Εχω φρικαρει!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    Υπάρχουν υπηρεσίες του κράτους που εντοπίζουν που βρίσκεται το συγκεκριμένο άτομο.Πρόσφατα έσωσαν κάποιον στην Αμερική όταν έλεγε μέσω ιντερνετ ότι θα αυτοκτονήσει.Αυτή η οικογένεια που στο καλό έμενε σε άλλο πλανήτη;Κάποιος δεν έπρεπε να έχει ειδοποιήσει γενικότερα υπηρεσία του δήμου;πολλές φορές είχε μιλήσει ότι θα δώσει τέλος στην ζωή της αλλά χθές φαινόταν ότι κάτι θα συμβεί.Ούτε οι κοινωνικοί λειτουργοί θα βγούν παγανιά αν δεν υπάρχει καταγγελία όσο για το κράτος μπορεί να ελέγχει και να προλαβαίνει υπάρχουν τρόποι πως εντόπισαν τον παρα λίγο αυτόχειρα στην Αμερική;Υπάρχει μια οικογένεια που νοσεί αυτό έπρεπε όσοι γνώριζαν να έχουν ειδιποιήσει αρμοδίους γίνεται ακόμη και στα χωριά βοήθεια στο σπίτι.Ακόμη και εμείς αν ειδοποιούσαμε την αστυνομία θα την εντόπιζαν.Ισως τα βλέπω πιο ρομαντικά αλλά η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο ώστε να είναι εφικτό.
    Αυτο ειναι εξαιρετικα σπανιο για αυτο φανταζομαι εγινε ειδηση σε παγκοσμια κλιμακα.
    Και θα ηταν και εφιαλτικο αν οποτε καποιος ελεγε δεν αισθανομαι καλα και νομιζε ο χυζ οτι θελει βοηθεια να καλουσε την αστυνομια και να εβλεπες την αστυνομια να καταφθανει!!!!!
    Εφιαλτικο και ανεφικτο!!!!
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    μα τι λεμε τωρα...εδω καλεις την αστυνομια γιατι κινδυνευει η ζωη σου κι ερχεται την αλλη μερα,λετε ν αρχισουν να ψαχνουν και προκαταβολικα αν αυτοι που λενε οτι δεν αισθανονται καλα,εχουν σκοπο να κανουν κακο στον εαυτο τους?

Senior Member
    Ισως να φαινεται σκληρο αλλα δεν ηταν κατι που μπορουσε καποιος να κανει...πειτε δεν ειμαστε αρκετα εξυπνοι,πειτε δεν εχουμε τις γνωσεις,πειτε δεν εχουμε την διαισθηση να πουμε αυτο το κατι που θα εκανε την διαφορα,σημασια εχει ειδικοι ή μη ειδικοι δεν ηταν στο χερι μας.
    Και πες οτι κατι καναμε χθες,την αλλη μερα την παραλλη?
    Δεν ειμαστε θεοι, και δεν μπορουμε να ελεγξουμε τα παντα,ειμαστε πεπερασμενοι και δνε μπορουμε να ελεγξουμε ουτε την ιδια την ζωη μας που καποια στιγμη τελειωνει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Παντως πρεπει να σκεφτουμε μια ασφαλιστικη δεικλιδα για τις περιπτωσεις των ανθρωπων που λενε οτι θα αυτοκτονησουν, ασχετα αν πιστευουμε οτι το εννουν η οχι..Ισως η παρουσια καποιου απο τους αντμινιστρειτρς,αλλα και παλι, τι ποιος πως...

Senior Member
    εννοειται οτι οποτε δουμε κατι τετοιο αρχιζουμε κουβεντα με το ατομο αυτο με οτι σκεψεις και επιχειρηματα εχει ο καθενας,αλλα το να φυλαει σκοπια ο αντμιν μηπως γινει κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο νομιζω...
    αυτα γενικα μιλωντας. γιατι η αφρουλα οπως ολοι ξερετε σε φασεις σαν την χθεσινη, δεν ειναι συζητησιμη...μιλαει μονο για το κολλημα της στιγμης και την ενδιαφερουν μονο αναλογες απαντησεις...σιγα μην μπορουσες να αρχισεις συζητηση για την χαρα της ζωης...

Senior Member
    Παντως εχω στεναχωρηθει..Νοιωθω αδυναμη και αναποτελεσματικη μπροστα στην ασθενεια, μονο καποιος που ειναι ειδικευμενος μπορει να βοηθησει τελικα...

Senior Member
    εχεις σκεφτει πως ολη αυτη η περιπετεια μπορει να διδαξει πραγματα στην αφρουλα που δεν υπηρχε περιπτωση να τα μαθει με αλλο τροπο; (εννοειται πως απευχομαι τετοιες ενεργειες,απλα προσπαθω να δω θετικα μεσα απο τις πραξεις)

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/index.php?option=com_content&task=view&id= 41&Itemid=

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view& id=1763&Itemid=378&lang=

Senior Member
    βρε παιδια κ γω κοπηκα με τα ξυραφια δεν απειλησα κανεναν οτι θα το το κανω μου στρηψε κ το κανα οταν υπαρχει προβλημα ψυχικης υγειας δεν ξερεις πως θα αντιδρασει καποιος βλεπω απο τον ευατο μου μερικες φορες αντιδρω υπερβολικα δεν μπορω να ελενξω τον ευατο μου δεν φταιει κανενασ για την αντιδραση της αφρουλασ εκτος αποτην ασθενεια της κ το περιβαλλον της εγς εχω πολυ κακο οικογενειακο περιβαλλον με μισουν οι γονεις μου γιαυτον κοπηκα κ τρεχω στους ψυχιατρους τωρα βεβαια κοιταω μονο τον ευατο μου κανεναν αλλον δεν θελω αλλα βασανα

Senior Member
    Ρε παιδιά ποια είναι η αφρούλα και τι έπαθε;

Senior Member
    H αφρουλα ειναι ενας συνανθρωπος με προβληματα που δεν ξεραμε πως να φερθουμε απεναντι της ωστε να την βοηθησουμε μεσω ενος φορουμ.

Εχει πολυ καιρο να γραψει και πραγματι ολοι ευχομαστε τα καλυτερα.

Senior Member
    Πάντως η αυτοκτονία δέν είναι λύση.Η ζωή μου
    είναι ανυπόφορη όλη την ημέρα είμαι χάλια
    όλο σκέφτομαι ότι κάτι έχω,είμαι μελαγχολική
    στεναχωριέμαι γιατί τα περνάω όλα αυτά
    θέλω να αλλάξω τήν κατάσταση και δέν μπορώ.
    Ποτέ δέν μου πέρασε από το μυαλό
    να δώσω ένα τέλος σε όλα αυτά.Μάλλον γιατί
    καταβάθος πιστέυω ότι θα έρθουν και καλύτερες
    μέρες.Και η αλήθεια είναι ότι θα έρθουν,δεν γίνεται και
    είναι αδύνατον να μην έρθουν.Όταν κάποιος δίνει τέλος
    στήν ζωή του απλά ξεφέυγει από τα προβλήματα του
    δέν τα αντιμετωπίζει.Καλό είναι να τα αντιμετωπίζουμε
    γιατί μετά νίωθουμε
    δυνατότεροι.Και όταν νιώθουμε δυνατότεροι αντιμετωπίζουμε
    και τα επόμενα και μετά δυναμώνουμε
    πιό πολύ.ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ
    αυτή είναι η αγαπημένη
    μου φράση.

Senior Member
    και ο κρινο χαθηκε

Senior Member
    Ο κρίνο ποιός είναι;

Senior Member
    ηταν ενα μελος π εγραφε συχνα εδω.
    δεν τον βλεπω ομως απο τοτε που ξανα επεστρεψα.χααχ.
    ειχα φαει μερικα μπαν ξερεις....:P

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast