Κανονες επικοινωνιας για ολους - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast
Results 301 to 315 of 353
    Originally posted by olgaki82
    δηλαδη μας περιμενουν και αλλα?μακαρι να σαι πολυασχολος και να μης βρει το χρονο να εκπονησεις το συστηαμα αμοιβης-ποινης για να μας διασκεδασεις
    ναι ολγακι αλλα δεν ειμαστε μονοι μας εδω ετσι?
    μπορει καποιος αθορυβος που μονο διαβαζει μεχρι σημερα να κερδισει κατι απο αυτα..
    ενω εσυ απο την αλλη , αφου κουραζεσαι και η αληθεια ποναει
    απλα γυριζεις σελιδα...η δεν μπορεις?
    γιατι αν δεν μπορεις θα σου ξαναγραψω τα ιδια παλι...
    ξεχνα το ποτο και το αγχος και σκεψου ιγο τον εθισμο..
    μηπως κατα βαθος σου αρεσει να παιζεις με την φωτια?
    μηπως σου δινει ενδιαφερον? για κοιτα και καπου αλλου μηπως βρεις λιγοτερο επιβαλβη θεματα να ασχοληθεις
    πχ να αγοραζες ενα κουμπαρα και να εβαζες μεσα ολα τα λεφτα απο το αλκοολ για να μπορουσες σε 3 μηνες μονο να πας το ταξιδακι που σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    να φας μες τι βρωμιες φαγητα παστωμενα στα μπαχαρικα για να δεις τι κανουν οι ανθρωποι οταν δεν εχουν φαρμακα και συντηρητικά για να επιβιωσουν?

καλημερα προς το παρον σε ολους

Senior Member
    κρίμα και νόμιζα ότι είχες ελπίδα.. τελικά το απολαμβάνεις να είσαι αντιπαθής.. αν και σα παραλήρημα μοιάζουν όλα όσα λες γι\' αυτό ίσως δε φταις εσύ... Καλημέρα..

pano αν σκεφτοσουν λιγο ανθρωπινα δεν θα τα ελεγες ολα αυτα.θα μπορεσεις να επικοινωνισεις καλυτερα μονο αν κατεβεις απο το <<θρονο σου>>εχεις βολευτει εκει νομιζοντας οτι κανεις κυριγμα στους κατωτερους σου.δεν θα σου δωσω διαταγες του τυπου<<τραβα εκει,πες στο γιατρο σου>>οπως επανειλημενα κανεις,αλλα ουτε και θα κρινω τον τροπο που επελεξες να ζεις.ευχομαι καποτε να μπορεσεις να δεις την πραγματικοτητα και να κανεις την αυτοκριτικη σου.

Senior Member
    θεωρω οτι το συγκεκριμενο θρεντ εχει κλεισει τον κυκλο του.
    μαλιστα, νομιζω οτι εχει κανει πολυ περισσοτερους κυκλους απο οσους θα αφορουσαν το θεμα του

ο πανος εχει αναπτυξει κι εχει επαναλαβει πολλες φορες πως τους εννοει τους κανονες επικοινωνιας που τον ενδιαφερουν, οσοι ενδιαφερονταν να μιλησουν η να του απαντησουν, συμμετειχαν, με τον ενα η τον αλλο τροπο, τωρα, εδω και σελιδες, γινεται ενας στειρος \"διαλογος\", ο πανος να μοιραζει αζητητες διαγνωσεις και θεραπειες και οι \"ασθενεις\" να φρικαρουν ειτε παραπονουμενοι ειτε προσπαθωντας να τον νουθετησουν.....

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Senior Member
    εγώ πάλι ελπίζω να μην τον παίρνουν στα σοβαρά όσοι έχουν κάποιο πρόβλημα.. γιατί και να κλειδωθεί κάπου αλλού θα συνεχιστεί. Πάντως δε διαφωνώ.. Απλά ελπίζω να μη προκαλεί όντως σύγχιση σε κάποιους και απλά να τους διασκεδάζει - γιατί για διασκέδαση προκειται πλέον.. αλλιώς είναι εντελώς άσκοπο...

Senior Member
    Η σιωπη θα διαγραψει απο μονη της το θεμα..
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Banned
    Ο εμπνευστης ειχε αναρωτηθει εαν υπαρχει θεμα προς απομακρυνση του πανου, η ρεμεντυ ζηταει το κλειδωμα του παροντος θρεντ, καμποσοι ακομα, αλλοι με ανεξηγητη σφοδροτητα και αλλοι ορθος θιγμενοι, προσπαθουν να εξαφανισουν απο προσωπου γης τον πανο μιας και αυτος ειναι ο φταιχτης για την διαταραξη της καλοκαιρινης τους ραστωνης......

Ξαφνικα εμφανιστηκαν οι αυτοκλητοι σωτηρες που θα προστατεψουν τους \"αφελεις\" χρηστες απο τον τρελο επιστημονα και αρχισαν το γνωστο τροπαριο της διαπόμπευσης, του εξευτελισμου της προσωπικοτητας, του υβρεολογιου και κυριως δε, της προσπαθειας της μειωσης της προσωπικότητας του κίναιδου ψυχολογου (βαλτε εδω αν θελετε εισαγωγικα) που τολμαει να ειναι εκτος γραμμης κατα τα δικα τους επιστημονικα συγραμματα.

Ωραια ολα αυτα,
    αλλα εχω καποιες σκεψεις....

1. Αφου δεν μπορειτε (η δεν θελετε) να επιχειρηματολογησετε γιατι δεν βγαζετε το σκασμο και να κατσετε στην ακρη?
    2. Αφου σας ενοχλει ολο αυτο που διαβαζετε, γιατι απλως δεν το προσπερνατε χωρις να το σχολιασετε?
    3. Ποιες ανασφαλειες σας οδηγουν σε ολη αυτη την καταπτυστη συμπεριφορα?

Επειδη μου κανουν καπως ολες αυτες οι επιθεσεις,
    επειδη μου δειχνουν αρκετα χαμηλο επιπεδο αλληλεγγυης (δεν θα κατσω να εξηγησω τι σημαινει αυτο, ειναι κατι το οποιο ειτε το εχει κατακτησει καποιος ειτε του ειναι αγνωστη λεξη)
    εγω θα συσπειρωθω γυρω απο τον πανο και αν ειναι ο πανος να ειναι ο τρελλος του χωριου, προτιμω να ειμαι με τον τρελλο του χωριου παρα με τα αρπακτικα πουλια που βρωμανε πτωμαινη.

Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να ειμαι μπροστα απο τον πανο για να τον υπερασπισω απεναντι σε αυτες τις επιθεσεις, οποτε κανονιστε και θα βρειτε πρωτα εμενα μπροστα σας και μετα θα περασετε στο πανο.

Και ναι αυτο ειναι απειλη,
    και οταν λεω κατι δεν μασαω τα λογια μου, λεω και εννοω.
    Οποτε κανονιστε οι αυτοκλητοι δικηγοροι της μισης οκας της ψυχολογιας να κανουμε ενα τετοιο γυρο αντιπαραθεσεων που να καει το πελεκουδι.....

Τουλαχιστον οργανωθειτε και συντονιστείτε γιατι αλλιως δεν εχει fun....

Senior Member
    κρινο
    εισαι εκτος θεματος
    εν ολιγοις, πολεμας ανεμομυλους
    δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΡΕΛΛΟ ΟΥΤΕ ΤΡΕΛΛΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ
    τον θεωρω πονηρο και βλαπτικο για καποιον με προβληματα ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΠΩς ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ.
    Αν δεν ειχε δηλωσει κατι τετοιο, η αν το επαιρνε πισω (μιας και νομιζω οτι ειναι ψεμα) δεν θα ειχα κανενα προβλημα να λεει οτι θελει κι οποιος θελει ας κατσει να τον ακουει...

οσο για τα επιχειρηματα, ειλικρινα μ εκανες και γελασα...δεν θεωρω οτι εχει κανεις επιχειρηματα οταν απλα καθεται και κανει τα κεφια του πανου και πιανει την ατερμονη κουβεντα για να του κανει παρεα στα ατελειωτα παραληρηματα του για να τον κρατα απασχολημενο, να μην αρχισει τις επιθεσεις με τις λαθος διαγνωσεις και τις προτροπες για χαπια και γιατρους..
    αυτο μπορει ο καθενας να το κανει, αλλα θα κοροιδευε τον εαυτο του και τους αλλους, οτι επικοινωνει ΕΑΝ το εκανε...

οποτε οπως καταλαβαινεις δεν χρειαζεται να προταξεις κανενα στηθος σε κανεναν εχθρο, μιας και εχθροι δεν υπαρχουν...
    τωρα βεβαια ισως εσυ εχεις ενα προβλημα υπαρξιακο χωρις εχθρους (και τωρα τι θα κανεις χωρις βαρβαρους?????ισως ηταν μια καποια λυσις...)
    αλλα σε αυτο πια, δεν μπορω να σε βοηθησω...

μαλωνε μονος σου,..ειμαι βεβαιη οτι αν εχεις το κεφι, μπορεις να το καταφερεις...

Banned
    θεωρησε οτι θες,

εγω ειπα και μιλησα,
    και βαριεμαι να ανοιγω ξανα μανα τις ιδιες συζητησεις.
    Οτι ειχαμε να πουμε (στο ποιος ειναι τρελος και πονηρος) το ειπαμε

.-

Senior Member
    ελπιζω να μην συνεχισει κανεις αλλος αυτη την στειρα συζητηση και να πεσει το τοπικ σε αφανεια , να τελειωνει η ιστορια..

Banned
    στο συγκεκριμενο ζητημα,
    αμα ηξερες να κρατας το στομα σου κλειστο,
    θα τελειωνε οντως η ιστορια....

Αλλα το να ξερει κανεις τι πρεπει να κανει το στομα του,
    ειναι μια μεγαλη ιστορια,
    αλυτη στο ρου της ανθρωποτητας....

Senior Member
    καλα..
    οταν εσυ μαθεις τι να κανεις το στομα σου, ελα να μας κανεις και μαθηματα

εαν προσεξες, μικρε κρινο, η μικρη σου ζαβολια δεν επιασε...
    αμεσως μολις απομακρυνθηκες απο το να απασχολεις τον πανο και να τον ωθεις σε παραληρημα για να ξεχασει τις επιθεσεις του, την επεσε και παλι στο ολγακι..
    και παντα αυτο θα γινεται γιατι ο πανος ετσι σκεφτεται...

δεν με ενδιαφερουν λοιπον ουτε τα παραληρηματα του καθενα ουτε οι συμπαραστατες παραληρηματιων...
    με ενδιαφερουν οι εκ των ανω διαγνωσεις και προτροπες για ανυπαρκτες θεραπειες, χαπια , γιατρους και νοσοκομες...

Banned
    ακου κυρια ρεμεντυ,
    κανε οτι νομιζεις και ασε με να κανω οτι νομιζω και εγω.

Δεν θα ανοιξω συζητηση, οταν μαλιστα εσυ εισαι απο τους πρωτους που εχεις δειξει τετοια καταπτυστη συμπεριφορα στο θεμα του πανου.
    Οποτε τις υποδειξεις σου αλλου.

Ο καθενας εχει τις θεσεις του και τις αποψεις του,
    οποτε ας κοιτάξουμε να υπερασπισουμε ακριβως αυτα,
    οπως νομιζει ο καθενας καλυτερα.

Senior Member
    εδω και 3 μηνυματα εσυ μας κανεις υποδειξεις κυριε κρινο κι αν διαβασεις πισω θα το διαπιστωσεις..
    για το ποσο θα μιλαμε, ποτε θα σωπαινουμε, και που και τι θα λεμε κι αν πρεπει να ζηταμε η οχι κλειδωμα του θρεντ η απομακρυνση του κυρ πανου

αλλα δεν δεχομεθα υποδειξεις βρε

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    να κανεις οτι νομιζεις κι οπως νομιζεις και να κανουν και οι υπολοιποι το ιδιο
    το να κανεις τον ηρωα σε ανυπαρκτες μαχες επειδη ετσι το σκεφτηκες ομως, δεν πιανει...δεν ειναι κουτοι αυτοι στους οποιους απευθυνεσαι ξερεις
    και τωρα οντως θα σιωπησω διοτι θα παω εις την πλαζ δια βουτιες
    καλο σας μεσημερι !

Page 21 of 24 FirstFirst ... 111920212223 ... LastLast