Results 1 to 2 of 2
-
31-12-2022, 15:17 #1
Μεγαλη ταραχη Παραμονη Πρωτοχρονιας
Καλησπερα & χρονια πολλα.!!
Αρχικα θα ηθελα απλα να πω κ να βγαλω απο μεσα μου αυτο που επαθα τις προηγουμενες ημερες κ το χθεσινο που για εμενα τελειωνει εδω αυτην η κατασταση με τη μανα μου κ τον αδερφο μου, το οποιο δεν θα με πειραζε αν δεν υπαρξουν απαντησεις.
Πριν λιγες ημερες ηθελα να πω στη μανα μου 2,3 πραγματακια αλλα να μιλησω κ με την πεθερα μου αν θα τους καλεσουμε για Πρωτοχρονια στο σπιτι να φαμε ολοι μαζι η αν θα τους καλεσω εγω με τον αντρα μου στο δικο μας σπιτι. Μετα απο μια ομορφη συζητηση με την πεθερα μου, κανονισαμε να παμε ολοι μαζι στο σπιτι τους κ θα τηλ στη μανα μου να τους καλεσει επισημα στο σπιτι. Να τονισω οτι χασαμε τον πατερα μ πριν 11 μηνες κ δεν ηθελα να τους αφησω να κανουν μονοι τους Πρωτοχρονια.
Η μανα μου με τον αδερφο μου μενουν σε χωριο, αλλα δεν ειχαν την οικονομικη ανεση να φτιαξουν μπανιο (ναι θα μου πειτε ημαστε στο 2022-23 κ ακομη δεν εχουν μπανιο; Οχι δεν εχουν γιατι ειναι στραβη κ χαλαει ολα τα χρηματα στα τσιγαρα, στα χρωστουμενα κ στον "φιλο" να το πω πολιτισμενα…τρομαρα μου).
Την παιρνω τηλ που λετε κ της λεω: Μανα θελω να σου πω κατι αλλα δεν θελω να παρεξηγηθεις. Ναι, μου λεει πες μου μην με τρομαζεις. Ωραια της λεω θα μπω κατευθειαν στο ψητο… Επειδη λεω ειναι κρυο κ δεν εχεις μπανιο στο σπιτι, θα ηταν προτιμοτερο κ ομορφο να δειξουμε μια εντυπωσιακη εικονα στα πεθερικα κανοντας ενα μπανιο σε εμενα αλλα να σας πλυνω κ τα ρουχα, να τα σιδερωσω κ να παμε να φαμε.!!! (Η μανα μου βρωμαει τσιγαριλα, ολα τα ρουχα της εχουν ποτισει τσιγαρο, δεν κανει μπανιο -ο αδερφος μου πλενεται-, … γενικα ζω ενα δραμα που να τους πηγαινα ετσι οπως θα μυριζαν; Μιλησα παραλογα με αυτο που τους προτεινα
Τι ηταν που λετε να το πω αυτο… Πηγε το συζητησε με τον αδερφο μου κ μου εστειλε ενα κατεβατο μηνυμα. Τους επερνα τηλ. κ δεν μου το σηκωναν. Σε καποια φαση το σηκωσε η μανα μου κ της λεω τι ηταν αυτο το μηνυμα που μου εστειλε ο αδερφος; Μου απανταει με υφος ειρωνικο…Ελληνικο-Ελληνικότατο. Μπραβο λεω τα συγχαρητηρια μου… με εβρισαν κ με εκαναν ρομπα απο το τηλ γιατι τους προτεινα να κανουν μπανιο κ να δειξουμε μια φυσιολογικη κ αξιοτιμη εικονα…
Αυτα συγνωμη αν σας κουρασα, επρεπε να τα γραψω να ξαλαφρωσω.
- 31-12-2022, 18:07 #2
Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να ξερεισ απο που προερχεσαι κ που θεσ να πασ