Κανονες επικοινωνιας για ολους - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 24 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 353
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    AYTO ME THN ΔIAΓPAΦH ENOΣ ΠOΣT META AΠO 3 ΠAPATHPHΣEIΣ MOY ΘYMIΣE OTAN HMAΣTAN MIKPOI ΠPIN AΠO 20-25 XPONIA ΠOY ΛEΓAME ΣTA 3 KOPNEP ΠENAΛTY.
    EΠIΘETIKOTHTA ΠANTΩΣ EINAI KAI TO AΠANTA ME AEPOΛOΓIEΣ KAΠOIOΣ. OΠOTE...
    παρα πολυ σωστα φιλε!
    γιατι ομως το καναμε θυμασαι μηπως?
    γιατι δεν υπηρχε ουτε διαιτητης ουτε λαισμαν οπως στους μεγαλους....
    τωρα μπαινεις σιγα σιγα σιγα στο πνευμα αυτου που προσπαθω να σας πω...
    οταν δεν υπαρχει διαιτητης , βρισκουμε μονοι μας τους κανονες του παιχνιδιου!!!!!!!!!!!!!!!!!
    γιατι καθε παιχνιδι αποκτα αξια απο τους κανονες του!!!!!!
    αν δεν το καναμε , ο δυνατοτερος θα πεταγε οποιον εβρισκε μπροστα του και απο ποδοσφαιρο θα παιζαμε ραγκπυ...

Senior Member
    ΠAIZAME ETΣI EΠEIΔH ΔEN EIXAME XΩPO NA EKTEΛOYME KOPNEP KAI ΓIA NA BAZOYME ΠOΛΛA ΓKOΛ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

ΠAIZAME ETΣI EΠEIΔH ΔEN EIXAME XΩPO NA EKTEΛOYME KOPNEP KAI ΓIA NA BAZOYME ΠOΛΛA ΓKOΛ.
    ΠOΛΛA ΓKOΛ=ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕ ΕΤΣΙ?
    στα γηπεδα ολοι ομως ξερουν οτιο αρχοντας του παιχνιδιου ειναι ο διαιτητης!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    μαλλον για ολυμπιακο σε κοβω....

Senior Member
    ΣHΦH EXEIΣ ANAΓKH AΠO BOHΘEIA. EIΛIKPINA ΣTO ΛEΩ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

ΣHΦH EXEIΣ ANAΓKH AΠO BOHΘEIA. EIΛIKPINA ΣTO ΛEΩ
    ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    την πρωτη φορα που επεξα για ενα 15 λεπτο μπαλλα σε χορταρι
    με διαιτητη και λαισμαν καταλαβα τι θα πει ποδοσφαιρο για πρωτη φορα στην ζωη μου και ημουν 20 ετων , ενω επαιζα στις αλλανες απο τα 9 μου χρονια

δεν με πειραζει να με λες σηφη φτανει να μου εξηγησεις
    τι δεν ειναι δανεικο για σενα!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by weird
    Φοβάμαι οτι δεν σε κατάλαβα αγαπητε.
    μα πως να με καταλαβεις αν δεν θελεις...
    οταν ενα αγαθο η μια υπηρεσια οφελει πολλους και βαλπτει λιγους
    εχουμε 3 επιλογες

1.κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε

2.το παιζουμε αυθεντιες και δημοκρατες με την εννοια οτι οι πολλοι κανουν οτι θελουν στην δημοκρατικη κοινωνια μας[?]

3. Συζητουμε για να βρουμε τροπους βελτιωσης

Εχεις καταλαβει τι απο τα 3 προτεινω εδω?
    χμμμ,ποιον μου θυμιζει ποιον ......και ολα αυτα βρε πανο μου εσυ τα εχεις ενστερνιστει .... μενω εκθαμβος σημερα.τετοιο ταλεντο και τοσο καιρο δεν το ειχαμε παρει χαμπαρι.για πες και αλλα,τρελενομαι να σε διαβαζω ....

Senior Member
    και πλεον εχω αντιληφθει και την νεα εννοια του διαλογου,διαλογος ειναι οταν συμφωνουμε με τον πανο.οτιδηποτε αλλο ονομαζεται επιθετικοτητα και ειναι καταδικαστεο απο μιτεραν και βαλε ..... (σημερα δεν περιμενα οτι θα μαθαινα τοσα πραγματα εδω μεσα,ανοιξαν τα ματια μου)(ωχ μια τσιμπλα) ....

τον σηφη! το βρηκα εμπνευστη? τον ανθρωπο με τα χιλια προσωπα.....

Senior Member
    πανο σιγα μη σου ξεφευγε,εισαι τσακαλι εσυ σε τετοια αντε και σε ανωτερα

Originally posted by Empneustns
    και πλεον εχω αντιληφθει και την νεα εννοια του διαλογου,διαλογος ειναι οταν συμφωνουμε με τον πανο.οτιδηποτε αλλο ονομαζεται επιθετικοτητα και ειναι καταδικαστεο απο μιτεραν και βαλε ..... (σημερα δεν περιμενα οτι θα μαθαινα τοσα πραγματα εδω μεσα,ανοιξαν τα ματια μου)(ωχ μια τσιμπλα) ....
    σε ενα διαλογο εχεις 3 δυνατοτητες
    1.συμφωνεις
    2.διαφωνεις
    3.δεν λες τιποτα...
    εγω ομως σε πιεζω και για μια 4η,,,
    προτεινε κατι δικο σου εμπνευστη που να δινει λυσησ το προβλημα οτι οι πολλοι δεν εχουν παντα δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Πάνο,
    φαίνεται οτι εγκατέλειψες τον διάλογό μας, και μάλλον ασχολείσαι πιο πολύ με άτομα που καμία επιθυμία να διαλεγούν μαζί σου δεν έχουν.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Πάνο,
    φαίνεται οτι εγκατέλειψες τον διάλογό μας, και μάλλον ασχολείσαι πιο πολύ με άτομα που καμία επιθυμία να διαλεγούν μαζί σου δεν έχουν.
    μπορεις να μου πεις πως να καταλαβω σε ενα ελευθερο φορουμ υποστηριξης που υπαρχουν καποιοι που θελουν την γνωμη μου?
    θα μου πεις κανενας ....
    θα σου πω ξανα τοτε οτι ολη αυτη η μασκαρατα μπορει να βλαψει σοβαρα καποιους ψυχικα ασθενεις!
    παντως αομα δεν μου απαντησες σε αυτα που σε ρωτησα και αναρωτιεμαι αν στην λεξη διαλογος δινουμε οντως το ιδιο νοημα

βεβαια στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις...αλλλα......
    οταν γραφει καποιος οτι εχει σπιτωσει 1 χρονο μια κοπελα και μια μερα της λεει μαζεψτα και φυγε και αυτη καταληγει σε αποπειρα αυτοκτονιας , νομιζω οτι ειναι απαραιτητο να υπαρχει η στοιχειωδης προνοια εστω και σε μια Μπανανια σαν αυτη που κατανησε σημερα αυτη η Χωρα , για να δωσει στεγη, χρηματα και ψυχολογικη υποστηριξη στο ψυχικα αρρωστο σε επικινδυνο βαθμο ατομο....
    αν συμφωνεις βεβαια..
    γιατι ειπαμε ..
    εδω μεσα εισαι οτι δηλωσης...

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Πάνο,
    μπορεις να μου πεις πως να καταλαβω σε ενα ελευθερο φορουμ υποστηριξης που υπαρχουν καποιοι που θελουν την γνωμη μου?
    θα μου πεις κανενας ....
    θα σου πω ξανα τοτε οτι ολη αυτη η μασκαρατα μπορει να βλαψει σοβαρα καποιους ψυχικα ασθενεις!
    παντως αομα δεν μου απαντησες σε αυτα που σε ρωτησα και αναρωτιεμαι αν στην λεξη διαλογος δινουμε οντως το ιδιο νοημα
    Σε τί ακριβώς πιστεύεις οτι δεν σου απάντησα?
    Μπορείς να μου το θέσεις ώστε να το δούμε?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Page 6 of 24 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast