Results 16 to 30 of 109
Thread: Μεθοδοι αντισυληψης
-
30-07-2009, 17:18 #16
Originally posted by krino
τισι, δεν τα ξεραμε αυτα.... :P:P
lllogan σου ειπα οτι ο καθενας μας εχει ενα αντικτυπο στο πως φαινεσθαι.
Δικο μας ειναι και πορευομαστε.
- 30-07-2009, 19:11 #17
Originally posted by marina38
πάνο, μιας και το θέμα δεν είναι για τα sites γνωριμιών, να πω μόνο ότι όσο κι αν είναι ένας (πλήρως αποδεκτός από εμένα) σύγχρονος τρόπος αρχικής επικοινωνίας και γνωριμίας, δεν νομίζω ότι ταυτίζονται με την ενεργητική επικοινωνία, με αντίποδα...την παθητική τηλεόραση με τα... θρίλερ και τα πορνό!! Επίσης, η τυχόν συνδρομή ψυχολόγων και τα τεστάκια που περιέχουν τι ακριβώς αποδεικνύει?
Τώρα για την αντισύλληψη, νομίζω ότι αν θέλουμε να βοηθήσουμε έναν έφηβο να ενημερωθεί μέσω του διαδικτύου, είναι προτιμότερο να τον παραπέμψουμε σε αξιόπιστα online κείμενα, που χρησιμοποιούν κατάλληλη και ακριβή ορολογία και περιέχουν επαρκείς πληροφορίες, ακόμα δε καλύτερα αν είναι επικεντρωμένες στις ιδιαιτερότητες της εφηβείας. Από τα λιγοστά γραφόμενα εδώ, πιθανώς να βγουν λανθασμένα συμπεράσματα.
Για παράδειγμα, η ωορρηξία δεν είναι οπωσδήποτε στην 14η ημέρα, μπορεί θαυμάσια να είναι π.χ. στην 9η ή και στην 21η χωρίς να υπάρχει διαταραχή του κύκλου. Έπειτα ειδικά στην εφηβεία η αστάθεια του κύκλου (ή η αβεβαιότητα για το πότε θα συμβεί ωορρηξία) δεν συμβαίνει μόνο λόγω ψυχολογικών ή παθολογικών αιτιών, αλλά μπορεί να είναι και φυσιολογικό μέρος της ανάπτυξης. Ούτε είναι σωστό να θεωρούμε - ειδικά στην εφηβεία - καλή μέθοδο αντισύλληψης την αποφυγή εκσπερμάτισης στον κόλπο. Τα δε αντισυλληπτικά χάπια δεν έχουν...εξατομικευμένη δοσολογία (πώς θα ήταν δυνατόν?) για να είναι δραστικά! Όλα εμποδίζουν με τη σωστή χρήση την ωορρηξία, αλλά από τις μάρκες που κυκλοφορούν, μόνο ο γυναικολόγος είναι αρμόδιος να προτείνει αυτή που θεωρεί κατάλληλη για τη συγκεκριμένη γυναίκα. Το \'πλέγμα\' να υποθέσω ότι εννοείς το ενδομήτριο σπείραμα (σπιράλ)?
\"Τα δε αντισυλληπτικά χάπια δεν έχουν...εξατομικευμένη δοσολογία (πώς θα ήταν δυνατόν?) για να είναι δραστικά! \"
Οπως φανταζομαι θα γνωριζεις ο γυναικολογος κανονικα πριν χορηγησει αντισυληψη κανει ορμονικο ελεγχο η θα επρεπε να κανει!Γιατι το χαπι περιεχει μια ορμονη την οποια παραγει το σωμα της γυναικας και η δραση του ειναι απλα να ρυθμισει τον κυκλο της με αλλαγη στην περιεκτικοτητα της ορμονης στο αιμα της.
Τωρα οσον αφορα τα αλλα ...
Απο την μια λετε να μην αναφερουμε καθολου την αντισυληψη στους εφηβους και απο την αλλη μπαινεις σε κατι απιθανες λεπτομερειες που δεν απασχολουν νομιζω κανενα , οπως το οτι η διακοπτομενη συνουσια αντενδεικνυται για τους εφηβους!
Γιατι αληθεια?
30-07-2009, 19:14 #18
Εχω σημειωτεον μεταφρασει την γυναικολογια του Μπενσον γιατι η τοτε αρραβωνιαστικια μου εδινε εξετασεις για το πτυχιο της στο τμημα Μαιων και ειναι ευκρινεστατο οτι το αντισυληπτικο χαπι χορηγειται σε αλλες περιπτωσεις θαραπευτικα!
Με ποια λογικη μετετρεψες τον γυναικολογο σε φαρμακοποιο γραφοντας οτι απλα διαλεγει την μαρκα? αυτοκινητο ειναι η τηλεοραση?
30-07-2009, 20:44 #19
Originally posted by πανος12345
Originally posted by Remedy
πανο
προς το παρον μας εχεις δωσει την εντυπωση οτι εισαι μοντερειτορ σε σαιτ γνωριμιων με τοση διαφημιση που τους κανεις.
ελπιζω να μην εισακουστεις απ τους υπευθυνους....
Την ταχυτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία στο διαδίκτυο?
Προσεξες ποσα απο αυτα παρεχουν συμβουλες και οδηγιες απο ψυχολογους και τεστ προσωπικοτητας?
Εχεις κατι εναντιον της ενεργητικης επικοινωνιας η μηπως προτιμας την παθητικη τηλεοραση με τα θριλερ και τα πορνο ?
Φοβασαι το διαλογο και προτιμας την πλυση εγκεφαλου?
για μενα ειναι απλα αδιαφορα
τα σαιτ γνωριμιων ειναι οτι τα γραφεια συνοικεσιων το 60....μερος για βαρετο καμακι....
αν θελεις γνωριμιες στο ιντερνετ μπορεις να τις κανεις σε οποιοδηποτε φορουμ,τσατ, οπουδηποτε σχεδον.δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει το μαντρι..
ετσι κι αλλιως μπαινει ανεξελεγκτα ο καθενας οπως κι οπουδηποτε αλλου...
ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΡΙΖΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΩΦΕΛΗ...ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΣ, ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΠΤ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΑΙΤ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΝΑΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΕΔΩ
ε αυτα...
αλλο κακο δεν βλεπω :)
30-07-2009, 21:37 #20
πανο
προς το παρον μας εχεις δωσει την εντυπωση οτι εισαι μοντερειτορ σε σαιτ γνωριμιων με τοση διαφημιση που τους κανεις.
Προσεξες ποσα απο αυτα παρεχουν συμβουλες και οδηγιες απο ψυχολογους και τεστ προσωπικοτητας?
Εχεις κατι εναντιον της ενεργητικης επικοινωνιας η μηπως προτιμας την παθητικη τηλεοραση με τα θριλερ και τα πορνο ?
τα σαιτ γνωριμιων ειναι οτι τα γραφεια συνοικεσιων το 60....μερος για βαρετο καμακι....
αν θελεις γνωριμιες στο ιντερνετ μπορεις να τις κανεις σε οποιοδηποτε φορουμ,τσατ, οπουδηποτε σχεδον.δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει το μαντρι..
ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΡΙΖΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΩΦΕΛΗ...ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΣ, ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΠΤ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΑΙΤ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΝΑΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΕΔΩ
ε αυτα...
Αληθεια συγνωμη για την ερωτηση αλλα δεν εντεχω να την αποφυγω....
Εγω λεςειμαι εδω για να κανω γκριζα διαφήμιση[τινος?]..Εσυ αληθεια τι εχεις να μας πεις για την παρουσια σου εδω?
Εκτος αποζηλια , φθονο καχυποψια , εχεις κατι αλλο να μας δωσεις?
30-07-2009, 21:39 #21
τουλουμπακια...μιαμ μιαμ!
30-07-2009, 21:40 #22
η τουλουμπα στα τουρκικα?
ξερετε πως λεγεται?
30-07-2009, 21:40 #23
και ενα τελευταιο για το \"μαντρι\"...
σε ενα σαιτ γνωριμιων πανε οι απλοι ανθρωποι που εχουν αναγκει να γνωρισουν καποιους αλλους ...εδω ομως ειναι φορουμ υποστηριξης ψυχολογιας ...εσυ τι εισαι?
ψυχολογος ?καφεντζου? ασθενης? ψυχιατρος?εφοριακος? μπηκες κατα λαθος εδω?
με ενδιαφερει πολυ να μαθω για σενα...ξερεις τι εννοω...
30-07-2009, 21:43 #24
πανο
ποιοτητες που αναγνωριζουμε στους αλλους
υπαρχουν εν ενεργεια πρωτιστως σε εμας
30-07-2009, 21:50 #25
πανο
ε αυτα...
Εγω λεςειμαι εδω για να κανω γκριζα διαφήμιση[τινος?]..Εσυ αληθεια τι εχεις να μας πεις για την παρουσια σου εδω?
οπως δεν αποδεχομαι και τον ισχυρισμο σου οτι εισαι ψυχολογος.
κι αν εχω δικιο, εκτος απο γκριζοδιαφημιζομενος ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙς ΤΟΥ......ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ.
αλλα να σου απαντησω και στην απορια σου.
για την παρουσια μου εδω δεν εχω να πω κατι ιδιαιτερο...φανταζομαι οτι οπως και πολλοι αλλοι βρισκω ενδιαφερον σε καποιες αποψεις, στην επικοινωνια που υπαρχει με αρκετα απο τα ατομα εδω κλπ..
ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ \"ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ\"?ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ?
περα απο τις πλακες θα εκτιμουσα αν δεν ξανανεφερες το σαιτ που διαφημιζεις,ειναι αν μη τι αλλο πολυ ασχημη κινηση σε ενα σαιτ που κανεις δεν συμμετεχει απο οικονομικο συμφερον..
30-07-2009, 21:55 #26
και ενα τελευταιο για το \"μαντρι\"...
σε ενα σαιτ γνωριμιων πανε οι απλοι ανθρωποι που εχουν αναγκει να γνωρισουν καποιους αλλους ...εδω ομως ειναι φορουμ υποστηριξης ψυχολογιας ...εσυ τι εισαι?
ψυχολογος ?καφεντζου? ασθενης? ψυχιατρος?εφοριακος? μπηκες κατα λαθος εδω?
με ενδιαφερει πολυ να μαθω για σενα...ξερεις τι εννοω...
θα με ενδιεφερε ομως πολυ να ξερω αν μπορεις και να αποδειξεις την ιδιοτητα του ψυχολογου που μας εχεις ανακοινωσει, γιατι εκτος απο διαγνωσεις που απαγορευονται εδω,λανθασμενες κιολας, που συνηθιζεις να σκορπας και επιζημιες συμβουλες σε εφηβους για το πως να ...μεινουν εγγυοι, μπαινουν και ατομα που μπορει να σε αντιμετωπισουν σαν ειδικο μετα την δηλωση σου...οπως αντιλαμβανεσαι αυτο ειναι σοβαρο προβλημα σε εναν τετοιο χωρο...
30-07-2009, 23:57 #27
.
Εσυ αληθεια τι εχεις να μας πεις για την παρουσια σου εδω?
30-07-2009, 23:59 #28
Οχι και πολυ θεραπευτικο, Πανο..Αρχιζω και εγω να πιστευω οτι δεν εισαι ειδικος ψυχολογος η τουλαχιστον οχι καλα καταρτισμενος..
31-07-2009, 11:23 #29
πανο
ε αυτα...
οπως δεν αποδεχομαι και τον ισχυρισμο σου οτι εισαι ψυχολογος.
κι αν εχω δικιο, εκτος απο γκριζοδιαφημιζομενος ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙς ΤΟΥ......ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ.
αλλα να σου απαντησω και στην απορια σου.
για την παρουσια μου εδω δεν εχω να πω κατι ιδιαιτερο...φανταζομαι οτι οπως και πολλοι αλλοι βρισκω ενδιαφερον σε καποιες αποψεις, στην επικοινωνια που υπαρχει με αρκετα απο τα ατομα εδω κλπ..
ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΟΥ \"ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ\"?ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ?
περα απο τις πλακες θα εκτιμουσα αν δεν ξανανεφερες το σαιτ που διαφημιζεις,ειναι αν μη τι αλλο πολυ ασχημη κινηση σε ενα σαιτ που κανεις δεν συμμετεχει απο οικονομικο συμφερον..
Αν συνεχισω να απαντω στις προκλησεις κακοηθειας που μου κανεις , θα μου πεις οτι ηρθα εδω να διαφημιστω ξανα
Αν δεν ησουν με την επισημη εννοια
\"προβληματικο ατομο\" , θα συνεχιζα να σολιομουν μαζι σου , αλλα σεβομενος το σκοπο αυτου του φοουμ θα αφησω να το κανει ο μοντερειτορ του σαιτ.Τελεια και παυλα...
31-07-2009, 11:29 #30
Originally posted by zinovia
Οχι και πολυ θεραπευτικο, Πανο..Αρχιζω και εγω να πιστευω οτι δεν εισαι ειδικος ψυχολογος η τουλαχιστον οχι καλα καταρτισμενος..
Η ρεμεντυ μπορει να ειναι οποιοσδηποτε οπως και γω....
Η ανωνυμια ειναι ορος προστασιας των προσωπικων δεδομενων σε ενα κοινοχρηστο χωρο αλλα η επιθετικοτητα οφειλεται να ελεγχεται απο τους διαχειριστες για να διαφυλαξουν το δικαιωμα της ελευθερης εκφρασης σε ολους ισοτιμα και χωρις εξαιρεσεις...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία