Κανονες επικοινωνιας για ολους - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 24 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 353
    Senior Member
    συμβουλεψε με,τι πρεπει να κανω να σωθω;

Originally posted by Empneustns
    συμβουλεψε με,τι πρεπει να κανω να σωθω;
    να εχεις εμπνευση για το πως θα χωρεσουν στην αγκαλια σου ολοι και οχι μονο αυτοι που σου χαιδευαν , σου χαιδευουν και παντα θα σου χαιδευουν τα αυτια ...
    Να μαθεις να συμβιβαζεσαι με το ξενο , το διαφορετικο, το απροσμενο , το αγνωστο...
    Να παιρνεις αυτο που σουν δινουν , ο θεος και ο διαλος μαζι...
    Ολοι κατι μπορουν να σου χρησιμευσουν για να καταλαβεις καλυτερα τον εαυτο σου , οχι μονο με το μυαλο η με το συναισθημα , αλλα κυριως με τον διαλογο και την συμμετοχη σε ολα οσα αφορουν την ζωη σου και μεχρι σημερα τα χωριζες και τα αξιολογουσες οπως σου εμαθαν οι αλλοι ...
    καποτε στην Ταυλανδη , ειδα μια παρασταση οπου πιθηκοι πηγαιναν σχολειο και τους εκανε ερωτησεις ο δασκαλος τους
    Μπορουσαν να διαβασουν γραμμενο το ονομα τους και να το επιλεξουν αναμεσα σε πολλα αλλα ...
    Πριν απο 200 χρονια οι πρωτοι Χριστιανοι ιεραποστολοι σιγουρα θα νομιζαν οτι ειναι ξαδελφια του Σηφη και αυτοι οι πρωτογονοι που ετρωγαν σκουλικια, εντομα και σκυλους η γατες αλλα μαθαιναν στους πιθηκους να ανεβαινουν στα πιο ψηλα δεντρα και να κοβουν μονο τα ωριμα φρουτα ....
    Σημερα οι απογονοι τους πληρωνουν ενα μικρο εισητηριο και απολαμαβανουν ενα θεαμα που αποδεικνυει ολα αυτα που σου συνεστησα να κανεις ....
    Ο Σηφης πεθανε πες μεσα σου και δες με με κριτικο ματι αλλα χωρις παρωπιδες

Senior Member
    αν ολα αυτα που με συμβουλευεις ,τα πρατεις και εσυ,γιατι δεν μας πιστευεις οταν σου λεμε πως εισαι λαθος και πρεπει να αξιολογησεις ξανα τις αποψεις σου;γιατι δεν εισαι ανοιχτος να μαθεις κατι διαφορετικο απο αυτο που ξερεις;

Senior Member
    αν ολα αυτα που με συμβουλευεις ,τα πρατεις και εσυ,γιατι δεν μας πιστευεις οταν σου λεμε πως εισαι λαθος και πρεπει να αξιολογησεις ξανα τις αποψεις σου;γιατι δεν εισαι ανοιχτος να μαθεις κατι διαφορετικο απο αυτο που ξερεις;
    εχω την εντυπωση οτι τζαμπα αναλωνεσαι... εδω ισχυει το \" στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα\".

μην χαλιεσαι αδικα εμπνευστη, σε εχει νοημα.. απλα κλεισε την παρενθεση που ανοιξε και keep going...

πανο αν γινοταν τουλαχιστον να μιλας με λιγο πιο βατους κ κατανοητους ορους.εγω τουλαχιστον δεν καταλαβαινω τιποτα απο οσα λες.ουτε φιλοσοφια ουτε κοινωνιοολογια ουτε ψυχολογια σπουδασα και δεν μπορω να σε παρακολουθησω.μου θυμιζεις καθηγητη πανεπιστημιου που λεει λεει λεει θεωριες και οι φοιτητες φευγουν με πονοκεφαλο χωρις να χουν καταλαβει τιποτα.συγνωμη μια παρατηρηση κανω απλα

Senior Member
    αδικα αγχωνεσαι ολγακι82...
    κι εγω που ξερω καλυτερα ελληνικα απ τον κυρ πανο, με πονοκεφαλο εφευγα οταν τον διαβαζα, οχι γιατι δεν καταλαβαινα, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

Junior Member
    Παρακολουθώ αυτό το φόρουμ εδώ και 4 χρόνια περίπου και πραγματικά θαυμάζω την δύναμη τις θέλησης που υπάρχει από τα άτομα εδώ μέσα. Μπήκα τυχαία προσπαθώντας να βοηθήσω το άτομο μου που υποφέρει από κατάθλιψη και ανασφαλείς και μέσα από τα δικά σας προβλήματα βρήκα παρά πολλές λύσεις. .Ευχαριστώ πραγματικά από καρδιάς.

Φιλέ Πανό εντελώς υποκειμενικά, διαφωνώ πολλές φόρες για τον τρόπο που προσεγγίζεις ορισμένα θέματα. Μέχρι να δω με τα μάτια του ανθρώπου μου προσπαθούσα και εγώ με τις δίκες μου λογικές σκέψεις κ θεωρίες να πείσω για πράγματα που την βασάνιζαν. Μπορεί και να είχα δίκαιο για τα περισσότερα, Το αποτέλεσμα όμως ήταν να κλειστή ακόμα περισσότερο στον εαυτό της, να καταλαβαίνω την κάθε της κίνηση και σκέψη κ να μην μπορώ να βοηθήσω.

Το συμπέρασμα το δικό μου..Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του ψυχική αλήθεια που ο άλλος πρέπει να τη σέβεται χωρίς να προσπαθεί να την αλλάξει..οι άνθρωποι θέλουν πράγματα απλά και όμορφα που να τους χαλαρώνουν και να τους δίνουν δύναμη. Η θεωρίες κ οι κανόνες κουράζουν και ξεχνιούνται όσο καλοπροαίρετος και να σαι.

Εδώ και ένα μηνά έκανες άνω κάτω το φόρουμ με μέσο όρο 25 μηνύματα την ημέρα. Αναστάτωσες τους πάντες εκεί που πραγματικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα . Έχει αμέτρητα ποστ που αποδεικνύουν την χρησιμότητα του φόρουμ και ακόμα και εκεί που ανταλλάζονται κουβέντες υπάρχει ένας ιδιαίτερος τρόπος επικοινωνίας των ατόμων. Σκέφτηκες αν δεν είχαν και αυτό το χώρο? Πιστεύω ότι πρέπει να καταλάβεις και εσύ ότι κάνεις λάθος στον τρόπο προσέγγισης σου και αυτό είναι οφθαλμοφανές από τις απαντήσεις που παίρνεις. Πόσταρε πιο συγκρατημένα.. .Αν και δεν είμαι ψυχολόγος πιστεύω ,διαβάζοντας και μονό τα ποστ θα πάρεις πολύ περισσότερες απαντήσεις.

Α και καλό υπόλοιπο καλοκαιράκι!

καποτε ενας χοντρος καπνιστης παει στον γιατρο που φυσικα του λεει να κοωει το καπνισμα και να αδυνατισει
    το βραδυ τον βλεπει στην ταβερνα αφου αφαγε τον σκασμο να αναβει την πιπα του και του κανει την ιδια ερωτηση με σενα..
    Καλα τοτε μπορεις να φας οσο θες και να καπνιζεις οσο θες του λεει..ΣΧΟΛΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ...

Senior Member
    Θα απαντησω με τα δικα σου λογια

Originally posted by Σήφης
    Επείδη οι...ψυχίατροι και ψυχολόγοι με το \"γνωστικό\" τους \"μυαλό\" ΜΟΝΟ \"βλέπουν\" ΚΑΙ ΜΟΝΟ ...cases \"study\" BUT NOT NOT THINK...
    δια να \"πάρετε\" ενα ενδεικτικό \"δείγμα\"\"...\"στατιστικής\'... \" της
    ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ του SV1GZ
    {ΓΙΑΤΙ; ,ΔΙΟΤΙ..., ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ; }ν οο>ν Ε Ζ+
    ΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ εις την κατωτέρω Ιντερνετ διεύθυνση :
    http://forum.math.uoa.gr/viewtopic.php?t=2947
    ΚΑΙ σας την αφιερώνουμε εις την ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ; ...παθητική ακρόαση του εβραίου σίγκμουντ φρόηντ...που διδάσκει οτι οι γυναίκες είναι ψυχασθενείς διότι...ΔΕΝ έχουν το ανδρικό πέος, και στο ΟΜΟΙΩΣ \"γνωστικό\" \"μυαλό\" των ψυχιατρων και ψυχολόγων και στο \"παρακαλώ...ψηφίσετε!!!...πόσ� �ι συμφωνήτε...στην... ΑΠΑΤΗ στατιστικής(f.e. DSM-IV)\"
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ+ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣ� �ΩΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ...

από SV1GZ , ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ-13-Ιουλίου(7)-2008 , επι τη εορτη των +Των Αγίων Παρέρων της Δ Οικουμενικής Συνόδου , Αρχ. Γαβριήλ+
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Originally posted by Ανθρωπάκος
    Παρακολουθώ αυτό το φόρουμ εδώ και 4 χρόνια περίπου και πραγματικά θαυμάζω την δύναμη τις θέλησης που υπάρχει από τα άτομα εδώ μέσα. Μπήκα τυχαία προσπαθώντας να βοηθήσω το άτομο μου που υποφέρει από κατάθλιψη και ανασφαλείς και μέσα από τα δικά σας προβλήματα βρήκα παρά πολλές λύσεις. .Ευχαριστώ πραγματικά από καρδιάς.

Φιλέ Πανό εντελώς υποκειμενικά, διαφωνώ πολλές φόρες για τον τρόπο που προσεγγίζεις ορισμένα θέματα. Μέχρι να δω με τα μάτια του ανθρώπου μου προσπαθούσα και εγώ με τις δίκες μου λογικές σκέψεις κ θεωρίες να πείσω για πράγματα που την βασάνιζαν. Μπορεί και να είχα δίκαιο για τα περισσότερα, Το αποτέλεσμα όμως ήταν να κλειστή ακόμα περισσότερο στον εαυτό της, να καταλαβαίνω την κάθε της κίνηση και σκέψη κ να μην μπορώ να βοηθήσω.

Το συμπέρασμα το δικό μου..Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του ψυχική αλήθεια που ο άλλος πρέπει να τη σέβεται χωρίς να προσπαθεί να την αλλάξει..οι άνθρωποι θέλουν πράγματα απλά και όμορφα που να τους χαλαρώνουν και να τους δίνουν δύναμη. Η θεωρίες κ οι κανόνες κουράζουν και ξεχνιούνται όσο καλοπροαίρετος και να σαι.

Εδώ και ένα μηνά έκανες άνω κάτω το φόρουμ με μέσο όρο 25 μηνύματα την ημέρα. Αναστάτωσες τους πάντες εκεί που πραγματικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα . Έχει αμέτρητα ποστ που αποδεικνύουν την χρησιμότητα του φόρουμ και ακόμα και εκεί που ανταλλάζονται κουβέντες υπάρχει ένας ιδιαίτερος τρόπος επικοινωνίας των ατόμων. Σκέφτηκες αν δεν είχαν και αυτό το χώρο? Πιστεύω ότι πρέπει να καταλάβεις και εσύ ότι κάνεις λάθος στον τρόπο προσέγγισης σου και αυτό είναι οφθαλμοφανές από τις απαντήσεις που παίρνεις. Πόσταρε πιο συγκρατημένα.. .Αν και δεν είμαι ψυχολόγος πιστεύω ,διαβάζοντας και μονό τα ποστ θα πάρεις πολύ περισσότερες απαντήσεις.

Α και καλό υπόλοιπο καλοκαιράκι!
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ .
    \"διαφωνω με οτι λες , αλλα οσο ζω θα υπαρασπιζομαι το δικαιωμα σου να το λες\" ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ

Senior Member
    ο Βολταιρος ομιλησε δια στοματος παπαρα

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    ο Βολταιρος ομιλησε δια στοματος παπαρα

αφου εχουν επικοινωνια!! δεν το ηξερες???? αααα δεν σε βρισκω ενημερωμενη...

Originally posted by olgaki82
    πανο αν γινοταν τουλαχιστον να μιλας με λιγο πιο βατους κ κατανοητους ορους.εγω τουλαχιστον δεν καταλαβαινω τιποτα απο οσα λες.ουτε φιλοσοφια ουτε κοινωνιοολογια ουτε ψυχολογια σπουδασα και δεν μπορω να σε παρακολουθησω.μου θυμιζεις καθηγητη πανεπιστημιου που λεει λεει λεει θεωριες και οι φοιτητες φευγουν με πονοκεφαλο χωρις να χουν καταλαβει τιποτα.συγνωμη μια παρατηρηση κανω απλα
    εχει δικο ολγακι..
    θα προσπαθησω στο υποσχομαι...
    σ\'ευχαριστω που μου το υπεδειξες...
    ειμαι μια γεννια μακρυα απο τα σχολεια ...

Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Θα απαντησω με τα δικα σου λογια

Originally posted by Σήφης
    Επείδη οι...ψυχίατροι και ψυχολόγοι με το \"γνωστικό\" τους \"μυαλό\" ΜΟΝΟ \"βλέπουν\" ΚΑΙ ΜΟΝΟ ...cases \"study\" BUT NOT NOT THINK...
    δια να \"πάρετε\" ενα ενδεικτικό \"δείγμα\"\"...\"στατιστικής\'... \" της
    ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ του SV1GZ
    {ΓΙΑΤΙ; ,ΔΙΟΤΙ..., ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ; }ν οο>ν Ε Ζ+
    ΝΟΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΛΟΓΙΚΗΣ εις την κατωτέρω Ιντερνετ διεύθυνση :
    http://forum.math.uoa.gr/viewtopic.php?t=2947
    ΚΑΙ σας την αφιερώνουμε εις την ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ; ...παθητική ακρόαση του εβραίου σίγκμουντ φρόηντ...που διδάσκει οτι οι γυναίκες είναι ψυχασθενείς διότι...ΔΕΝ έχουν το ανδρικό πέος, και στο ΟΜΟΙΩΣ \"γνωστικό\" \"μυαλό\" των ψυχιατρων και ψυχολόγων και στο \"παρακαλώ...ψηφίσετε!!!...πόσ� �ι συμφωνήτε...στην... ΑΠΑΤΗ στατιστικής(f.e. DSM-IV)\"
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΩΝ+ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣ� �ΩΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΟΤΙΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ...

από SV1GZ , ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ-13-Ιουλίου(7)-2008 , επι τη εορτη των +Των Αγίων Παρέρων της Δ Οικουμενικής Συνόδου , Αρχ. Γαβριήλ+
    ολγακι
    αν εεις διαβασει καποια δικα μου κειμενα
    συγκρινε τα με αυτο εδω να δεις καταρχην αν προκειται για τι ιδιο ατομο

Senior Member
    Originally posted by Ονούφριος
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΠΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ με επωνυμία «ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΟΝΟΥΦΡΙΟΥ Ο.Ε.»

Κατόπιν αιτήματος της δασκάλας μου που εκπροσωπεί την εταιρεία «Δασκάλα Πιάνου του Ονούφριου Ο.Ε.», σας μεταφέρω την ανακοίνωσή της:

Η «Δασκάλα Πιάνου του Ονούφριου Ο.Ε.» στην οποία ανήκουν οι δραστηριότητες του Ονούφριου, βάσει καταστατικού της, και έχοντας υπόψη τις σκηνές απείρου κάλλους και ομαδικής παράκρουσης του πλήθους των 10-12 συνολικά σχολιαστών του forum – από τα συνολικά 3002 μέλη του – που του επιτίθενται με κάθε ευκαιρία, προκειμένου να μη βγεί κανένα συμπέρασμα στην ιστοσελίδα της «εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων Ο.Ε», εκφράζει ειλικρινά τη λύπη της.

Η «Δασκάλα Πιάνου του Ονούφριου Ο.Ε.», πληροφορεί τα μέλη του forum ότι ο Ονούφριος πρόκειται να δώσει τον ερχόμενο Μάιο εξετάσεις στο Ωδείο, για να περάσει 3 χρόνων ύλη «Θεωρία Μουσικής» και «Σολφέζ», ώστε να μπορέσει μετά να συνεχίσει με τη δασκάλα του, παράλληλα με το πιάνο και την εκμάθηση της «Αρμονίας».

Τον τελευταίο καιρό, ο Ονούφριος έχει καταναλώσει το μεγαλύτερο μέρος από τις ελεύθερες ώρες του στο να απαντάει, κατηγορίες μελών του forum που συντάσσονται εναντίον του με πέντε το πολύ λέξεις, και τον αποσπούν από τη μελέτη του. Η «Δασκάλα Πιάνου του Ονούφριου Ο.Ε.» θέτει υπόψη των μελών του forum, ότι παρόλο που τα μαθήματα του πιάνου βαίνουν καλώς, υπάρχει οπισθοδρόμηση στο βιβλίο του Σολφέζ του Καλομοίρη, όπου μόλις και μετά βίας έχουμε τελειώσει το Α΄ Τεύχος και μας απομένουν ακόμα τα τεύχη Β’ και Γ’ του ίδιου καθώς και τα τεύχη Α’ και Β’ του Lemoine (δυσκολότατα).

Παράλληλα, η «Δασκάλα Πιάνου του Ονούφριου Ο.Ε.» επισημαίνει ότι παρόμοιες διαμαρτυρίες για αδικαιολόγητες απουσίες του Ονούφριου έχουν επισημανθεί από το Γυμναστήριο του ιδίου, στο οποίο θρασύτατα αυτός εμφανίστηκε χθές για να κάνει «Power Yoga» έχοντας πάρει 3 κιλά μέσα στις γιορτές, και μη μπορώντας να ισορροπήσει στο ένα πόδι κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ανάλογοι χαρακτηρισμοί εκφράστηκαν και από το προσωπικό της «ενόργανης γυμναστικής» του παραπάνω Γυμναστηρίου, μετά από αποτυχημένη προσπάθειά του να τρέξει στο «διάδρομο» τον οποίο εγκατέλειψε πρόωρα έχοντας τρέξει μόλις 1,5 χλμ με ταχύτητα 8,4.

Η «Δασκάλα Πιάνου του Ονούφριου Ο.Ε.», λυπάται, αλλά είναι αναγκασμένη να καταφύγει σε πιο δραστικά μέτρα, εναντίον εκείνων που παρεμποδίζουν την επίτευξη συναίνεσης και εξαγωγή συμπερασμάτων στο forum με άμεσο επακόλουθο, την παρακώλυση του έργου της «Δασκάλας Πιάνου του Ονούφριου Ο.Ε.».

Από την «Δασκάλα Πιάνου του Ονούφριου Ο.Ε.»
    Απο το πιανο το εριξες στην ψυχολογια βρε αθεοφοβε;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 2 of 24 FirstFirst 123412 ... LastLast