Results 31 to 31 of 31
Thread: Τι σημαινει ερωτας για σενα?
-
06-08-2009, 10:44 #31
Originally posted by katatonia
Originally posted by πανος12345
Μια τελευταια ερωτηση ...
Εγραψες οτι κανεις ερωτα με το κοριτσι σου και βλεπεις αυτην ... Μπορεις να μου πεις γιατι αυτη ειναι πιο ομοφη η πιο θελκτικη απο το κοριτσι σου?
τεσπα, απλα δε εχω σταθερη σχεση συνεχεια αλλαζω(χωρις να σημαινει οτι εγω το επιθυμω αυτο παντα).η κοπελα που ειμαι τωρα ειναι πολυ ελκυστικη αλλα περα απο το σεξουαλικο τομεα,δε με καλυπτει σε τπτ αλλο.ασε που λογο της καταθλιψης δεν εχω ορεξη να βγαινω με παρεες και προτιμω να βγαινω μονος.το εχουμε συζητησει και γιαυτο εχουμε κατι σαν ελευθερη σχεση(χωρις κερατο βεβαια).απλα το μυαλο μου ειναι αλλου συνεχεια...
συγκριση. αυτο θελω. γραφεις οτι το κοριτσι που εισαι τωρα μαζι ειναι πολυ εκλυστικη πχ.γραφεις επισης οτι περα απο το σεξουαλικο δεν με καλυπτει σε τποτα αλλο
αυτο που καταλαβαινω απο την επικοινωνια μας ειναι το εξης
1.εχεις σημερα μια σχεση με ενα ελκυστικο κοριτσι που σε ικανοποιει σεξουαλικα
2.νομιζεις ομως οτι το αντικειμενο του ποθου σου που ειναι η αλλη η παντρεμμενη με τα παιδια θα σε ικανοποιουσε περισσοτερο? η μηπως εννοεις οτι θα σου γεμιζε αλλους τομεις αναγκων οπως πχ να φτιαξεις δικη σου οικογενεια και να αποκτησεις μια μονιμη σχεση με μια γυναικα και να γινεις πατερας?
Τί να αποφεύγετε αν πάσχετε ή έχετε προϊστορία με ΓΑΔ και...
15-06-2025, 01:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία