Ποια ταινία είδατε πρόσφατα και σας άρεσε; - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 62 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast
Results 781 to 795 of 923
    Senior Member
    η Άνια είναι ατροφικό αλλά περι γούστου, δε λέω κουβέντα.
    γιατί, εγώ τους πίκι μπλάιντερζ γιατί τους έβλεπα; μόνο για τη πλοκή; -λέγε με Τομ Χάρντι χα χα- και στους Πίκι Μπλαιντερς παίζει η Άνια βγαίνει και η ταινία του χρόνου!!

είδα το Monster -2023- και κλασσικά λάτρεψα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Sum, έχω πεθάνει με αυτά από το Μετέχνιο, θενκς ρε συ. Όχι μόνο απογυμνώνουν ψέματα και υποκρισίες, αλλά οι ατάκες, οι ατάκες είναι ριπές λέμε. "Επόμενος σταθμός: Τήνος! "
    "Και να της ζητήσω -της Παναγιάς- να κλείσει την τρύπα του όζοντος"
    "η Κυρά έχει απίστευτα vibes"
    Δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω. Μου θύμισε George Carlin, που γελοιοποιούσε τους ανθρώπους που θέλουν να σώσουν τον πλανήτη, λέγοντας, you arrogant pricks. χαχα Προσοχή, οι θεοί έχουν...πολλά ποδάρια. :P
    Περαστικα χανευ ,ρακομομελο με αγιασμο και θα στρωσεις..Οταν εσυ κανεις σχεδια ο μαγκιτης εκι πανω γελαει.Δε θα τον κοροδεψεις εσυ το μαγκιτη,ομαγκιτης θα κοροιδδεψει εσενα!Τον αγαπω το Χριστο,δε θα μου το μπαρει κανεις.
    Αυτα ολα δε τα βγαζω απ το μυαλο μου,να ξες.Μου τα χει πει ο γεροντας.
    Νιωσε τυχερη στην τοποθεσια σου,γιατι εχει γιορτινες προβολες των αλoγων στο cinobo!
    https://www.facebook.com/metexnio/?locale=el_GR
    Επαιξε και δω,αλλα το χασα ΓΤΧΜ
    Last edited by sumac; 22-12-2024 at 02:41.

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    η Άνια είναι ατροφικό αλλά περι γούστου, δε λέω κουβέντα.
    γιατί, εγώ τους πίκι μπλάιντερζ γιατί τους έβλεπα; μόνο για τη πλοκή; -λέγε με Τομ Χάρντι χα χα- και στους Πίκι Μπλαιντερς παίζει η Άνια βγαίνει και η ταινία του χρόνου!!

είδα το Monster -2023- και κλασσικά λάτρεψα.
    Ωραιο το Μονστερ.Περι γκαυλας,τα χουμε πει,εκαστος στα γουστα του!Πικι μπλαιντερς δεν εχω δει.Ουτε η Ανια δε με ψηνει!Παιζει να γαμαει παντως
    Ειδα περιεργο θριλερακι Cuckoo.
    Τι μπασταρδο πουλι ειναι ο κουκος ρε?!Εμεινα μαλακας

Senior Member
    το cuckoo Που παίζει η Τζουν από το γιουφόρια, η ξανθούλα του κάιντς οφ κάιντνες. δεν το έχω δει ακόμη. το i saw the tv glow πρέπει να είναι πολύ καλό επίσης.

εδώ τελειώνω με το from την τρίτη σαιζόν, αν δε σπάσω κανα κοντρόλ από τα νεύρα μου, τέλος πάντων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Περαστικα χανευ ,ρακομομελο με αγιασμο και θα στρωσεις..Οταν εσυ κανεις σχεδια ο μαγκιτης εκι πανω γελαει.Δε θα τον κοροδεψεις εσυ το μαγκιτη,ομαγκιτης θα κοροιδδεψει εσενα!Τον αγαπω το Χριστο,δε θα μου το μπαρει κανεις.
    Αυτα ολα δε τα βγαζω απ το μυαλο μου,να ξες.Μου τα χει πει ο γεροντας.
    Νιωσε τυχερη στην τοποθεσια σου,γιατι εχει γιορτινες προβολες των αλoγων στο cinobo!
    https://www.facebook.com/metexnio/?locale=el_GR
    Επαιξε και δω,αλλα το χασα ΓΤΧΜ
    Ω, θενκς ρε συ! Θα πάω να το δω στις 30 του μήνα! Τέλειααα!

Senior Member
    Ξαναείδα το Escape from Pretoria (2020).
    Εκτός του ότι ο Daniel Radcliffe είναι αγαπημένος μου (Πότερχεντ χίαρ), τόσο το σενάριο, οι ερμηνείες, το κάστ, κι η ίδια η ταινία είναι όλα εξαιρετικά. Ασχολείται με το apartheid και το πώς τρεις κρατούμενοι των σαδιστικών ανθρωποφυλάκων σε μια φυλακή της Αφρικής, βασανίζουν αλλά δεν καταφέρνουν να τους σπάσουν, πώς έχαναν αλλά ξανάβρισκαν τα κουράγια τους, και πώς τελικά, μετά από πολύ κόπο, χρόνο και κακουχίες, μπόρεσαν να δραπετεύσουν από τα κελιά.

https://www.imdb.com/title/tt5797184/

Senior Member
    Τα Χριστούγεννα είδα στη μεγάλη οθόνη το "Υπάρχω" του Γιώργου Τσεμπερόπουλου.
    Μου άρεσε παρόλο που δεν είμαι μεγάλος φαν ούτε του Καζαντζίδη ούτε και των βιογραφιών γενικότερα.

Senior Member
    ο καζατζίδης καλός τραγουδιστής δε λέω και ισχυρή προσωπικότητα καλλιτεχνικά αλλά κατα τα άλλα μισογύνης και εμμονικός. δεν έχει περάσει και λίγα θα μου πεις. όλοι μας θα σου πω.
    θα τη δω τη ταινία επειδή βλέπω βιογραφίες κι επειδή έχω ασχοληθεί με τη ζωή του εν λόγω.

είδα τον σκαθαροζούμη 2 κι ήμουν σε φάση γιατί επέστρεψε ο σκαθαροζούμης; ο σκαθαροζούμης δεν έφυγε ποτέ;

Senior Member
    Σασ λείπει μυαλό

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    το cuckoo Που παίζει η Τζουν από το γιουφόρια, η ξανθούλα του κάιντς οφ κάιντνες. δεν το έχω δει ακόμη. το i saw the tv glow πρέπει να είναι πολύ καλό επίσης.

εδώ τελειώνω με το from την τρίτη σαιζόν, αν δε σπάσω κανα κοντρόλ από τα νεύρα μου, τέλος πάντων.
    Αυτο ειναι ναι.Δεν την ηξερα την τυπισα,τη γκουγκλαρα.Το i saw the tv glow,το ειχα δει και θυμαμαι οτι δε μου αρεσε πολυ.Παρολαυτα γουσταρα που ειδα κατι διαφορετικο και περιεργο και οχι ενα θριλερακι της σειρας.
    Το From βλεπω οτι εχει καλες κριτικες,να το τολμησω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Ω, θενκς ρε συ! Θα πάω να το δω στις 30 του μήνα! Τέλειααα!
    Ζηλευω αγριμι!Καλη προβολη!Στειλε φιντμπακ

Senior Member
    Ειδα το Anora πριν απο λιγο και ενθουσιαστηκα.Περα απο τα βραβεια,ηταν πολυ διασκεδαστικο και δεν το περιμενα.

Senior Member
    το ανόρα θα το δω τις πρώτες μέρες του νέου έτους.

η τύπισα -Xάντερ Σάφερ- είναι ιδιάζουσα περίπτωση. το επεισόδιο που σκηνοθέτησε στο euphoria είναι το αγαπημένο μου by far.

το from όντως έχει καλές κριτικές, καλογυρισμένη είναι, κρατάει ένα χιντ για το τέλος της 3ης σαιζόν, να περιμένεις την τέταρτη, αλλά μεχρι τότε τ α ν ε υ ρ α μ ο υ . . .

είδα το royal game στο ertflix, από την Σκακιστικη νουβέλα του Σβάιχ, πολύ καλή.

Senior Member
    Το Ανόρα ξεκίνησε δυναμικά τα πρώτα 30 λεπτά αλλά κατέληξε αμερικάνικη trash com,οπως και η προηγούμενη του ίδιου σκηνοθέτη το Tangerine,με τις τρανς.

Εγώ είδα το Heretic με τον Χιού Γκραντ...Ντάξει καλό ήταν για όσους έχουν υπαρξιακές,φιλοσοφικές,θρη σκευτικές αναζητήσεις.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Page 53 of 62 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast