Κανονες επικοινωνιας για ολους - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 24 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 353
    Banned
    Originally posted by πανος12345
    υπαρχουν λιγοι γραπτοι κανονες κρινε και πολλοι αγραφοι σε καθε νομικο συστημα και οχι μονο στο δικο μας ...
    οι γραπτοι κανονες υποκειναται συνεχως καθε μερα που παιρναει σε αναθεωρηση
    γιαυτο υπαρχει η βουλη και οι βουλευτες ...
    οι αγραφοι ομως εξαρτωνται δυστυχως απο τα στερεοτυπα καθε λαου .....

θεωρω οτι εδω μεσα ειμαστε πιο υγιεις απο οποιαδηποτε βουλη.
    Οσο για την αναθεωρηση, εγω δεν σου ειπα οχι.

ειναι κριμα να εουμε φαει στην ραη μας μια σταρτιωτικη Χουντα και να μην ειμαστε καν σε θεση να κρατησουμε απο το Ελλας ελληνων Χριστιανων , αυτα που μας εφτασαν ως εδω και θα μας πανε πιο περα αυριο....
    Αυτα ειναι οι αγραφοι κανονες της κοινωνιας κρινο....
    Η φιλοξενια , η ανθρωπια ο αλτρουισμος , η αδελφοτητα και η ελευθερια ...
    μονο που εδω ολα αυτα αναμειγνυονται με παθολογικα στοιχεια προσωπικοτητας και φοβιες , αγχη , εθισμους και μανιες ...
    Σε ρωτω ευθεως...
    αν αυριο συναντησεις ενα φιλο σου στον δρομο και σε ρωτησει την αποψη σου , ειναι το ιδιο με καποιο προφιλ εδω μεσα ?
    κι ομως αυτη τη στιγμη κατι τετοιο γινεται εδω...
    οποιος συμφωνει με τους πολλους και κρυβεται στον πληθος του οχλου επιβιωνει..

πιθανον ο οχλος να βοηθαει να γινει αυτο που λες.
    Παρολα αυτα δεν μας λυνει το προβλημα που βαζεις με το τροπο που το βαζεις.

οποιος λεει κατι αντιθετο πεφτουν ολοι η μαλλον οι περισσοτεροι να τν φανε...

κανεις δεν μπαινει να σε φαει,
    συζηταμε απλως....

αυτη θελετε να ειναι η κινωνια μας αυριο?
    καθε μορφη διαδικτυακου λογου ειναι 7φορες γρηγοροτερο το μελλον μας ....
    ετσι θελετε να λειτουργει αυριο η κοινωνια μας ?
    με μασκες και με ανωνυμιες ?
    χωρις κανονες ? χωρις νομους? χωρις εξελιξη?

κατσε πηρες φορα.
    το οτι το φορουμ μπορει να γινει καλυτερο,
    (παντα κατι μπορει να γινεται καλυτερο)
    αυτο δεν σημαινει οτι αυτα που λες εσυ ειναι η εξελιξη.
    Πχ ναι, εγω θελω να συνυπαρχω χωρις νομους,
    που ειναι το προβλημα?

Πιστευω σε μια κοινωνια απο συνειδητοποιημενους πολιτες και οχι σε πειθαναγκασμενους λογω νομων πολιτες.

την ξερεις την αρχη της αβεβαιοτητας του Χαιζενμπερκ?
    ακομα και το χαος λειτουργει εντος καποιου πλαισου κρινε..
    αν οι κανονες του φορουμ ειναι ανεπαρκεις , τοτε μπορουμε να τους αλλαξουμε για να το εχουμε να μας βοηθαει ολους και οχι μονο αυτους που κρυβονται μεσα στην μαζα αθορυβα και ανωνυμα...

δεν ξερω τι μπορουμε να αλλαξουμε,
    εκεινο που γνωριζω ειναι οτι αρκετος κοσμος μπαινει εδω μεσα γιατι ακριβως μπαινει ανωνυμα,
    και αυτο δεν μπορει να το αλλαξει καμια εξελιξη, δικη σου η δικη μου.

Banned

αμα ανοιξει ο καθε ενας μας ενα δικο του φορουμ κρινε ξερεις που γυριζουμε?

στην εποχη της συγκρισης.
    Αν ανοιξεις ενα φορουμ και οι αποψεις σου ( η το στυλ σου) πατωσουν,
    πολυ απλα θα αποδειχθει οτι αυτα που εχεις στο μυαλο σου δεν στεκουν.
    Το αντιθετο θα συμβει αν εισαι σωστος.

στο στινκουε γκρεκι ντιετσι κομαντσι που μας κολησαν οι Ρωμαιοι ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΚΑ ΑΡΧΗΓΟΙ

αυτο υπαρχει και χωρις να ασχοληθεις με αυτο το φορουμ.

ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΥΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ?

και θες να αρχισουμε την καθαρση της κοινωνιας απο το e-psychology?

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥ ΚΡΙΝΕ?

στη παρτη μας,
    αρχινα να νομιζεις οτι δεν εισαι καταρχην εσυ αρχηγος και θα δωσεις ενα μεγιστο καλο παραδειγμα.
    Εγω σε ολη την πορεια μου στο ιντερνετ δεν θεωρησα ποτε τον εαυτο μου αρχηγο σε τιποτα.
    Σε καλω να διαβεις την ιδια πορεια.

ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΣΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΗΡΑΘΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑς ? ΠΑΛΙ?

μπα.... μια δεκαδα ηρθαν, λογω εθιμοτυπίας.
    Και κανενα λαηος δεν σβηστηκε, θα καουν ολα μεχρι τελευταιου χορταριου.
    Οταν βρει θάλασσα η φωτια, τοτε και θα σβησει.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ?

στην ελλαδα ποτε.
    Οι λογοι πολλοι και ισως να ειχε ενα ενδιαφερον μια συζητηση το γιατι και το πως.
    Μαλλον ομως ασχετο με το φορουμ.

Banned
    εχεις δικ οτι εδω ειμαστε απλοι χρηστες , στην φωτια απλοι εθελοντες πυροσβεστες , ατην ζωη περαστικοι και στον ερωτα ισως φευγατοι...
    το ερωτημα μου ειναι απλο
    μας αρεσουμε ετσι? καλως...τοτε γιατι θελαμε την Ε.Ε? τους ξενους μεταναστες ? γιατι δεν σβηνουμε τις φωτιες μας μονοι μας και να κλειστουμε μεσα στα συνορα μας οπως εκανε ο Χοτζας στην Αλβανια για μισο αιωνα?

οχι δεν μου αρεσει η ελλαδα που ζω.
    Ξερω ομως και τα ορια μου,
    τι μπορω να διορθωσω και με ποιο τροπο.

Αν προτεινεις να παρουμε μια χατζαρα και οποιος δεν διορθωνεται παρτα να εχεις, το χασαμε το κορμι πατριωτη.

Banned
    ενα τελευταιο κρινε...
    μου λες γιατι δεν ζηταω απο τον αντμιν να αλλαξει το φορουμ
    την ξερεις φανταζομαι την απαντηση εκ των προτερων...
    οι πολλοι λενε οχι....
    το ερωτημα μου ειναι το εξης ...
    οταν μια χωρα δεν παει καλα ....
    οταν η οικονομια της ειναι ανυπαρκτη και τα ταμεια αδεια ...
    οταν τα πιο αισιοδοξα μηνυματα για μελλον μας σαν εθνος περνανε μεσα απο την παιδεια
    και κανεις δεν σηκωνει το χερι να δειξει τον υπευθυνο και να παρει πανω του πολιτικα την ευθυνη για να τα αλλαξει ολα
    τοτε ναι..
    οι πολλοι εχουν αδικο...

γενικα παντα πιστευα οτι αν τα πραγματα πανε σκατα,
    για αυτο φταινε οντως οι πλειοψηφιες.
    Ωστοσο εχεις χασει ενα κλικ, στο πως αλλαζει ο κοσμος....

Senior Member
    Εννοια σου με την κατάσταση που επικρατεί και σίγουρα θα χειροτερέψει μετά το καλοκαίρι όταν κόψει λόρδα απο την πείνα θα ξεσηκωθεί ο κόσμος,Το θέμα είναι ότι όλοι τα ίδια είναι και λείπουν άνθρωποι που έχουν όρεξη για δουλειά μόνο για να φάνε πάνε όλοι.Αλλά δεν θα ζήσουμε σαν πρόβατα με τον παπαδόπουλο να διατάζει αλλάζει ο κόσμος μεγαλώνουμε κυρ.Πάνο οι νέα γενιά ας ελπίσουμε να μπορέσει να ζήσει σε ένα καλύτερο κόσμο

θα σας απαντησω και στους δυο μαζι αφου μονο πω οτι ο κρινος με καλυψε σχεδον σε ολα οσα ηθελα να πω για να δικαιολογησω την σταση μου εδω μεσα που τοσο εχει παρεξηγηθει απο πολλους ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΛΑ ΚΟΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...
    φιλοι δεν ειναι αναγκη ουτε κορμια να πεσουν ουτε μυτες να ανοιξουν...
    ειναι αναγκη να δουμε που βρισκεται το προβλημα εδω μεσα και αφου συμφωνησουμε να δουμε πως μπορουμε να το διορθωσουμε
    εδω μεσα ? ναι εδω μεσα!
    γιατι καθε φορουμ διαδικτυου ειναι μια ομαδα πολιτων...ισως οχι ενδεικτικη του πληθυσμου μας αφου ειναι απαραιτητη προυποθεση να εχεις γνωσεις για να χειριστεις το ιντερνετ...
    ομως ειναι θανατηφορο εργαλειο επικοινωνιας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    διαλυει τα παντα και στο λεπτο......
    στερεοτυπα , προκαταλειψεις ψυχαναγκασμους και κοληματα απο οικογενειακα
    , εθνικα και κοινωνια βαρυδια ....
    δειτε την αντιδραση του φορουμ για να καταλαβετε γιατι τιποτα δεν δουλευει σωστα σημερα στον \"εξω κοσμο\"....
    Καθηγητρια πανεπιστημιου , υλοποιει καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλον το ρητο που λεει ο λαος μας οτι το παιδι του δασκαλου του αστυνομικου και του παππα ειναι το πιο κακομαθημενο.....γιατι οι γονεις του το υπερπροστατευουν και το παραχαιδευουν ,
    απο τυψεις συνειδησης γιατι ασχολουνται με τα παιδια των αλλων!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    σε ενα σημει κανεις μεγαλο λαθος ισως απο αγνοια κρινε....
    οτι μπορει να υπαρξει ποτε στο παρελθον η στο μελλον κοινωνια ανθρωπων χωρις κανονες και νομους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εχω λογους να πιστευω οτι αυτο που οδηγησε το δικο μας πιθηκοειδες να εξελιχθει σε ανθρωπο , εχει να κανει σοβαρα με την αναγκη του να προσαρμοζεται στο περιβαλλον...
    ειμαι δαρβινιστης μεχρι τα κοκαλα....οχι γιατι εχω σπουδασει και βιογεωγραφια....
    αλλα γιατι η ιδι η φυση , το συμπνα που μας περιβαλλει διεπεται απο κανονες...
    καποτε μου ειχε πει ενας μαθηματικος οτι τα μαθηματικα ειναι η γλωσσα του συμπαντος....
    το μυαλο μου πηγε αμεσως στον τυφλο ποιητη του μυθου μας τον Ομηρο...
    Τι ειχε περισσοτερο ο Ομηρος απο οποιονδηποτε αλλο συγχρονο του , για να τραγουδησει οπως κανουν μεχρι σημερα ακομα τα γρι-γρι στην αφρικη την ιστορια του λαου μας ?
    Ειχε πιο ανεπτυγμενες ολες τις αισθησεις του λογω του οτι ειχε κακη οραση η ηταν οντως τυφλος!!!!!!!!!!!!
    Τα ματια του ηταν τα ματια αλλων.....
    Λεει ο μυθος για την Αφροδιτη...
    \"Η αυγη η κροκομαντουσα μεσα απο το μεγα βαθος του ωκεανου φως θα φερει σε θνητους και αθανατους\"...
    Μεχρι να αποκαλυφθει η θηραικη τοιχογραφια , μαλλον και οι καθηγητες πανεπιστημιων φανταζονταν οτι ολα αυτα τα εβγαλε απο το μυαλο του...
    Ομως σημερα ξερουμε οτι το αμεσως επομενο νησι απο την Ιο που βρισκεται ο ταφος του Ομηρου , ειναι η Σαντορινη και εκει στις τοιχογραφιες βρεθηκε μια εικονα ζωγραφισμενη μιας θεας με κροκομαντουσα εμφανιση[φορεμα με κροκους] , ξερουμε οτι στ νησι η συλλογη της ζαφορας δηλαδη του κροκου της προσφεροτανε στα ποδια της και οτι ο χρονος μετριοτανε με την εμφανιση της σεληνης της αφροδιτης και των αλλων αστεριων στον ουρανο....
    Τι θελω να πω?
    Αν δεν υπηρχε απο τοτε μια κοινωνια με κανονες και αξιες , ο μυθος θα εμενε παντα μυθος και οι ανθρωποι παντα ζωα....
    Ομως αλλαζουν τα πραγματα κρινε....
    Ο ανθρωπος εχει το σαρακι της γνωσσης και την αναγκη να καθυποταξει την φυση....
    πρωτογονοι ανθρωποι 4000 χρονια πριν φροντισαν πριν φυγουν να νικησουν το ηφαιστειο και το νικησαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
    Δεν εχει καμμια σημασια αν ολοι ηταν συμφωνοι ......
    Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι για να φυγουν εγκαιρα και να μην φανε την λαβα οπως οι αλλοι στην πομπηια , ειχαν κοινωνικη οργανωση που σημερα δεν την εχουν 4000 χρονια αργοτερα οι νεοελληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

εν ατελευταιο στο πως αλλαζει ο κοσμος
    με την παιδεια και την γνωση κρινε.....
    για ολους απο ολους με ολους σε ολους ....
    με την επικοινωνια και το διαλογο
    με την αλλαγη του τροπου σκεψης μας ///
    μεταφραζω ενα τεραστιο σαιτ με γεωγραφικα κριτηρια
    ενοιωσα ασχημα οταν επεσα πανω στην μακεδονια....
    το μετεφρασα σκοπια....
    σας ρωτω ολους
    ειστε σιγουροι οτι αυτη ειναι η ενδεδειγμενη λυση?
    αν αυριο ο ΟΜΠΑΜΑ αποφασιζε σαν καθηγητης του Δικαιου του Χαρβαρντ που ηταν [και ειναι ] να ονομασει καποια Πολιτεια των ΗΠΑ \"ΑΘΗΝΑ \" ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΝΟΜΑ?

Banned
    πανο,
    αν εχεις παρεξηγηθει απο κοσμο εδω μεσα,
    θα σου πω οτι εχεις μεριδιο σε αυτο.
    Σε ενδιαφερει η οχι αυτο, εχει ελαχιστη σημασια.
    Σημασια εχει οτι αυτο που σου λεω ειναι γεγονος.

Καθε φορουμ οντως ειναι μια μικρη (η μεγαλη) κοινοτητα συνηθως με κοινα ενδιαφεροντα, αγωνιες κλπ.
    Αυτο δεν σημαινει οτι εχουμε κοινη γλωσσα, αγωνιες, κουλτουρα, επιπεδο και αλλα πολλα.
    Ουτε σημαινει οτι μπορει σωνει και καλα να συνεννοηθουμε, με το ζορι στην τελικη.
    Γενικα βεβαια, ειναι πολυ καλο να φτασουμε σε ενα επιπεδο διαλογου το οποιο θα διεπεται απο ευγενια, απο υψηλου επιπεδου συζητησεων (οπως το εννοει ο καθενας) και αλλα τετοια ομορφα.
    Πιστεψε με, ακομα και αυτοι που σε κατεκριναν, θα ηθελαν κατι τετοιο.
    ΟΜΩΣ!!!

ΟΜΩΣ λεω,
    κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να ειναι προιον πιεσεων η νουθεσιων.
    Θα πρεπει αν προκυψει ποτε αυτο, να προκυψει κατω απο ελευθερες διεργασιες σκεψεις και συλλογισμων.

Θα σου πω οτι εσυ δεν εισαι οπαδος των παραπανω.
    Ισως πω οτι οι αποψεις σου εχουν βαση για μια τετοια συζητηση.
    Ο εκβιαστικα ψυχολογικος τροπος που βαζεις τους διεξοδους που δειχνεις αντιστρεφουν το αποτελεσμα που ποθεις για ολα οσα λες παραπανω.

Για τους κανονες που λες,
    θα σου απαντησω οτι εχω μαθει να λειτουργω,
    οπως εγω νιωθω καλυτερα και αδιαφορω για το τι λενε οι φιλοσοφοι, οι προφητες και οι μαθηματικοι για αυτο.
    Καλος ο Δαρβινος αλλα αμα δεν συμπλεει με τα θελω μου, ας παει για τσαι με καποιον που του κανει.
    Τωρα επι του πρακτεου,
    στο βαθμο που μπορω ανετα και επικοινωνω με κοσμο, επετρεψε μου να λεω οτι δεν ειμαι ζωο, ασχετως που ο Δαρβινος θα ισχυρίζονταν το αντιθετο.

Τελος το σαρακι της γνωσης, και το παραμυθι να καθυποταξει την φυση, δεν με βρισκει απολυτα συμφωνο.
    Το εχουμε ακολουθησει ως ανθρωποι κατα ριπας, ιδιως τα τελευταια 100 χρονια, και το αποτελεσμα ειναι σε λιγα χρονια ο πλανητης να μας κανει εξωση.
    Εισαι τοσο σιγουρος οτι ως ανθρωποτητα καλυτερευουμε?
    Γιατι εγω αρχιζω και αμφιβαλω...

Banned
    εν ατελευταιο στο πως αλλαζει ο κοσμος
    με την παιδεια και την γνωση κρινε.....
    για ολους απο ολους με ολους σε ολους ....
    με την επικοινωνια και το διαλογο
    με την αλλαγη του τροπου σκεψης μας ///
    μεταφραζω ενα τεραστιο σαιτ με γεωγραφικα κριτηρια
    ενοιωσα ασχημα οταν επεσα πανω στην μακεδονια....
    το μετεφρασα σκοπια....
    σας ρωτω ολους
    ειστε σιγουροι οτι αυτη ειναι η ενδεδειγμενη λυση?
    αν αυριο ο ΟΜΠΑΜΑ αποφασιζε σαν καθηγητης του Δικαιου του Χαρβαρντ που ηταν [και ειναι ] να ονομασει καποια Πολιτεια των ΗΠΑ \"ΑΘΗΝΑ \" ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΝΟΜΑ?

παλι εκανες λαθος,
    εγω ειμαι απο τους λιγοστους κατοικους αυτης της χωρας που αναγνωριζω την περιοχη των σκοπιων σαν δημοκρατια της μακεδονιας.
    Και οχι χθες αλλα απο το 2004 (τουλαχιστον απο τοτε υπαρχουν κειμενα μου στο ιντερνετ) οποτε ψαξε αλλου να βρεις μακεδονοφαγους.

ολα καλα αλλα γιατι καταλαβες οτι σε θεωρωεσενα η καποιον αλλο εδω μεσα μακεδονοφαγο?
    να ξαναρχισω την θεωρια για την επιθετικοτητα? οχι δεν θα το κανω γιατι ανεπτυξες θαυμασια τις αποψεις σου και λοιπαμαι που δεν καταλαβες οτι δεν διαφωνω απολυτως πουθενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκτος απο ενα μονο
    πιστευω στον διαλογο και στην δυνατοτητα να αλλαξει τα παντα αν γιενει αντικειμενο της παιδειας μας , αντι γιατι πως θα βγαζουμ καλα στρατιωτακια και υπακουα....
    ενα τελευταιο και καλυνυχτιζω κρινε και λοιποι συνομιλητες ...
    γραφεις
    \"Θα πρεπει αν προκυψει ποτε αυτο, να προκυψει κατω απο ελευθερες διεργασιες σκεψεις και συλλογισμων.

Θα σου πω οτι εσυ δεν εισαι οπαδος των παραπανω.\"
    τα δυοτελευταια σου ποστε δω δεινουν ομως ακριβως το αντιθετο..
    επιτελους καναμε διαλογο εδω μεσα ....εστω και με τοσο κοπο κια ζορια....
    προσοχη
    ο Αριστειδης ο δικαιος , ο Πεισιτρατος , ο Φιντελ Καστρο, ο Τσε , ο Μαο Τσε τουγκ , ο Σταλιν , δεν εμειναν στην ιστορια ως δημοκρατες αλλα αλλαξαν με τον τροπο τους τις τυχες του κοσμου....
    Η δημοκρατια θελει δημοκρατες ....
    καλο βραδυ σε ολους σας

Banned
    θα μου αναπτυξεις την θεωρια για την επιθετικοτητα?
    ε και?
    τι θα κερδισεις απο αυτο εσυ?
    Αν εγω υποθεσω οτι ειμαι επιθετικος (που δεν υποθετω, μερικες φορες ειμαι) σε πρωτη φαση το κανω εν γνωση μου σε δευτερη φαση, εσυ απλως θα εξηγησεις.
    Αρα ποια η αναγκη σου να εξηγησεις μονο και μονο για να πεις και μαλιστα στην προκειμενη, θα ελεγα να χιλιοπεις?

Ξερεις,
    θα ηθελα και εγω κοσμο γυρω μου, που να ειναι υψηλης παιδειας και ολα τα συναφη.
    Δεν μου αναπτυσεις ομως πως θα γινει αυτο.
    Με λοβοτομη ας πουμε?

Τωρα για το τελευταιο σου σχολιο,
    εγω θα σου απαντησω οτι με τους δικους μου ορους θα κανω διαλογο μαζι σου οπως και εσυ κανεις με τους δικους σου επισης.
    Θα σου πω τελος, απο αυτο το κομματι διαλογου,
    αν ειναι καποιος να αποχωρησει, αυτος δεν θα ειμαι εγω.
    Ελπιζω να μην εισαι εσυ.
    Η ιστορια θα δειξει τι θα συμβει στο μελλον και εδω θα ειμαστε να τα δουμε με λεπτομεριες....
    Να θυμασαι μονο οτι εχω απειρη υπομονη, τα γαιδουρια ωχριουν μπροστα μου.

Καλη σου νυχτα και καλη ξεκουραση.

Banned
    και λιγο ξωμπαρκα,
    εχω την αισθηση οτι μεχρι να κλεισει αυτο το θρεντ το σκοπο του,
    θα εχουμε μαθει και οι δυο μας να επικοινωνουμε αψογα.....
    Ισως μας παρει μηνες, αλλα θα την βρουμε την ακρη.

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιι

Senior Member
    Ερχονται κατι τετοιες στιγμες που αισθανεσαι απολυτη δικαιωση για ολα οσα εχεις πει και οσα πιστευεις. :P
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

καλημερα φιλοι....στα χναρια του χτεσινου διαλογου συνεχιζω...
    οχι κρινε....δεν εισαι επιθετικος με την εννοια που προσπαθω να φερω εδω....
    αυτο που μαλλον θες να πεις ειναι δραστηριος ,ενεργητικος ,υπερικινητικος...
    δεν ειναι κακο αυτο για κανενα ανθρωπο και φυσικα δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με τον διαλογο....γιατι μονο σε σχεση με αυτο εξεταζουμε τον ρολο της επιθετικοτητας και οχι σε σχεση με τον χαρακτηρα ενος ανθρωπου γενικα....
    η δικη μου ευχη ειναι μεχρι να τελειωσει αυτο το ποστ ολοι οσοι γραφουν εδω , να μπορεσουν να πουν αυτα που εχουν να πουν αλλα και να ακουσουν υπομονετικα καρτερικα και με προσοχη , αυτα που τους λεει ο συνομιλητης τους....
    δεν εχει σημασια τι ειναι εκει εξω....δεν εχει σημασια τι αισθανονται...σημασια εχει οτι αν πιστεψουν στον διαλογο , μπορουν ολοι να γινουν καλυτεροι συνομιλητες και να μαθουν να επικοινωνουν καλυτερα....αρχιζοντας απο μενα τον ιδιο...γιατι κανεις δεν ειναι τελειος ...
    δεν ηρθα εδω για να σας μαθω οτιδηποτε....δεν ηρθα εδω για να σας χαλασω οτιδηποτε...
    ηρθα για να βοηθησω και να βοηθηθω να μπορεσουμε να επικοινωνουμε καλυτερα και οι ιδεες μας να αλλαζουν κεφαλια με στοχο καποτε να σμιξουν σε μια κοινη θεση....
    οτι η εξελιξη ειναι αναποφευκτη συνεπεια στα παντα...
    δεν θα ζησουμε στο χθες αλλα στο αγνωστο αυριο....
    οσο πιο υκολα μπορσουμε να επικοινωνησουμε μαζι , τοσο καλυτερο θα ειναι το αυριο για ολους μας

Page 18 of 24 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast