? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 114

Thread: ?

Banned
    τωρα το καλοκαιρι.τον χειμωνα ειμαι σαν πτωμα αλλα και τι?μια χαρα αισθανομαι ζωντανοτατη

Senior Member
    θελω το πιο εντονο μπεζ και το πιο ανοιχτο μπεζ.Και το εκρου αν και το χω λυσει γιατι εχω απορια.Ζητω το πιο εντονο και το πιο ανοιχτο γιατι δε θελω να βρω που ανηκω εγω.ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ ΟΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ!!!!!!!

Senior Member
    afrula ,
    ποσο καιρο βασανιζεσαι απο αποριες/εμμονες ιδεες που προκυπτουν απο λεγομενα αλλων ανθρωπων?Και αυτη η ανασφαλεια σχετικα με το χρωμα της επιδερμιδας απο που προεκυψε?Μηπως δεν ειναι απλα απο τα λεγομενα του ψυχολογου σου?
    Αν πιστευεις οτι σε βοηθαει αυτος ο ψυχολογος, συνεχισε να τον επισκεπτεσαι.Ομως δεν πρεπει το κριτηριο σου να ειναι το ποσο της αμοιβης του.Καμια φορα αξιζει να δινουμε περισσοτερα χρηματα προκειμενου να γινουμε καλα.Αλλωστε εδω μιλαμε για θεμα υγειας.Και οικονομικα να το δεις, συμφερει να δινουμε περισσοτερα αν ειναι να γινουμε συντομοτερα καλα.
    Οσο για τα φαρμακα, η αληθεια ειναι οτι ο πρωτος μηνας ειναι δυσκολος.Κρινοντας απο την την δικη μου περιπτωση και λιγο παραπανω...Ομως τωρα κανενας δεν υποπτευεται οτι παιρνω φαρμακα!Ασε που με βοηθησαν πολυ!Και ειχα και εγω σκαλωματα σαν τα δικα σου..
    Αν το προβλημα ειναι το μακιγιαζ, στο χοντο ειναι ολες ασχετες!Να πας στα μακ, εκει θα σου βρουν αποχρωση ακριβως στο χρωμα της επιδερμιδας σου. Η επιδερμιδα σου ειναι μοναδικη οπως ολων των ανθρωπων!Δεν υπαρχει χρωματολογιο επιδερμιδας, ουτε μπεζ, ουτε κιτρινο ουτε τιποτα!

Banned
    msn εχεις?8α σε δω σε φωτο να σου πω αμεσως.
    ηρεμησε!!!μαζεψε το μυαλο σου πριν ειναι αργα.ξεκολα με το σκατομπεζ τι κολιμα ειναι αυτο πια.

Senior Member
    το πιο ανοιχτο μπεζ ειναι το ασπρο και το πιο σκουρο μπεζ ειναι το μαυρο.
    αλλα το ιδιο ισχυει με ολα τα χρωματα

Senior Member
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑ ΒΑΜΒΑΚΙ Ε?ΣΩΣΤΑ?ΚΑΠΩΣΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ. ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΟΧΙ ΣΑ ΒΑΜΒΑΚΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΝΕ ΑΣΠΡΗ.

Senior Member
    ετσι ακριβως. οι μαλακες λενε ασπρη.

Senior Member
    REMEDY MH ME ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΕΖ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΡΕΜ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΥΡΟ??????????

Senior Member
    ΕΧΩ ΜΣΝ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ U2U GIATI EGV DE MPOΡΩ.

Senior Member
    Ο καθε ανθρωπος εχει ερθει στη ζωη, με τα χρωματα αρμονικα, οπως αποφασισε η φυση/ο θεος για αυτον.Τα χρωματα ειναι μοναδικα συνδιασμενα για καθε ανθρωπο ξεχωριστα ετσι ωστε να ταιριαζει στην φυση, τον κοσμο.Δεν υπαρχουν ασχημα χρωματα στη φυση.Δεν πρεπει να απομονωνεις την αποχρωση του δερματος σου απο τα υπολοιπα χαρακτηριστικα σου, αλλα να βλεπεις τον εαυτο σου σαν συνολο που φτιαχτηκε απο τη φυση για να της ταιριαζει...

Senior Member
    Τι ετοιμαζεις afrula...δεν πιστευω να κανεις καμμια ανοησια ε?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    θελω απλως να μαθω αν υπαρχει μπεζ επιδερμιδα.Πανικουλα εισαι η πρωτη!!!!!Δεν υπαρχει αποκλειεται τετοια.Να μου βαλεις και το πιο ανοιχτο αλλα να αποκλειεται να υπαρχει!!προσεχε γλυκια μου.:mad:

Senior Member
    afrula ,
    ζητα βοηθεια παιδι μου, γιατι υποφερεις..Ως το Σεπτεμβριο που επιστρεφει ο ψυχολογος σου ειναι πολυς καιρος για να μεινεις μονη σου χωρις βοηθεια..

Senior Member
    δε θελω να εξευτελιζομαι ετσι ενω ειμαι εξυπνη οχι........

Senior Member
    Originally posted by afrula
    REMEDY MH ME ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΙΣ.ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΕΖ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΡΕΜ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΥΡΟ??????????
    ολα τα χρωματα στην πιο ανοιχτη τους εκδοχη φτανουν μεχρι το ασπρο ενω στην πιο σκουρη τους μεχρι το μαυρο.
    αυτο δε σημαινει οτι αν δεις κατι μαυρο λες \"αυτο ειναι σκουρο μπεζ\"....
    απλα σημαινει οτι οταν λεμε μπεζ δεν ειναι 1,2,3,4,5,6,25 χρωματα ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΩΜΑΤΑ

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast