Results 46 to 60 of 109
Thread: Μεθοδοι αντισυληψης
-
31-07-2009, 15:16 #46
Originally posted by πανος12345
και ενα τελευταιο ....
δεν δηλωσα οτι ειμαι ψυχολογος
με ρωτησε η αρρωστημενη σου προσωπικοτητα ρεμεντυ...
και σου απαντησα....
οπως και εκανα σε ολες σου τις μεχρι τωρα προσβολες και υβρεις...
σταμταω μονο εδω
αν θελει ο μοντεριετορ να του στειλω και αντιγραφο του πτυχιου μου!
εσενα ομως ρεμεντυ δεν θα σε ηθελα ουτε σαν ασθενη!
γιατι κανεις δεν μπορει να γινει βασιλικοτερος του βασιλια!
Member
--------------------------------------------------------------------------------
Registered: 20-7-2009
Member Is Online
Εστάλη στις 26-7-2009 στις 04:34 PM
Παράθεση:
Originally posted by Remedy
θα ηθελα να προτεινω
οταν ενα θεμα λογω καποιας διαστασης του, επεκτεινεται υπερβολικα σε γενικες συζητησεις η γεννα αποριες και αρχιζουν διαλογοι μεταξυ μελων για αλλα , συγγενη ,η προσωπικα, η φιλοσοφικα θεματα, να ανοιγουμε καποιο αλλο θρεντ και να συνεχιζεται εκει η συζητηση .
να μη διακοπτεται το θεμα που αρχικα ξεκινησε καποιο μελος που εχει τον πονο του...
εχεις απολυτο δικιο ρεμεντυ!
εξ\'αλλου οταν λαλουν πολλα κοκορια αργει να ξημερωσει
Νομιζω οτι ο φιλος Βελβετ , αντιμετωπιζει ενα τυπικο προβλημα .
Πως να πεισει την αγαπημενη του , να κοιταξει πρωτα την υγεια της και μετα και τον ερωτα του γιαυτην με ματια παθιασμενα και ερωτιαρικα....
Σαν ψυχολογος , θα του ελεγα να κοιταξει περισσοτερο τον εαυτο του γιατι διαβασα καπου για φαρμακα...
Στην ζωη , μονοι μας ερχομαστε και μονοι μας φευγουμε
Ουδεις βασιλικοτερος του βασιλια!
Τελος απο μενα και καλη δυναμη Βελβετ...
--------------------------------------------------------------------------------
ελα κυρ πανο
λαμβανεις?
αυτη ειναι η απλη αποδειξη οτι εσυ εκανες την δηλωση οτι εισαι ψυχολογος για να ενισχυσεις την αποψη σου και μαλιστα το χρησιμοποιησες για να εισακουστεις
κι οταν απορησα απο τις αερολογιες σου και σε ρωτησα αν εισαι οντως ψυχολογος για να βεβαιωθω , το επιβεβαιωσες.....
εκτος απο πολλες και διαφορες βελτιωσεις μαλλον χρειαζεσαι και βελτιωση μνημονικου...
- 31-07-2009, 15:19 #47
Originally posted by Remedy
και ενα τελευταιο ....
δεν δηλωσα οτι ειμαι ψυχολογος
με ρωτησε η αρρωστημενη σου προσωπικοτητα ρεμεντυ...
και σου απαντησα....
οπως και εκανα σε ολες σου τις μεχρι τωρα προσβολες και υβρεις...
σταμταω μονο εδω
αν θελει ο μοντεριετορ να του στειλω και αντιγραφο του πτυχιου μου!
εσενα ομως ρεμεντυ δεν θα σε ηθελα ουτε σαν ασθενη!
γιατι κανεις δεν μπορει να γινει βασιλικοτερος του βασιλια!
το οποιο πτυχιο σου, αν τυχον υπαρχει, σε καλυπτει στο να διαδιδεις λανθασμενες ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ιατρικες πληροφοριες, να βριζεις και να συκοφαντεις μελη
να μοιραζεις γιαλαντζη διαγνωσεις και να γεμιζεις το φορουμ με ηλιθια και ασχετα μπουρδολογηματα?
απο ποτε?
εγω παλι , εαν τυχον ημουν ασθενης, δεν θα σε ηθελα ουτε για λουστρο για τα παπουτσια μου :):):):)
ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑΣ! ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ...
31-07-2009, 15:25 #48
....ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙς ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΝ ΘΕς ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑΝΤΗΣΩ
ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑΣ! ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ...
δεν με ενδιαφερει καθολου αν θα μου απαντησεις
απ οτι βλεπω εχεις σοβαρα αλυτα θεματα, τα οποια ομως δεν θα μπορεσεις να λυσεις με τον τροπο που προσπαθεις
για ποια χαπια μιλας αληθεια?
εκανες κι αλλη διαγνωση?
31-07-2009, 15:28 #49
ΠΑΡΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙς ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΝ ΘΕς ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑΝΤΗΣΩ
31-07-2009, 15:47 #50
οπως καταλαβαινεις Αρσι,
οχι...δεν ειναι....
31-07-2009, 15:52 #51
κυρ πανο τι λες?
ειναι και η Αρσι και η μαρινα38 και η ρισερτσερ και η θεοφανια δικα μου ονοματα ?
μηπως να μαζευοσουν λιγο στους κανονες του φορουμ?
εχεις γινει γραφικος.
εχουν κι αλλες δουλειες οι αντμιν, δεν θα σε κυνηγανε να διαγραφουν τις βρισιες και τις συκοφαντιες σου
31-07-2009, 17:15 #52
Ξαφνικά σαν να μας λείπει ο krino, ε?
:D:D:D
31-07-2009, 18:07 #53
Originally posted by TC
Ξαφνικά σαν να μας λείπει ο krino, ε?
:D:D:D
δεχθηκα νωρις -νωρις την πληροφορηση οτι η ρεμεντυ με τον κρινο ειναι οι πρωταθλητες στην επιθετικοτητα εδω μεσα...
Μηπως θα επρεπε ο αντμιν να ελεγξει τα προφιλ σε σχεση με τα μειλ?
31-07-2009, 18:12 #54
Το θεμα μπορει να ειναι η αντισυλληψη αλλα μας εχετε γκαστρωσει
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
31-07-2009, 18:26 #55
Μαρίνα ειναι σεβαστή η άποψή σου!
Δεν εχει σημασία αν εγώ διαφωνώ ριζικά αν και πραγματικός και οχι εικονικός ψυχολόγος, όπως ίσως θέλει ο καθε ένας σε ένα φορουμ ανωνύμων!
Ο λόγος μου θα σε παραξενέψει, αλλά ειναι μέσα στα πλαίσια του διάλογου, να ακούς κάτι, που δεν συμφωνείς...
Το προφυλαχτικο απαιτεί οχι απλά καλή στύση , όπως το διαφημίζουν οι \"ειδικοί \" , αλλά περισσότερο απο όλα, μια \"εξοικείωση \" και μια ανάλογη \"προετοιμασία\" των εφήβων για μια ενδεχόμενη συνουσία...
Ανέφερα το παράδειγμα της Γαλλίας με την εγκατάσταση αυτομάτων πωλητών στα σχολεία, αλλά δεν νομίζω οτι η Ελληνική νοοτροπία το επιτρέπει ακόμα εδώ.
Εγραψες επισης αλλη μια ανακριβεια.
Ανέφερες την περίπτωση αυξημένων επιπλοκών στην εφηβεία σχετικά με την εγκυμοσύνη.
Σε διαψεύδουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, σε πολλές Χώρες του πλανήτη.Όμως το ζητούμενο δεν ειναι να αποφύγουν οι νέοι μόνο την εγκυμοσύνη με το προφυλαχτικο.
Κυρίως η τραυματική εμπειρία αφορά την πιθανότητα αφροδίσιων λοιμώξεων που οχι μονο μπορει να προκαλεσουν μια κακη κυηση , αλλα το χειροτερο , να αφησουν σοβαρα προβληματα υγειας ακριβως λογω ταμπου στην Ελληνικη πραγατικοτητα της προγαμιας συνουσιας και ιδιως της εφηβικης συνουσιας ...
Τελος αν μπορεις να γραψεις κατι σωστο διαφορετικα απο μενα καντο γιατι αυτο που προεχει ειναι να διαβαζουν τα παιδια τα παντα και οχι μονο αυτα που τους χαιδευουν τα αυτια η βολευουν το εκαστοτε συστημα της κοινωνιας.
Μονο έτσι αν καποιος εφηβος βρεθει αντιμετωπος με ενα αφροδισιο νοσημα , μια εγκυμοσυνη η καποια τελος παντων δυσαρεστη επιεπλοκη στην υγεια του σωματικη η ψυχικη
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...
Συμφωνώ για την Ελληνική νοοτροπία σχετικά με τους αυτόματους πωλητές, αλλά οι ειδικοί που απευθύνονται σε εφήβους στο πλαίσιο επίσημης ενημέρωσης (στην Ελλάδα υπάρχει κάτι τέτοιο, παρόλο που σαφώς είναι αρκετά στάδια πιο πίσω από άλλες χώρες) δεν ισχυρίζονται ότι η χρήση του απαιτεί απλά καλή στύση! Όσο για την εγκυμοσύνη στην εφηβεία, είπα για συνέπειες, που δεν περιορίζονται στις επιπλοκές. Βέβαια, φυσικά και θεωρείται συνήθως κύηση υψηλού κινδύνου η εφηβική εγκυμοσύνη, εξαιτίας πολλών παραγόντων.
Τέλος πάντων, δεν θέλω να επεκταθώ άλλο εδώ. Νομίζω ότι έγραψα αρκετά. Απλή ενημέρωση κάνω επώνυμα ή ενυπόγραφα σε άλλους χώρους διαδικτυακούς ή πραγματικούς. Έπειτα το φόρουμ εδώ απευθύνεται όχι σε εφήβους, αλλά σε ενήλικα άτομα που τα απασχολούν θέματα σχετικά με την εφηβεία. Κατανοώ ότι φυσικά μπορεί ένας ανήλικος να διαβάσει ή να γράψει εδώ, αλλά νομίζω ότι το καλύτερο που μπορώ να του προτείνω είναι να μην βασίζεται σε ανώνυμες γνώμες στο διαδίκτυο, όταν πρόκειται για την ενημέρωση του σε θέματα αντισύλληψης.
31-07-2009, 18:31 #56
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Το θεμα μπορει να ειναι η αντισυλληψη αλλα μας εχετε γκαστρωσει
31-07-2009, 18:35 #57
Πανο, εισαι πολυ επιθετικος περισσοτερο μαλιστα αν σκεφτει κανεις οτι εχεις περασει χρονια εκπαιδευσης για να μην ξεσπας την επιθετικοτητα, τα πιστευω σου καιτην υποκειμενικοτητα σου στον απεναντι σου!!!!
Και συγγνωμη, τι ηταν αυτη η φραση σου για τα χαπια??????????????ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥ και δεν επιτρεπω σε κανενα να χλευαζει ανθρωπο που παιρνει φαρμακευτικη αγωγη για το καλο του ή να υπονοει οτι δεν μπορει να εχει γνωμη !!!!!!
Μιλας κατα αυτον τον τροπο και εισαι και ψυχολογος?????Δεν ηταν και πολυ καλη η σχολη που εβγαλες!!!!
31-07-2009, 19:44 #58
Originally posted by zinovia
Πανο, εισαι πολυ επιθετικος περισσοτερο μαλιστα αν σκεφτει κανεις οτι εχεις περασει χρονια εκπαιδευσης για να μην ξεσπας την επιθετικοτητα, τα πιστευω σου καιτην υποκειμενικοτητα σου στον απεναντι σου!!!!
Και συγγνωμη, τι ηταν αυτη η φραση σου για τα χαπια??????????????ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΥ και δεν επιτρεπω σε κανενα να χλευαζει ανθρωπο που παιρνει φαρμακευτικη αγωγη για το καλο του ή να υπονοει οτι δεν μπορει να εχει γνωμη !!!!!!
Μιλας κατα αυτον τον τροπο και εισαι και ψυχολογος?????Δεν ηταν και πολυ καλη η σχολη που εβγαλες!!!!
αν εισαι αλλη αλλος αλλο κατι απο οτι ειναι η ρεμεντυ
θα σου πω ξανα να παιρνεις τα αχαπια σου αν δεν μπορεις να συμπεριφερεσαι στους αλλους οπως αρμοζει στον διαλογο γιατι
ο διαλογος παιτει ψυχραιμια νημφαλιοτητα και ηρεμια
Μηπως θες να σου γραψω και καμμια συνταγη ?
Δεν μπορω να το κανω και να θελω..
Τι αλλο θες απο μενα και ξαναγυριζεις στο παλιο ποστ σου?
31-07-2009, 19:48 #59
Originally posted by marina38
Μαρίνα ειναι σεβαστή η άποψή σου!
Δεν εχει σημασία αν εγώ διαφωνώ ριζικά αν και πραγματικός και οχι εικονικός ψυχολόγος, όπως ίσως θέλει ο καθε ένας σε ένα φορουμ ανωνύμων!
Ο λόγος μου θα σε παραξενέψει, αλλά ειναι μέσα στα πλαίσια του διάλογου, να ακούς κάτι, που δεν συμφωνείς...
Το προφυλαχτικο απαιτεί οχι απλά καλή στύση , όπως το διαφημίζουν οι \"ειδικοί \" , αλλά περισσότερο απο όλα, μια \"εξοικείωση \" και μια ανάλογη \"προετοιμασία\" των εφήβων για μια ενδεχόμενη συνουσία...
Ανέφερα το παράδειγμα της Γαλλίας με την εγκατάσταση αυτομάτων πωλητών στα σχολεία, αλλά δεν νομίζω οτι η Ελληνική νοοτροπία το επιτρέπει ακόμα εδώ.
Εγραψες επισης αλλη μια ανακριβεια.
Ανέφερες την περίπτωση αυξημένων επιπλοκών στην εφηβεία σχετικά με την εγκυμοσύνη.
Σε διαψεύδουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, σε πολλές Χώρες του πλανήτη.Όμως το ζητούμενο δεν ειναι να αποφύγουν οι νέοι μόνο την εγκυμοσύνη με το προφυλαχτικο.
Κυρίως η τραυματική εμπειρία αφορά την πιθανότητα αφροδίσιων λοιμώξεων που οχι μονο μπορει να προκαλεσουν μια κακη κυηση , αλλα το χειροτερο , να αφησουν σοβαρα προβληματα υγειας ακριβως λογω ταμπου στην Ελληνικη πραγατικοτητα της προγαμιας συνουσιας και ιδιως της εφηβικης συνουσιας ...
Τελος αν μπορεις να γραψεις κατι σωστο διαφορετικα απο μενα καντο γιατι αυτο που προεχει ειναι να διαβαζουν τα παιδια τα παντα και οχι μονο αυτα που τους χαιδευουν τα αυτια η βολευουν το εκαστοτε συστημα της κοινωνιας.
Μονο έτσι αν καποιος εφηβος βρεθει αντιμετωπος με ενα αφροδισιο νοσημα , μια εγκυμοσυνη η καποια τελος παντων δυσαρεστη επιεπλοκη στην υγεια του σωματικη η ψυχικη
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ...
Συμφωνώ για την Ελληνική νοοτροπία σχετικά με τους αυτόματους πωλητές, αλλά οι ειδικοί που απευθύνονται σε εφήβους στο πλαίσιο επίσημης ενημέρωσης (στην Ελλάδα υπάρχει κάτι τέτοιο, παρόλο που σαφώς είναι αρκετά στάδια πιο πίσω από άλλες χώρες) δεν ισχυρίζονται ότι η χρήση του απαιτεί απλά καλή στύση! Όσο για την εγκυμοσύνη στην εφηβεία, είπα για συνέπειες, που δεν περιορίζονται στις επιπλοκές. Βέβαια, φυσικά και θεωρείται συνήθως κύηση υψηλού κινδύνου η εφηβική εγκυμοσύνη, εξαιτίας πολλών παραγόντων.
Τέλος πάντων, δεν θέλω να επεκταθώ άλλο εδώ. Νομίζω ότι έγραψα αρκετά. Απλή ενημέρωση κάνω επώνυμα ή ενυπόγραφα σε άλλους χώρους διαδικτυακούς ή πραγματικούς. Έπειτα το φόρουμ εδώ απευθύνεται όχι σε εφήβους, αλλά σε ενήλικα άτομα που τα απασχολούν θέματα σχετικά με την εφηβεία. Κατανοώ ότι φυσικά μπορεί ένας ανήλικος να διαβάσει ή να γράψει εδώ, αλλά νομίζω ότι το καλύτερο που μπορώ να του προτείνω είναι να μην βασίζεται σε ανώνυμες γνώμες στο διαδίκτυο, όταν πρόκειται για την ενημέρωση του σε θέματα αντισύλληψης.
Λες η σεξουαλικοτητα τους να ειχε ληφθει υποψη απο αυτους που εκαναν την διανομη ρολων στο προσωπικο των πνευματικων κεντρων η να ειχαν την ικανοτητα να γνωριζουν καλα τα προβληματα της εφηβειας?
31-07-2009, 19:57 #60
πωπω σκοταδιστικη αντιληψη..οι τρελοι ας παρουν τα χαπια τους και σς βγαλουν το σκασμο με αλλα λογια ...ειδες παιδι μου οι ευρωπες τι σου κανουν αλλο επιπεδο αλλη παιδεια..
δε κοβουμε το δουλεμα λεω γω γιατι διαβαζει και κοσμος ευαισθητος ?που κατα τα αλλα θες να βοηθησεις με γραμμη σοσ τρομαρα σου
αντε πρατραβηξε το αστειο που εισαι δον ?Dum spiro spero (?)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία