Ταραχή πριν την περίοδο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Καλημέρα. Εγώ έχω 2-3 μέρες που έχω αίσθημα παλμών και παλμούς που μπορεί να φτάσουν τους 110. Περιμένω την Τετάρτη περίοδο. Πως θα απαλλαγούμε από αυτό το αίσθημα παλμών βρε κορίτσια; Είμαι διαρκώς με το ρολόι στο χέρι κ τσεκάρω παλμούς. Έχω κουράσει τους πάντες, μέχρι κ εμένα!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dora1982 View Post
    Καλημέρα. Εγώ έχω 2-3 μέρες που έχω αίσθημα παλμών και παλμούς που μπορεί να φτάσουν τους 110. Περιμένω την Τετάρτη περίοδο. Πως θα απαλλαγούμε από αυτό το αίσθημα παλμών βρε κορίτσια; Είμαι διαρκώς με το ρολόι στο χέρι κ τσεκάρω παλμούς. Έχω κουράσει τους πάντες, μέχρι κ εμένα!!!!
    καλημερα,
    το καλλιτερο γιατρικο για την γυναικεια καρδια ειναι ενας αντρας

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightzer View Post
    Και εγώ έχω φοβερό πονοκέφαλο και αναγουλες όταν περιμενω περίοδο
    Ειδικά όταν αργεί τρελαινομαι
    Σας πιάνουν ημικρανίες;

Senior Member
    μια ημέρα πριν την περίοδο ναι. Τοτε καταλαβαινω πως ερχεται.

kopela93
    Guest
    Εγώ πριν την περίοδο έχω πολλά νεύρα θέλω να σφάξω όποιον βρω μπροστά μου και λέει μαλακίες, δεν έχω όρεξη να μιλάω σε κανέναν πραγματικά απεχθάνομαι τους πάντες. Πονάω, νιώθω αδυναμία, έντονη συγκίνηση-κατάθλιψη σε άκυρες στιγμές.
    Γενικά περνάμε καλά βλέπω. Ζήτω οι ορμόνες!

Στην ίδια ακριβώς κατάσταση βρίσκομαι κι εγώ: πολύ άγχος από το πουθενά, έντονη ναυτία και ελαφριά ζαλάδα.
    Γενικά πολύ ωραία πράγματα...

Senior Member
    παιδιά εμένα 10 μέρες πριν μ έρθει κρατάει το πανηγύρι δλδ είναι ελεινο πόσες μέρες μετά μέσα στο μήνα μένουν ήρεμες??

kopela93
    Guest
    Τίποτα δε μένει. Μια βδομάδα πριν και κατά τη διάρκεια και ουσιαστικά οι νορμάλ μέρες είναι λίγες, γιατί ακόμη και κατά την ωορρηξία είναι τρέλα. Δηλαδή στο μήνα, η νορμάλ φάση είναι μια βδομάδα από τις 4.

Senior Member
    εμένα ξεκινάει 10 μέρες πριν η αναστάτωση και ακόμη και σήμερα που αναμένω παραμένει. Για κάποιους θεωρείται φυσιολογική διαδικασία, θέλει υπομονή και κατανόηση από τον περίγυρο μας. Κανείς όμως από αυτούς δεν μπορεί να μπει στα παπούτσια μας και να καταλάβει πλήρως τι νιώθουμε. Και από οτι είδα τα συμπτώματα ποικίλουν.

kopela93
    Guest
    Γενικά έχει μεγάλο ενδιαφέρον το θρεντ. Θα ήθελα να γράψουν κι άλλες κοπέλες/γυναίκες να δούμε συμπτώματα και τέτοια. Λετς σπρεντ αγουερνες.

Senior Member
    κοριτσια υπομονη σε λιγα χρονια δεν θα εχετε περιοδο

και θα ανοιξετε θεμα για τα συμπτωματα της εμμηνοπαυσης

Senior Member
    Λίγο το έχεις κ αυτό; Η εμηνόπαυση είναι χειρότερη από την περίοδο, έτσι έχω ακούσει. Εδώ να είμαστε καλά να τα λέμε, για να βρίσκουμε δύναμη!

Senior Member
    Λοιποοοον, για να μη τσουβαλιάσω όλους τους μήνες θα πω ότι κάποιους μήνες πριν έρθει υ πο φε ρω!!!!
    Καλή ώρα αυτό το μήνα , η περίοδος κουτσα στραβά ξεκίνησε χθες. Ε από τη Δευτέρα πόνο, φούσκωμα, τυμπανισμό, αερα στα σώθηκα μου που σε βγαίνει,εκτακτες…το στήθος πόνο ανελέητο, έκτακτη στον ύπνο μου που με έκανε να ανασηκωθώ και το αποκορύφωμα ένα βράδυ πριν έρθει, αυτό κάθε μήνα, δε μπορώ να κοιμηθώ…
    Μια ζεσταίνομαι, μια κρυώνω, μια κάτι με ενοχλεί κ δε συμμαζεύεται.
    Τρέμω στην εμμηνόπαυση πως θα είμαι

Καλησπέρα.. σε 3-4 μέρες περιμένω περίοδο.. κ σήμερα ενώ ήμουν μια χαρά.. με πιάνει πριν ένα μισάωρο μια ατονία, μια ανακατωσουρα, μια ζάλη.. λες κ μου πάτησαν ξαφνικά ένα διακόπτη κ άλλαξαν όλα.. δεν ξέρω αν έχει να κάνει ότι περιμένω περίοδο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι από κει

Member
    Τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά πριν από την ωορρηξία εντείνονται όσα θέματα έχω σχετικά με την ψυχική μου υγεία. Για 5-10 ημέρες νιώθω καταθλιπτική διάθεση, δυσκολεύομαι να φέρω εις πέρας οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητα μου, και σωματικά όλο αυτό αποτυπώνεται με ναυτία και αίσθημα παλμών.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast