Ποια ταινία είδατε πρόσφατα και σας άρεσε; - Page 59
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 59 of 60 FirstFirst ... 94957585960 LastLast
Results 871 to 885 of 886
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Προψές είδα μια ταινία σε κανάλι με ένα νεαρό μαύρο δικηγόρο στην Αμερική, θύμιζε περίοδο η ταινία απο 70 έως πριν το 90) που βέβαιος για την αθωότητα κάποιων μαύρων αγωνιζόταν να τους γλυτώσει από την θανατική ποινή της οποίας ανέμεναν εκτέλεση. Όλοι οι μελλοθάνατοι (3 - 4) ήταν άτομα με ψυχολογικά προβήματα από τραυματικά γεγονότα στη ζωή τους που λόγω του αδύνατου χαρακτήρα τον οποία είχαν λόγω αυτών τους των προβλημάτων κι ίσως όχι για το χρώμα, κάποιοι αδίστακτοι τους εκμεταλλεύθηκαν και τους φόρτωσαν εγκλήματα που δεν διέπραξαν. Δεν μπόρεσε να γλυτώσει τον ένα, όμως μέχρι εκεί που είδα την ταινία, το πάλευε για τον δεύτερο και θεωρώ πως στο τέλος τα κατάφερε κι ίσως να έκλεισε μέσα τους πραγματικούς αίτιους και να γλύτωσε τους υπόλοιπους. Αυτό που κράτησα κι ίσως αυτο που ήταν ο πυρήνας του σεναρίου ήταν πως επρόκειτο για άτομα με ψυχολογικά - ψυχικά τραύματα, τους οποίους τους εκμεταλλεύθηκαν. Δεν ξέρω αν βασιζόταν σε πραγματικά γεγονότα και τον τίτλο της ταινίας.
    https://www.imdb.com/title/tt5301662..._job_1_cdt_t_8
    μήπως εννοείς αυτή; την εχει το έρτφλιξ κατα καιρους

Senior Member
    Αφήστε όλα τα άλλα και δείτε την διάσωση του στρατιώτη Ράιαν!! Πρέπει να την έχω δει κάνα τρεις με τέσσερις φορές και σύντομα θα την ξαναδώ. Θέλω επίσης να μου προτείνετε ταινίες επιβίωσης μαρεσουν πολύ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    . Θέλω επίσης να μου προτείνετε ταινίες επιβίωσης μαρεσουν πολύ.
    οτι εχει σχεση με τον ροβινσωνα κρουσσο νομιζω θα σου αρεσει

Member
    Αφήστε όλα τα άλλα και δείτε την διάσωση του στρατιώτη Ράιαν!! Πρέπει να την έχω δει κάνα τρεις με τέσσερις φορές και σύντομα θα την ξαναδώ. Θέλω επίσης να μου προτείνετε ταινίες επιβίωσης μαρεσουν πολύ.
    Πολυ δυνατη! Την εχω δει αρκετες φορες κι εγω. Θυμαμαι πρωτη φορα που την ειχα δει στο σινεμα και ειχα μεινει αναυδος με την αγριοτητα στη σκηνη της αποβασης.
    Αν σου αρεσουν ταινιες με το 2ο ΠΠ θα σου συνιστουσα και τη σειρα Band of brothers, αρκετα καλη.

Senior Member
    Όχι δεν μαρεσει ο Ροβινσώνα κρουσσο. Μαρεσουν ταινίες στυλ frozen αν την ξέρεις

Senior Member
    Χθες είδα μια πολύ ιδιαίτερη ταινία με τον περίεργο τίτλο Μερικές φορές σκέφτομαι να πεθάνω,που πρέπει να δουν όλοι όσοι ασχολούνται με την ψυχολογία.
    Είναι μια ντροπαλή και κοινωνικά αδέξια κοπέλα που έχει βαλτώσει στην μονοτονία της μπανάλ καθημερινότητας πηγαινοερχόμενη απο το σπίτι στο γραφείο και πάλι σπίτι.
    Γνωρίζει και ερωτεύεται έναν νέο συνάδελφο αλλά δυσκολεύεται να λειτουργήσει φυσιολογικά μέσα στην σχέση.
    Θέλω να την δείτε και να γράψετε εδώ αν πιστεύετε ότι αυτά τα άτομα έχουν τύχη με τις διαπροσωπικές σχέσεις ή είναι καταδικασμένα στην μοναξιά.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Quote Originally Posted by user View Post
    https://www.imdb.com/title/tt5301662..._job_1_cdt_t_8
    μήπως εννοείς αυτή; την εχει το έρτφλιξ κατα καιρους
    Δεν φαίνεται να είναι αυτή στο λινκ διότι το μεγαλύτερο της μέρος διαδραματίζεται σε φυλακές, με εκτελέσεις σε ηλεκτρική καρέκλα, σε σπίτια μαρτύρων, σε διεφθαρμένους αστυνομικούς, και τέτοια, όπου ο δικηγόρος προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα ήδη καταδικασθέντων αφρικανών, στην Αμερική.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν φαίνεται να είναι αυτή στο λινκ διότι το μεγαλύτερο της μέρος διαδραματίζεται σε φυλακές, με εκτελέσεις σε ηλεκτρική καρέκλα, σε σπίτια μαρτύρων, σε διεφθαρμένους αστυνομικούς, και τέτοια, όπου ο δικηγόρος προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα ήδη καταδικασθέντων αφρικανών, στην Αμερική.
    α οκ. κατάλαβα

βλέπω το his dark materials και μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ.

παιδια ειδα το Heretic χτες το βραδυ. Πολυ καλο κατα τη γνωμη μου - αξιζει να το δειτε. Θριλερ - τρομου που πραγματευεται τη θρησκευτικη πιστη. Ωραιες οι ερμηνειες.

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Χθες είδα μια πολύ ιδιαίτερη ταινία με τον περίεργο τίτλο Μερικές φορές σκέφτομαι να πεθάνω,που πρέπει να δουν όλοι όσοι ασχολούνται με την ψυχολογία.
    Είναι μια ντροπαλή και κοινωνικά αδέξια κοπέλα που έχει βαλτώσει στην μονοτονία της μπανάλ καθημερινότητας πηγαινοερχόμενη απο το σπίτι στο γραφείο και πάλι σπίτι.
    Γνωρίζει και ερωτεύεται έναν νέο συνάδελφο αλλά δυσκολεύεται να λειτουργήσει φυσιολογικά μέσα στην σχέση.
    Θέλω να την δείτε και να γράψετε εδώ αν πιστεύετε ότι αυτά τα άτομα έχουν τύχη με τις διαπροσωπικές σχέσεις ή είναι καταδικασμένα στην μοναξιά.
    Τι είδους είναι ;

Η υπόθεση μου θύμισε το May του 2002, εκείνο όμως ήταν τρόμου.

Senior Member
    Όχι δεν μαρεσει ο Ροβινσώνα κρουσσο. Μαρεσουν ταινίες στυλ frozen αν την ξέρεις
    The Grey (2011)
    The Descent (2005)
    Penny Dreadful (2006)
    Eden Lake (2008)

Σου έβαλα από διάφορα είδη.

Senior Member
    Δεν ειναι ακριβως ταινία... αλλά ειναι video....game (αφου δεν υπάρχει αντιστοιχη ενότητα)

Senior Member
    Δεν είναι ταινία, αλλά σειρά που προβάλλεται φέτος στον άλφα. Και ακούει στο όνομα «Άγιος έρωτας». Όσοι δεν το έχετε δει, να το παρακολουθήσετε οπωσδήποτε!

Senior Member
    La Promesa.... ουδόλως με ενδιεφερε η σειρά, για να πω την αλήθεια.... Η Ana Garcés ειναι η βασική πρωταγωνίστρια....

Page 59 of 60 FirstFirst ... 94957585960 LastLast