Results 1 to 15 of 30
Thread: ζηλεια?
-
01-08-2009, 09:25 #1
ζηλεια?
Βρε παιδια οπως ξερεται εχω γνωριστει με τον χωρισμενο με παιδι μεσο δυκτιου .επειδη ομως δεν βγενουμε συχνα απο δικη μου επιλογη ,αυτος μιλαει και με αλλες στο μσν και εγω ζηλευω πολυ.δεν μπορω να το εξηγησω αυτο λες και ειναι αντρας μου η εχουμε σοβαρο δεσμο.μια φορα μονο βγηκαμε εντο μεταξυ.
με πειραζει πολυ οταν μιλαει μσν μαζι μου και καθηστερει να μ γραψει,το μυαλο μου παει στο πονηρο .
εχω μετακομισει παλυ για καλοκαιρι στο χωριο και δεν μπορω να πηγενοερχομαι για να τον βλεπω 40 χιλιομετρα.μου φωναζουν οι γονεις μ οτι δεν εχουμε λευτα για βενζινα ,ετσι δεν εχουμε συχνη επαφη με τον αντρα αυτον με αποτελεσμα να μιλαει και με αλλες.
τον σεπτεμβριο θα μετακομισω παλι στο σπιτι μ κοντα του και με περιμενει θα ερχεται σπιτι μου και θα βγενουμε.μεχρι τοτε γιατι ομως σαλιαριζει και με αλλες?με λεει και ζηλιαρα
- 01-08-2009, 09:46 #2
την ερώτηση πρέπει να την κάνεις στον ίδιο, η δε απάντησή του θα πρέπει να είναι \"εκ βαθέων\" αν καταλάβεις ότι σε περιπαίζει,,,,τότε να αρχίσεις να τραγουδάς το πάμε γι άλλες πολιτείες...ερωτικές...
http://www.youtube.com/watch?v=Et8KjExePkwΒάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..
Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...
01-08-2009, 10:00 #3
μου εχει πει οτι απλα δεν ειναι ετημος για σχεση.εχει χωρησει και προσφατα.
οτι πρεπει να γνωριστουμε καλα και αν ταιριαζομε κανουμε σχεση οταν παω να μεινω κοντα.γιατι πως θα κρατησουμε μια σχεση αν βγενω μαζι τυ μια φορα το μηνα ετσι λεει.
01-08-2009, 10:15 #4
Γιατί δεν έρχεται να σε συναντήσει εκείνος?
Κάθε γυναίκα θα ζήλευε στη θέση σου,ειδικά αν στο χει πει στα ίσα ότι μιλαει με άλλες(δλδ ψάχνεται).
01-08-2009, 10:20 #5
δεν θελω εγω να ερθει.θα γινω ξεφτιλα στους δικους μου.δεν θελω να δινω δικαιωματα γιατι ξερουν οτι πριν λιγο καιρο ειμουν ακομα με τον Δημητρη.
ασε και θα τον κανονισω εγω τον μαγκα.αν μου ξαναπει ποτε θα βρεθουμε θα του πω να βρεθει με αυτες που μιλαει.:P
01-08-2009, 10:29 #6
Originally posted by panikoula
ασε και θα τον κανονισω εγω τον μαγκα.αν μου ξαναπει ποτε θα βρεθουμε θα του πω να βρεθει με αυτες που μιλαει.:P
01-08-2009, 10:31 #7
αν με θελει πραγματηκα να περιμενει να βγενουμε οποτε μπορω.τι να πω?
01-08-2009, 10:38 #8
Ε ναι.
Αυτό που δε μου αρεσε είναι που στο λέει κιόλας.Να σε προκαλέσει θέλει?
Κάποιος που θέλει να παίζει με πολλές για πάρτυ του δεν το λέει ώστε να τσιτώσει τον άλλον,απλά το κάνει.
Αυτός θέλει να σε κάνει να ζηλέψεις.Το επιδιώκει.Ίσως για να κάνεις κάτι και να βρίσκεστε πιο συχνά...δεν ξέρω.....
01-08-2009, 10:44 #9
δεν ξερω αν σας το ειχα πει αλλα οταν τον ειδα μσν φωτο του ειπα οτι \"εισαι απαισιος και σε διαγραφω\" απο τοτε μαλλον με βλεπει σαν αντυπαλο και θελει να με πληγωσει.ετσι ειπε(του αρεσα ομως απο την αρχη σαν γυναικα).αλλα μετα που βρεθηκαμε ειδε πραγματικα οτι τον θελω πολυ σαν αντρα παρολο που ειναι 120 κιλα και επειδη εχασε και 60 εχει κρεμασει ,παλι συνεχιζει να μεψιλοτσατιζει.
01-08-2009, 10:47 #10
Μπορείς να πεις δλδ ότι αφού δεν έχετε σχέση,θα μπορούσε να μιλάει και με άλλες,να είναι χαλαρός γενικά αλλά γιατί να στο πει?Γιατί να σου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα?και να σε ΄μειώνει΄ σα γυναίκα,γιατί όλες μας θέλουμε να νιώθουμε μοναδικές για κάποιον που μας ενδιαφέρει.
Άρα ή χαμηλή αυτοπεποίθηση έχει και θέλει να επιβεβαιώνεται ή θέλει να σε προκαλέσει συν του ότι μπορεί να είναι έτσι κ ο τύπος του αλλά αυτό δεν το ξέρουμε αφού δεν έχετε σχέση.
01-08-2009, 10:48 #11
χθες επισης που εγινε το συνβαν του εψαλα τον ωχταψαλμο επι ωρες και το μονο που ειπε στο τελος ειναι ,οτι ειναι πτωμα παει να κανει νανι.και του απανταω οτι γενικα ειναι πτωμα.ναι λεει τι περιμενεις απο ενανν 40αρη.μετα λεει θα τα πουμε αυριο και φευγει αφηνοντας με εξαλη.
01-08-2009, 10:51 #12
αρσι δεν ειναι τετιος γκομενακιας.εχει καταλαβει οτι ειμαι ζηλιαρα και γουσταρει.νιωθει αντρας φενεται.και δεν πυστευω οτι θα αρεσε σε καμια εναν σαν αυτον.με κρεμασταρια. ειναι αηδιαστικο το θεαμα οταν ειναι γυμνος αλλα εμενα μαρεσει το προσωπο του.ειναι πολυ ψηλοτερος μου,εχει ωραια φωνη και ωραια μαλια.σε καθε αλλη θα προκαλουσε εμετο πυστευω :P
01-08-2009, 10:52 #13
Εντάξει.....ανασφάλεια τότε.....
Ότι και να΄ναι λάθος του.Σε χάνει και δεν το καταλαβαίνει.Γιατί τέτοιες καταστάσεις αρχίζουν σιγά σιγά να καταστρέφουν ότι καλό θα μπορούσε να υπάρξει.Αν θες να γίνει κάτι σοβαρό,να μιλήσετε σοβαρά για το θέμα και όχι να το ρίχνει στην πλάκα ζηλιάρα κ.λ.π.Δηλ.αν έκανες εσύ τα παρόμοια ?
01-08-2009, 10:56 #14
θα κανονισω να τα πουμε απο κοντα.
ασχετα με αυτα τεριαζω πολυ μαζι του.εχει οτι θα ηθελα σε εναν αντρα,.ηρεμη και γαλινια φωνη,τριφερος,ηλικια που με τραβαει σε εναν αντρα,ειναι χωρισμενος με παιδι οπως και εγω,αφρατος σαν εμενα και ντροπαλος στο κρεβατι οπως και εγω.
αν δεν εκανε αυτες τις βλακειες θα ειμασταν πολυ καλα ετω και απο μακρια.προς το παρον
υ.γ εχει ξαναγινει αλλες 2 φορες αυτο μεσο νετ και τις 2 διαγραφικα γιανα ξεκοψουμε αλλα παντα με βρισκει.
01-08-2009, 11:07 #15
Από ανασφάλεια γίνονται αυτά.
Εύχομαι να λυθεί το θέμα.....
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή