Results 61 to 75 of 174
Thread: Να τον αφήσω οριστικά ή όχι;
-
31-12-2022, 09:59 #61
Κερδισμένη έχω βγει από αυτή την ιστορία, αφού κατάλαβα πια τι θέλω στο σεξ. Εκτός από σεξ αυτός θέλει και αγκαλιές και γλυκόλογα. Επίσης βγαίνουμε και έξω, απλά πάμε κυρίως για φαγητό , μεσημεριανές ώρες ή απόγευμα. Βράδυ για ποτό μια φορά μόνο έχουμε πάει. Ταξίδι προφανώς δεν μπορούμε να πάμε.
Ότι θα βρω άλλον τώρα που ξέρω τι να ζητήσω στο σεξ και μπορώ να καταλάβω αν θα μου αρέσει ή όχι, το ξέρω. Απλά δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να μου αρέσει το σεξ με τον επόμενο, αν σκεφτεί κανείς ότι πήγα 27 για να βρω έναν που να μου ταιριάζει σεξουαλικά.
- 31-12-2022, 10:18 #62
αν ηθελες μονο σεξ , δεν θα σε απασχολουσε ουτε στο ελαχιστο το οτι του στελνει μηνυματα η δικια του, ουτε το αν θα πληγωθεις. απο τι να πληγωθεις; απ τα μηνυματα;
κοπελα του ειναι, θα στελνει ολες τις ωρες, οπως κανουμε ολοι. που το περιεργο και το ενοχλητικο σε αυτο;
αναγκαστηκες να περιορισεις τις βλεψεις σου γι αυτον γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχει σκοπο να χωρισει για σενα, ωστε να μην νοιωθεις κοροιδο.
αν σου ελεγε οτι τρελλαθηκε μαζι σου και χωριζει αυριο για να ειστε μαζι, μια χαρα θα θυμοσουν οτι τον θελεις για πολλα πραγματα, οχι μονο για πιπες.
αλλα ως συνηθως, αρνεισαι να παραδεχτεις στον ιδιο σου τον εαυτο την πραγματικοτητα που δεν σε βολευει, γι αυτο εισαι σε μονιμη συγχιση.
ακριβως οπως στα ειπε η ονορατα και σε αυτο το μηνυμα και στο αρχικο της.
οταν αποκτησεις μια μικρη πειρα σε σχεσεις με δεσμευμενους που δεν θα χωριζαν για σενα, θα διαπιστωσεις, οτι κανεις δεν σε θεωρει πιο ασημαντη, απο τον δεμσευμενο, που σε θεωρει πραγματικα, αναλωσιμη και θα αποδεικνυεται καθε φορα που η σχεση θα φτανει σε αδιεξοδο (τυπου να κινδυνευει να αποκαλυφθει στην καλη του). τοτε θα δεις ποσο λιγη ησουν γι αυτον, οταν θα σε σβησει απο την ζωη του με ενα ςμς.. ;)
ο ανδρας που σε θεωρει σημαντικη, δεν σε βαζει σε τετοιες εξευτελιστικες διαδικασιες να ξεροσταλιαζεις μηπως σε πηδηξει οταν θα εχει ρεπω η γυναικα του...
ΑΝ δεν σε θεωρουσε λιγη, θα σου ελεγε οτι με εσενα θα ηταν αν ηταν ελευθερος, αλλα δεν σου αξιζει να σε εχει για μια πιπα στα κλεφτα...
με 27 χρονια αγαμιας στο ιστορικο σου, θελεις πραγματικα να πιστεψουμε οτι για σενα το σεξ ειναι "κρεας μπαινει, κρεας βγαινει";;; αν ηταν ετσι, αντι να ζεις δυστυχισμενη ερωτικη ζωη με γνωριμιες που σιχαινοσουν, θα πηδιοσουν με μπριζολες...
αστα αυτα καημενη λεμονια, σε ξερουμε καλυτερα απ οσο ξερεις τον εαυτο σου...
κι ομως εισαι καθυστερημενη.
συναισθηματικα καθυστερημενη. αυτο δενε χει καμια σχεση με την μαθηματικη ευφυια.
μπορει να εισαι ακομα και επιστημονας, αλλα στο συναισθημα εισαι ατομο με ειδικες αναγκες. αυτο στο υπογραφω.
31-12-2022, 10:46 #63
Με ξέρεις εσύ καλύτερα από όσο ξέρω τον εαυτό μου;
Ναι, με ενόχλησαν τα μηνύματα γιατί ήθελα και δεύτερο γυρο, τι θες εσύ τώρα; Και ποιος σου είπε ότι ξεροσταλιαζω για το πουλί του; Σου λέω άμα θέλω κι άλλο σεξ θα βρω άλλον , τώρα που πήρα μπρος και είδα ότι μια χαρά σεξουαλική είμαι, θα ξέρω και τι να ζητάω.
Είπα και παραπάνω ότι αν ήθελε να με χωρίσει για αυτήν θα του έλεγα να φάει γλαροσουπα γιατί με έναν άπιστο δεν θα έκανα σχέση ποτέ.
Εν πασει περιπτώσει έχεις κουράσει, εγώ άμα θέλω άλλο πουλί βρίσκω άλλο πουλί. Άμα εγώ είμαι καθυστερημένη τότε εσύ έχεις σοβαρά θέματα κατανοησης κειμένου ή αρρωστημένη εμμονή να βγάλεις τα δικά σου κόμπλεξ πάνω σε άλλους
31-12-2022, 12:31 #64
Κοιτα ποιος μιλαει για κομπλεξ που βγαζει πανω στους αλλους!!!! Ειδικα αυτο.....
Αν μπορουσες να βρεις αλλον που να ειναι διαθεσιμος και να σου αρεσει κιολας, δεν θα ασχολουσουν μαζι του.
Επειδη δεν μπορεις, σκαρφιζεσαι ολη την παραφιλολογια γυρω απο αυτο που κανεις, για να δικαιολογεις τον ξεπεσμο σου, στον εαυτο σου τον ιδιο...
31-12-2022, 12:47 #65HonorataGuestΑπογοητεύτηκα γιατί ήθελα και δεύτερο γύρο (αμέσως μετά) ποιος σου είπε ότι ξεροσταλιαζω να κοιμάμαι μαζί του;
Το βασικό πρόβλημα με τη Λεμον για όλα τα στραβά και τον ψυχισμό της είναι ότι δεν μπορεί να δεχτεί πως οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθη και ότι δεν μπορούμε να είμαστε τέλειοι. Δεν επιτρέπει στον εαυτό της να έχει αδυναμίες. Αυτό μάλλον γιατί έχει δεχτεί πολύ κριτική στο παρελθόν ή γιατί αντιμετώπιζε αλλα προβλήματα με χαμηλή αυτοεκτίμηση και έβλεπε τον εαυτό της μειονεκτικά τόσο πολύ που δεν άντεξε αυτό το βάρος. Για αυτό και έχει διαστρεβλωτικη σκέψη. Όταν κάποιος πάει να της πει ότι κάτι χρειάζεται να αλλάξει στον εαυτό της εκείνη το λαμβάνει σαν την υπέρτατη αμφισβήτηση και προσβολή, κλονίζεται στην ιδέα ότι κάτι έχει κάνει λάθος, και έτσι χρησιμοποιεί την άρνηση, και είναι σαν να μιλάς σε τοίχο. Δύσκολο ένα τέτοιο άτομο να έχει αυτογνωσια και ρεαλιστική εικόνα του εαυτού του και των άλλων. Αν το δουλευε θα είχε καλή εικόνα για τον εαυτό της και θα έβαζε τη ζωη της σε πιο σωστό δρόμο. Ο μηχανισμός της άρνησης λειτουργει τόσο δυνατά μέσα της γιατί προστατεύει τον ψυχισμό της. Είναι δουλειά του ψυχολόγου να το εντοπίσει και να βρει έναν ασφαλη τρόπο να κάμψει τις άμυνες της και να τη φέρει στη πραγματικότητα με έναν τρόπο που δεν θα τη πληγώσει.
Είναι σαν να βρίσκεσαι σε κενό και η άρνηση λειτουργει σαν το χαλάκι που πατάς επάνω και σε σώζει από το να πέσεις. Αν έρθει κάποιος και σου τραβήξει αυτό το χαλάκι αποτομα θα πέσεις στο κενό αν όμως στο τραβήξει με τρόπο και σταδιακά θα επιβιώσεις.
Εγώ ψυχολόγος δεν είμαι να δουλεύω θεραπευτικά με τα προβλήματα των ανθρώπων αλλα από συμβουλευτική σκοπιά θα της πρότεινα αν θέλει πραγματικά να βοηθήσει τον εαυτό της κάποια στιγμή να δουλέψει πάνω σε αυτό με κάποιον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ειδικό. Αν φυσικά η Λεμον αντιλαμβάνεται το της λέμε.
Απλά απορώ πως γίνεται να βγαίνουν εκατομμύρια ψυχολογοι από σχολές και να είναι τα 2/3 άχρηστοι......
Δεν βρέθηκε κανένας να αντιληφθεί το πρόβλημα της και να δουλέψει μαζί της...;
Λεμον , κανεις δεν μπαινει με διάθεση να στα χωσει, καταληγει όμως να το κάνει γιατί έχεις τον τρόπο να τον τσιτωνεις τον άλλον ακόμα και να πάει να σου πει δύο σωστά πράγματα
31-12-2022, 13:25 #66
συμφωνω με ονορατα, μην τα ξαναματαπω, τα εχω πει χιλιες φορες.
τρεις χιλιαδες φορες με καθε τροπο την εχουμε προτρεψει να κανει ψυχοθεραπεια.
η αρνηση της δεν της επιτρεπει να το κανει.
μονο το αδιεξοδο θα την στειλει καποτε στον ψυχοθεραπευτη.
οσο τσαλαβουταει στα λαθη της και στις ζωες των αλλων, θα παραμυθιαζεται οτι εχει κανονικη ζωη και ολα πανε καλα..
εννοειται οτι δεν ειναι καταλληλοι για ψυχοθεραπεια ολοι οι ψυχολογοι, επειδη βγαινουν απο σχολες. πολλοι μαλιστα δεν ειναι καν εκπαιδευμενοι για ψυχοθεραπεια. ψυχολογος δεν σημαινει ψυχοθεραπευτης, πολλες φορες μαλιστα, σημαινει ασθενης...
αλλα πιστευω οτι δεν απευθυνθηκε καν σοβαρα κι οχι οτι επεσε σε ολους τους αχρηστους.
το ειπες ηδη. θεωρει οτι ολα σωστα τα κανει και για τα προβληματα της φταινε οι αλλοι.
ισως εκανε 1-2 συνεδριες, ειδε οτι δεν θα της χαιδεψει κανεις τα αυτια, και συνεχισε μονη της με τα γνωστα αποτελεσματα..Last edited by Remedy; 31-12-2022 at 15:19.
31-12-2022, 15:39 #67
Λογικά αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα σου απαντήσω . Δεν μιλάς με καμιά διάθεση να βοηθήσεις, αντίθετα βγάζεις μόνο κόμπλεξ και χολή. Εκφράσεις όπως "καημένη λεμόνια", " θα πηδιοσουν με μπριζόλες" , "ξεπετα", "άνοιξες τα πόδια σου επειδή δεν έχεις αυτοεκτίμηση" μόνο εσένα εκθέτουν και δείχνουν εμπάθεια και κακία. Και σε έχω δει να απαντάς απαράδεκτα και σε άλλα μέλη. Εγώ ο,τι κι αν γράψω δεν σου έχω μιλήσει με αυτό τον τρόπο γιατί δεν έχω καμία ανάγκη να σε πικαρω, αντιθέτως μόνο οίκτο μου προκαλείς με τα τελευταία σου μηνύματα που δείχνουν την κακία και όλη τη μιζέρια που κουβαλάς. Όπως είδες ούτε ασεξουαλ είμαι όπως είχες φαγωθεί ούτε παγοκολωνα και επειδή αποδείχθηκες λάθος έχεις πάθει υστερία! Δεν πειράζει, γλυκιά μου, τόσα άλλα μέλη υπάρχουν να κάνεις την έξυπνη και να πεις πάντα ότι αυτός/ -η που τους ενδιαφέρει δεν τους θέλει ή τους θέλει μόνο για σεξ , όπως κάνεις σε όλα τα θέματα. Αν εσένα είναι τόσο άθλια η ζωή σου και ξεσπας στους άλλους , εγώ δεν θα καθίσω να ανεχτώ άλλο την τοξικότητα σου. Δυσφημείς το φόρουμ και κατεβάζεις το επίπεδο με τις απαντήσεις που δίνεις. Μάτια έχουν και σε βλέπουν όσοι ξέρουν να διαβάζουν.
Υ.γ. για να απαντήσω στη γλώσσα σου, μπριζόλα για μπριζόλα δεν θα αφήσω τώρα που έκανα δυναμική αρχή και μέσα σε δύο μήνες κάνω και πράγματα που οι "σεξουαλικά ενεργες γυναίκες" δεν κάνουν και είναι μη και μη. Είναι να βρεις τον κατάλληλο παρτενέρ τελικά και μετά μαθαίνεις τι θα ζητάς και από τους επόμενους... Όσο για τις άλλες γυναίκες που τις "ερωτεύονται" πολλοί , αν μαζί με τον έρωτα τους χαρίζουν και τις περικοκλάδες να μου λείπει το βύσσινο... Δεν θα είναι όλοι ετσι, αλλά ένα μεγάλο μέρος των αντρών λειτουργεί καθαρά σαρκικά. Αλλά μάλλον εσύ έχεις άρνηση της πραγματικότητας που θεωρείς ότι όποιος κερατωνει αγαπάει τη γυναίκα του.
Δεν το συνεχίζω άλλο, καλή χρονιά και με λιγότερη κακία
31-12-2022, 17:43 #68
Lemonpie γειά σου, και χρόνια πολλά. Γράφεις κάπου όταν του πρόσφερες στοματική ικανοποίηση εκείνος μιλούσε η έγραφε μηνυματα στην γυναίκα του . Δεν θεωρώ σωστή την συμπεριφορά του θα έπρεπε να έχει κλειστό το κινητό του και να αφοσιωθεί σε αυτό που κάνετε για όση ώρα είστε μαζί ,και την δίκη σου στάση θεωρώ λάθος σε αυτό το συμβάν . Αυτά ξεκαθαρίζονται από την αρχή πριν φτάσετε στην στιγμή του σεξ , δεν κολλάει εσυ να του παίρνεις πιπον και εκείνος να ασχολείται με την γυναίκα του..είναι ξενερωτικο η κατι δεν γίνεται και τόσο hot η με τον σωστό τρόπο. Του άρεσε ? η δεν του άρεσε !??? Αν του άρεσε κλείνει τα κινητά και χάνεται μαζί σου ,αυτό.
31-12-2022, 17:59 #69
Συγνώμη κιόλας αλλά αφού εσύ του κάνεις στο κρεβάτι ότι δεν του κάνει η επίσημη, τότε γιατί δεν την χωρίζει για να βρει κάτι άλλο που να του ταιριάζει καλύτερα, είτε εσύ είτε κάποια άλλη κοπέλα;
Έχει παιδιά μαζί της και δεν μπορεί να την αφησει;
Είναι χρόνια μαζί και δεν μπορεί να την χωρίσει επειδή "τι θα πει ο κόσμος";
Δεν διάβασα όλα τα μηνύματα αλλά μόνο το δικό σου το αρχικό, και δεν ξέρω αν τα έχεις απαντήσει τα ερωτήματα μου σε κάποιο μήνυμα.
Επίσης, καταλαβαίνω ότι δεν σε βοηθάω με το σχόλιο μου επειδή δεν σου δίνω κάποια γνώμη αλλά εκφράζω απορίες για τον τύπο αυτό.
31-12-2022, 18:05 #70
31-12-2022, 18:07 #71
Μου έχει εξηγήσει ότι δεν είναι εύκολο να χωρίσει αλλά λέει δεν έχει παιδιά. Είπε ότι αναγκαστικά την γνώρισε στους δικούς του και ότι έχει κάνει κάποια λαθη στο παρελθόν από τα οποία δεν μπορεί να ξεφύγει. Δεν ρώτησα λεπτομέρειες γιατί προτιμώ να περνάω καλά και όχι να μιλάμε για την γυναίκα του
31-12-2022, 18:23 #72
Καλά ναι, αυτό έχει σημασία...
Κάθεσαι κάτω μόνη σου και σκέφτεσαι τι θα κάνεις, ή θα το λήξεις οριστικά ή μπορείς να ψάχνεις ταυτόχρονα να βρεις κάτι άλλο.... Καταλαβαίνω ότι έχετε πολύ καλή χημεία ανάμεσά σας, αλλά ίσως και με κάποιον άλλον άνθρωπο να έχεις ακόμα καλύτερη χημεία.
Εγώ αν ήμουν στην θέση σου, νομίζω ότι θα έψαχνα και για κάτι άλλο. Η τελική απόφαση όμως είναι δική σου.
31-12-2022, 18:25 #73
31-12-2022, 18:32 #74HonorataGuestΚαι εγώ κόσμος είμαι που έχει μάτια και βλέπει. Και με τη ρεμεντυ δεν έχω τίποτα προσωπικό.
Προκαλείς κάποιον να σου φερθει επιθετικά . Ακόμα και αν στην αρχή δεν έχει πρόθεση. Και εμένα με προκαλεσες σε ένα σημείο, αλλα δεν τσίμπησα και δεν σου επιτέθηκα. Δεν πληγώθηκε ο εγωισμός μου γιατί ήρθα μόνο να γράψω την άποψη μου.
Και παρόλο που δεν σε στόλισα με χαρακτηρισμούς πάρα σου έγραψα μια άποψη αντικειμενικη που θα μπορούσε να σε πάει ένα βήμα παρακάτω, ήσουν ακυρωτική και απαξιωτική. Θέλεις να ακούς μόνο θετικά, κολακειες άντε και να θαψουμε κάποιον που δεν συμπαθείς πχ τη σύντροφό του τυπου σου. Από ανασφάλεια.
Και χεσε μας εμάς στη τελική. Έμας γράψε μας κάνε ό,τι θες .....σκασιλα μας και σκασιλα σου....το θέμα είναι ότι εσύ έχεις αυτή τη συμπεριφορά και την έχεις με τον εαυτό σου και σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Που φυσικά σε επηρεάζουν. Και πας από το ένα λάθος στο άλλο.
Τουλάχιστον να πεις ότι έχεις αρνητικά όπως όλοι ....Αλλά να ήσουν και έξυπνη θα κρατούσες από όλη αυτή τη συζήτηση κάποια πράγματα να τα σκεφτείς για να σε βοηθήσουν. Αλλά αντί για αυτό εσύ ασχολείσαι με όλα τα λάθος πράγματα εδώ.
Κανε ότι θέλεις Εγώ πραγματικά δεν θέλω να γράψω σε θέμα σου ξανά γιατί η γνώμη κάποιου λογικου ατόμου που θέλει να βοηθήσει πάει στράφι.
το μόνο που θέλεις είναι να ακούς καλά λόγια και όχι να βοηθήθεις.
31-12-2022, 18:35 #75