Results 106 to 120 of 353
Thread: Κανονες επικοινωνιας για ολους
-
22-08-2009, 20:13 #106
Originally posted by olgaki82
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ
μονο ενα θεμα συζητησαμε [αν μπορει κανεις να το πει ετσι]
το αν ενα φορουμ η καλυτερα καθε φορουμ διαλογου η καθε μορφη επικοινωνιας διεπεται απο κανονες για να υπαρχει επικοινωιακη δυνατοτητα
δεν καταλαβα κοριτσι μου που διαφωνεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 22-08-2009, 20:13 #107
μη μου απαντας με ερωτηση!!!!
η τροπη και οι διαστασεις του θεματος μην κανεις σε παρακαλω πως δεν καταλαβαινεις.
λοιπον....
ενα σωρο θεματα εχουν ανοιξει απο κιπ απο βελβετ απο τοσους σημερα...
γιατι επιμενεις με τους κανονες επικοινωνιας και τον τροπο βελτιωσης?
22-08-2009, 20:16 #108
Originally posted by melene
η τροπη και οι διαστασεις του θεματος μην κανεις σε παρακαλω πως δεν καταλαβαινεις.
λοιπον....
οποιος δεν μπορει να διακρινει την αδυναμια του διαλογου σε αυτο το φορουμ , οταν δεν περιοριζεται η επιθετικοτητα με κανονες καθαρους και σεβαστους απο καθε χρηστη....
κοιτα ποσες σελιδες εχουν ανοιξει και αν βγαινει καποιο λογικο συμπερασμα αυτων που απλα αντιτιθετνατι σε καθε μεταβολη χωρις να γνωριζουν την αιτια...
22-08-2009, 20:22 #109
Originally posted by πανος12345
λοιπον....
οποιος δεν μπορει να διακρινει την αδυναμια του διαλογου σε αυτο το φορουμ , οταν δεν περιοριζεται η επιθετικοτητα με κανονες καθαρους και σεβαστους απο καθε χρηστη....
κοιτα ποσες σελιδες εχουν ανοιξει και αν βγαινει καποιο λογικο συμπερασμα αυτων που απλα αντιτιθετνατι σε καθε μεταβολη χωρις να γνωριζουν την αιτια...
Αυτο να το δεις εσυ πανο. Ποσες σελιδες ανοιξαν στο θεμα σου χωρις νοημα και ουσια οπως λες.
Ενω ανοιγουν αλλα θεματα ( οχι απο εσενα ) και γινεται μια χαρα διαλογος και επικοινωνια υποστηριζοντας ταυτοχρονα ο ενας τον αλλον!!
ελεος πια
22-08-2009, 20:23 #110
μιλας για αγραφους κανονες...
τι θα κανουμε δηλαδη θα εχουμε καθως πρεπει συμπεριφορα επειδη ειμαστε σε ενα φορουμ.
ανθρωποι ειμαστε πανο,ξεκολλα επιτελους.
λυπαμαι που σου μιλαω ετσι μιας και εχεις τα διπλασια μου χρονια ομως δεν καταλαβαινω γιατι πασχιζεις τοσο πολυ να βελτιωσεις αυτο το φορουμ-το καθε φορουμ απο τη στιγμη που βλεπεις οτι δεν ειναι καρποφορα η προσπαθεια σου.
συμπαθαμε αλλα γιατι τρωγεσαι τοσο?δεν εχεις ζωη?βγες εκει εξω και να επεμβεις εκει που σε παιρνει οχι εδω.εισαι ενας και ειναι 1000...γιατι το συνεχιζεις?αληθεια..ειλικρ� �να πιστευεις οτι μπορεις κατι να αλλαξεις?
εισαι σε ενα φορουμ στο οποιο μπαινει η σαρα και η μαρα,οποιος θελει.
στα δικα μου ματια ολοι μου φαινονται αξιολογα ατομα και αξιαγαπητα.ετσι ειμαστε πανο.
και αν οντως θες να αλλαξεις κατι κανε το με τις πραξεις σου,με την προσφορα σου εδω μεσα και οχι με λογια...ειναι ευκολο να λες,δυσκολο ομως να πραττεις.
22-08-2009, 20:26 #111
ένα παράδειγμα μόνο θα σας φέρω...ενα ςνεαρος αφου εχει σπιτωσει ενα χρονο μια ορφανη κοπελα χωρις χρηματα και στεγη πανω στον καυγα της δειχνει την πορτα του σπιτιου του ...
η κοπελα κανει αποπειρα αυτοκτονιας...αυτα που του εγραψαν γυναικεια προφιλ του φορουμ ειναι απαραδεκτα οχι για φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης αλλα για τον στοιχειωδη ανθρωπισμο οπως προκυπτει απο την δωρεαν παιδεια σας στην Ελλαδα Ελληνων Χριστιανών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22-08-2009, 20:26 #112
σε θερμοπαρακαλω σταματα γιατι με εχει κουρασει η καταντια του φορουμ απο τοτε που εμφανιστηκες..εστω και ενα ατομο εδω μεσα να βρισκει παρηγορια με το πως εχουν τα πραγματα σεβασου το και σταματα αυτη τη παραλογη επιθεση.
μπορει για εσενα να ειναι κατι σημαντικο,δεν το εκμηδενιζω,ομως κανε ενα διαλλειμμα,σκεψου και τα ξαναλεμε.
22-08-2009, 20:28 #113
νεοφιλελευθεροι και φιλανθρωποι ειναι σχετικες και οχι απολυτες εννοιες...
καθε μερα σκανε μπομπες εκει οπου πηγαν οι ελευθερωτες των λαων.....
γιατι πηγαν για να κανουν δουλιες και οχι φιλανθρωπιες!!!!!!
22-08-2009, 20:31 #114
σε θερμοπαρακαλω σταματα γιατι με εχει κουρασει η καταντια του φορουμ απο τοτε που εμφανιστηκες..εστω και ενα ατομο εδω μεσα να βρισκει παρηγορια με το πως εχουν τα πραγματα σεβασου το και σταματα αυτη τη παραλογη επιθεση.
μπορει για εσενα να ειναι κατι σημαντικο,δεν το εκμηδενιζω,ομως κανε ενα διαλλειμμα,σκεψου και τα ξαναλεμε.
καποιοι κανουν δουλιες εδω μεσα....
αλλοι ομως εχουν αναγκη πραγματικαενα χερι βοηθειας...
πως θα τους ξεχωρισουμε?
22-08-2009, 20:35 #115
πως θα τους ξεχωρισουμε?τι λες,δεχεσαι;
22-08-2009, 20:40 #116
δεν μπορω να σου απαντησω,δεν εχω απαντηση αγαπητε πανο.
σου ειπα αυτα που ηθελα και τελος.ελπιζω να τα σκεφτεις και να σκεφτεις και αν αξιζει να ασχολειθεις..να σαι καλα!
22-08-2009, 20:44 #117
Ξέρεις Πάνο κάνε μεγαλύτερα διαλλείματα γιατί έχουμε κουραστεί έχει καταντήσει αηδία πιά.Και εγώ στην αρχή νόμιζα πως πραγματικά κάτι είχες να προσφέρεις αλλά παρατράβηξε δεν νομίζεις;και σταμάτα να μιλάς σαν τον Παπαδόπουλο τον δικτάτορα γιατί προβλέπω καμμιά εξέγερση.Ηδη τα νεύρα μου είναι τεντωμένα σήμερα.
22-08-2009, 20:45 #118
Originally posted by Empneustns
ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΣΗΦΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΥΧΙΚΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΝΕΤΕΡΝΕΤ ......ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ?
22-08-2009, 20:47 #119
Originally posted by giota
Ξέρεις Πάνο κάνε μεγαλύτερα διαλλείματα γιατί έχουμε κουραστεί έχει καταντήσει αηδία πιά.Και εγώ στην αρχή νόμιζα πως πραγματικά κάτι είχες να προσφέρεις αλλά παρατράβηξε δεν νομίζεις;και σταμάτα να μιλάς σαν τον Παπαδόπουλο τον δικτάτορα γιατί προβλέπω καμμιά εξέγερση.Ηδη τα νεύρα μου είναι τεντωμένα σήμερα.
ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ
Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
22-08-2009, 20:53 #120
Originally posted by Empneustns
ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΣΗΦΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟΣΥΣΤΤΑΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΥΚΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΝΕΤΕΡΝΕΤ ......ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ?
1) δεν σε εχω αναφερει ποτε με το ονομα σηφη,δειξε μου ενα ποστ μου που το εχω κανει.
2)δεν πιστευω οτι εισαι ελεφαντας ,αληθεια λεω
3)δεν πολυκαταλαβα την ερωτηση σου περι ψευδαισθησης και παραισθησης στο ιντερνετ.αν μπορεις να μου εξηγησεις τι δεν ειναι παραισθηση και τι δεν ειναι ψευδαισθηση στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη για να παρω ενα δειγμα.
και θα συμπληρωσω,τι σχεση εχει η παραισθηση και η ψευδαισθηση με το θεμα.ααα και θελω και ακομα ενα ανεκδοτο οπως αυτο με τα νομιστερακια αλλα καινουριο γιατι αυτο το ηξερα ....
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή