Ποια ταινία είδατε πρόσφατα και σας άρεσε; - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 62 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 923
    Senior Member
    WildHoney.. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου μια ανάρτηση στο fb ότι τον έσωσε λέει ένας μοναχός, τι να πεις..
    Άλυτομπερδεμενος ο τυπος, ίσως με κάποια μορφή ψύχωσης, κατάθλιψης κτλ.. Μάλλον ήθελε να πιαστεί από κάπου και ταίριαξε με τον ορτοντόξ μοναχό. Οπότε η φυγή εκείνη τη χρονική περίοδο της ζωής του ήταν μονόδρομος και σωτήρια για εκείνον. Έτσι λέω δεν ξέρω κιόλας.
    Να, λίγη εξομολόγηση για ξεχαρμάνιασμα, κάτι η νοητική ασπίδα του Θεούλη, λίγη μελέτη της πατερικής λογοτεχνίας κτλ.
    Τον μπούκωσε και ο κατά μόνας στις ορθόδοξες πίπες.. και να ορίστε και τα αποτελέσματα.. δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος να σαλτάρει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    ωχ, αλήθεια; αυτή η ζωγράφος ζει;

ταινιάρα! κλειστοφοβική, ατμοσφαιρική, με κλιμακωτή ένταση, μου άρεσε! βλέπω μεταφορές του Κινγκ στο σινεμά και στην τηλεόραση. ακόμη γράφει, έκανε πολλά χρόνια να τελειώσει το πρώτο του βιβλίο, είναι πολύ ωραίο τυπάκι!

αχ θέατρο έχω να πάω κάτι αιώνες! ο Σερβετάλης πρέπει όντως να ήταν πολύ καλός! και στον Ρινόκερο πέρισυ. τους Βατράχους που λες, αν είναι του Καραθάνου, είχα δει κάτι ανάλογο στο γιούτιουμπ, στην καραντίνα. ή μήπως ήταν οι όρνιθες; οι όρνιθες θα ήταν. λολ.
    χαχαα, ζει, ζει. Είχαμε μια ανταλλαγή με θέμα "αγαπημένους κίλερς" λολ
    Μου είχε ζωγραφίσει μια δική της, μια δολοφόνο της βικτωριανής εποχής, δε θυμάμαι τώρα
    πώς τη λέγανε, αυτή που σκότωσε με τσεκούρι τους γονείς της πάντως. Ωραία, ήρεμα πράγματα, αχααχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    WildHoney.. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου μια ανάρτηση στο fb ότι τον έσωσε λέει ένας μοναχός, τι να πεις..
    Άλυτομπερδεμενος ο τυπος, ίσως με κάποια μορφή ψύχωσης, κατάθλιψης κτλ.. Μάλλον ήθελε να πιαστεί από κάπου και ταίριαξε με τον ορτοντόξ μοναχό. Οπότε η φυγή εκείνη τη χρονική περίοδο της ζωής του ήταν μονόδρομος και σωτήρια για εκείνον. Έτσι λέω δεν ξέρω κιόλας.
    Να, λίγη εξομολόγηση για ξεχαρμάνιασμα, κάτι η νοητική ασπίδα του Θεούλη, λίγη μελέτη της πατερικής λογοτεχνίας κτλ.
    Τον μπούκωσε και ο κατά μόνας στις ορθόδοξες πίπες.. και να ορίστε και τα αποτελέσματα.. δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος να σαλτάρει.
    Απ' όπου πιαστεί ο καθένας, όποιος χρειάζεται τέτοιου είδους πατερίτσες, γίνεται εύκολο δουλικό στους
    κάθε λογής σωτηροπωλητές και έμπορους μετάνοιας και κατάνυξης. Κάτι τέτοια ψάχνουνε, τις ευαλωτότητες,
    στην πραγματικότητα είναι οι χειρότεροι θηρευτές οι μπάτσοι των εκκλησιών, ρίχνουνε το αγκίστρι κι ό,τι πιάσουνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Απ' όπου πιαστεί ο καθένας, όποιος χρειάζεται τέτοιου είδους πατερίτσες, γίνεται εύκολο δουλικό στους
    κάθε λογής σωτηροπωλητές και έμπορους μετάνοιας και κατάνυξης. Κάτι τέτοια ψάχνουνε, τις ευαλωτότητες,
    στην πραγματικότητα είναι οι χειρότεροι θηρευτές οι μπάτσοι των εκκλησιών, ρίχνουνε το αγκίστρι κι ό,τι πιάσουνε.
    Αχ, τι ωραία που τα γράφεις

Senior Member
    Γράψε λάθος, για αλλού πήγαινε.

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά,
    Εγώ κατ' αρχάς μοιράστηκα μια παράσταση που μου άρεσε, δε γουστάρω καθόλου να ανοίγω θεολογικές κουβέντες, πίστης κλπ, με κουράζει ειλικρινά, το έκανα στην παλιά μου θητεία στο φόρουμ μου φτάνει... αλλά κουλαρετε λίγο με τα θρησκευτικά πιστεύω του Σερβετάλη, είναι προσωπικό του θέμα, είναι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος και αν κάνει γενικά συνεντεύξεις είναι λόγω του επαγγέλματος του.
    Προσωπικά τον θεωρώ ηθοποιαρα και ατομαρα όπως και τη γυναίκα του την Έφη Μπίρμπα και ελπίζω να δω και στο μέλλον δουλειές τους, σαν και αυτή την υπέροχη που είδα.
    Και για τον Ρινόκερο ήταν ξεκάθαρος από την αρχή, άλλο με το ντόρο που δημιουργήθηκε μετά. Τζερτζελο να γίνεται στα κανάλια να ασχολούνται οι άνθρωποι και να αποπροσανατολίζονται από άλλα θέματα πιο σοβαρά.

@user ήταν φετινή παράσταση, οπότε σε άλλη θα αναφέρεσαι, μη νομίζεις και εγώ δεν τα παρακολουθώ πολύ, είχα κάποια χρόνια να δω καλοκαιρινή παράσταση και πραγματικά καραγουσταρα!

Ας φάμε και ένα μανταρίνι τώρα ...

https://youtu.be/0MkyvR1rqhQ?si=2PcdDOsxiuelNwTC
    Hit me with music...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Behappy View Post
    Καλημέρα παιδιά,
    Εγώ κατ' αρχάς μοιράστηκα μια παράσταση που μου άρεσε, δε γουστάρω καθόλου να ανοίγω θεολογικές κουβέντες, πίστης κλπ, με κουράζει ειλικρινά, το έκανα στην παλιά μου θητεία στο φόρουμ μου φτάνει... αλλά κουλαρετε λίγο με τα θρησκευτικά πιστεύω του Σερβετάλη, είναι προσωπικό του θέμα, είναι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος και αν κάνει γενικά συνεντεύξεις είναι λόγω του επαγγέλματος του.
    Προσωπικά τον θεωρώ ηθοποιαρα και ατομαρα όπως και τη γυναίκα του την Έφη Μπίρμπα και ελπίζω να δω και στο μέλλον δουλειές τους, σαν και αυτή την υπέροχη που είδα.
    Και για τον Ρινόκερο ήταν ξεκάθαρος από την αρχή, άλλο με το ντόρο που δημιουργήθηκε μετά. Τζερτζελο να γίνεται στα κανάλια να ασχολούνται οι άνθρωποι και να αποπροσανατολίζονται από άλλα θέματα πιο σοβαρά.

@user ήταν φετινή παράσταση, οπότε σε άλλη θα αναφέρεσαι, μη νομίζεις και εγώ δεν τα παρακολουθώ πολύ, είχα κάποια χρόνια να δω καλοκαιρινή παράσταση και πραγματικά καραγουσταρα!

Ας φάμε και ένα μανταρίνι τώρα ...

https://youtu.be/0MkyvR1rqhQ?si=2PcdDOsxiuelNwTC
    Καλημέρα πέρα ως πέρα.

Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω με ποιο μυαλό κάποιοι άνθρωποι σκέφτονται.
    Σεβαστείτε πρώτα τη νοημοσύνη μας και μετά βλέπουμε..
    Το ταλέντο σε κάτι, δεν αποκλείει την ηλιθιότητα, είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους. Όσο δε βάζει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους, μπορεί να πιστεύει και σε μονόκερους δεν μας ενδιαφέρει.
    Ξέρεις πόσοι άνθρωποι μας αποχαιρέτησαν επειδή βγαίναν δημόσια κάτι παπάδες και κάτι τύποι σαν τον Σερβετάλη και λεγαν τέτοιες μαλακίες;

Και στη τελική εσύ τι είσαι ο δικηγόρος του Σερβετάλη και μας λες να κουλάρουμε, η αναφέραμε κάπου το όνομα σου, δεν κατάλαβα;

Προσωπικό του θέμα θα ήταν αν τα κρατούσε για πάρτη του. Μπορώ να σου βρω 20 βίντεο που μιλάει για τη θρησκεία, και να γράφουν από κάτω
    μπράβο ρε Σερβετάλη κάνεις ομολογία πίστεως'',
    κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς τους αμαρτωλούς κτλ..

Από τη στιγμή που βγαίνει και τα λέει δημόσια θα λέμε κι μεις ότι γουστάρουμε. Πειράζει;

Senior Member
    Καλά για το βίντεο τι να πω... Αρες μάρες κουκουνάρες για αφελείς

Άρης Σερβετάλης: «Αυτό με άγγιξε στον Άγιο Νεκτάριο – Μου εμφανίσθηκε»

Τέλος πάντων.. Αν κάτσει και τον δεις από κοντά σε κάποια παράσταση πες του ότι θέλει ψυχίατρο, όχι θεία κοινωνία.. Σορρυ που είμαι λίγο χυμαδιό, αλλά αυτός είμαι.
    Last edited by tommorello; 18-10-2023 at 13:01.

Senior Member
    Καλημέρα κι από μένα!

Δεν έχω ασχοληθεί με τον Σερβετάλη ούτε έχω δει την συγκεκριμένη ταινία αλλά θέλω να πω κάτι... Δεν είναι ανάγκη να επιλέξεις μεταξύ ψυχιάτρου και θείας κοινωνίας... Μπορείς απλά να συνδυάσεις και τα δύο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα κι από μένα!

Δεν έχω ασχοληθεί με τον Σερβετάλη ούτε έχω δει την συγκεκριμένη ταινία αλλά θέλω να πω κάτι... Δεν είναι ανάγκη να επιλέξεις μεταξύ ψυχιάτρου και θείας κοινωνίας... Μπορείς απλά να συνδυάσεις και τα δύο...
    Μερα.. Ναι παίζει και αυτό. Ο άνθρωπος είναι ένα πολύπλοκο ον. Ας πούμε υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται όρθιοι και πληρώνουν και ξενοδοχείο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Καλημέρα πέρα ως πέρα.

Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω με ποιο μυαλό κάποιοι άνθρωποι σκέφτονται.
    Σεβαστείτε πρώτα τη νοημοσύνη μας και μετά βλέπουμε..
    Το ταλέντο σε κάτι, δεν αποκλείει την ηλιθιότητα, είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους. Όσο δε βάζει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους, μπορεί να πιστεύει και σε μονόκερους δεν μας ενδιαφέρει.
    Ξέρεις πόσοι άνθρωποι μας αποχαιρέτησαν επειδή βγαίναν δημόσια κάτι παπάδες και κάτι τύποι σαν τον Σερβετάλη και λεγαν τέτοιες μαλακίες;

Και στη τελική εσύ τι είσαι ο δικηγόρος του Σερβετάλη και μας λες να κουλάρουμε, η αναφέραμε κάπου το όνομα σου, δεν κατάλαβα;

Προσωπικό του θέμα θα ήταν αν τα κρατούσε για πάρτη του. Μπορώ να σου βρω 20 βίντεο που μιλάει για τη θρησκεία, και να γράφουν από κάτω
    μπράβο ρε Σερβετάλη κάνεις ομολογία πίστεως'',
    κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον ημάς τους αμαρτωλούς κτλ..

Από τη στιγμή που βγαίνει και τα λέει δημόσια θα λέμε κι μεις ότι γουστάρουμε. Πειράζει;
    Κοίτα επειδή δεν νομίζω ότι θα βγάλουμε άκρη από αυτή τη συζήτηση, και δεν υπάρχει και λόγος... όχι δεν είμαι δικηγόρος κανενός, είμαι υπέρμαχος της ανεξιθρησκίας και του μη φανατισμού γενικά...
    Οπότε πάρε για να κουλαρουμε παρέα έναν Tom Morello μαζί με Ben Harper, ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση ;D
    https://youtu.be/q5wm1DyVTdE?si=x0VU4dBbZuxp4dMx
    Hit me with music...

Senior Member
    Ποιος είναι ο Σερβετάλης; Τόσο υψηλό κύρος έχει αυτός και οι απόψεις του και δεν τον ξέρω;
    Ή εγώ είμαι από άλλο σύμπαν;

Senior Member

Δεν την έχω δει πρόσφατα αλλά είναι μια ταινία αντί και ρατσισμού στη Γαλλία. Ασπρόμαυρη, μοντέρνα με πολλά μηνύματα... Υπέροχη.
    Το μίσος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post

Δεν την έχω δει πρόσφατα αλλά είναι μια ταινία αντί και ρατσισμού στη Γαλλία. Ασπρόμαυρη, μοντέρνα με πολλά μηνύματα... Υπέροχη.
    Το μίσος.
    Την έχω δει και μου είχε κάνει καλή εντύπωση αλλά επειδή την έχω δει πολύ παλιά δεν θυμάμαι πολλά... Νομίζω ότι είχε συγκλονιστικό τέλος... (δεν λέω περισσότερα για να μην κάνω spoiler)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Την έχω δει και μου είχε κάνει καλή εντύπωση αλλά επειδή την έχω δει πολύ παλιά δεν θυμάμαι πολλά... Νομίζω ότι είχε συγκλονιστικό τέλος... (δεν λέω περισσότερα για να μην κάνω spoiler)
    Χαίρομαι που την έχεις δει κι εσύ Κύκνε! Ναι το τέλος ήταν κάπως απότομο νομίζω κι εγώ! Πάντως τέτοιες ταινίες είναι της κλάσης μου. Μακάρι να μπορούσα να βρω περισσότερες. Αφού επιβεβαιώνεις κι εσύ Κύκνε, πάει τελείωσε είναι ταινία για την δει το κοινό!!! <3
    Last edited by HarleyQuinn; 20-10-2023 at 15:08.

Page 26 of 62 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast