ζηλεια? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30

Thread: ζηλεια?

Banned
    anasfalia apo thn meria tou malon.
    αφου του εχω πει χιλιες φορες οτι με τρελενει σαν αντρας και ας ειναι χονρουλης .κιαν εχει κρεμασει λογο απωλειας πολλων κιλων δεν με νοιαζει.
    τον θελω πολυ πραγματηκα δεν θελω να τον χασω και αυτον.
    το ζουμπουρλουδικο μου:P

Senior Member
    Απ\'την μεριά του σίγουρα.

ρε πανικούλα.........συγνώμη δηλαδή.
    Βγήκατε μια φορά, το κάνατε και μετά σου είπε πως δεν θέλει σχέση;
    Εσύ τον ζηλεύεις που μιλάει με άλλες, παρόλο που τον απαξιώνεις και λες πως είναι χάλια.
    Δεν τον βλέπεις γιατί δεν θες να χαλάς βενζίνη και αυτός δεν σε βλέπει γιατί δεν θέλεις να έρθει στο χωριό. Αν τον ήθελες και σε ήθελε, ούτε χιλιόμετρα, ούτε βενζίνες θα σας χώριζαν. Σκέψου το λίγο αυτό που σου λέω...

Banned
    εεε ....ειναι λιγο περδεμα.ειπα οτι δεν ξεκινησαμε καλα επισης.

Senior Member
    Μπερδεμα ειναι σιγουρα,καμμια σχεση δεν ειναι τοσο απλη αλλα νομιζω οτι δεν αξιζει απο τις λιγοστες πληροφοριες που δινεις.
    Και μη ξεχνας οτι τους αντρες τους τρομαζουν οι υποχρεωσεις,ακου με που σου λεω
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    θα δουμε....
    καθε μερα μου λεει ποτε θα βρεθουμε και πριν παλι με ρωτησε και του λεω να βρεθει με τις αλλες 2 που μηλαει μσν λολολολ .
    δλδ δεν μπορει να περιμενει μεχρι την ερχομενη εβδομαδα?

Banned
    Originally posted by keep_walking
    Μπερδεμα ειναι σιγουρα,καμμια σχεση δεν ειναι τοσο απλη αλλα νομιζω οτι δεν αξιζει απο τις λιγοστες πληροφοριες που δινεις.
    Και μη ξεχνας οτι τους αντρες τους τρομαζουν οι υποχρεωσεις,ακου με που σου λεω

ποιες υποχρεωσεις?δεν του ειπα να με αποκαταστησει.
    αυτος με κινηγαει συνεχεια και δεν δεν μπορω να καταλαβω τι θελει.απλα ειπαμε οτι θα βγενουμε και αν ταιριαζουμε θα ειμαστε μαζι ζευγαρι αλλα δεν μπορω να βγενω σιχνα δεν με αφηνουνε οι δικοι μου γιατι δεν εχουν λευτα για βενζινες.και ειμαι ανεργη.
    3 μηνες αυτο γινεται,μαλωνουμε τον διαγραφω απο το ζοο δια γραφομαι και η ιδια και μετα απο 2-3 μερες με βρισκει και μου την πευτει.
    πυστευω οτι η αποσταση φταιει.οταν παω παλι σπιτι μου πυστευω θα στρωσει η κατασταση .αυτος θελει πιο στενη επαφη οπως καταλαβα δεν του αρκει να με βλεπει μια φορα στις τοσες και μαλλον νομιζει οτι δεν τον θελω και σαλιαριζει με αλλες.
    εγω του ξεκαθαρησα τα πραγματα και ποσο τον θελω και ποσα σημαινει για μενα.απο εκει και περα ας κανει οτι θελει.μεγαλος αντρας ειναι.

Senior Member
    σεξ θελει βρε πανικουλα...τι να θελει ενας αντρας που σου λεει το γνωστο κλισε \"δεν ειμαι ετοιμος για σχεση\"???
    συμφωνω με οσους ειπαν οτι το συνολακι δεν φαινεται καλο...
    ουτε εμενα μου αρεσε που σου μιλαει για αλλες..

Banned
    μην εισαι σιγουρη γιαυτο.120 κιλα αντρας δεν θα κοιταγε μονο το πουλακι του και στην αρχη μεν μου ειπε οτι δεν ειανι ετημος για σχεση μετα αλλαξε γνωμη ομως.ειπε οτι θα γνωριστουμε καλα και αν τεριαζουμε θα ειμαστε μαζι.

Senior Member
    το 120 κιλα το αναφερεις σαν επιχειρημα σταθεροτητας?
    εγω εχω διαπιστωσει οτι οι ανασφαλεις ανδρες(και γυναικες) ειναι πολυ πιο ασταθεις και απιστοι απο οσους πιστευουν στον εαυτο τους.
    και δεν ειμαι σιγουρη.απλα σου λεω οτι τα μεχρι τωρα δειγματα δεν με προδιαθετουν θετικα.

Banned
    δεν πειραζει, το παραξενο θα ηταν να σε προδιαθετει κατι θετικα εσενα :P

Senior Member
    νομιζω οτι ολοι οσοι σου απαντησαν σου εξεφρασαν επιφυλαξη γι αυτα που μας διηγηθηκες γι αυτη τη σχεση... κανω λαθος?

Banned
    ναι και εγω επισης απαντησα οτι κραταω και πισηνη και δεν περιμενω και πολλα απο την γνωριμια αυτη.
    απλα εγω πυστευω οτι ενδιαφερεται για μενα και οχι για το σεξ.
    ας πουμε σημερα π θελει να με δει του λεω τι να με κανεις αφου ειμαι και αδιαθετη και εμεινε εκπληκτος και μου λεει γιατι για σεξ με θελεις μονο?του κανω οχι μηπως με θες εσυ γιαυτο?οχι βεβαια μου λεει.υπαρχει κατι πολυ δυνατο αναμεσα μας και αυτο δεν ειναι το σεξ,ειναι κατι πολυ πιο δυνατο και ομορφο.
    με τον Δημητρη ποτε δεν το ενιωσα αυτο.Με τον Γιωργο τον νυν μπορω και σηζηταω για τα παντα και οχι μονο για στασεις πηδηματος κλπ.το τελευταιο που σηζηταω με τον νυν ειναι το σεξ.

Senior Member
    πανικουλα
    οπως και να χει,ολοι ευχομαστε να πανε καλα τα πραγματα με αυτον τον ανθρωπο αφου νομιζεις εσυ οτι σου ταιριαζει.
    χαιρομαι που επανελαβες οτι κρατας πισινη,σημαινει οτι θα προσπαθησεις να μη το ξεχασεις...

Banned
    δεν την ξαναπαταω.τα μαθηματα μας γινονται παθηματα.ετσι ειναι,:P
    αλλα με αυτον ξερω οτι εχουμε χημεια.ειναι το αλλο μου μισο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12