Αλλαγή απο Remeron σε Tritico - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 121
    Senior Member
    Καλά από τέτοια άλλο τίποτα, όλοι έχουμε από κάτι, δεν είναι λόγος να μας παίρνει από κάτω. Βαριέμαι να σου πω τα δικά μου και πόσα χρόνια με ταλαιπωρούν. Δυστυχώς δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το γήρας, δεν σε πήραν και τα χρόνια, εγώ είμαι μεγαλύτερος. Τα δικά μου δερματολογικά ξεκίνησαν με τις Πανελλήνιες, από το άγχος. Δε βαριέσαι...

Senior Member
    καλησπέρα , έχει πάθει κάποιος με τη χρήση cipralex να του κοπεί η όρεξη? δεν έχω κάτι σε ναυτία ούτε στομαχική διαταραχή αλλά σαν να μου έχει κοπεί το αίσθημα της πείνας , τρώγω μια φορά τη μέρα και λίγη ποσότητα , έχω χάσει περίπου 2 κιλά , δε με στεναχωρεί βέβαια αλλά με παραξενεύει. επίσης έχω ξηροστομία αλλά έχω πάντα δίπλα μου ένα ποτήρι με παγωμένο νερό και πίνω γουλιές ανά διαστήματα.
    παίρνω και το trittico αλλά δεν θυμάμαι να μου είχε βγάλει τέτοιες παρενέργειες.
    επίσης με τον ύπνο τον έχει χαλάσει λίγο , με πάει μέρα παρά μέρα ,μια μέρα κοιμάμαι καλά μια μέτρια.

Panos_019
    Guest
    Quote Originally Posted by kriti28 View Post
    καλησπέρα , έχει πάθει κάποιος με τη χρήση cipralex να του κοπεί η όρεξη? δεν έχω κάτι σε ναυτία ούτε στομαχική διαταραχή αλλά σαν να μου έχει κοπεί το αίσθημα της πείνας , τρώγω μια φορά τη μέρα και λίγη ποσότητα , έχω χάσει περίπου 2 κιλά , δε με στεναχωρεί βέβαια αλλά με παραξενεύει. επίσης έχω ξηροστομία αλλά έχω πάντα δίπλα μου ένα ποτήρι με παγωμένο νερό και πίνω γουλιές ανά διαστήματα.
    παίρνω και το trittico αλλά δεν θυμάμαι να μου είχε βγάλει τέτοιες παρενέργειες.
    επίσης με τον ύπνο τον έχει χαλάσει λίγο , με πάει μέρα παρά μέρα ,μια μέρα κοιμάμαι καλά μια μέτρια.
    Εμένα αϋπνία μου είχε φέρει τώρα για την όρεξη δεν εχω παρατηρήσει κάτι

Senior Member
    μου έχει βγάλει μια ένταση αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί είμαι πιο δραστήριος κάνω γυμναστική και κινούμε περισότερο αλλά αυτή η ένταση βγαίνει στον ύπνο και το φτιάχνει κάπως το trittico, έχω μειώσει τον καφέ από 2 σε ένα και δεν πίνω αναψυκτικά κτλ.
    Νωρίς είναι ακόμη 6 ημέρες ,2 στα 0,5 και 4 στα 10mg, δεν ξέρω αν είναι Placebo αλλά έχω δει διαφορά στο άγχος και μεγάλη μείωση στα αρνητικά συναισθήματα , βελτίωση και στην κοινωνική φοβία.
    Στο reddit διαβάζω εμπειρίες που αναφέρουν ότι έχουν βοηθηθεί από τις πρώτες ώρες της λήψεις του χαπιού

Senior Member
    Δεν ξέρω, εγώ αυτά τα ακούω με μεγάλη επιφύλαξη, δεν μπορεί παρά να είναι πλασιμπο εφεκτ. Είναι νωρίς και συνήθως δίνουν σιπραλεξ μισή δόση για ολόκληρη εβδομάδα αλλά τέλος πάντων. Δεν είναι παρενέργεια που θα κρατήσει αυτό με την όρεξη, εγώ έχω πάρει κιλά τελευταία, μια χαρά όρεξη έχω. Για τον ύπνο βλέποντας και κάνοντας.

Senior Member
    Για αυτό ας χάσω τώρα ότι μπορώ να έχω μετά περιθώριο...δεν ξέρω αν αυτή η ένταση που έχω είναι ακαθησια...έχω μια τάση να κινουμε συνέχεια

Senior Member
    Είναι λίγο παράδοξο ότι αν διαβάσεις σχόλια αυτών που παίρνουν εσιταλοπραμη θα δεις πολλούς να περιγράφουν αυτό που λες και άλλους τόσους να λένε ότι τους ρίχνει και δυσκολεύονται να σηκωθούν από τον καναπέ. Νομίζω πως ισχύουν και τα δύο σε διαφορετική χρονική περίοδο λήψης, δηλαδή στην αρχή έχεις αυτή την ακαθησια που λες και μετά από κάποιο διάστημα έχεις διάθεση για αραγμα.

Senior Member
    Αυτο που λες για την ακαθησια το ειχα και εγω οταν ξεκινουσα την εσιταλοπραμη αλλα εγω πιο πολύ θα το χαρακτήριζα σαν ανυσηχια και εγρήγορση μαζι, οφείλεται στο ξεκίνημα του φαρμάκου μετα φεύγει.

Ναι οπως λεει κι ο Niels λιγο γρήγορα εκανες την αύξηση της δοσης και εγω θυμάμαι μια βδομάδα ημουν στα 5mg και μετα το πηγα στα 10mg και η αύξηση μου εφερε πολλές δυσκολιες.

Senior Member
    βιάζομαι ίσως να δω γρηγορότερα τα αποτελέσματα για αυτό αύξησα τη δόση.
    Στο επόμενο ραντεβού με το γιατρό θα δούμε αν θα αυξήσουμε τη δόση αλλά λέω να το κρατήσω στο 10 ,μέχρι τώρα καλά το πάει σε βελτίωση και παρενέργειες , δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι το trittico αποροφάει τις παρενέργειες του cipralex

Senior Member
    Όχι ρε συ κατευθείαν αύξηση. Μείνε στα 10 κάνα δίμηνο και βλέπεις. Τόσο άσχημα αισθάνεσαι; Ισχύει ότι το δεύτερο χάπι μειώνει τις παρενέργειες, το είδα με το ρεμερον και το σιπραλεξ, αλλά θεωρώ πως είναι νωρίς ακόμη και για τις παρενέργειες του σιπραλεξ. Ο,τι νομίζεις πάντως, εγώ τη γνώμη μου λέω επειδή φοβάμαι ότι με τόσο απότομη αύξηση θα είναι πιο έντονες οι παρενέργειες, θα ξενερώσεις και μπορεί να το κόψεις τελείως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Niels View Post
    Όχι ρε συ κατευθείαν αύξηση. Μείνε στα 10 κάνα δίμηνο και βλέπεις. Τόσο άσχημα αισθάνεσαι; Ισχύει ότι το δεύτερο χάπι μειώνει τις παρενέργειες, το είδα με το ρεμερον και το σιπραλεξ, αλλά θεωρώ πως είναι νωρίς ακόμη και για τις παρενέργειες του σιπραλεξ. Ο,τι νομίζεις πάντως, εγώ τη γνώμη μου λέω επειδή φοβάμαι ότι με τόσο απότομη αύξηση θα είναι πιο έντονες οι παρενέργειες, θα ξενερώσεις και μπορεί να το κόψεις τελείως.
    Δεν το έγραψα σωστά ,ενοούσα ότι έκανα γρήγορα την αύξηση από 5 σε 10 δεν από την 3η μέρα κι όχι μετά από μια εβδομάδα...
    Στο 10ρι θα μείνω και μετά βλέπουμε , παίρνω και το trittico οπότε ενισχύει κι από εκεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kriti28 View Post
    Δεν το έγραψα σωστά ,ενοούσα ότι έκανα γρήγορα την αύξηση από 5 σε 10 δεν από την 3η μέρα κι όχι μετά από μια εβδομάδα...
    Στο 10ρι θα μείνω και μετά βλέπουμε , παίρνω και το trittico οπότε ενισχύει κι από εκεί.
    Το κατάλαβα. Επειδή έγραψες ότι στο επόμενο ραντεβού θα δείτε αν θα αυξήσετε τη δόση για αυτό στα είπα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Niels View Post
    Το κατάλαβα. Επειδή έγραψες ότι στο επόμενο ραντεβού θα δείτε αν θα αυξήσετε τη δόση για αυτό στα είπα.
    Α οκ , το επόμενο ραντεβού είναι Σεπτέμβρη.
    Η υπερένταση μου έχει φύγει όπως επίσης επανήλθε το αίσθημα της πείνας.
    Από εχθές με έχει πιάσει μια απραξία και δυσκολεύομαι να σηκωθώ από καρέκλα καναπέ. Από λίμπιντο πεσμένη ξεκίνησα να κάνω την πράξη αλλά δεν τελείωνα με τπτ και μετά τέρμα η στύση, δεν ξαναρχοταν με τπτ...

Senior Member
    Εντάξει, μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σχηματίσει άποψη για το φάρμακο. Τα άλλα που περιγράφεις είναι αναμενόμενα. Μην ανησυχείς, προσωρινά είναι.

Senior Member
    Διαβάζω ότι το welbutrin ταιριάζει με cipralex και σε μπουσταρει αλλά τι να κάνεις, να βάλεις και 3ο φάρμακο?

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast