Results 1 to 4 of 4
Thread: Κολλημα μετην κολλητη της
-
06-01-2023, 14:13 #1
Κολλημα μετην κολλητη της
Εχω ενα κοριτσακι 7,5 ετων η οποια κανει παρεα με ενα κοριτσακι απο την ταξη της. Γενικα ειναι κοινωνικη και πιανει ευκολα παρεες περνα και με αλλα παιδια πολυ καλα, αλλα το συγκεκριμενο κοριτσακι ειναι η κολλητη της. Το προβλημα μου ειναι οτι η μαμα της δεν ειναι δεκτικη στο να συναντηθουμε και εκτος σχολειου. Η μικρη θελει συνεχεια να τους προτεινουμε αλλα εκεινη δεν απαντα. Ετσι εγω επιδιωκω να βρεθουμε με αλλες παρεες που δενουμε κ μεταξυ μας αλλα η μικρη τσιναει, ενω τελικα περνα καλα. Επιπλεον αυτο το κοριτσακι το θαυμαζει τοσο....φοραει μια μπλουζα εκεινη; θελει κ η δικια μου. Της αρεσει ενα χρωμα; αρεσει κ στη δικια μου. Πως να την ξεκολλησω;
- 06-01-2023, 15:43 #2
Γιατί να την ξεκολλήσεις? Από οτι καταλαβαινω δεν ειναι περιεγο παιδακι και εχουν καλή σχεση μεταξύ τους. Παντως καλα κανεις και βλεπετε και αλλα παιδακια αφού η μαμα του κοριτσιου δεν είναι ευκαιρη.
07-01-2023, 23:57 #3
Εννοω να κανει παρεα και με αλλα παιδια
08-01-2023, 09:25 #4
δεν χρειαζεται να την ξεκολλησεις.
αφου η μαμα της δεν θελει περισσοτερη παρεα, θα το αποδεχθει οτι θα κανουν παρεα στο σχολειο. δεν θα παθει κατι...
εξαλλου δεν εισαι εσυ αυτη που αρνειται. θα της πεις οτι η δικη τους οικογενεια εχει αλλες συνηθειες κι ετσι δεν συναντιουνται εξω. θα συναντιουνται στο σχολειο μεχρι να μεγαλωσουν περισσοτερο και να μπορουν να κανουν μονες τους παρεα. επισης, σε λιγο θα αποκτησει κινητο και θα ειναι συνεχεια σε επαφη.
ειναι απολυτα κατανοητο αυτο που της συμβαινει, παντως. τα παιδακια του δημοτικου και ειδικα τα κοριτσια εχουν μεγαλη προσκολληση στις φιλες τους.
αυτο που ηδη κανεις, ειναι μια χαρα. να την φερνεις μεσα απο παρεες σου σε επαφη με αλλα παιδακια για να παιζουν , χωρις να της ασκεις καποια προφορικη πιεση να βρει αλλες φιλες η να κοινωνικοποιηθει.
αν δεν βρει αλλες φιλες, επισης δεν θα παθει τιποτε..