Ποια ταινία είδατε πρόσφατα και σας άρεσε; - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 56 FirstFirst ... 4445253545556 LastLast
Results 796 to 810 of 833
    Senior Member
    Χθες είδα το Gladiator 2...Δεν καταλαβαίνω το hate...Μια χαρά ταινία ήταν,ισάξιο του 1ου
    Να το δείτε
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Είδα το Wicked με την Αριάνα Γκράντε..Απαράδεκτο!... Αποτελεί προσβολή και για το βιβλίο και για την ταινία The Wizard of Oz...2 στα 10.

Senior Member
    η τελευταία ταινία που είδα είναι μια χριστουγεννιάτικη ονόματι ΝΟΕΛ στο έρτφλιξ, περνάει η ώρα, χαλαρώνεις.
    είδα επίσης τα Πεσμένα Φύλλα την οποία λάτρεψα και το Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες που ήταν πολύ ωραιοποιημένο γενικά, παντού υπάρχει η ομορφιά, δε λέω, αλλα οκ. το στόρι σε κρατάει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    η τελευταία ταινία που είδα είναι μια χριστουγεννιάτικη ονόματι ΝΟΕΛ στο έρτφλιξ, περνάει η ώρα, χαλαρώνεις.
    είδα επίσης τα Πεσμένα Φύλλα την οποία λάτρεψα και το Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες που ήταν πολύ ωραιοποιημένο γενικά, παντού υπάρχει η ομορφιά, δε λέω, αλλα οκ. το στόρι σε κρατάει.
    Γεια σου user! Ελπίζω ο νέος χρόνος να σε βρει με όσα αναζητάς και θες για την πάρτη σου! Κι εμένα μου άρεσε το Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες, κι ας ήταν όπως το περιέγραψες ακριβώς.
    Τελειώνω το Young Sheldon στο νετφλιξ, μιλάμε ότι έχω δει τόσα από τον εαυτό μου σε αυτόν τον μικρούλη, όπως ήμουν στην παιδική μου ηλικία, χα χα. Το προτείνω γιατί έχει πολύ πλάκα, σενάριο ωραίο και καλοί ηθοποιοί, βγάζει γέλιο και είναι κοντά στις συμπεριφορές ενός ανθρώπου που είναι στο φάσμα.

Senior Member
    Η χειραποσκευη του νετφλιξ.
    Με μπόλικη δράση, σασπένς και ανατροπές.
    Θα έλεγα έξυπνο σενάριο.
    Όποιος θέλει δράση του την προτείνω.

Senior Member
    Ειδα το juror#2.Καλο,αλλα εχω δει πολυ καλυτερα δικαστικα.Ειδα χθες το Only the animals στο ερτφλιξ,γαλλικο θριλερακι που βλεπεται ευχαριστα.
    Αγριμι ειδες Αλογα τελικα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Ειδα το juror#2.Καλο,αλλα εχω δει πολυ καλυτερα δικαστικα.Ειδα χθες το Only the animals στο ερτφλιξ,γαλλικο θριλερακι που βλεπεται ευχαριστα.
    Αγριμι ειδες Αλογα τελικα?
    Τσακαλάκι μου δεν μπόρεσα, ήμασταν γριπιασμένοι, φτου. Με την πρώτη ευκαιρία τους έχω πάντα στο νου μου να τους πετύχω κάπου, είναι αγαπημένη αυτή η κολλεκτίβα πια! Υγεία και δύναμη εύχομαι φίλε.

Senior Member
    Είδατε την Μαρία Κάλλας με την Τζολί?
    Μια ταινία για το πως αισθάνεσαι όταν νοιώθεις ότι ο κόσμος έχει τελειώσει για σένα και τα καλύτερα είναι στο παρελθόν.
    Μια ζωή χωρίς προοπτική είναι μαρτύριο και υποφορά...8 στα 10

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Γεια σου user! Ελπίζω ο νέος χρόνος να σε βρει με όσα αναζητάς και θες για την πάρτη σου! Κι εμένα μου άρεσε το Εκεί που τραγουδούν οι καραβίδες, κι ας ήταν όπως το περιέγραψες ακριβώς.
    Τελειώνω το Young Sheldon στο νετφλιξ, μιλάμε ότι έχω δει τόσα από τον εαυτό μου σε αυτόν τον μικρούλη, όπως ήμουν στην παιδική μου ηλικία, χα χα. Το προτείνω γιατί έχει πολύ πλάκα, σενάριο ωραίο και καλοί ηθοποιοί, βγάζει γέλιο και είναι κοντά στις συμπεριφορές ενός ανθρώπου που είναι στο φάσμα.

γεια σου αγριόμελο!
    ευχαριστώ κι αντεύχομαι!
    έχω δει σποραδικά το μπιγκ μπάνγκ και όντως είναι ατακαδόρικη σειρά, και το young sheldon δεν θα διέφερε πολύ σε αυτό.

εγώ τελειώνω την τρίτη σαιζόν του mayor of kingstown -που μόλις σήμερα έμαθα ότι είναι στον Καναδά. καλή σειρά, αστυνομική περιπέτεια, με πολλή κόκα παντού χύμα ακριβή φτηνή κόκα. ωχου.

η Χειραποσκευή είναι σειρά ή ταινία Πλέηερ; μυστήριο ακούγεται.

Senior Member
    Kneecap (2024)

Σεξ, ναρκωτικά και ιρλανδική ραπ.

Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Τσακαλάκι μου δεν μπόρεσα, ήμασταν γριπιασμένοι, φτου. Με την πρώτη ευκαιρία τους έχω πάντα στο νου μου να τους πετύχω κάπου, είναι αγαπημένη αυτή η κολλεκτίβα πια! Υγεία και δύναμη εύχομαι φίλε.
    Ε οχι και κολεκτιβα,κοοπερατιβα με τα ολα της!!Και γω περιμενω προβολη στα μερη μου.Αντευχομαι φιλη

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Ε οχι και κολεκτιβα,κοοπερατιβα με τα ολα της!!Και γω περιμενω προβολη στα μερη μου.Αντευχομαι φιλη
    χαχα, ναι, σόρρυ, βιαζόμουν.
    Κοοπερατίβα με τα όλα της, αγαπώ.

Είδα το El Secreto del Rio, το Μυστικό του Ποταμού. Είναι σειρά, όχι ταινία, που την αγάπησα για όσα συναισθήματα μου έβγαλε, για όσα έμαθα, πχ για τις γυναίκες Μούσσα, οι οποίες πέρασαν τα πάνδεινα στον τόπο που γεννήθηκαν, γιατί ήταν διαφορετικές και το κορμί τους και το φύλο τους δεν ταίριαζε σε ό,τι όριζαν γι αυτές άλλοι από τη γέννησή τους ήδη. Έχει να κάνει με τα σώματα και τις αγάπες και με τα μίση, πως αυτά πληγώνουν ή γιατρεύουν, τα σώματα αυτά που ορίζονται ως μιαρά, ανεπιθύμητα, πούστικα, ανδροπρεπή ή θηλυπρεπή, με όργανα που άλλαξαν, με στήθη που δεν υπήρχαν πριν, με δυσκολίες αποδοχής, με βία. Την προτείνω, αλλά μπορεί να παίξει κλάμα, να το ξέρετε.

https://www.imdb.com/title/tt30068040/

Senior Member
    αλλά μπορεί να παίξει κλάμα.. => my favorite genre!

είπα για αλλαγή να δω μια ελληνική στο έρτφλιξ, το Xenia. ήταν έτσι κι έτσι, ίντι εργάκι. ο ένας πρωταγωνιστής έχει πιθανώς αδιάγνωστη σχιζοφρένεια ή ήταν ποιητική αδεία;

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    αλλά μπορεί να παίξει κλάμα.. => my favorite genre!

είπα για αλλαγή να δω μια ελληνική στο έρτφλιξ, το Xenia. ήταν έτσι κι έτσι, ίντι εργάκι. ο ένας πρωταγωνιστής έχει πιθανώς αδιάγνωστη σχιζοφρένεια ή ήταν ποιητική αδεία;
    Αφού βλέπεις Ερτφλιξ,μπες και δες το Πινόκιο του Γκαρόνε,Ιταλικό.
    Εγω βλέπω Black Mirror αν και δεν μου είχε αρέσει το πρώτο επεισόδιο πριν χρόνια που είχα δει.
    Είναι αυτοτελή..Το 4ο επεισόδιο της 4ης σεζόν πολύ καλό...Και το 4ο της 2ης σεζόν το εξτρα χριστουγεννιάτικο,με τον πρωταγωνιστή του Μαντ Μεν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Αφού βλέπεις Ερτφλιξ,μπες και δες το Πινόκιο του Γκαρόνε,Ιταλικό.
    Εγω βλέπω Black Mirror αν και δεν μου είχε αρέσει το πρώτο επεισόδιο πριν χρόνια που είχα δει.
    Είναι αυτοτελή..Το 4ο επεισόδιο της 4ης σεζόν πολύ καλό...Και το 4ο της 2ης σεζόν το εξτρα χριστουγεννιάτικο,με τον πρωταγωνιστή του Μαντ Μεν!
    πέτυχες φλέβα με το black mirror. την έχω πολύ ψηλά. και το hang the dj και το χριστουγεννιάτικο επεισοδιάρες! από τα δικά μου αγαπημένα είναι αυτή με το μουσείο, το san junipero και άλλα. θα βγει κι άλλη σεζόν η περσινή ήταν μετρια.
    σε ευχαριστώ για την πρόταση