Κανονες επικοινωνιας για ολους - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 24 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 353
    Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by Empneustns
    και πλεον εχω αντιληφθει και την νεα εννοια του διαλογου,διαλογος ειναι οταν συμφωνουμε με τον πανο.οτιδηποτε αλλο ονομαζεται επιθετικοτητα και ειναι καταδικαστεο απο μιτεραν και βαλε ..... (σημερα δεν περιμενα οτι θα μαθαινα τοσα πραγματα εδω μεσα,ανοιξαν τα ματια μου)(ωχ μια τσιμπλα) ....
    σε ενα διαλογο εχεις 3 δυνατοτητες
    1.συμφωνεις
    2.διαφωνεις
    3.δεν λες τιποτα...
    εγω ομως σε πιεζω και για μια 4η,,,
    προτεινε κατι δικο σου εμπνευστη που να δινει λυσησ το προβλημα οτι οι πολλοι δεν εχουν παντα δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    4.μονο ο πανος εχει δικιο

Originally posted by πανος12345
    και πλεον εχω αντιληφθει και την νεα εννοια του διαλογου,διαλογος ειναι οταν συμφωνουμε με τον πανο.οτιδηποτε αλλο ονομαζεται επιθετικοτητα και ειναι καταδικαστεο απο μιτεραν και βαλε ..... (σημερα δεν περιμενα οτι θα μαθαινα τοσα πραγματα εδω μεσα,ανοιξαν τα ματια μου)(ωχ μια τσιμπλα) ....
    σε ενα διαλογο εχεις 3 δυνατοτητες
    1.συμφωνεις
    2.διαφωνεις
    3.δεν λες τιποτα...
    εγω ομως σε πιεζω και για μια 4η,,,
    προτεινε κατι δικο σου εμπνευστη που να δινει λυσησ το προβλημα οτι οι πολλοι δεν εχουν παντα δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    4.μονο ο πανος εχει δικιο
    και ο σηφης παντα αδικιο?

ΠΑΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ Κ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ.

Senior Member
    νομιζεις οτι οταν καθεται και ξαναδιαβαζει τα γραφομενα του καταλαβαινει αυτος; ...... (σημερα ειμαι πολυ κακος )

ΗΑΗΗΑΗΑ STHN ARXH ANOIGA ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ.

Senior Member
    Ολγακι νομιζω οτι και ο ποιητης εγκυκλοπαιδια ανοιγει για να γραψει ολα αυτα που γραφει αλλα μαλλον δεν ειναι καλος στην αντιγραφη!!!

Senior Member
    ειναι ποιηση ιαμβικος δεκαπεντεκαιτριαπουλακιακ αθονταισυλλαβος

Senior Member
    σσσσσσσσ τωρα,κανουμε μποουλινγκ

ΛΟΛ

Senior Member
    Bowling κάνουμε. Με τις παπαριές του πάνου για κορίνες.

Originally posted by olgaki82
    ΠΑΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ Κ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ.
    για να βοηθησω οποιον μου το ζητησει και θελει...
    εσυ γιατι ερχεσαι ολγακι?

Senior Member
    το θεμα ομως φιλε πανο που ανοιξες δεν νομιζω να βοηθαει αντιθετως,φθειρει..
    γιατι λοιπον συνεχιζεις?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ

ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΗΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ.ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ

Originally posted by melene
    το θεμα ομως φιλε πανο που ανοιξες δεν νομιζω να βοηθαει αντιθετως,φθειρει..
    γιατι λοιπον συνεχιζεις?
    ποιο θεμα φθειρει μιλενα ?
    η εξελιξη? η βελτιωση? ο διαλογος ? η ικανοτητα επικοινωνιας ?
    τα φορουμ χωρις μοντερειτορς? το ιντερνετ?

Page 7 of 24 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast