Results 136 to 150 of 165
-
01-08-2009, 19:34 #136
Originally posted by xika
οχι ρεμεντι.
πανο, ξεχνας οτι εχεις μπει σε ενα φορουμ που ηδη διεπεται απο κανονες. επομενως δεν χρειαζονται οι δικοι σου. αν οι υπευθυνοι θεωρουν οτι πεπει να κανουν αλλαγες ή προσθηκες στους κανονες θα το κανουν.
και αν εχεις σκοπο να συνεχισεις να γραφεις στο φορουμ καλο θα ηταν να αφησεις κατα μερος αυτο το αυστηρο υφος που εχεις προς τα μελη. δεν ειμαστε στρατιωτακια ουτε αστυνομικοι εκπαιδευομενοι.
ΚΑΝΕΙς ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟς ΧΙΚΑ
Ειναι παγια τακτικη του αντμιν , την διαβασαουκ ολιγες φορες
να προσπαθει να ελεγξει την ποιοτητα της επικοινωνιας με αυτη την κλασσικη για καθε φορουμ αιτιολογια
\"Ανοιξτε δικα σας ποστ για να βαλετε τα δικα σας προβληματα \"
ανοιξα λοιπον αυτο το ποστ γιατι θελω να συζητησω με οποιον μπορει , θελει και ενδιαφερεται αν καποιες αλλαγες σε αυτο εσω το φορουμ , θα μπορουσαν να διευκολυνουν την επικοινωνια
γιατι ο διαλογος απαιτει την επικοινωνια και η επιθετικοτητα καποιου , τον παρασυρει να βγαζει το συναισθημα του που εμποδιζει συχνα την ορθη κριση για τους αλλους και γιαυτα τα οποια αντιπροσωπευουν με αποτελεσμα να υπαρχει συναισθηματικη ενταση που οδηγει σε συγκουσεις και αυτο εχει ως αποτελεσμα να διακοπτεται ο διαλογος...
- 01-08-2009, 19:34 #137
κυρ πανο ο δικος μου αυτοελεγχος ειναι σε πολυ καλη κατασταση.
εσενα σε βλεπω πολυ ταραγμενο,μηπως αντι να μας αποκαλεις ψυχακηδες και χαπακηδες θα ηταν καλυτερα να κανεις εναν ελεγχο της δικης σου ψυχικης υγειας?
ισως υπαρχει περιθωριο να βελτιωθει...
01-08-2009, 19:36 #138
nature κι εγω σχετικα νεο μελος ειμαι αλλα κανενας δεν μου επιτεθηκε. αντιθετως μονο βοηθεια δεχτηκα. ο πανος δεν εχει καποια παθηση, δεν εχει αναφερει τουλαχιστον κατι. μπηκε απλα εδω για να φερει τους δικους κανονες συμπεριφορας. και αυτο επελεξε να το κανει αποκαλωντας μας χαπακηδες και ψυχακηδες. αυτα εν συντομια
01-08-2009, 19:38 #139
επαναλαμβανω..το θεμα αυτου του ποστ ειναι συγκεκριμενο και πρεπει να τοποθετηθει
οποιος θελει πανω σε αυτο και οχι να κανει αλλη αναφορα για αλλα θεματα//
Μπορουμε ολοι μαζι να σωσουμε καποιες ζωες εδω?
Εγω νομιζω πως ναι αν γινουν καποια συγκεκριενα πραγματα που εχω γραψει...
Πανω σε αυτο ακριβως το θεμα πρεπει να συγκεντρωθει η προσοχη οσων συμμετεχουν
01-08-2009, 19:41 #140
Originally posted by NikosD.
Η ιδέα εκ πρώτης φαίνεται να έχει νοιάξιμο και ενδιαφέρον, όμως ας μην ξεχνάμε ποιος είναι ο σκοπός ύπαρξης αυτής της σελίδας και κυρίως αυτού του φόρουμ.
Δεν είμαστε εδώ για να σώσουμε ζωές αλλά για να πούμε μια φιλική κουβέντα υποστήριξης στον συνάνθρωπο μας έτσι ώστε να αισθανθεί ότι δεν είναι μόνος σε αυτό που περνάει και πως κι άλλοι άνθρωποι βιώνουν παρόμοια πράγματα και είναι εδώ με διάθεση να τον/την ακούσουν.
Κάθε τι παραπάνω όπως διαγνώσεις, προτάσεις φαρμάκων, βοήθεια σε αυτοκτονικό ιδεασμό κτλ είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και αφελές.
Μόνο ένα \"φιλικό χτύπημα στην πλάτη\" δίνει το φόρουμ, τίποτα παραπάνω και λυπάμαι εάν σε κάποιους κλωτσάω τον ρομαντισμό τους και την διάθεση τους να βοηθήσουν με ακόμη πιο \"επιθετικούς\" τρόπους. Οπως έγραψα λίγο πριν και σε άλλο θέμα, προσέξτε να μην μπούμε σε καταστάσεις συνεξάρτησης.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
01-08-2009, 19:46 #141
Originally posted by Remedy
κυρ πανο ο δικος μου αυτοελεγχος ειναι σε πολυ καλη κατασταση.
εσενα σε βλεπω πολυ ταραγμενο,μηπως αντι να μας αποκαλεις ψυχακηδες και χαπακηδες θα ηταν καλυτερα να κανεις εναν ελεγχο της δικης σου ψυχικης υγειας?
ισως υπαρχει περιθωριο να βελτιωθει...
βλεπεις εμενα ταραγμενο και δεν βλεπεις οτι επι μια ολοκληρη εβδομαδα με παρακολουθεις απο πισω σκορπωντας καθε ποστ που ανοιγω σπερνοντας ζηλια , κακια, φθονο, καχυποψια και αλλα αρνητικα συναισθηματα ..
Να σου δωσω και μια ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ
ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΙΔΚΟΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΥΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ...ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ
ΣΚΕΨΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ...
ΟΥΤΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.....
ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΟΤΙ ΠΡΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ
ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΔΩ
01-08-2009, 19:48 #142
Originally posted by xika
nature κι εγω σχετικα νεο μελος ειμαι αλλα κανενας δεν μου επιτεθηκε. αντιθετως μονο βοηθεια δεχτηκα. ο πανος δεν εχει καποια παθηση, δεν εχει αναφερει τουλαχιστον κατι. μπηκε απλα εδω για να φερει τους δικους κανονες συμπεριφορας. και αυτο επελεξε να το κανει αποκαλωντας μας χαπακηδες και ψυχακηδες. αυτα εν συντομια
νατ...σε ευχαριστώ καταρχήν για την εκτίμηση σου.
Πέρα από αυτά που έγραψε η χίκα και φυσικά είναι πολυ σοβαρά, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που πέραν ότι προσβάλει τους ανθρώπους που παλεύουν να γίνουν καλά, αυτοαποκαλείται ψυχολόγος και γράφει ένα σωρό αστοχίες που μπορεί να γίνουν επικίνδυνες για άτομα που βρίσκονται σε κρίση ή είναι ιδιαιτέρως ευάλωτα λόγω της ψυχικής τους πάθησης.
Επιπροσθέτως χρησιμοποιεί το φόρουμ ως χώρο όπου θα βρει πειραματόζωα και περνά μερόνυχτα εδώ μέσα, (προφανώς λόγω,προσωπικών/αισθηματικών/κοινωνικών/επαγγελματικών αποτυχιών), σκορπίζοντας θέματα. Εγώ προσωπικά στα πρώτα 4-5 δεν ασχολήθηκα, μόλις είδα όμως πως έχει κατακλύσει το φόρουμ με άκυρες αμπελοφιλοσοφιες και όταν είδα πως επιτίθετο σε αδύναμα άτομα και επικαλούνταν τον τίτλο του ψυχιάτρου αντί του κτηνίατρου με μόνο πελάτη το εαυτό του, του απαντάω δεόντος.
Αν σκεφτείς πως με έχει κατηγορήσει ως δεύτερο προφίλ της ρέμεντι, φαντάζομαι πως δεν θέλεις και άλλα για να καταλάβεις τουλάχιστον τη δική μου επίθεση...
01-08-2009, 19:48 #143
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΚΑΝΕΝΟΣ!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
01-08-2009, 19:49 #144
Originally posted by Remedy
Originally posted by NikosD.
Η ιδέα εκ πρώτης φαίνεται να έχει νοιάξιμο και ενδιαφέρον, όμως ας μην ξεχνάμε ποιος είναι ο σκοπός ύπαρξης αυτής της σελίδας και κυρίως αυτού του φόρουμ.
Δεν είμαστε εδώ για να σώσουμε ζωές αλλά για να πούμε μια φιλική κουβέντα υποστήριξης στον συνάνθρωπο μας έτσι ώστε να αισθανθεί ότι δεν είναι μόνος σε αυτό που περνάει και πως κι άλλοι άνθρωποι βιώνουν παρόμοια πράγματα και είναι εδώ με διάθεση να τον/την ακούσουν.
Κάθε τι παραπάνω όπως διαγνώσεις, προτάσεις φαρμάκων, βοήθεια σε αυτοκτονικό ιδεασμό κτλ είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και αφελές.
Μόνο ένα \"φιλικό χτύπημα στην πλάτη\" δίνει το φόρουμ, τίποτα παραπάνω και λυπάμαι εάν σε κάποιους κλωτσάω τον ρομαντισμό τους και την διάθεση τους να βοηθήσουν με ακόμη πιο \"επιθετικούς\" τρόπους. Οπως έγραψα λίγο πριν και σε άλλο θέμα, προσέξτε να μην μπούμε σε καταστάσεις συνεξάρτησης.
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
τι σημαινει για σενα συνεξαρτηση?
για μενα σημαινει να συνεχισω να ασχολουμαι μαζι σου!
01-08-2009, 19:52 #145
κυρ πανο την παραπλανητικη προπαγανδα να την εξασκεις στους μπατσους που μας περιεγραφες.
τι θα μπορουσα αραγε να φθονησω και ναζηλεψω απο σενα?τα νιατα σου, την ομορφια σου, την επιστημονικη σου καταρτιση?τι ακριβως?
το ποστ σου εχει απαντηθει προ πολλου εκτος απο μελη και απο τον αντμιν,ανοιξε τα ματια σου να την δεις την απαντηση του.
καιρος να παρεις θεση εσυ τωρα λοιπον, για τις βρισιες και τους χαρακτηρισμους που εξαπολυεις καθε τοσο προς τα μελη,τις συκοφαντιες και τις διαγνωσεις περι ασθενειων, τις αντιεπιστημονικες αποψεις με καλυψη ταχα επιστημονικης ιδιοτητας απο σενα ...
01-08-2009, 19:54 #146
οσοι συνεχιζουν το ασταματητο υβρεολογιο για να εμποδισουν τον διαλογο σημαινει μονο ενα πραγμα ...ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΣΤΙ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΜΑΖΗΤΗΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΤΟ ΠΟΣΤ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
01-08-2009, 19:57 #147
φευγοντας παρε και τα σκουπιδια που κουβαλησες.
στο καλο και μη μας γραφεις
01-08-2009, 19:57 #148
ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ. ΓΕΙΑ
01-08-2009, 20:05 #149
Μη χαίρεστε! Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό!
01-08-2009, 20:06 #150
Αυτό ξαναπές το......
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία