Results 76 to 90 of 165
-
01-08-2009, 17:30 #76
Εννοω τις εκφρασεις:ψυχοπαθεις,χαπακ ηδες κλπ. σε ενα τετοιο ευαισθητο χωρο.
Περαν αυτου αποσυνδεομαι γιατι δεν εχω πολυ ορεξη για διαφωνιες σημερα....βασικα κοιμαμε ορθιος λογω ξενυχτιου χθες και οτι με ξυπνησαν πρωι-πρωι και σε λιγο θα με παρειο υπνος στο πληκτρολογιο.Τα λεμε καποια αλλη στιγμη.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 01-08-2009, 17:32 #77
Originally posted by πανος12345
Originally posted by keep_walking
Και συμφωνω και με remedy αλλα απλως ειμαι πολυ ηρεμος αυτη τη στιγμη...περαν της επιθετικοτητας το κειμενο της ειναι απολυτα αληθες και ειμαστε ολοι ενηλικες και το καταλαβαινουμε (οτι λεει την αληθεια εννοω)
ενω εμεις συζητουσαμε εδω , θετικα για το συνολο των αναγνωστων
, καποιο προφιλ που χρησιμοποιει πολλα ψευδώνυμα, ενω εχει κανει σε ενα απο αυτα την ερωτηση και εγω απο αφελεια της εδωσα οπως κανω παντα στην ζωη μου μια αληθινη απαντηση, ψεύδεται απο μένος αρρωστημένο και επιθετικότητα ανεξελεγχτη άγνωστης προφανώς σκοπιμότητας και προελευσης...
Γιατι οντως αυτη η αρρωστημενη συμπεριφορα απενατι μου θα μπορουσε να ερμηνευθει απο 3 πιθανα σεναρια
1. οτι απαντησα στην δικη της προκληση οτι ειμαι οντως ψυχολογος
2.οτι απαντησε σε αλλο ποστ σε μια καθηγητρια που αισθανοτανε απειλη απο την μητερα ενος μαθητη Γυμνασιου που ειχε βαθμολογηθει 5 φορες με 2 και 3 στα 20 κινδυνευντας να χασει την ταξη γιατι η δσκαλα του τον θεωρει τεμπελη!
3.Στην ελλιψη μοντερειτορ και στην αρνηση του αντμιν να προβει σε ονομαστικη παρακληση στο προφιλ να σεβεται τους κανονες της καλης συμπεριφορας και του διαλογου στο μετρο της επικοινωνιακης αναγκης οσων συμετεχουν σε αυτο το σαιτ
Originally posted by Remedy
θα ηθελα να προτεινω
οταν ενα θεμα λογω καποιας διαστασης του, επεκτεινεται υπερβολικα σε γενικες συζητησεις η γεννα αποριες και αρχιζουν διαλογοι μεταξυ μελων για αλλα , συγγενη ,η προσωπικα, η φιλοσοφικα θεματα, να ανοιγουμε καποιο αλλο θρεντ και να συνεχιζεται εκει η συζητηση .
να μη διακοπτεται το θεμα που αρχικα ξεκινησε καποιο μελος που εχει τον πονο του...
εξ\'αλλου οταν λαλουν πολλα κοκορια αργει να ξημερωσει
Νομιζω οτι ο φιλος Βελβετ , αντιμετωπιζει ενα τυπικο προβλημα .
Πως να πεισει την αγαπημενη του , να κοιταξει πρωτα την υγεια της και μετα και τον ερωτα του γιαυτην με ματια παθιασμενα και ερωτιαρικα....
Σαν ψυχολογος , θα του ελεγα να κοιταξει περισσοτερο τον εαυτο του γιατι διαβασα καπου για φαρμακα...
Στην ζωη , μονοι μας ερχομαστε και μονοι μας φευγουμε
Ουδεις βασιλικοτερος του βασιλια!
Τελος απο μενα και καλη δυναμη Βελβετ...
01-08-2009, 17:35 #78
Originally posted by keep_walking
Εννοω τις εκφρασεις:ψυχοπαθεις,χαπακ ηδες κλπ. σε ενα τετοιο ευαισθητο χωρο.
Περαν αυτου αποσυνδεομαι γιατι δεν εχω πολυ ορεξη για διαφωνιες σημερα....βασικα κοιμαμε ορθιος λογω ξενυχτιου χθες και οτι με ξυπνησαν πρωι-πρωι και σε λιγο θα με παρειο υπνος στο πληκτρολογιο.Τα λεμε καποια αλλη στιγμη.
01-08-2009, 17:37 #79
Τελος για το θεμα του προφιλ της αφρουλας ....
......Ομως δεχθηκα ενα μηνυμα απο το προφιλ γιωτα , το οποιο με οδηγησε κατευθειαν στο νεο ποστ της αφρουλας ? του προφιλ αφρουλα? της ρεμεντυ? της δασκαλας απο το προηγουμενο θεμα?αντε βρες την αληθεια!
Διαβασα πολλες αραδες απο ποστ με θεμα το μπεζ χρωμα...
Θεωρησα σωστό βάσει του χρωμοτεστ του Λουντσερ , να προβάλω το μπλε σαν το χρώμα της αισιοδοξίας .
Βλεπω μετα λυπης οτι το προφιλ \"ρεμεντυ\" συνεχιζει ανενοχλητη να με προκαλει και ζητω την αμεση παρεμβαση του αντμιν . χωρις κανενα προφιλ για να μου πει που και αν εκανα καποιο λαθος μπαινοντας σε αυτο το φορουμ υποστηριξης οπως επικαλειται για να προσφερω δωρεαν τις υπηρεσιες μου σε οσους τις εχουν αναγκη....
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣ.
01-08-2009, 17:38 #80
οπως εχω δηλωσει δεν θα απαντω σε αρρωστημενες και επιθετικες συμπεριφορες....
την ερωτηση για το αν ειμαι ψυχολογος μου την υπεβαλε πολυ νωριτερα το προφιλ ρεμεντυ
η ισως καποια απο ολα τα αλλα με τα οποια συμμετεχει στο σαιτ
01-08-2009, 17:40 #81
οπως εχω δηλωσει δεν θα απαντω σε αρρωστημενες και επιθετικες συμπεριφορες....
την ερωτηση για το αν ειμαι ψυχολογος μου την υπεβαλε πολυ νωριτερα το προφιλ ρεμεντυ
η ισως καποια απο ολα τα αλλα με τα οποια συμμετεχει στο σαιτ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΙΛ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ Η ΠΑΝΙΚΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ \"ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ\" ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ
ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΔΙΑΡΚΩς
01-08-2009, 17:42 #82
δεν μπορω , ουτε εχω διαθεση τωρα να κατσω να ψαξω ολο το σαιτ για να το βρω...
αρκει να το πιστεψουν οσοι επιθυμουν να συνεχισουν να επικοινωνουν μαζι μου...
οι αλλοι , αυτοι που εχουν σκοπο να ελεγχουν αυτη τη βαση δεδομενων η και πελατων ?
παρακαλουνται να μην εχουν καμμια αλλη επαφη μαζι μου , να μην διαβαζουν τα ποστ μου και να μην μπαινουν καν στον κοπο να βγαζουν την επιθετικοτητα τους σε βαρος μου γιατι δεν εκεθετουν ενα ψυχολογο που εχει εργαστει στο Ελληνικο δημσιο και στην κατακτηρια επιτροπη της ΕΛΑΣ ,αλλα το φορουμ υποστηριξης που τους επιτρεπει να διασυρουν συστηματικα καθε εννοια ψυολογικης υποστηριξης στο διαδικτυο, αφηνοντας τους να συνεχιζουν ανενοχλητοι το παραληρημα επιθετικοτητας τους...
Σύντομα αν δεν υπάρξουν προσαρμογές στον τρόπο λειτουργίας του απο τους αρμοδίους , θα αναζητηθουν οι λυσεις απο τα αρμοδια οργανα της πολιτειας...
01-08-2009, 17:44 #83
αρκει να το πιστεψουν οσοι επιθυμουν να συνεχισουν να επικοινωνουν μαζι μου...οι αλλοι , αυτοι που εχουν σκοπο να ελεγχουν αυτη τη βαση δεδομενων η και πελατων ?
παρακαλουνται να μην εχουν καμμια αλλη επαφη μαζι μου , να μην διαβαζουν τα ποστ μου και να μην μπαινουν καν στον κοπο να βγαζουν την επιθετικοτητα τους σε βαρος μου γιατι δεν εκεθετουν ενα ψυχολογο αλλα το φορυμ υποστηριξης που τους επιτρεπει να διασυρουν συστηματικα καθε εννοια ψυολογικης υποστηριξης στο διαδικτυο, αφηνοντας τους να συνεχιζουν ανενοχλητοι το παραληρημα επιθετικοτητας τους...
01-08-2009, 17:44 #84
Originally posted by Remedy
Τελος για το θεμα του προφιλ της αφρουλας ....
......Ομως δεχθηκα ενα μηνυμα απο το προφιλ γιωτα , το οποιο με οδηγησε κατευθειαν στο νεο ποστ της αφρουλας ? του προφιλ αφρουλα? της ρεμεντυ? της δασκαλας απο το προηγουμενο θεμα?αντε βρες την αληθεια!
Διαβασα πολλες αραδες απο ποστ με θεμα το μπεζ χρωμα...
Θεωρησα σωστό βάσει του χρωμοτεστ του Λουντσερ , να προβάλω το μπλε σαν το χρώμα της αισιοδοξίας .
Βλεπω μετα λυπης οτι το προφιλ \"ρεμεντυ\" συνεχιζει ανενοχλητη να με προκαλει και ζητω την αμεση παρεμβαση του αντμιν . χωρις κανενα προφιλ για να μου πει που και αν εκανα καποιο λαθος μπαινοντας σε αυτο το φορουμ υποστηριξης οπως επικαλειται για να προσφερω δωρεαν τις υπηρεσιες μου σε οσους τις εχουν αναγκη....
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣ.
01-08-2009, 18:04 #85
βασικα νομιζω οτι εχουμε χασει την μπαλλα..
εχουμε φτασει σε σημειο να μπαινουμε στο φορουμ και αντι να μιλαμε με ανθρωπους που συμπασχουν και να ηρεμουμε νιωθοντας οτι δεν ειμαστε μονοι, εχουμε καταληξει να μπαινουμε και να διαβαζουμε ποστ του καθε ενα που δεν εχει τι να κανει και ασχολειται με τους ψυχακηδες - χαπακηδες!!! Αυτοι ειμαστε ρε φιλε κι αν δεν σ\'αρεσει πανε σε φορουμ γνωριμιων οχι εδω!! Ασε μας στον πονο μας τελος παντων!!
01-08-2009, 18:07 #86
οι αλλοι , αυτοι που εχουν σκοπο να ελεγχουν αυτη τη βαση δεδομενων η και πελατων ?
παρακαλουνται να μην εχουν καμμια αλλη επαφη μαζι μου , να μην διαβαζουν τα ποστ μου και να μην μπαινουν καν στον κοπο να βγαζουν την επιθετικοτητα τους σε βαρος μου γιατι δεν εκεθετουν ενα ψυχολογο που εχει εργαστει στο Ελληνικο δημσιο και στην κατακτηρια επιτροπη της ΕΛΑΣ ,αλλα το φορουμ υποστηριξης που τους επιτρεπει να διασυρουν συστηματικα καθε εννοια ψυολογικης υποστηριξης στο διαδικτυο, αφηνοντας τους να συνεχιζουν ανενοχλητοι το παραληρημα επιθετικοτητας τους...
Σύντομα αν δεν υπάρξουν προσαρμογές στον τρόπο λειτουργίας του απο τους αρμοδίους , θα αναζητηθουν οι λυσεις απο τα αρμοδια οργανα της πολιτειας...
μπάτσος να δείτε που είναι αυτός, παιδιά!
01-08-2009, 18:13 #87
εγω παλι λεω πως ειναι απλως καραγκιοζοπαιχτης
01-08-2009, 18:13 #88
Originally posted by arktos
μπάτσος να δείτε που είναι αυτός, παιδιά!
οποιος ζηταει κανονες και ορους σε μια συλλογικη εκδηλωση να ταυτιζεται με τις μοναδες καταστολης!
διαβαζεις αντμιν?
01-08-2009, 18:15 #89
Originally posted by xika
βασικα νομιζω οτι εχουμε χασει την μπαλλα..
εχουμε φτασει σε σημειο να μπαινουμε στο φορουμ και αντι να μιλαμε με ανθρωπους που συμπασχουν και να ηρεμουμε νιωθοντας οτι δεν ειμαστε μονοι, εχουμε καταληξει να μπαινουμε και να διαβαζουμε ποστ του καθε ενα που δεν εχει τι να κανει και ασχολειται με τους ψυχακηδες - χαπακηδες!!! Αυτοι ειμαστε ρε φιλε κι αν δεν σ\'αρεσει πανε σε φορουμ γνωριμιων οχι εδω!! Ασε μας στον πονο μας τελος παντων!!
την μπαλλα δεν πειραζει χικα
την αφρουλα ομως να ειστε σιγουροι οτι συντομα θα μαθουμε ολοι [αν υπηρξε ποτε υπαρκτο προσωπο ] και τι απεγινε....
01-08-2009, 18:15 #90
αν διαβαζε θα σε ειχε πεταξει εξω τωρα,προφανως δεν διαβαζει...
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία