ειμαι μονη μου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79
    Senior Member
    Μπορει να εχεις και δικιο

Παντως αν μου συμβαινει κατι τετοιο ειναι πολυ μεγαλη κουταλια..τεινει να γινει κουταλα!! :Ρ

Σ\'ευχαριστω γι ατην ευχη και φυσικα ευχομαι κι εγω το ιδιο για σενα.

ΥΓ καλα εκανες και το αλλαξες

Senior Member
    και τι γινεται οταν βαζεις τα κλαματα και ειναι ασταματητα. τοτε τι σε κανει να νιωσεις καλυτερα...?

Senior Member
    κλαιει και ο ουρανος μαζι μου...

Senior Member
    xika μου.. δεν εισαι μονη.. εδω σ αυτο το φορουμ ειμαστε αρκετοι που αισθανομαστε ετσι κ υπαρχουν κ αλλοι πολλοι που το αισθανονται κ δεν εχουν κουραγιο να το αναγνωρισουν.. ο καθενας ζει τον δικο του γολγοθα που μοιαζει τεραστιος.. υγεια να εχουμε.. φαση ειναι θα περασει, κανε υπομονη

Senior Member
    δεν κανω και τιποτα αλλο...υπομονη κανω. κουραστηκα ομως να τα πνιγω ολα μεσα μου.κουραστηκα. κουρστηκα να ποναω..κουραστηκα και τον εαυτο μου

Senior Member
    καιρος να τον αλλαξεις ...

Senior Member
    ξερω βρε κοριτσι μου, ειναι ενα σταδιο οπου μοιαζουν ολα ματαια, οτι πολυ προσπαθεια για το τιποτα κ δεν εχει νοημα.. κανονικα δεν θα πρεπε να μιλαω κ να δινω συμβουλες του τυπου κανε υπομονη, εγω που ξεπερναω καθε οριο κ καθε λογικη καθε φορα.. αυτο το διαστημα αισθανομαι χειροτερα απο ποτε, δεν μπορω να μιλησω, βιωνω ολη την θλιψη της απωλειας του αγαπημενου μου προσωπου, παραλληλα αρνουμαι να δεχθω το γεγονος οτι εφυγε.. αν κουραστικα κ εξαντλησα καθε φαινομενικη υπομονη, τοτε πως συνεχιζω κ αντεχω; δεν ξερω ειναι να τρελαινεσαι ωρες ωρες, να πνιγεσαι μες τα ιδια σου τα συναισθηματα κ να ξερεις οτι κανενας δεν μπορει να σε νιωσει, ουτε θα θελες να επιτρεψεις να φανει στους αλλους αυτο που αισθανεσαι, γιατι τελικα δεν θα ειχε νοημα ουτε αυτο.. κ μενεις μονη, αισθανεσαι πιο μονη απο ποτε.. σημερα που εχω την γιορτη μου, θα θελα να εξαφανιστω.. ουτε το τηλεφωνο δεν σηκωνω κ τωρα παω ν πιω τον καφε μου στο νεκροταφειο.. μεσα η μοναξια δεν καλυπτεται με τιποτα, οση κ παρεα να εχω γυρω, αισθανομαι πιο μονη απο ποτε.. τους βαριεμαι, δεν τους αντεχω κ αυτο γιατι δεν αντεχω εμενα κ ετσι οπως αισθανομαι; δεν ξερω... μαλλον εγραψα πολλα κ ξεφυγα απο το τοπικ σου.. σορρι χικα, ενιωθα αναγκη τοσο καιρο να μιλησω για διαφορα, αλλα δεν νιωθω πλεον καλα στο φορουμ με τους τυπους που κυκλοφορουν κ φοβαμαι μην παρεξηγηθω, μην γυρισει η κουβεντα αλλου, δεν βρω κατανοηση κ γινω χειροτερα τελικα.. αααα ας κοψω την πολυλογια.. ειμαι εδω μαζι σου.. μπορει να κουραστικες, αλλα σκεψου οτι συνεχιζεις.. καποιος λογος θα υπαρχει.. δεν ειναι κακο να παραιτησε για λιγο μεχρι να ανακτησεις δυναμεις..

Senior Member
    Κουράγιο xika δεν είσαι μόνη.Ξέσπασμα είναι και θα περάσει....

Senior Member
    απο εμας παντως ενα χρονια πολλα θα το δεχτεις θελεις δεν θελεις

Senior Member
    δεν ξεφυγες απο τιποτα μαρια μου, αληθεια. αυτοι πυ ξεφευγουν ελπιζω να φυγανε. το ξερω οτι με καταλαβαινετε εδω εσεις οπως κι εγω σας καταλαβαινω. απλα ωρες ωρες οπως λες....θελω να βγαλω την ψυχη μου και να την πεταξω...

να πας καλη μου στον ανθρωπο σου και να μιλησεις αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα. και το ξερεις οτι σε νιωθω απολυτα. κι εγω ειμα εδω για εσας οπως εσεις για εμενα.

μακαρι να μπορουσα να κανω κατι να ηρεμησω..δεν μπορω αλλο..δεν στερευουν τα δακρυα με τιποτα

Senior Member
    Κουράγιο και σε σένα Μαρία και σε όλες μας κορίτσια,κι εγώ είμαι κάπως σήμερα,το΄χει η μέρα φαίνεται.

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    καιρος να τον αλλαξεις ...

εμπνευστη μου εχεις δικιο, πρεπει να αλλαξω καποια στιγμη και να φροντισω και τον εαυτο μου... ομως ειναι δυσκολο...πολυ

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Κουράγιο και σε σένα Μαρία και σε όλες μας κορίτσια,κι εγώ είμαι κάπως σήμερα,το΄χει η μέρα φαίνεται.

το \'χει η μερα το \'χει η ψυχη μας δεν ξερω.. τουλαχιστον εχουμε ο ενας τον αλλον

Senior Member
    Κοριτσια κουραγιο.... και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα

Senior Member
    Originally posted by mariap
    Κοριτσια κουραγιο.... και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα

χρονια πολλα και σε \'σενα Μαρακι!!

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast