Ολοι μαζι μπορουμε να σωσουμε ζωες εδω! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 165
    Originally posted by xika
    ψυχικη παθηση εχω , δεν ειμαι ηλιθια.

εσυ καταλαβες οτι υποτιθεται οτι ξεκινησες ενα θεμα για την βελτιωση του φορουμ και κατεληξες να προσβαλεις τα μελη αυτου του φορουμ??????????????

μαλλον οχι....

και αν μη τι αλλο, εσυ λες οτι ειμαστε οι ψυχακηδες κι εσυ ο γιατρος μας, εχε λιγο μεγαλυτερη υπομονη απο εμας... αυτο υποτιθεται οτι προσπαθεις να μας δωσεις να καταλαβουμε εμας τους ασθεσεις,ετσι δεν ειναι??

για να το καταφερεις πρεπςι πρωτα να το εφαρμοζεις εσυ ο ιδιος. δεν φαινεσαι παντως ιδιαιτερα ψυχραιμος.
    δεν ειμαι ο γιατρος κανενος σας χικα...
    εχω ομως το δικαιωμα να συζητησω με οσους μπορουν να το κανουν εδω στο δικο μου θεμα και να απαιτησω απο τον αντμιν να προστατεψει οπως εκεινος νομιζει το δικαιωμα μου
    πριν με αναγκασει να βρω το δικιο μου αλλιως....

Εδώ λοιπόν είναι το ζουμί!
    Εδώ μέσα κατά καιρούς μπαίνουν άτομα που νομίζουν πως οι άνθρωποι με ψυχικές παθήσεις είναι και ηλίθιοι!
    Εγώ που υποτίθεται πως δεν πάσχω από τίποτα, έχω υποκλιθεί σε άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με σοβαρότητα και εξυπνάδα που σπάνια βρίσκεις.
    Κάπου εκεί την πάτησες φίλε και μη το τραβάς το θέμα και πας να εκφοβίσεις μέλη και υπεύθυνους με απειλές για ποινικές ευθύνες γιατί δεν ξέρεις με ποιον μιλάς εδώ μέσα. Κοίτα μη σου ρθει καμιά μέρα η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και σου περάσουν το πληκτρολόγιο κολάρο.

Banned
    καλα πως τα καταφερνει ετσι ο πανος?αχχααχχα.

Senior Member
    Originally posted by πανος12345

εσυ καταλαβες οτι υποτιθεται οτι ξεκινησες ενα θεμα για την βελτιωση του φορουμ και κατεληξες να προσβαλεις τα μελη αυτου του φορουμ??????????????

μαλλον οχι....

και αν μη τι αλλο, εσυ λες οτι ειμαστε οι ψυχακηδες κι εσυ ο γιατρος μας, εχε λιγο μεγαλυτερη υπομονη απο εμας... αυτο υποτιθεται οτι προσπαθεις να μας δωσεις να καταλαβουμε εμας τους ασθεσεις,ετσι δεν ειναι??

για να το καταφερεις πρεπςι πρωτα να το εφαρμοζεις εσυ ο ιδιος. δεν φαινεσαι παντως ιδιαιτερα ψυχραιμος.
    δεν ειμαι ο γιατρος κανενος σας χικα...
    εχω ομως το δικαιωμα να συζητησω με οσους μπορουν να το κανουν εδω στο δικο μου θεμα και να απαιτησω απο τον αντμιν να προστατεψει οπως εκεινος νομιζει το δικαιωμα μου
    πριν με αναγκασει να βρω το δικιο μου αλλιως....
    εγω προτεινω στον αντμιν να προστατευσει τα μελη του φορουμ απο ενα ατομο που μπηκε για να τα αποκαλει ψυχακηδες και χαπακηδες και να δηλωνει οτι ειναι επαγγελματιας της ψυχικης υγειας τροφοδοτωντας την ασθενεια μελων σε κριση με την ασχετη και αντιεπιστημονικη συμπεριφορα του...

Senior Member
    σωστο το σχολιο θεοφανια

Senior Member
    ευτυχως δεν εισαι γιατρος μας.

για τελευταια φορα , διαβστε με προσοχη ολοι αυτα που θα γραψω...
    1.δεν ειμαι ουτε ο γιατρος ουτε ο ψυχολογος, ουτε αντικαθιστω τον γιατρο η τον ψυχολογο κανενος αλλου...
    2. με ρωτησαν και απαντησα οτι ειμαι ψυχολογος....
    3.εδω μεσα βρισκεστε για να συζητησουμε ενα θεμα που εχει τιτλο
    \"Ολοι μαζι μπορουμε να σωσουμε ζωες εδω!\"
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΣΘΕΝΕΙΣ -ΓΙΑΤΡΟΙ-ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ-ΧΡΗΣΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ???????????
    ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
    ΚΑΠΟΙΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
    ΚΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ....
    ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ...
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ....
    ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ...
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΩ
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ
    ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ

Senior Member
    εχεις την εντυπωση οτι ειναι γιατρος οποιουδηποτε ο κυρ πανος?:P

Senior Member
    για τελευταια φορα , διαβστε με προσοχη ολοι αυτα που θα γραψω...
    1.δεν ειμαι ουτε ο γιατρος ουτε ο ψυχολογος, ουτε αντικαθιστω τον γιατρο η τον ψυχολογο κανενος αλλου...
    2. με ρωτησαν και απαντησα οτι ειμαι ψυχολογος....
    ......
    λες συνεχως ψεματα.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΙΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Originally posted by Remedy
    κτηνίατρος ίσως, αλλά δεν θα του εμπιστεύομουν ποτέ το σκύλο μου.....!

Senior Member
    οχι ρεμεντι.

πανο, ξεχνας οτι εχεις μπει σε ενα φορουμ που ηδη διεπεται απο κανονες. επομενως δεν χρειαζονται οι δικοι σου. αν οι υπευθυνοι θεωρουν οτι πεπει να κανουν αλλαγες ή προσθηκες στους κανονες θα το κανουν.
    και αν εχεις σκοπο να συνεχισεις να γραφεις στο φορουμ καλο θα ηταν να αφησεις κατα μερος αυτο το αυστηρο υφος που εχεις προς τα μελη. δεν ειμαστε στρατιωτακια ουτε αστυνομικοι εκπαιδευομενοι.

Originally posted by Remedy
    ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΡΕΜΕΝΤΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΘΕΝΗ, ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙς ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΟ , ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΛΠ
    ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ ΣΟΥ
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΖΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Senior Member
    Γεια σας,
    έχω πολλές μέρες να μπω εδώ και ομολογώ βρήκα την ηρεμία μου. Σήμερα ξαναμπήκα και πάλι στεναχωρήθηκα και εκνευρίστηκα. Διάβασα την εξέλιξη της αφρούλας και στεναχωρήθηκα, ταράχτηκα, όπως όλοι φαντάζομαι. Διάβασα και αυτό εδώ και εκνευρίστηκα.
    Αν και το πέρασα κάπως γρήγορα, εν τούτοις δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό το μέτωπο εναντίον του πάνου? Από όσα είδα΄ο άνθρωπος μιλάει με ηρεμία και διατύπωσε κάποιες απόψεις που φαίνεται να έχουν καλή πρόθεση. Τι συμβαίνει? Δεν αρέσει στους παλιούς να βλέπουν νέα μέλη? Βλέπουν τα νέα μέλη με καχυποψία?
    Πάντως τρομάζω στην ιδέα να είχε ο Πάνος την ανάγκη του φόρουμ..... Οντως εσείς οι παλιοί, το κατεστημένο, τον δίώχνετε και αναρωτιέμαι, γιατί. Αν είναι μπάτσος, όπως κάποιος έγραψε, αν είναι ψυχολόγος αποτυχημένος ή επιτυχημένος ή κατα φαντασίαν, γιατί πρέπει να υφίσταται αυτό το βιασμό?
    Εσείς οι ίδιοι που, πολύ σωστά, υπεραμύνεστε των \"χαπάκηδων\" αν ο πάνος είναι \"χαπάκιας\" αποκλείεται να έχει κάτι σωστό να πει?
    Βλέπω ότι πολλοί κολλήσατε σε κάτι που δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι και κλείνετε τα αυτιά σας σε αυτά που θέλει να πει ο Πάνος. Λες και δεν θέλετε να ακούσετε την άποψή του.
    Το έργο αυτό το έχω ξαναδει εδώ μέσα.
    Τρομοκρατία στο όνομα της δημοκρατίας.
    Λυπάμαι.
    Σοφία, επειδή σε έχω σε εκτίμηση, μου λες σε 2 γραμμές τι έχει κάνει ο πάνος και υφίσταται αυτή την επίθεση? Για να μη ψάχνω 10 μέρες πριν τι ειπώθηκε, αλλά και για ξεκαθαρίσει το τοπίο....
    Αν θες όχι σε u2u, αλλά δημόσια.

Senior Member
    ......ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ
    ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ
    επειδη κατα τα φαινομενα ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,μηπως θα ταν καλυτερα να αποχωρησεις αμεσως εσυ?
    που να τρεχουμε να φυγουμε τοσοι νοματαιοι?
    θελεις να μεινεις μονος?

Senior Member
    Θεοφανία αυτό με την εκτίμηση που είπα στη Σοφία ισχύει και για σένα.
    Τι ακριβώς έχει κάνει ο πάνος και βρίσκει αυτό τον τοίχο απέναντί του???

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast