Τι σημαινει ερωτας για σενα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Originally posted by katatonia
    δε καταλαβες,δεν εχουμε γνωριστει καν!δεν εχουμε πει ουτε γεια!και μονο που τη βλεπω με τον ανδρα της και ειναι τοσο ευτυχισμενη....απτη μια χαιρομαι και απτην αλλη με σκοτωνει.προκειται για ψυχολογικο παθος δεν εξηγειται...παθαινω απανωτες κρισεις πανικου και μονο που θα την δω(δε κανω πλακα)...
    κατατονια..εχω την εντυπωση οτι σε τραβαει το ιδιο φυλο...
    καλως για μενα... δεν εχει σημασια πως ικανοποιειται η ερωτικη σου φαντασιωση , φτανει να σου δινει δυναμη και διαθεση για ζωη... ομως εδω νομιζω οτι υπαρχει ενα μικρο προβληματακι στην συμπεριφορα σου....ερωτευτηκες εξ αρχης ενα μη υπαρκτο προσωπο , οχι με την εννοια οτι δεν την βλεπεις η δεν σου προξενει ερωτικα συναισθηματα , αλλα με την εννοια οτι προβαλεις στην εικονα της τα δικα σου συναισθηματα
    δεν ειναι αυτο ερωτας κατατονια...
    ερωτας θα πει επικοινωνια.....
    δεχεσαι εξωτερικα ερεθισματα και απαντας με αναλογα συναισθηματα...
    στην περιπτωση που περιεγραψες , νομιω οτι κατα πασα πιθανοτητα προβαλεις πανω σε αυτη την γυναικα τα δικα σου συναισθηματα και αυτο που σε κανει ρακος ψυχικα ειναι οτι περμενεις ισως ματαια καποια αντιδραση που δεν ερχεται ....
    Δεν οφελει σε τιποτα να ερωτευεσαι καποιον που δεν σου δινει την ικανοποιηση να διαπιστωσεις αν υπαρχει αμοιβαιοτητα.
    Διαβασε την συμβουλη μου προσεχτικα
    Την επομενη φορα που θα δεις αυτη την γυναικα , πλησιασε την και δειξε της με καποιο τροπο τα αισθηματα σου!
    Ειτε ανταποκριθει στον ερωτα σου ειτε αποριψει συναισθηματικα αυτο που της προτεινης , θα εχεις λυτρωθει απο την αμφιβολια που σε βασανιζει οσο την κρατας μεσα σου...
    Πιασε της στοργικα το χερι , δωσε της ενα ζεστο φιλι αποχαιρετισμου , κανε καποια φιλικη συζητηση για την γυναικεια ομοφυλοφιλια , για να διαπιστωσεις αν μπορει να αφησει τα συναισθηματα της να την φερουν εκει που θες...
    Δεν ειναι ντροπη να εισαι ομοφυλοφιλος...
    Το ξερουν νομιζω οι περισσοτεροι ανθρωποι σημερα...
    Αυτό που ειναι κακο , ειναι να αφηνεις την αμφιβολια να φτιαχνει ειδωλα μεσα στην φαντασια σου που σε αποριπτουν και αυτο σε γεμιζει μονο με ολα τα αρνητικα του ερωτα χωρις να μπορεις να γευθεις τα θετικα οπως πχ το να βρεις καποια αλλη γυναικα που θα ψαχνει οτι και εσυ για να ικανοποιησει το σεξουαλικο της παθος

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    δε καταλαβες,δεν εχουμε γνωριστει καν!δεν εχουμε πει ουτε γεια!και μονο που τη βλεπω με τον ανδρα της και ειναι τοσο ευτυχισμενη....απτη μια χαιρομαι και απτην αλλη με σκοτωνει.προκειται για ψυχολογικο παθος δεν εξηγειται...παθαινω απανωτες κρισεις πανικου και μονο που θα την δω(δε κανω πλακα)...
    κατατονια..εχω την εντυπωση οτι σε τραβαει το ιδιο φυλο...
    καλως για μενα... δεν εχει σημασια πως ικανοποιειται η ερωτικη σου φαντασιωση , φτανει να σου δινει δυναμη και διαθεση για ζωη... ομως εδω νομιζω οτι υπαρχει ενα μικρο προβληματακι στην συμπεριφορα σου....ερωτευτηκες εξ αρχης ενα μη υπαρκτο προσωπο , οχι με την εννοια οτι δεν την βλεπεις η δεν σου προξενει ερωτικα συναισθηματα , αλλα με την εννοια οτι προβαλεις στην εικονα της τα δικα σου συναισθηματα
    δεν ειναι αυτο ερωτας κατατονια...
    ερωτας θα πει επικοινωνια.....
    δεχεσαι εξωτερικα ερεθισματα και απαντας με αναλογα συναισθηματα...
    στην περιπτωση που περιεγραψες , νομιω οτι κατα πασα πιθανοτητα προβαλεις πανω σε αυτη την γυναικα τα δικα σου συναισθηματα και αυτο που σε κανει ρακος ψυχικα ειναι οτι περμενεις ισως ματαια καποια αντιδραση που δεν ερχεται ....
    Δεν οφελει σε τιποτα να ερωτευεσαι καποιον που δεν σου δινει την ικανοποιηση να διαπιστωσεις αν υπαρχει αμοιβαιοτητα.
    Διαβασε την συμβουλη μου προσεχτικα
    Την επομενη φορα που θα δεις αυτη την γυναικα , πλησιασε την και δειξε της με καποιο τροπο τα αισθηματα σου!
    Ειτε ανταποκριθει στον ερωτα σου ειτε αποριψει συναισθηματικα αυτο που της προτεινης , θα εχεις λυτρωθει απο την αμφιβολια που σε βασανιζει οσο την κρατας μεσα σου...
    Πιασε της στοργικα το χερι , δωσε της ενα ζεστο φιλι αποχαιρετισμου , κανε καποια φιλικη συζητηση για την γυναικεια ομοφυλοφιλια , για να διαπιστωσεις αν μπορει να αφησει τα συναισθηματα της να την φερουν εκει που θες...
    Δεν ειναι ντροπη να εισαι ομοφυλοφιλος...
    Το ξερουν νομιζω οι περισσοτεροι ανθρωποι σημερα...
    Αυτό που ειναι κακο , ειναι να αφηνεις την αμφιβολια να φτιαχνει ειδωλα μεσα στην φαντασια σου που σε αποριπτουν και αυτο σε γεμιζει μονο με ολα τα αρνητικα του ερωτα χωρις να μπορεις να γευθεις τα θετικα οπως πχ το να βρεις καποια αλλη γυναικα που θα ψαχνει οτι και εσυ για να ικανοποιησει το σεξουαλικο της παθος
    χα0χ0αχα0χ0αχ0αχ00χαχ0χ0α εβγαλες συμπερασμα οτι ειμαι ομοφυλοφιλος επειδη γουσταρω μια γυναικα που ειναι 20 χρονια μεγαλυτερη μου με 2 παιδια?δεν εχω ταμπου και δεν ειμαι ρατσιστης με τους ομοφιλοφυλους.στο κρεβατι του ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει.ελεος τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα...οταν νιωσεις το συναισθημα αυτο που νιωθω για μια γυναικα τοτε ισως με καταλαβεις...

Senior Member
    ρε τωρα που ξαναδιαβασα το μυνημα σου καταλαβα οτι με μπερδεψες απτο ονομα μαλλον....δεν ειμαι γυναικα ,ανδρας ειμαι!

ρε τωρα που ξαναδιαβασα το μυνημα σου καταλαβα οτι με μπερδεψες απτο ονομα μαλλον....δεν ειμαι γυναικα ,ανδρας ειμαι!
    ειδες ποσο σημαντικο πραγμα ειναι η επικοινωνια?
    μια μικρή παρατηρητικότητα βοηθησε να μην παμε σε συγκρουση και στην συνεχεια στην διακοπη της επικοινωνιας μας ....
    Φυσικα ολα αυτα που εγραψα δεν πανε πουθενα εδω σε αυτη τη θεματικη πια...

Senior Member
    τι εννοεις?

επανερχομαι..σε θεματα τακτικης δεν αλλαζω ουτε κομμα...
    κανε το πρωτο βημα σαν ενας απλος φιλος...δειξε της καταρχην τον θαυμασμο σου γιαυτην .
    Εξηγησε της τους λογους....Προλαβε καποια τυχον αρνηση λεγοντας της οτι δεν εχεις κανενα απολυτως σκοπο να της αλλαξεις οτιδηποτε στην ζωη της...
    Απλα πιστευεις πως αυτο που νοιωθεις γιαυτην ειναι τοσο ομορφο που δεν μπορουσες αλλο να το κρυψεις γιατι γεννηθηκε απο αυτην και μονο αυτη δικαιουται να το ξερει...
    Να σου πω και μια αλλη ιδεα...Προσπαθησε αν μπορεις να μαθεις αν εχει ασχοληθει με το κομπιουτερ και το διαδικτυο...Πες πχ οτι συμετεχεις σε ενα πολυ ωραιο φορουμ για υποστηριξη και επειδη την θεωρεις ομορφη γυναικα , η αποψη της για διαφορα πραγματα θα μπορουσε να βοηθησει καποιες αλλες γυναικες να ανακαλυψουν τι αρεσει στους αντρες...

Senior Member
    Αφου δεν εχουν πει ουτε ενα γεια...θα την πλησιασει εν ψυχρω και θα της πει ποσο την γουσταρει?
    Και μαλιστα οταν ειναι αυτη...αλλου..οχι με μια απλη σχεση αλλα παντρεμενη με παιδια.
    Εγω ακομα και αν δεν ειχα παθει τοσο πλακα μαζι της που αυτο δυσκολευει τα πραγματα,δεν θα το εκανα ποτε.
    Θα τον αφηνα ανεκπληρωτο,οσο και να το μετανιωνω καθε μερα και θα κοιταγα για αλλου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

τι εννοεις?
    εννοω οτι μια γυναικα ομοφυλοφιλος , εχει να αντιμετωπισει ενα αγκαθι που λεγεται κοινωνικη αποριψη και ισως αυτο να την κανει
    να παιρνει αποστασεις απο την πραγματικοτητα.
    εσενα δεν σε δικαιολογω με τιποτα...
    γιατι καμμια γυναικα σε αυτο τον πλανητη , δεν θα παψει να ανησυχει ποτε , αν η ελξη την οποια σιγουρα θα εχει καταλαβει οτι προκαλει στους ανδρες ειναι παντα στο ραντεβου και την περιμενει...
    θα σου μαθει αυτη η καψουρα σου περισσοτερα απο οποιαδηποτε αλλη γυναικα στον κοσμο , τι εκανες ισως λαθος μεχρι σημερα..εστω και αν δεν εισαι ο τυπος της η δεν θελει καν να σε κοιταξει οπως εσυ, οσο πιο πολυ την ποθεις , τοσο πιο πολυ θα το απολαμβανει απο μεσα της και θα σου ανοιξει τον δρομο για να βρεις την αληθεια! Ποια αληθεια?
    Οτι εσβησμενη την λυχνια πασα γυνη ομοια!
    χα χα χα χα χα

Originally posted by keep_walking
    Αφου δεν εχουν πει ουτε ενα γεια...θα την πλησιασει εν ψυχρω και θα της πει ποσο την γουσταρει?
    Και μαλιστα οταν ειναι αυτη...αλλου..οχι με μια απλη σχεση αλλα παντρεμενη με παιδια.
    Εγω ακομα και αν δεν ειχα παθει τοσο πλακα μαζι της που αυτο δυσκολευει τα πραγματα,δεν θα το εκανα ποτε.
    Θα τον αφηνα ανεκπληρωτο,οσο και να το μετανιωνω καθε μερα και θα κοιταγα για αλλου.
    κιπ ...παντρεμενη με παιδια δεν σημαινει οτι μια γυναικα εχει παψει να ειναι γυναικα......
    σημαινει οτι ισως εχει βαλει σε καποια ταξη την ζωη της και δεν θα αφησει τον κατατονια να την μπερδεψει και να την αποσυντονισει
    παιρνωντας απλα την ηδονη της επιβεβαιωσης οτι ειναι ποθητη ακομα απο τους αντρες , εστω και παντρεμμενη και με παιδια...
    Το προβληαμ του κατατονια δεν ειναι το αν πρεπει η οχι να χαλασει την οικογενειακη γαληνη της γυναικας!
    Το προβημα του ειναι αν πρεπει η οχι να κανει ενα βημα μπροστα και να βγαλει απο την ψυχη του ενα τοσο ομοφο συναισθημα οσο η ιδια η ζωη!
    Δεν εχει νομιζω καμμια απολυτως σημασι η οποια εξελιξη αυτης της εξωτερικευσης του συναισθηματος , με την εννοια οτι θα νοιωσει μια ανακουφιση αφανταστη γιατι πετυχε το πιο δυσκολο που ειναι να το βγαλει προς τα εξω

ενα αλλο παλι που προσεξα κιπ, ειναι οτι με το μυαλο σου της λες ποσο την γουσταρεις .ενω εγω ας πουμε θα την αφηνα να το καταλαβει σιγα-σιγα αρχιζοντας με μια απλη ευκαιρια για γνωριμια...εδωσα καποια παραδειγματα πχ το φορουμ και την αναγκη επικοινωνιας μας ...

Senior Member
    πιστευω οτι το εχει καταλαβει...το βλεμμα δε μπορεις να το κρυψεις.ασε που παω καθε μερα στο μαγαζι που συχναζει.εχω μαθει τα παντα απο τη πινακιδα αυτοκινητου της μεχρι ονομα ,ηλικια και ονομα των παιδιων της!εχω αρρωστησει κυριολεκτικα περναω καθε μερα εξω απτο σπιτι της και ας με βγαζει 3 χιλιομετρα μακρια απτο δρομο μου.τη βλεπω στον υπνο μου και οταν προχωραω στο δρομο βλεπω παραισθησεις.τη σκεφτομαι καθε δευτερολεπτο και γινομαι τυφλα καθε βραδυ γτ δε τη παλευω.οταν περναει 1βδομαδα π.χ και δε την εχω δει αρχιζω να τρελαινομαι αν ειναι καλα η εχει παθει τπτ....περναω απο ολους τους δρομους και κοιταζω τα τοιχοκολλημενα κηδειοχαρτα(ελεοσ!).κανω ερωτα με τη κοπελα μου και νομιζω οτι κανω με αυτη!να φανταστεις τη ψυχωση εχω και τι δε θα δινα να επερναι ενα περιστροφο και να με σκοτωνε!!!!!(μαζοχισμος στο αποκορυφωμα του).μαλιστα εχω σκεφτει να το κανω εγω αυτο μπροστα της με ενα περιστροφο.δε ξερω πως μου συνεβη αυτο απο τη στιγμη που ειμαι ατομο που βρισκει κοπελα ευκολα.ολοι μου λενε οτι μπορω να εχω οποια
    θελω....αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι αυτη που θελω δε μπορω να την εχω.και ολα αυτα για καποια που δεν εχουμε πει ουτε γεια!ψυχωση?πιθανο αλλα σημασια εχει οτι τη πατησα για τα καλα....

πιστευω οτι το εχει καταλαβει...το βλεμμα δε μπορεις να το κρυψεις.ασε που παω καθε μερα στο μαγαζι που συχναζει.εχω μαθει τα παντα απο τη πινακιδα αυτοκινητου της μεχρι ονομα ,ηλικια και ονομα των παιδιων της!εχω αρρωστησει κυριολεκτικα περναω καθε μερα εξω απτο σπιτι της και ας με βγαζει 3 χιλιομετρα μακρια απτο δρομο μου.τη βλεπω στον υπνο μου και οταν προχωραω στο δρομο βλεπω παραισθησεις.τη σκεφτομαι καθε δευτερολεπτο και γινομαι τυφλα καθε βραδυ γτ δε τη παλευω.οταν περναει 1βδομαδα π.χ και δε την εχω δει αρχιζω να τρελαινομαι αν ειναι καλα η εχει παθει τπτ....περναω απο ολους τους δρομους και κοιταζω τα τοιχοκολλημενα κηδειοχαρτα(ελεοσ!).κανω ερωτα με τη κοπελα μου και νομιζω οτι κανω με αυτη!να φανταστεις τη ψυχωση εχω και τι δε θα δινα να επερναι ενα περιστροφο και να με σκοτωνε!!!!!(μαζοχισμος στο αποκορυφωμα του).μαλιστα εχω σκεφτει να το κανω εγω αυτο μπροστα της με ενα περιστροφο.δε ξερω πως μου συνεβη αυτο απο τη στιγμη που ειμαι ατομο που βρισκει κοπελα ευκολα.ολοι μου λενε οτι μπορω να εχω οποια
    θελω....αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι αυτη που θελω δε μπορω να την εχω.και ολα αυτα για καποια που δεν εχουμε πει ουτε γεια!ψυχωση?πιθανο αλλα σημασια εχει οτι τη πατησα για τα καλα....
    να ξεκινησω την απαντηση μου απο τα πιο χοτ...
    κανενας δεν μπορει να σου εξασφαλισει οτι στον αλλο κοσμο θα γλυτωσεις απο αυτην κατατονια , γιαυτο μην κανεις χαζες σκεψεις για περιστροφα κλπ
    εδω σε αυτον τον κοσμο θα λυσεις το προβλημα σου μαζι της ...
    αφου εχεις ηδη μαθει τοσα πολλα γιαυτην οπως λες , εχει υπολογιστη στο μαγαζι? αν οχι εμπα μια μερα μεσα και ρωτησε στα ισια αν εχουν ε μειλ για να μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους σαν πελατης....
    Αν εχουν σου ειπα την γνωμη μου....
    αν δεν εχουν παλι σου ειπα τι θα εκανα στην θεση σου...
    Μια τελευταια ερωτηση ...
    Εγραψες οτι κανεις ερωτα με το κοριτσι σου και βλεπεις αυτην ... Μπορεις να μου πεις γιατι αυτη ειναι πιο ομοφη η πιο θελκτικη απο το κοριτσι σου?

Senior Member
    δε ξερω τι να σου απαντησω...στα ματια μου ειναι τελεια.λες και ειναι εξωγιηνη...και το καλυτερο μοντελο να μου εφερναν εγω αυτη θελω...μου βγαινουν απιστευτα συναισθηματα οταν τη βλεπω....

δε ξερω τι να σου απαντησω...στα ματια μου ειναι τελεια.λες και ειναι εξωγιηνη...και το καλυτερο μοντελο να μου εφερναν εγω αυτη θελω...μου βγαινουν απιστευτα συναισθηματα οταν τη βλεπω....
    εγω ομως σου ζητησα να μου μιλησεις γιαυτη που εισαι μαζι της και σου δινει την ερωτικη ικανοποιηση αμεσα...

Senior Member
    Μια τελευταια ερωτηση ...
    Εγραψες οτι κανεις ερωτα με το κοριτσι σου και βλεπεις αυτην ... Μπορεις να μου πεις γιατι αυτη ειναι πιο ομοφη η πιο θελκτικη απο το κοριτσι σου?
    κοιτα τι με ρωτησες?

τεσπα, απλα δε εχω σταθερη σχεση συνεχεια αλλαζω(χωρις να σημαινει οτι εγω το επιθυμω αυτο παντα).η κοπελα που ειμαι τωρα ειναι πολυ ελκυστικη αλλα περα απο το σεξουαλικο τομεα,δε με καλυπτει σε τπτ αλλο.ασε που λογο της καταθλιψης δεν εχω ορεξη να βγαινω με παρεες και προτιμω να βγαινω μονος.το εχουμε συζητησει και γιαυτο εχουμε κατι σαν ελευθερη σχεση(χωρις κερατο βεβαια).απλα το μυαλο μου ειναι αλλου συνεχεια...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast