Ολοι μαζι μπορουμε να σωσουμε ζωες εδω! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 165
    Originally posted by keep_walking
    το να γινει γνωστο το ατομο που ηρθε σε συγκρουση με την αφρουλα δεν το εγραψα για να ζητησω την τιμωρια του ρε φιλε
    προς θεου με αυτη την επιθετικοτητα σας!
    Αναλυση πρεπει να γινει και αν χρειαστει οπως σωστα λες , συμπαρασταση σε αυτην η αυτον που τωρα μπορει να νοιωθει τυψεις για ενα εικονικο διαλογο σε ενα εικονικο κοσμο!!!!!!!!!

Παρανοηση γιατι σε αλλο ποστ εδειχνες ιδιαιτερα επιθετικος με αυτο.
    τωρα αγγιζεις την εννοια της επιθετικοτητας σωστα φιλε
    ειναι μια αγχωτικη κατασταση που σε κανει να βλεπεις οτι καποιοι σου επιτιθενται ενω επιτιθεσαι ο ιδιος!

Senior Member
    Δεν περιμενα φυσσικα να συμφωνησεις Πανο και φυσικα διαφωνω σε πολλα σημεια μαζι σου...αλλα ας μην το τραβηξουμε.Το ουσιαστικο ειναι οτι δεν εβγαλες επιθετικοτητα.

Μονο σε ενα σημειο το ποιο μελος ηρθε σε αντιπαραθεση με την Αφρουλα δεν παιζει ρολο,αλλωστε ηταν φταιξιμο και των δυο αλλα δεν νοειται φορουμ χωρις αντιπαραθεσεις αν αυτο αποτελειται απο ανθρωπινα οντα.Αλλωστε μη ξεχνας ηδη εσυ εχεις ερθει σε αντιπαραθεση με πολλους πασης φυσεως ασθενειων.

Οποτε το μελος το συγκεκριμενο που μπορει να αισθανεται πολυ ασχημα τωρα χωρις να φερει καμμια απολυτως ευθυνη,και το τονιζω οτι δεν φερει ευθυνη,ας μην το τραβαμε απο τα μαλλια.

Διαφωνω και σε αλλα,αλλα το συγκεκριμενο νομιζω ειναι σημαντικο.
    Οχι το ποστ μου ειναι πολυ μετρημενο αν προσεξεις,δεν επιτιθεμαι απλως σε καθυσηχαζω στο δευτερο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Πρέπει ίσως να αναρωτηθείς τι γίνεται λάθος.Τι δεν πάει καλά.
    αυτο ακριβως κανω!
    Χαίρομαι.
    Ελπίζω να λήξει αυτή η ψυχοφθόρα κατάσταση που επικρατεί διασκορπισμένη σε διάφορα θέματα αυτές τις μέρες.

Senior Member
    Το φορουμ αυτο ειναι απλοκλειστικα για ψυχοπαθεις?
    Αν ειναι ετσι να ζητησω συγνωμη και να φυγω ...
    Αν ομως ειναι φορουμ υποστηριξης οπως θελεουν ορισμενοι να το βλεπουν , μην αγνοουμε συνειδητα 3000 χρονια εξελιξης!!!!
    Αν η Βιβλος εβαλε τον ανθρωπο σε μια οργανωμενη με κανονες ζωη με τις 10 εντολες , δεν μπορει ενα τοσο ευαισθητο λογω αντικειμενου φορουμ να μην εχει μοντερειτορ γιατι σου το λεω με ολη την επιστημονικοτητα της φρασης , θα θρηνησουμε θυματα Το ποστ της Ανθουλας χθες το οποιο σωστα ζητησες να αδρανησει λογω της κρισιμης καταστασης , δεχθηκε επιθετικοτητα απο καποια προφιλ και σημερα σε νεο ποστ η αφρουλα[η το προφιλ που την υποδυεται ] μας γραφει οτι ο αδελφος της ειναι επισης ψυχωτικος!!!!!!!!!!!
    Νομιζω οτι καθε φορουμ υποστηριξης , πρεπει να ειναι θεραπευτικο με την εννοια να μαθαινει στον χρηστη πως να περιοριζει την επιθετικοτητα του , βασει της αναγκης για επικοινωνια που ειναι εμφυτη.
    Εχοντας λαβει υποψη αυτο...τεσπα εχει και ορια η επικοινωνια μεσω γραπτου κειμενου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by Arsi
    Πρέπει ίσως να αναρωτηθείς τι γίνεται λάθος.Τι δεν πάει καλά.
    αυτο ακριβως κανω!
    Χαίρομαι.
    Ελπίζω να λήξει αυτή η ψυχοφθόρα κατάσταση που επικρατεί διασκορπισμένη σε διάφορα θέματα αυτές τις μέρες.
    Αρτσι , η κοινωνια μας αλλαζει συνθεμελα και μαζι αλλαζουν και οι εννοιες των λεξεων...
    καποτε ελευθερια σημαινε καταργηση των κανονων
    σημερα ελευθερια σημαινει δημιουργια κανονων που να διευκολυνουν την επικοινωνια ισοτιμα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!

Το φορουμ αυτο ειναι απλοκλειστικα για ψυχοπαθεις?
    Αν ειναι ετσι να ζητησω συγνωμη και να φυγω ...
    Αν ομως ειναι φορουμ υποστηριξης οπως θελεουν ορισμενοι να το βλεπουν , μην αγνοουμε συνειδητα 3000 χρονια εξελιξης!!!!
    Αν η Βιβλος εβαλε τον ανθρωπο σε μια οργανωμενη με κανονες ζωη με τις 10 εντολες , δεν μπορει ενα τοσο ευαισθητο λογω αντικειμενου φορουμ να μην εχει μοντερειτορ γιατι σου το λεω με ολη την επιστημονικοτητα της φρασης , θα θρηνησουμε θυματα Το ποστ της Ανθουλας χθες το οποιο σωστα ζητησες να αδρανησει λογω της κρισιμης καταστασης , δεχθηκε επιθετικοτητα απο καποια προφιλ και σημερα σε νεο ποστ η αφρουλα[η το προφιλ που την υποδυεται ] μας γραφει οτι ο αδελφος της ειναι επισης ψυχωτικος!!!!!!!!!!!
    Νομιζω οτι καθε φορουμ υποστηριξης , πρεπει να ειναι θεραπευτικο με την εννοια να μαθαινει στον χρηστη πως να περιοριζει την επιθετικοτητα του , βασει της αναγκης για επικοινωνια που ειναι εμφυτη.
    Εχοντας λαβει υποψη αυτο...τεσπα εχει και ορια η επικοινωνια μεσω γραπτου κειμενου.
    κιπ , ακριβως η διαφορα αυτη με τον προφορικο λογο ειναι μιας μορφης θεραπεια για την επιθετικοτητα!
    Μπορεις να πεις μια κουβεντα παραπανω να την παρει το ποταμι...
    οταν γραφεις ομως εχεις παντα το περιθωριο να ξαναδιβασεις και να διορθωσεις τα γραπτα σου!
    Γιαυτο μιλαω για περιορισμο της επιθετικοτητας στο φορουμ αυτο.Ειναι εφικτη και προπαντων θεραπευτικη για ολους ισοτιμα χωρις ταμπελες και περιορισμους λογω διαφορετικοτητας η πασης μορφης προνομιων οπως η ειδικοτητα , η παλαιοτητα κλπ

Senior Member
    Ναι αλλα τα ιδια διαβαζουμε αλλα καταλαβαινει ο ενας αλλα ο αλλος γιατι η ροη της πληροφοριας σε μια πραγματικη επικοινωνια αποτελειται απο κινησεις σωματος.εκφρασεις,ενταση φωνης,χροια κλπ κλπ.
    Επισης ποτε δεν διορθωνω γραπτα μου οταν συνομιλω...γιατι μπορει να βγαλω αθελα μου το συνομιλητη μου off.
    Oτι ειπα το ειπα και ειναι στη κριση του καθενος.
    Πανtως συμφωνω το οτι μενουν ειναι κατι σημαντικο...ποσες φορες θα θελαμε να ειχαμε μαγνητοφωνακι μαζι μας οταν αλλοι το παιζουν...τρελλιτσα :P

Senior Member
    .......Εδω αθελα σου μιλαει το συναισθημα και οχι η λογικη! Λες \"δεν εχω κανει και το ντετεκτιβ απο ποστ σε ποστ να δω ποιος παρατρβηξε το σχοινι.\" ενω συμπαιραινεις \"αλλα κυριως η ευθυνη ειναι δικια σου\", αν δεν ημουνα ψυχολογος [δεν το δηλωσα , απλα απαντησα οταν με ρωτησαν ], θα σου αρεσε να σε κρινουν απο την παλαιοτητα αυτοι που δεν ειχαν χρον να διαβασουν ολα τα ποστ σου?

9)Καλο ειναι να μη δηλωνεις επαγγελματιας αρκει να προσφερεις ενα χερι βοηθειας,αλλο μελος ηταν επαγγελματιας και δεν το ανεφερε παρα μονο οταν ρωτηθηκε,και ρωτηθηκε γιατι οι αποψεις της δειχνουν καταρτιση και ωριμοτητα.
    Δεν ξερω κατα ποσο εισαι επαγγελματιας ψυχολογος οπως αναφερεις και τις δαφνες σου αλλα καλο ειναι να μην της αναφερεις καθολου...ασε να σε ρκινουν απο τις αποψεις σου ακι απο την δικτυακη σου προσωπικοτητα και οχι απο τι εισαι στηνπραγματικη ζωη.
    απαντησα σε αυτο στο προηγουμενο
    ...
    αυτο ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΨΕΜΑ.
    ενα απο τα πολλα που σκορπιζει σαν περιττωματα στο φορουμ ο κυρ πανος, ελπιζοντας οτι μας εχει κουρασει παρα πολυ με τις αερολογιες του ωστε να ψαξουμε την αληθεια.
    η πρωτη φορα που δηλωσε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΒΕΛΒΕΤ χωρις να τον εχει ρωτησει κανεις.το ποστ το εχω δημοσιευσει και θα το επαναλαβω αν συνεχισει να ψευδεται.
    το ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ με εκφραση του τυπου \"στο λεω σαν ψυχολογος\"
    στην συνεχεια οταν μειναμε εκπληκτοι απο την αερολογια και τις αντιεπιστημονικες αποψεις του τον ρωτησαμε και ΕΚΕΙ το επιβεβαιωσε.

το οτι μεχρι τωρα εχει αποδειξει με την αγνοια του το ακριβως αντιθετο, ειναι μια αλλη ιστορια.
    χωθηκε με χαρα στο ποστ της αφρουλας ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ. ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΡΕΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    να μη ξανασχολιασω κι εγω την αντιεπιστημονικη περα απο ρατσιστικη διαθεση του για χαρακτηρισμους που αφορουν ψυχακηδες χαπακηδες και ψυχοπαθεις,

Senior Member
    Και συμφωνω και με remedy αλλα απλως ειμαι πολυ ηρεμος αυτη τη στιγμη...περαν της επιθετικοτητας το κειμενο της ειναι απολυτα αληθες και ειμαστε ολοι ενηλικες και το καταλαβαινουμε (οτι λεει την αληθεια εννοω)

Ναι αλλα τα ιδια διαβαζουμε αλλα καταλαβαινει ο ενας αλλα ο αλλος γιατι η ροη της πληροφοριας σε μια πραγματικη επικοινωνια αποτελειται απο κινησεις σωματος.εκφρασεις,ενταση φωνης,χροια κλπ κλπ.
    Επισης ποτε δεν διορθωνω γραπτα μου οταν συνομιλω...γιατι μπορει να βγαλω αθελα μου το συνομιλητη μου off.
    Oτι ειπα το ειπα και ειναι στη κριση του καθενος.
    Πανtως συμφωνω το οτι μενουν ειναι κατι σημαντικο...ποσες φορες θα θελαμε να ειχαμε μαγνητοφωνακι μαζι μας οταν αλλοι το παιζουν...τρελλιτσα :P
    αυτο που λες ειναι παρα πολυ σωστο κιπ!
    Το 93% της επικοινωνίας, δεν είναι λεκτική, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι η γλώσσα του σώματος.

Ομως οπως καθε γλωσσα χρησιμοποιει συμβολα , τα οποια ενω τα γνωριζουν σχεδον ολοι , ελαχιστοι τα εχουν συνειδητοποιησει με αποτελεσμα να χρησιμοποιειται σημερα σαν προνομιο αναγνωρισης των διαθεσεων καποιου , αλλα οχι αυτη καθε αυτη σαν μεθοδος αμφιδρομης επικοινωνιας που θεωρω ευεργετικη για την περιπτωση ενος φορουμ υποστηριξης

Και συμφωνω και με remedy αλλα απλως ειμαι πολυ ηρεμος αυτη τη στιγμη...περαν της επιθετικοτητας το κειμενο της ειναι απολυτα αληθες και ειμαστε ολοι ενηλικες και το καταλαβαινουμε (οτι λεει την αληθεια εννοω)
    Βλεπεις κιπ τι σημαινει επιθετικοτητα?
    ενω εμεις συζητουσαμε εδω , θετικα για το συνολο των αναγνωστων
    , καποιο προφιλ που χρησιμοποιει πολλα ψευδώνυμα, ενω εχει κανει σε ενα απο αυτα την ερωτηση και εγω απο αφελεια της εδωσα οπως κανω παντα στην ζωη μου μια αληθινη απαντηση,
    ψεύδεται απο μένος αρρωστημένο και επιθετικότητα ανεξελεγχτη άγνωστης προφανώς σκοπιμότητας και προελευσης...
    Γιατι οντως αυτη η αρρωστημενη συμπεριφορα απενατι μου θα μπορουσε να ερμηνευθει απο 3 πιθανα σεναρια
    1. οτι απαντησα στην δικη της προκληση οτι ειμαι οντως ψυχολογος
    2.οτι απαντησα σε αλλο ποστ σε μια καθηγητρια που αισθανοτανε απειλη απο την μητερα ενος μαθητη Γυμνασιου που ειχε βαθμολογηθει 5 φορες , με 2 και 3 στα 20 κινδυνευντας να χασει την ταξη γιατι η δασκαλα του τον θεωρει τεμπελη!
    3.Στην ελλειψη μοντερειτορ και στην αρνηση του αντμιν να προβει σε ονομαστικη παρακληση στο προφιλ να σεβεται τους κανονες της καλης συμπεριφορας και του διαλογου στο μετρο της επικοινωνιακης αναγκης οσων συμετεχουν σε αυτο το σαιτ

Senior Member
    Σε κατηγορει για κατι ευθεως Πανο οπως σε κατηγορω και εγω πλαγιως.
    Μιλας για επιθετικοτητα...πως εξηγεις τις εκφρασεις που χρησιμοποιησες?

Τελος για το θεμα του προφιλ της αφρουλας ....
    Σημερα το πρωι ειχα αποφασισει να μην ξαναμπω σε αυτο το σαιτ πριν μου απαντησει γραπτως ο Σ.Ε.Ψ αν αυτο το σαιτ λειτουργει υπο την αιγιδα του ....
    Γιατι οπως εγραψα και χθες , εχω πια την εντυπωση οτι θα μπορουσε να ειναι βλαπτικο για την υγεια καποιων ασθενων αν προκειται απλα για καποια ιδιωτικη, εξυπνη ομολογουμενως προσπαθεια , προσελκυσης καποιων χρηστων σε μια ακομα βαση δεδομενων για την βιομηχανια των διαφημισεων διαδικτυου!
    Ομως δεχθηκα ενα μηνυμα απο το προφιλ γιωτα , το οποιο με οδηγησε κατευθειαν στο νεο ποστ της αφρουλας ? του προφιλ αφρουλα? της ρεμεντυ? της δασκαλας απο το προηγουμενο θεμα?αντε βρες την αληθεια!
    Διαβασα πολλες αραδες απο ποστ με θεμα το μπεζ χρωμα...
    Θεωρησα σωστό βάσει του χρωμοτεστ του Λουντσερ , να προβάλω το μπλε σαν το χρώμα της αισιοδοξίας .
    Βλεπω μετα λυπης οτι το προφιλ \"ρεμεντυ\" συνεχιζει ανενοχλητη να με προκαλει και ζητω την αμεση παρεμβαση του αντμιν . χωρις κανενα προφιλ για να μου πει που και αν εκανα καποιο λαθος μπαινοντας σε αυτο το φορουμ υποστηριξης οπως επικαλειται για να προσφερω δωρεαν τις υπηρεσιες μου σε οσους τις εχουν αναγκη....

Σε κατηγορει για κατι ευθεως Πανο οπως σε κατηγορω και εγω πλαγιως.
    Μιλας για επιθετικοτητα...πως εξηγεις τις εκφρασεις που χρησιμοποιησες?
    μπορεις να γινεις πιο σαφης λιγο κιπ?

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast