Results 31 to 45 of 109
Thread: Μεθοδοι αντισυληψης
-
31-07-2009, 11:38 #31
ενα τελευταιο για τον εφηβικο ερωτα...
3/4 γυναικες σημερα στον πλανητη , γεννουν το πρωτο τους παιδι στην εφηβεια...
3/4 γυναικες στον πλανητη, δεν διαλεγουν μονες τους τον ανδρα τους , αλλα οι οικογενειες τους υπο μορφη παζαριου με οικονομικα ανταλλαγματα...
3/4 γυναικες στον πλανητη δεν ξερουν τι ειναι το προφυλαχτικο και που χρησιμευει...
Καθε λεπτο ενα παιδι πεθαινει απο ΕΙΝΤΖ....
Καθε λεπτο, ενα παιδι πεθαινει απο πεινα...
Καθε λεπτο, μια γυναικα πριν την ενηλικιωση της δεχεται τα ερωτικα χαδια ,
χωρις να ξερει πως να αποφυγει εστω την συλληψη..
Ειναι υποχρεωση της Πολιτειας να βαλει μαθημα σεξολογιας στα σχολεια...
Στην Χωρα μας ζουν σημερα και μιλουν Ελληνικα πανω απο 1.000.000 οικονομικοι μεταναστες απο το Πακισταν , την Αλβανια την Αν Ευρωπη και Ασιατικες η Αφρικανικες Χωρες που ακομα εφαρμοζουν εθιμικα ολα οσα προανεφερα .
Τα παιδια τους πανε σχολειο μαζι με τα δικα μας...
- 31-07-2009, 12:21 #32
Originally posted by πανος12345
ολα καλα αυτα που λες αλλα αν σε ενδιαφερει βεβαια δειχνουν φθονο, ζηλια , καχυποψια, μικροτητα...
Αληθεια συγνωμη για την ερωτηση αλλα δεν εντεχω να την αποφυγω....
Εγω λεςειμαι εδω για να κανω γκριζα διαφήμιση[τινος?]..Εσυ αληθεια τι εχεις να μας πεις για την παρουσια σου εδω?
Εκτος αποζηλια , φθονο καχυποψια , εχεις κατι αλλο να μας δωσεις?
θα επρεπε να περιμενουμε τουλαχιστον την διαγραφη σου για τους χαρακτηρισμους που εξαπελυσες εναντιον μου :)
οκ, αν επιμενεις δεν εχω αντιρρηση να διαγραφεις...
31-07-2009, 12:22 #33
δεν θυμαμαι στην βουλη των ελληνων να συζητησαν τπτ για τον κυρ πανο123456 ...θυμαται κανεις αλλος?
31-07-2009, 12:25 #34
........
Αν δεν ησουν με την επισημη εννοια
\"προβληματικο ατομο\" , θα συνεχιζα να σολιομουν μαζι σου , αλλα σεβομενος το σκοπο αυτου του φοουμ θα αφησω να το κανει ο μοντερειτορ του σαιτ.Τελεια και παυλα...
πολυ ενδιαφερον κυρ πανο
συνεχιζεις τις επιτυχημενες διαγνωσεις του....
της πλακας
ας καλεσουμε λοιπον τον μοντερειτορ να μας πει ποσο καλοηθες ειναι να μπαινεις να δηλωνεις ψυχολογος χωρις καμια αποδειξη και στην συνεχεια να βριζεις και να συκοφαντεις τα μελη, δινοντας και συμβουλες στους εφηβους να κανουν αντισυλληψη μετρωντας γονιμες μερες (!!!!!!!!!!!!!!!!!)
κυρ πανο νομιζω οτι ειστε επικινδυνος
31-07-2009, 12:41 #35
Πάνο...δεν θέλω να σε πικράνω, αλλά όσο είμαι εγώ Μις Κόσμος, άλλο τόσο είσαι και συ ψυχολόγος.
Είσαι πραγματικά επικίνδυνος και έθιξα απ\' την πρωτη στιγμή πως κάποιο λάκκο έχει όλη αυτή η φάβα των θεμάτων που σπέρνεις ανεξέλεγκτα. Ελπίζω οι υπεύθυνοι να μην είναι διακοπές και να επιληφθούν του θέματος γιατί εδώ υπάρχουν μέλη που βρίσκονται σε πολύ ευαίσθητα στάδια της αρρώστιας τους και μόνο εσύ τους έλειπες....
31-07-2009, 12:45 #36
θα συμφωνησω με την θεοφανια
ηδη ενα μελος τον εχει διωξει απο το ποστ του με τις κλωτσιες, εξαλλο για τα αυθαιρετα συμπερασματα που αφορουσαν την περιπτωση του και θεωρησε καλο να του τα πεταξει στα μουτρα (ο ψυχολογος)
μιλαω για τον αγαπητο winston
31-07-2009, 13:04 #37
Originally posted by Remedy
........
Αν δεν ησουν με την επισημη εννοια
\"προβληματικο ατομο\" , θα συνεχιζα να σολιομουν μαζι σου , αλλα σεβομενος το σκοπο αυτου του φοουμ θα αφησω να το κανει ο μοντερειτορ του σαιτ.Τελεια και παυλα...
πολυ ενδιαφερον κυρ πανο
συνεχιζεις τις επιτυχημενες διαγνωσεις του....
της πλακας
ας καλεσουμε λοιπον τον μοντερειτορ να μας πει ποσο καλοηθες ειναι να μπαινεις να δηλωνεις ψυχολογος χωρις καμια αποδειξη και στην συνεχεια να βριζεις και να συκοφαντεις τα μελη, δινοντας και συμβουλες στους εφηβους να κανουν αντισυλληψη μετρωντας γονιμες μερες (!!!!!!!!!!!!!!!!!)
κυρ πανο νομιζω οτι ειστε επικινδυνος
Απο σενα λες να περιμενουν οι εφηβοι να μαθουν πως θα κανουν ερωτα και πως θα αποφυγουν την αντισυληψη?
Κουνια που σε κουναγε φουκαριαρα!
Στον κοσμο σου ζεις
χαχαχα
31-07-2009, 13:07 #38
και ενα τελευταιο ....
δεν δηλωσα οτι ειμαι ψυχολογος
με ρωτησε η αρρωστημενη σου προσωπικοτητα ρεμεντυ...
και σου απαντησα....
οπως και εκανα σε ολες σου τις μεχρι τωρα προσβολες και υβρεις...
σταμταω μονο εδω
αν θελει ο μοντεριετορ να του στειλω και αντιγραφο του πτυχιου μου!
εσενα ομως ρεμεντυ δεν θα σε ηθελα ουτε σαν ασθενη!
γιατι κανεις δεν μπορει να γινει βασιλικοτερος του βασιλια!
31-07-2009, 13:08 #39
Originally posted by Θεοφανία
Πάνο...δεν θέλω να σε πικράνω, αλλά όσο είμαι εγώ Μις Κόσμος, άλλο τόσο είσαι και συ ψυχολόγος.
Είσαι πραγματικά επικίνδυνος και έθιξα απ\' την πρωτη στιγμή πως κάποιο λάκκο έχει όλη αυτή η φάβα των θεμάτων που σπέρνεις ανεξέλεγκτα. Ελπίζω οι υπεύθυνοι να μην είναι διακοπές και να επιληφθούν του θέματος γιατί εδώ υπάρχουν μέλη που βρίσκονται σε πολύ ευαίσθητα στάδια της αρρώστιας τους και μόνο εσύ τους έλειπες....
31-07-2009, 13:15 #40
31-07-2009, 13:18 #41
31-07-2009, 14:07 #42
Ποσα προφιλ εχεις ανοιξει εδω μεσα ρεμεντυ?
χα χα χα
31-07-2009, 14:20 #43
Να ξεκινησω την απαντηση μου απο αυτο
\"Τα δε αντισυλληπτικά χάπια δεν έχουν...εξατομικευμένη δοσολογία (πώς θα ήταν δυνατόν?) για να είναι δραστικά! \"
Οπως φανταζομαι θα γνωριζεις ο γυναικολογος κανονικα πριν χορηγησει αντισυληψη κανει ορμονικο ελεγχο η θα επρεπε να κανει!Γιατι το χαπι περιεχει μια ορμονη την οποια παραγει το σωμα της γυναικας και η δραση του ειναι απλα να ρυθμισει τον κυκλο της με αλλαγη στην περιεκτικοτητα της ορμονης στο αιμα της.
Τωρα οσον αφορα τα αλλα ...
Απο την μια λετε να μην αναφερουμε καθολου την αντισυληψη στους εφηβους και απο την αλλη μπαινεις σε κατι απιθανες λεπτομερειες που δεν απασχολουν νομιζω κανενα , οπως το οτι η διακοπτομενη συνουσια αντενδεικνυται για τους εφηβους!
Γιατι αληθεια?
Πού έγραψα να μην αναφέρουμε την αντισύλληψη στους εφήβους? Αντιθέτως, είναι πάρα πολύ σημαντική, αλλά όταν παρέχεται από σωστά ενημερωμένους ανθρώπους, ή από κείμενα που περιέχουν κατάλληλες, ακριβείς και επαρκείς πληροφορίες.
Όσο για τη συνουσία που διακόπτεται πριν την εκσπερμάτιση, μπορείς αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα να το ονομάζεις ‘απίθανη λεπτομέρεια’, αλλά εγώ θεωρώ σημαντικό να αποθαρρύνονται οι έφηβοι από αυτή την πρακτική. Δεν προστατεύει καθόλου από ΣΜΝ στα οποία οι έφηβοι είναι πιο ευάλωτοι, μία εγκυμοσύνη στην εφηβεία έχει πολύ πιο σοβαρές συνέπειες από ότι σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία, και θεωρώ πιο σημαντικό να εξοικειωθούν με τη χρήση του προφυλακτικού από το να μάθουν να ‘τραβιούνται’!
31-07-2009, 14:21 #44
Εχω σημειωτεον μεταφρασει την γυναικολογια του Μπενσον γιατι η τοτε αρραβωνιαστικια μου εδινε εξετασεις για το πτυχιο της στο τμημα Μαιων και ειναι ευκρινεστατο οτι το αντισυληπτικο χαπι χορηγειται σε αλλες περιπτωσεις θαραπευτικα!
Με ποια λογικη μετετρεψες τον γυναικολογο σε φαρμακοποιο γραφοντας οτι απλα διαλεγει την μαρκα? αυτοκινητο ειναι η τηλεοραση?
Όσο για τη μάρκα, εννοώ ότι ο γυναικολόγος δεν παρασκευάζει ο ίδιος το χάπι, αλλά επιλέγει από όσα κυκλοφορούν από τις εταιρείες, ανάλογα με το τι θεωρεί κατάλληλο για τη συγκεκριμένη γυναίκα. Ο φαρμακοποιός πάνο δεν είναι αρμόδιος να προτείνει αντισυλληπτικά.
Επίσης, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν μετέφρασες ερασιτεχνικά ένα βιβλίο γυναικολογίας, καθώς δεν γίνεται κανείς ούτε ‘ειδικός’, ούτε βέβαια αποκτά καλύτερη συμπεριφορά από μια τέτοια διαδικασία.
Η οποία συμπεριφορά σου, απ’ όσο βλέπω και στα υπόλοιπα μηνύματα σου, είναι περισσότερο απαράδεκτη από τα όσα γράφεις περί ‘αντισύλληψης’.
31-07-2009, 15:11 #45
Originally posted by marina38
Να ξεκινησω την απαντηση μου απο αυτο
\"Τα δε αντισυλληπτικά χάπια δεν έχουν...εξατομικευμένη δοσολογία (πώς θα ήταν δυνατόν?) για να είναι δραστικά! \"
Οπως φανταζομαι θα γνωριζεις ο γυναικολογος κανονικα πριν χορηγησει αντισυληψη κανει ορμονικο ελεγχο η θα επρεπε να κανει!Γιατι το χαπι περιεχει μια ορμονη την οποια παραγει το σωμα της γυναικας και η δραση του ειναι απλα να ρυθμισει τον κυκλο της με αλλαγη στην περιεκτικοτητα της ορμονης στο αιμα της.
Τωρα οσον αφορα τα αλλα ...
Απο την μια λετε να μην αναφερουμε καθολου την αντισυληψη στους εφηβους και απο την αλλη μπαινεις σε κατι απιθανες λεπτομερειες που δεν απασχολουν νομιζω κανενα , οπως το οτι η διακοπτομενη συνουσια αντενδεικνυται για τους εφηβους!
Γιατι αληθεια?
Πού έγραψα να μην αναφέρουμε την αντισύλληψη στους εφήβους? Αντιθέτως, είναι πάρα πολύ σημαντική, αλλά όταν παρέχεται από σωστά ενημερωμένους ανθρώπους, ή από κείμενα που περιέχουν κατάλληλες, ακριβείς και επαρκείς πληροφορίες.
Όσο για τη συνουσία που διακόπτεται πριν την εκσπερμάτιση, μπορείς αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα να το ονομάζεις ‘απίθανη λεπτομέρεια’, αλλά εγώ θεωρώ σημαντικό να αποθαρρύνονται οι έφηβοι από αυτή την πρακτική. Δεν προστατεύει καθόλου από ΣΜΝ στα οποία οι έφηβοι είναι πιο ευάλωτοι, μία εγκυμοσύνη στην εφηβεία έχει πολύ πιο σοβαρές συνέπειες από ότι σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία, και θεωρώ πιο σημαντικό να εξοικειωθούν με τη χρήση του προφυλακτικού από το να μάθουν να ‘τραβιούνται’!
Δεν εχει σημασία αν εγώ διαφωνώ ριζικά αν και πραγματικός και οχι εικονικός ψυχολόγος, όπως ίσως θέλει ο καθε ένας σε ένα φορουμ ανωνύμων!
Ο λόγος μου θα σε παραξενέψει, αλλά ειναι μέσα στα πλαίσια του διάλογου, να ακούς κάτι, που δεν συμφωνείς...
Το προφυλαχτικο απαιτεί οχι απλά καλή στύση , όπως το διαφημίζουν οι \"ειδικοί \" , αλλά περισσότερο απο όλα, μια \"εξοικείωση \" και μια ανάλογη \"προετοιμασία\" των εφήβων για μια ενδεχόμενη συνουσία...
Ανέφερα το παράδειγμα της Γαλλίας με την εγκατάσταση αυτομάτων πωλητών στα σχολεία, αλλά δεν νομίζω οτι η Ελληνική νοοτροπία το επιτρέπει ακόμα εδώ.
Εγραψες επισης αλλη μια ανακριβεια.
Ανέφερες την περίπτωση αυξημένων επιπλοκών στην εφηβεία σχετικά με την εγκυμοσύνη.
Σε διαψεύδουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, σε πολλές Χώρες του πλανήτη.Όμως το ζητούμενο δεν ειναι να αποφύγουν οι νέοι μόνο την εγκυμοσύνη με το προφυλαχτικο.
Κυρίως η τραυματική εμπειρία αφορά την πιθανότητα αφροδίσιων λοιμώξεων που οχι μονο μπορει να προκαλεσουν μια κακη κυηση , αλλα το χειροτερο , να αφησουν σοβαρα προβληματα υγειας ακριβως λογω ταμπου στην Ελληνικη πραγατικοτητα της προγαμιας συνουσιας και ιδιως της εφηβικης συνουσιας ...
Τελος αν μπορεις να γραψεις κατι σωστο διαφορετικα απο μενα καντο γιατι αυτο που προεχει ειναι να διαβαζουν τα παιδια τα παντα και οχι μονο αυτα που τους χαιδευουν τα αυτια η βολευουν το εκαστοτε συστημα της κοινωνιας.
Μονο έτσι αν καποιος εφηβος βρεθει αντιμετωπος με ενα αφροδισιο νοσημα , μια εγκυμοσυνη η καποια τελος παντων δυσαρεστη επιεπλοκη στην υγεια του σωματικη η ψυχικη
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία