Results 91 to 105 of 165
-
01-08-2009, 18:16 #91
αφου προκαλεις!!
κανονες και οροι υπαρχουν και τηρουνται απο ολα τα μελη που επισκεπτονται το φορουμ.
εκτοσ οριων βγαινουν τα μελη οταν μπαινουν \" επιστημονες \" να μας υποδειξουν δικους τους κανονες και θεωριες
- 01-08-2009, 18:16 #92
αν θυμαμαι καλα αυτο εδω ειναι το δικο μου θεμα!
οποιος δεν εχει διαθεσει να κουβεντιασει επι της ουσιας , τον παρακαλω να παει σε αλλα θεματα....
01-08-2009, 18:20 #93
να ζητησεις τα λεφτα σου πισω κυρ πανο.
οι συζητησεις εδω ειναι δημοσιες.αν δεν σαρεσουν οι απαντησεις στις προκλησεις σου, μπορεις να φυγεις
01-08-2009, 18:21 #94
το φορουμ ειναι για ανθρωπους που χρειαζονται συναναστροφη και κατανοηση απο αλλους ανθρωπους.
ΟΠΟΤΕ θεματα ΔΕΝ ειναι αυτα που λογοκρινουν και χαρακτηριζουν ανρωπους
ΕΙΝΑΙ αυτα που παραθετουν προβληματισμους.
01-08-2009, 18:22 #95
εσύ έκρινες ποιοι θα γίνουν μπάτσοι!τώρα κατάλαβα!διάβασα βιαστικά.γι΄αυτό πάμε κατά διαόλου!
01-08-2009, 18:31 #96
Αυτα αναφερει το φορουμ υπο τον τιτλο ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Παρακαλώ ζητήστε επαγγελματική βοήθεια:
* Εάν κάνετε σκέψεις θανάτου ή αυτοκτονίας ή σκέψεις που θα μπορούσαν να
βλάψουν τους εαυτούς σας ή άλλους.
* Εάν αισθάνεστε ότι δεν είστε καθόλου ικανοί να \"φροντίσετε\" τον εαυτό σας.
* Εάν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε κατάσταση κακοποίησης.
* Εάν βρίσκεστε σε οποιοδήποτε κίνδυνο.
Ο μοναδικός σκοπός του www.e-psychology.gr είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας. Δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να υποκαταστήσουμε τον θεραπευτή σας.
Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι η συμμετοχή του στο ποστ κάποιου άλλου προυποθετει τον σεβασμο του συνομιλητη του και τον περιορισμο της επιθετικης του συμπεριφορας ?
ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΤ
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟς ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
ΓΙΑ ΜΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ....
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ Η ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΜΙΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ?
ΕΧΕΤΕ Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ?
01-08-2009, 18:36 #97
θα φωνάξει και τη μαμά του τώρα!
01-08-2009, 18:36 #98
εσυ που μας ειπες χαπακηδες, ψυχακες και τα σχετικα δεν ειναι προσβλητικα δηλαδη?????/
για να ξερουμε τι λεμε και τι διαβαζουμε!!
01-08-2009, 18:39 #99
Originally posted by πανος12345
Ο μοναδικός σκοπός του www.e-psychology.gr είναι να προσφέρει έναν χώρο όπου όλοι θα μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες και να συζητήσουν θέματα της Ψυχικής Υγείας. Δεν μπορούμε και δεν πρόκειται να υποκαταστήσουμε τον θεραπευτή σας.
Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι η συμμετοχή του στο ποστ κάποιου άλλου προυποθετει τον σεβασμο του συνομιλητη του και τον περιορισμο της επιθετικης του συμπεριφορας ?
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟς ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟΥς ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ Η ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΜΙΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ?
ΕΧΕΤΕ Η ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ?
κι εγω το γραφω με μικρα γραμματα αλλα φροντισε να το εμπεδωσεις....
δεν θεωρειται ελευθερη καταθεση των αποψεων σου το να αποκαλεις τα μελη εδω ψυχακηδες χαπακηδες και ψυχοπαθεις , ουτε το να επικαλεισαι την ιδιοτητα του ψυχολογου βλαπτοντας ατομα σε κριση εδω μεσα με τις ανεπιτρεπτες,αντιεπιστημο� �ικες συμπεριφορες σου.
το ποστ δεν σου ανηκει ειναι βημα δημοσιου διαλογου του φορουμ οπως ολα τα ποστ.
αν δεν μπορεις να συμμετεχεις χωρις να βριζεις και να προκαλεις,ειναι καλυτερα να φυγεις...
01-08-2009, 18:40 #100
Originally posted by xika
το φορουμ ειναι για ανθρωπους που χρειαζονται συναναστροφη και κατανοηση απο αλλους ανθρωπους.
ΟΠΟΤΕ θεματα ΔΕΝ ειναι αυτα που λογοκρινουν και χαρακτηριζουν ανρωπους
ΕΙΝΑΙ αυτα που παραθετουν προβληματισμους.
Ταυτιζεις την λογοκρισια με τους κανονες συμπεριφορας σε ενα χωρο που αυτοδιαφημίζεται ως \"φορουμ υποστήριξης\"
Δεν φταις βέβαια εσύ αλλά η στερεοτυπη εννοια της ελευθεριας που εχεις στο μυαλο σου , οτι σημαινει \"κανω οτι μου γουσταρει και δεν δινω λογαριασμο σε κανενα , ουτε σε δημοσιο χωρο\"
αυτο ομως που κανεις , μειωνει το δικο μου δικαιωμα εκφρασης
εκτος αν πιστευης οτι επειδα υπηρετησα την πατριδα μου το 1984 καθοριζοντας την ψυχικη υγεια αυτων που εκτελουν υπηρεσιες καταστολης στην Πολιτεια , με καταδικασε στο πυρ της κολασης , γιατι σου στερησα το δικαιωμα να κανεις οτι θες
αψηφοντας τα δικαιωματα των αλλων...
01-08-2009, 18:43 #101
Originally posted by xika
εσυ που μας ειπες χαπακηδες, ψυχακες και τα σχετικα δεν ειναι προσβλητικα δηλαδη?????/
για να ξερουμε τι λεμε και τι διαβαζουμε!!
αυτο εννοω επιθετικοτητα!
πως μπορω να βγαλω καποιο εικονικο προφιλ στο διαδικτυο χαπακια η ψυχακια?
μηπως αθελα σου εξαρτασαι απο την αποψη αυτων που ηδη εμπιστευσαι και την υιοθετεις βλατπντας αθελα σου καποιον που δεν τον γνωριζεις καλα?
01-08-2009, 18:48 #102
μπράβο που υπηρέτησες την πατρίδα!τι θες τώρα από τη ζωή μας?
01-08-2009, 18:48 #103
Originally posted by Remedy
Originally posted by πανος12345
κι εγω το γραφω με μικρα γραμματα αλλα φροντισε να το εμπεδωσεις....
δεν θεωρειται ελευθερη καταθεση των αποψεων σου το να αποκαλεις τα μελη εδω ψυχακηδες χαπακηδες και ψυχοπαθεις , ουτε το να επικαλεισαι την ιδιοτητα του ψυχολογου βλαπτοντας ατομα σε κριση εδω μεσα με τις ανεπιτρεπτες,αντιεπιστημο� �ικες συμπεριφορες σου.
το ποστ δεν σου ανηκει ειναι βημα δημοσιου διαλογου του φορουμ οπως ολα τα ποστ.
αν δεν μπορεις να συμμετεχεις χωρις να βριζεις και να προκαλεις,ειναι καλυτερα να φυγεις...
θα φυγω μονο αν καποιος αλλος αναλαβει να προστατεψει αυτου που ερχονται εδω μεσα για να ζητησουν βοηθεια...
μαζεψε λοιπον τα προφιλ που προκαλουν γιατι δεν ιδρωνει το αυτι μου με τιποτα...\"Ο κοκινοτριχης \" ειμαι
Αν ειναι ακομα ο Νικολης , η Σωτηροπουλου ρωτησε τους ποιος ηταν ο κοκινοτριχης στην ΕΛΑΣ για να καταλαβεις οτι θα πρεπει να προσφερεις αυτα που εχουν αναγκη αυτοι με τους οποιους συναλασεσαι ....Ανθρωποι ειναι με ατελειες ...
01-08-2009, 18:50 #104
καπου μπερδευεσαι πανο και προσπαθεις μαλλον να μπερδεψεις και εμας αλλα δεν θα τ ακαταφερεις.
δεν εμαθα ποτε στα 25 χρονια που ζω οτι κανονας συμπεριφορας ειναι να αποκαλω ολα τα μελη εδω μεσα ( συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου ) χαπακηδες και ψυχοπαθεις.
αρα καπου χαθηκες στο νοημα των λεξεων.
Οσο για το αν εχω στερεοτυπη εννοια της ελευθεριας στο μυαλο μου ασε να το ξερω εγω καλυτερα. και συμπερασματα του τυπου οτι εγω κανω οτι μου γουσταρει χωρις να λογαριαζω κανεναν σε παρακαλω πολυ να τα κρατας για τον εαυτο σου γιατι ουτε με γνωριζεις, ουτι απο τι πασχω γνωριζεις.
Οσο παλι για την θητεια σου στο ελληνικο δημοσιο και ολα τα σχετικα, εχεις τα συγχαρητηρια μου αλλα δεν χρειαζεται να διαφημιζεις την εμπειρια σου.
και σε αυτο το σημειο βγαζεις εσυ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ οπως λες!! λες οτι ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ....
ΑΡΑ : δεν βοηθας-στηριζεις την ψυχικη υγεια των ασθενων σου, απλα την ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ!!! μονος σου το εγραψες.
και μαλλον αυτο θελεις να κανεις και εδω μεσα. επειδη ομως δεν χρειαζομαστε καθορισμο αλλα στηριξη μαλλον σε λαθος φορουμ μπηκες.
01-08-2009, 18:51 #105
κυρ πανο αυτα που λες στεκουν μονο για κρυα αστεια.
κι επειδη δεν νομιζω οτι αστειευεσαι,ισως θα ηταν καλη ιδεα να ζητησεις ιατρικη βοηθεια για τον εαυτο σου....
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία