα σειρασαςςςςςςςςςς

Senior Member
    Εγώ τον αγαπάω τον εαυτό μου όπως και να'ναι, χοντρή ή αδύνατη μου αρέσω. Δεν πιστεύω ότι ιείμαι πιο ωραία αδύνατη, απλώς μας έχουν περάσει τα πρότυπα και υποσεινύδητα το πιστεύουμε αυτό. Μ' αρέσει το σώμα μου, ακόμα και η κοιλιά μου, εντάξει αν φτάσω πάνω από 100 κιλά δεν ξέρω αν θα μ'αρέσει, αλλά μέχρι αυτά τα κιλά το θεωρώ φυσιολογικά. Όλα είναι θέμα κοινωνίας και τι μας περνάνε. Κάποτε ήταν της μόδας οι ζουμερές, τώρα έχουμε ξεπέσει κατά πολύ. Το φαγητό, το οποίο είναι από τις απολαύσεις της ζωής, νιώθουμε τύψεις αν το τρώμε, λες και κάναμε κανένα έγκλημα, και οι περισσότεροι σχολιάζουν ή κοροιδεύουν τους παχουλούς ανθρώπους. Ακόμα και τα λόγια μου για τον εαυτό μου,θα ακουστούν περίεργα. Μαριλί, εσύ δεν έχεις κανένα "πρόβλημα" με τα κιλά σου.

Senior Member
    Προσωπικά, βρίσκω όμορφα πάνω μου τα μεγάλα πράσινα μάτια μου. Για τίποτα άλλο ,δε μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Και τα πόδια μου καλούτσικα είναι, αν και είναι γεμάτα σημαδάκια από χτυπήματα και κοψίματα από το ξύρισμα από τα γόνατα και κάτω.

tweetaki15
    Guest
    κοριτσια χαιρομαι παρα πολυ που αγαπατε κατι πανω σας ετσι πρεπει να βλεπουμε τα καλα.lbp χαιρομαι παρα πολυ γιαυτα που εγραψες να που ειπες κ κατι σοφο για τον εαυτο σου...........ετσι πρεπει να θεωρεις τον εατο σου καλο γιατι κανεις δεν θα σε θελει αν πρωτα εσυ η ιδια δεν αγαπας τον εαυτο σου........παρα πολυ ωραια αυτα που ειπες α κ αντρες μν νομιζετε θελουν να πιανουν κ λιγο μπουτακι οχι μονο κοκκαλα...........

Senior Member
    Thanks..

tweetaki15
    Guest
    που ειστε βρε ολες χαμενες .....................πειτε μου πραγματα που αγαπατε πανω σας ειναι καλο αυτο..................ολοι εχχουμε κατι καλο πανω μας.........

Senior Member
    ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ....

ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ

Senior Member
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩς ΤΟΝ ΘΕΣ.
    ΣΤΑΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ,ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΣ ΡΑΓΑΔΟΥΛΕΣ ΣΟΥ,ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ...
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ.
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩς ΤΟΝ ΘΕΣ ΕΣΥ.
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΕΣ!!

tweetaki15
    Guest
    ναταλια μου θα τα καταφερεις στο ευχομαι.............dreamer ποσο πολυ συμφωνω μαζι σου ετσι ειναι οπως τα λες....

Senior Member
    TO PALEYO POLI KAI ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΜΠΑΡΑΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΔΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΜΟΥ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΩ ΕΓΩ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΥΥ

tweetaki15
    Guest
    αν υπαρχει καποιος τροπος να σε βοηθησω πεμου κ θα το κανω γιατι κ γω παλια ειχα φτασει σε σημειο να μισω τον ιδιο μου τον εαυτο οσο κακο κ αν ακουγεται αυτο.

Senior Member
    Originally posted by marili
    που ειστε βρε ολες χαμενες .....................πειτε μου πραγματα που αγαπατε πανω σας ειναι καλο αυτο..................ολοι εχχουμε κατι καλο πανω μας.........
    -πάνω μου αγαπάω το στήθος μου.
    -την ελιά που έχω στο ζυγωματικό μου ,που για χρόνια βλέπω βεντέτες του παλιού καλού σινεμά να βάζουν σε εκέινο το σημείο ψευτικη.
    -το πρόσωπό μου που το θεωρώ όμορφο
    -τα σχετικά μακριά μου πόδια
    -τον ποπό μου που όοοοσο και αν τεραστιος γίνεται πάντα είναι σφιχτός και στητός.

πωωωω ψώνιο είμαι τελικα
    αλλά δεν φταίω εγώ...
    κάποιοι άλλοι με έκαναν

tweetaki15
    Guest
    alikaki α μπραβο ετσι δεν πειραζει να μαστε κ ψωνια αρκει να αρεσουμε στους εαυτους μας.................χιχι