Δουλεία και διάβασμα πως συνδιάζονται? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    Δυστυχως ουτε εγω γνωριζω κατι γι\'αυτο το θεμα.

Senior Member
    Τι κανεις gm μου?Πως παει το διαβασμα?

Member
    niki το διάβασμα πήγε περίπατο εδω και έναν μήνα ο άντρας μου μου ζήτησε να χωρίσουμε και έφυγε απο το σπίτι όπως καταλαβαίνεις δεν έχω διαθεση να κανω τιποτα αλλο παρα να προσπαθω να καταλαβω τι φταιει (αν και να σου πω την αληθεια ξερω οτι ενα μεγαλο μεριδιο του φταιξιματος ειναι δικο μου). Η αποφασή του δεν ειναι ακομα οριστικη, εγω απο την μερια μου θα ηθελα να προσπαθησουμε να τα βρουμε χωρις να ξερω αν θα τα καταφερουμε αλλα αυτο εξαρταται απο το αν εκεινος ειναι διατεθειμενος να προσπαθησει. Αρα εχω ενα καλο αλλοθι για να μην διαβασω. Τελος παντων αρκετα σε κουρασα, ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα για το ενδιαφερον σου.

Senior Member
    Λογικο ειναι μετα απο κατι τετοιο να μην μπορεις να διαβασεις και αλλωστε με αυτες τις εξελιξεις το διαβασμα μπορει να περιμενει και λιγο.Τωρα εφοσον εσυ θελεις να ξαναειστε μαζι προσπαθησε να του δειξεις οτι εσυ απο τη μερια σου θελεις να προσπαθησετε και παλι..Απο κει και περα θα πρεπει να αποδεχτεις την οποια αποφαση του,ομως τουλαχιστον θα ξερεις οτι εσυ εκανες ενα βημα για να δωσεις μια ευκαιρια ακομα στη σχεση σας..Ακομα και αν πιστευεις οτι ευθυνεσαι αρκετα για το χωρισμο σας,μην ριξεις ολες τις ευθυνες πανω σου και αρχισεις να κατηγορεις τον ευατο σου για ολα..πιστευω οτι για να χωρισουν δυο ανθρωποι τα πραγματα δεν πρεπει να πηγαινουν και τοσο καλα και απο τις δυο πλευρες..
    Κουραγιο και να ξερεις πως ο,τι θες,εδω ειμαστε;)
    Ευχομαι ολα να πανε καλα..περιμενω νεα..φιλακια!!

Junior Member

?

ΔΥΝΑΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΥΝΑΜΗ
    ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ .. ΚΑΙ? ΝΑΙ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ.

?

Member
    Νίκη γεία σου,
    Προσπαθώ να του δείχνω τι αισθάνομαι μέσα απο μηνύματα και τηλεφωνήματα αλλα μάλλον είναι μάταιο ζητάει χρόνο και προσπαθεί να καταλάβει εκείνος τι θέλει, πραγματικά δεν ξέρω πως να φερθώ ξέρω οτι αυτές οι καταστάσεις δεν θέλουν πίεση απο την άλλη μου είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω την ζώη μου φυσιολογικά γιατί μένω στο σπίτι μας ολα τα πράγματα γύρω μου μου θυμίζουν την κοινή μας ζώη. Δεν θέλω να ακούγομαι μελοδραματίκη αλλά μου βγαίνει. Οσό και για το οτι ευθυνομαστε και οι δύο το ξέρω και καταλαβαίνω γιατί το λές απλά κανοντας εναν απολογισμο κατάλαβα οτι ενα σημαντικο κομμάτι του φταιξίματος είναι δικό μου, χωρις αυτό να σημαίνει οτι θέλω να υποδυθω το θύμα. Ειναι αρκετα περίπλοκο το ολο θεμα και χωρις να εχει παρει μια οριστικη αποφαση ο ιδιος μόνο υποθεσεις μπορω να κάνω και αυτο με φθειρει συνεχως, απο την αλλη δεν μπορω να τον πιεσω να αποφασισει τι θέλει γιατι μπορει να παρει μια βιαστικη αποφαση που ουτε και αυτο θελω. Πραγματικα ουτε και εγω δεν ξερω τι θα γινει ελπιζω μονο να μην το τελειωσουμε ετσι. Λογικά δεν βγαινουν συμπερασματα με αυτα που γραφω αλλα μου ειναι δυσκολο να μπω σε περισσοτερες λεπτομέρειες. Νίκη πραγματικα ευχαριστω!

Senior Member
    Τι κανεις gm μου?λογω καποιων προβληματων δεν ειχα χρονο να σου γραψω νωριτερα.Ειχαμε καμια εξελιξη?Οντως το να τον πιεσεις να αποφασισει για κατι βιαστικα ειναι ισως χειροτερο γιατι ναι μεν δε θα εχεις την αγωνια του τι θα γινει κλπ ομως αν δεν ξεκαθαρισει και ο ιδιος τι θελει,ισως να τα ξαναβρειτε αλλα μετα να ειναι χειροτερα.Ελπιζω να πανε καλα ολα.Φιλακια.

Member
    Nίκη ελπίζω τα προβλήματα να πέρασαν και να είσαι καλύτερα. Εγώ είμαι μια απο τα ίδια, χάλια έχει φύγει η γή κάτω απο τα πόδια μου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12