Results 106 to 120 of 165
-
01-08-2009, 18:52 #106
Originally posted by πανος12345
δεν μπορω , ουτε εχω διαθεση τωρα να κατσω να ψαξω ολο το σαιτ για να το βρω...
αρκει να το πιστεψουν οσοι επιθυμουν να συνεχισουν να επικοινωνουν μαζι μου...
οι αλλοι , αυτοι που εχουν σκοπο να ελεγχουν αυτη τη βαση δεδομενων η και πελατων ?
παρακαλουνται να μην εχουν καμμια αλλη επαφη μαζι μου , να μην διαβαζουν τα ποστ μου και να μην μπαινουν καν στον κοπο να βγαζουν την επιθετικοτητα τους σε βαρος μου γιατι δεν εκεθετουν ενα ψυχολογο που εχει εργαστει στο Ελληνικο δημσιο και στην κατακτηρια επιτροπη της ΕΛΑΣ ,αλλα το φορουμ υποστηριξης που τους επιτρεπει να διασυρουν συστηματικα καθε εννοια ψυολογικης υποστηριξης στο διαδικτυο, αφηνοντας τους να συνεχιζουν ανενοχλητοι το παραληρημα επιθετικοτητας τους...
Σύντομα αν δεν υπάρξουν προσαρμογές στον τρόπο λειτουργίας του απο τους αρμοδίους , θα αναζητηθουν οι λυσεις απο τα αρμοδια οργανα της πολιτειας...
Ο λογος που μπηκα να γραψω στο θεμα σου ειναι αυτος που παραθέτω: τί ειναι αυτο που διαβαζω παραπανω? απειλη?
Υποθέτω πώς απο την ηλικια σου κ μονο, θα γνωριζεις πώς ειναι δυσκολο καποιος αλλος περα απο τον ιδιο σου τον εαυτο να σε εκθεσει...
Ελπιζω τελος, πώς μια μαζικοτερη επιθεση στο προσωπο σου, να σε κανει να προβληματιστεις για τον αν πατας ευαισθητα σημεια καποιων. Αυτα που τοσο λες οτι σκεφτεσαι κ σεβεσαι.Αλλωστε ως ψυχολογος θα γνωριζεις πώς πρωτα κοιτταμε τον εαυτο μας, πριν βιαστουμε να κρινουμε/διαγνωσουμε οτιδηποτε στους αλλους.πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
- 01-08-2009, 18:53 #107
καλά το είπα δηλαδή ότι είσαι μπάτσος.γι΄αυτό και αχώνευτος!
01-08-2009, 18:53 #108
και δεν σου επιτρεπω να αναφερεσαι στην φαντασια μου και να λες οτι ΠΑΛΙ καλπαζει!!!!
μου εχεις ξαναμιλησει και ειδες να κλπαζει καμια φαντασια?????????????????/
01-08-2009, 18:55 #109
Originally posted by xika
καπου μπερδευεσαι πανο και προσπαθεις μαλλον να μπερδεψεις και εμας αλλα δεν θα τ ακαταφερεις.
δεν εμαθα ποτε στα 25 χρονια που ζω οτι κανονας συμπεριφορας ειναι να αποκαλω ολα τα μελη εδω μεσα ( συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου ) χαπακηδες και ψυχοπαθεις.
αρα καπου χαθηκες στο νοημα των λεξεων.
Οσο για το αν εχω στερεοτυπη εννοια της ελευθεριας στο μυαλο μου ασε να το ξερω εγω καλυτερα. και συμπερασματα του τυπου οτι εγω κανω οτι μου γουσταρει χωρις να λογαριαζω κανεναν σε παρακαλω πολυ να τα κρατας για τον εαυτο σου γιατι ουτε με γνωριζεις, ουτι απο τι πασχω γνωριζεις.
Οσο παλι για την θητεια σου στο ελληνικο δημοσιο και ολα τα σχετικα, εχεις τα συγχαρητηρια μου αλλα δεν χρειαζεται να διαφημιζεις την εμπειρια σου.
και σε αυτο το σημειο βγαζεις εσυ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ οπως λες!! λες οτι ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ....
ΑΡΑ : δεν βοηθας-στηριζεις την ψυχικη υγεια των ασθενων σου, απλα την ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ!!! μονος σου το εγραψες.
και μαλλον αυτο θελεις να κανεις και εδω μεσα. επειδη ομως δεν χρειαζομαστε καθορισμο αλλα στηριξη μαλλον σε λαθος φορουμ μπηκες.
ουτε καν διαβασες τι εγραψα!!!!!!!
γιατι συμμετεεις τοτε?
τι θα κερδισεις σε ενα διαλογο με τα ματια κλειστα και τα χερια στα αυτια για να μην ακουν τιποτα?
Διαβασε προσεκτικα τι σου εγραψα και απαντησε μου πανω σε αυτα που σου εγραψα !!!!!!!!!!!!
01-08-2009, 18:58 #110
πανο δεν εγραψα καθολου στο θεμα σου ουτε ασχοληθηκα μαζι σου μεχρι την ωρα που διαβασα τις λεξεις με τις οποιες μας χαρακτηρισες.
αυτο με εξοργιζει. και μαλλον δεν ξερεις τι ειναι επιθετικοτητα γι\'αυτο και οριεσαι.
αν μας δεις ολους να επιτεθομαστε δεν θα το πιστευεις.
οποτε αστο καλυτερα.
απλα σου εξηγουμε οτι ηρθες και χαλας την ηρεμια μας με χαρακτηρισμους που δεν μας αρμοζουν.
01-08-2009, 18:59 #111
κυρ πανο οταν σε φτυνουν εσυ υποπτευεσαι οτι βρεχει?
δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι η συμπεριφορα σου προκαλει απεχθεια σε ενα σωρο ατομα και καταφερες σε ελαχιστο χρονικο διαστημα να γινεις ανεπιθυμητος?
01-08-2009, 19:01 #112
και εν παση παριπτωση εχε και λιγο αυτογνωσια, ξαναδιαβασε ολα τα ποστ στα οποια συμμετειχες και κρινε ξανα απο την αρχη ποιος προκαλεσε και επιτεθηκε απο την αρχη
01-08-2009, 19:02 #113
πανο δεν εγραψα καθολου στο θεμα σου ουτε ασχοληθηκα μαζι σου μεχρι την ωρα που διαβασα τις λεξεις με τις οποιες μας χαρακτηρισες.
αυτο με εξοργιζει. και μαλλον δεν ξερεις τι ειναι επιθετικοτητα γι\'αυτο και οριεσαι.
αν μας δεις ολους να επιτεθομαστε δεν θα το πιστευεις.
οποτε αστο καλυτερα.
απλα σου εξηγουμε οτι ηρθες και χαλας την ηρεμια μας με χαρακτηρισμους που δεν μας αρμοζουν.
εχεις καταλαβει οτι ολα αυτα που γραφεις ειναι στο δικο μου ποστ με θεμα το πως θα μπορουσε αυτο εδω το φορουμ να γινει ωφελιμο αν υπηρχαν κανονες λειτουργιας που να περιοριζουν την επιθετικοτητα που δειχνεις?
01-08-2009, 19:05 #114
εσυ να συνελθεις κυρ πανο
το φορουμ θα ειναι μια χαρα αν λειψουν ατομα με την επιθετικοτητα και τον ρατσισμο που δειχνεις εσυ, οχι η χικα...
01-08-2009, 19:05 #115
και εν παση παριπτωση εχε και λιγο αυτογνωσια, ξαναδιαβασε ολα τα ποστ στα οποια συμμετειχες και κρινε ξανα απο την αρχη ποιος προκαλεσε και επιτεθηκε απο την αρχη
\"κυρ πανο οταν σε φτυνουν εσυ υποπτευεσαι οτι βρεχει?\"
01-08-2009, 19:07 #116
ψυχικη παθηση εχω , δεν ειμαι ηλιθια.
εσυ καταλαβες οτι υποτιθεται οτι ξεκινησες ενα θεμα για την βελτιωση του φορουμ και κατεληξες να προσβαλεις τα μελη αυτου του φορουμ??????????????
μαλλον οχι....
και αν μη τι αλλο, εσυ λες οτι ειμαστε οι ψυχακηδες κι εσυ ο γιατρος μας, εχε λιγο μεγαλυτερη υπομονη απο εμας... αυτο υποτιθεται οτι προσπαθεις να μας δωσεις να καταλαβουμε εμας τους ασθεσεις,ετσι δεν ειναι??
για να το καταφερεις πρεπςι πρωτα να το εφαρμοζεις εσυ ο ιδιος. δεν φαινεσαι παντως ιδιαιτερα ψυχραιμος.
01-08-2009, 19:08 #117
οποιος θελει να με αναγκασει να το κλεισω αυτο το φορουμ ας συνεχισει να με βριζει και να με απειλει....θα το κανω οχι απο εκδικηση, αλλα για να προστατεψω το δικαιωα αυτων που πραγματικα μπορουν να επικοινωνησουν με τους αλλους και καποιοι σκοπιμα κανουν τους αδιαφορους και σφυριζουν αδιαφορα μπροστα στην ανθρωπινη δυστυχια...
01-08-2009, 19:08 #118
τι καθε μερα πανο???? τα εχεις χασει????????/ κανε μια βολτα στο φορουμ και δες αν αξαναασχοληθηκα μαζι σου!!!!!!
θα πεις οτι σε ερωτευτηκαμε κιολας στο τελος!
01-08-2009, 19:09 #119
ποιος γιατρος βρε χικα...
αυτο το ατομο ετσι και εξεταστει θα χτυπανε κοκκινο ολες οι σειρηνες μαζι...
ετσι ειναι οι γιατροι?
01-08-2009, 19:10 #120
και αν κρυβομουν πισω απο την παθηση μου δεν θα ημουν εδω μεσα
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία