Κανονες επικοινωνιας για ολους - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 24 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 353
    Originally posted by olgaki82
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ
    σε ποιο θεμα διαφωνησες μαζι μου καθετα ολγακι?
    μονο ενα θεμα συζητησαμε [αν μπορει κανεις να το πει ετσι]
    το αν ενα φορουμ η καλυτερα καθε φορουμ διαλογου η καθε μορφη επικοινωνιας διεπεται απο κανονες για να υπαρχει επικοινωιακη δυνατοτητα
    δεν καταλαβα κοριτσι μου που διαφωνεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    μη μου απαντας με ερωτηση!!!!
    η τροπη και οι διαστασεις του θεματος μην κανεις σε παρακαλω πως δεν καταλαβαινεις.
    λοιπον....
    ενα σωρο θεματα εχουν ανοιξει απο κιπ απο βελβετ απο τοσους σημερα...
    γιατι επιμενεις με τους κανονες επικοινωνιας και τον τροπο βελτιωσης?

Originally posted by melene
    η τροπη και οι διαστασεις του θεματος μην κανεις σε παρακαλω πως δεν καταλαβαινεις.
    λοιπον....
    εθελοτυφλεις και εθελοτυφλει μιλενα ,
    οποιος δεν μπορει να διακρινει την αδυναμια του διαλογου σε αυτο το φορουμ , οταν δεν περιοριζεται η επιθετικοτητα με κανονες καθαρους και σεβαστους απο καθε χρηστη....
    κοιτα ποσες σελιδες εχουν ανοιξει και αν βγαινει καποιο λογικο συμπερασμα αυτων που απλα αντιτιθετνατι σε καθε μεταβολη χωρις να γνωριζουν την αιτια...

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    λοιπον....
    εθελοτυφλεις και εθελοτυφλει μιλενα ,
    οποιος δεν μπορει να διακρινει την αδυναμια του διαλογου σε αυτο το φορουμ , οταν δεν περιοριζεται η επιθετικοτητα με κανονες καθαρους και σεβαστους απο καθε χρηστη....
    κοιτα ποσες σελιδες εχουν ανοιξει και αν βγαινει καποιο λογικο συμπερασμα αυτων που απλα αντιτιθετνατι σε καθε μεταβολη χωρις να γνωριζουν την αιτια...

Αυτο να το δεις εσυ πανο. Ποσες σελιδες ανοιξαν στο θεμα σου χωρις νοημα και ουσια οπως λες.

Ενω ανοιγουν αλλα θεματα ( οχι απο εσενα ) και γινεται μια χαρα διαλογος και επικοινωνια υποστηριζοντας ταυτοχρονα ο ενας τον αλλον!!

ελεος πια

Senior Member
    μιλας για αγραφους κανονες...
    τι θα κανουμε δηλαδη θα εχουμε καθως πρεπει συμπεριφορα επειδη ειμαστε σε ενα φορουμ.
    ανθρωποι ειμαστε πανο,ξεκολλα επιτελους.
    λυπαμαι που σου μιλαω ετσι μιας και εχεις τα διπλασια μου χρονια ομως δεν καταλαβαινω γιατι πασχιζεις τοσο πολυ να βελτιωσεις αυτο το φορουμ-το καθε φορουμ απο τη στιγμη που βλεπεις οτι δεν ειναι καρποφορα η προσπαθεια σου.
    συμπαθαμε αλλα γιατι τρωγεσαι τοσο?δεν εχεις ζωη?βγες εκει εξω και να επεμβεις εκει που σε παιρνει οχι εδω.εισαι ενας και ειναι 1000...γιατι το συνεχιζεις?αληθεια..ειλικρ� �να πιστευεις οτι μπορεις κατι να αλλαξεις?
    εισαι σε ενα φορουμ στο οποιο μπαινει η σαρα και η μαρα,οποιος θελει.
    στα δικα μου ματια ολοι μου φαινονται αξιολογα ατομα και αξιαγαπητα.ετσι ειμαστε πανο.
    και αν οντως θες να αλλαξεις κατι κανε το με τις πραξεις σου,με την προσφορα σου εδω μεσα και οχι με λογια...ειναι ευκολο να λες,δυσκολο ομως να πραττεις.

ένα παράδειγμα μόνο θα σας φέρω...ενα ςνεαρος αφου εχει σπιτωσει ενα χρονο μια ορφανη κοπελα χωρις χρηματα και στεγη πανω στον καυγα της δειχνει την πορτα του σπιτιου του ...
    η κοπελα κανει αποπειρα αυτοκτονιας...αυτα που του εγραψαν γυναικεια προφιλ του φορουμ ειναι απαραδεκτα οχι για φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης αλλα για τον στοιχειωδη ανθρωπισμο οπως προκυπτει απο την δωρεαν παιδεια σας στην Ελλαδα Ελληνων Χριστιανών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    σε θερμοπαρακαλω σταματα γιατι με εχει κουρασει η καταντια του φορουμ απο τοτε που εμφανιστηκες..εστω και ενα ατομο εδω μεσα να βρισκει παρηγορια με το πως εχουν τα πραγματα σεβασου το και σταματα αυτη τη παραλογη επιθεση.
    μπορει για εσενα να ειναι κατι σημαντικο,δεν το εκμηδενιζω,ομως κανε ενα διαλλειμμα,σκεψου και τα ξαναλεμε.

νεοφιλελευθεροι και φιλανθρωποι ειναι σχετικες και οχι απολυτες εννοιες...
    καθε μερα σκανε μπομπες εκει οπου πηγαν οι ελευθερωτες των λαων.....
    γιατι πηγαν για να κανουν δουλιες και οχι φιλανθρωπιες!!!!!!

σε θερμοπαρακαλω σταματα γιατι με εχει κουρασει η καταντια του φορουμ απο τοτε που εμφανιστηκες..εστω και ενα ατομο εδω μεσα να βρισκει παρηγορια με το πως εχουν τα πραγματα σεβασου το και σταματα αυτη τη παραλογη επιθεση.
    μπορει για εσενα να ειναι κατι σημαντικο,δεν το εκμηδενιζω,ομως κανε ενα διαλλειμμα,σκεψου και τα ξαναλεμε.
    εχω κανει πολλα διαλλειματα αλλα με ξαναφερνει πισω η συνειδηση μου μητσο γιαννη μιλενα σηφη κλπ
    καποιοι κανουν δουλιες εδω μεσα....
    αλλοι ομως εχουν αναγκη πραγματικαενα χερι βοηθειας...
    πως θα τους ξεχωρισουμε?

Senior Member
    εχω κανει πολλα διαλλειματα αλλα με ξαναφερνει πισω η συνειδηση μου μητσο γιαννη μιλενα σηφη κλπ
    πως θα τους ξεχωρισουμε?
    θα σε προσλαβουμε με ενα μισθο 3000 ευρουλακια το μηνα να τους ξεχωριζεις εσυ τι λες,δεχεσαι;

Senior Member

δεν μπορω να σου απαντησω,δεν εχω απαντηση αγαπητε πανο.
    σου ειπα αυτα που ηθελα και τελος.ελπιζω να τα σκεφτεις και να σκεφτεις και αν αξιζει να ασχολειθεις..να σαι καλα!

Senior Member
    Ξέρεις Πάνο κάνε μεγαλύτερα διαλλείματα γιατί έχουμε κουραστεί έχει καταντήσει αηδία πιά.Και εγώ στην αρχή νόμιζα πως πραγματικά κάτι είχες να προσφέρεις αλλά παρατράβηξε δεν νομίζεις;και σταμάτα να μιλάς σαν τον Παπαδόπουλο τον δικτάτορα γιατί προβλέπω καμμιά εξέγερση.Ηδη τα νεύρα μου είναι τεντωμένα σήμερα.

Originally posted by Empneustns
    πως θα τους ξεχωρισουμε?
    θα σε προσλαβουμε με ενα μισθο 3000 ευρουλακια το μηνα να τους ξεχωριζεις εσυ τι λες,δεχεσαι;
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΣΑΜΠΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ
    ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΣΗΦΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ....
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
    ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΥΧΙΚΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΝΕΤΕΡΝΕΤ ......ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ?

Originally posted by giota
    Ξέρεις Πάνο κάνε μεγαλύτερα διαλλείματα γιατί έχουμε κουραστεί έχει καταντήσει αηδία πιά.Και εγώ στην αρχή νόμιζα πως πραγματικά κάτι είχες να προσφέρεις αλλά παρατράβηξε δεν νομίζεις;και σταμάτα να μιλάς σαν τον Παπαδόπουλο τον δικτάτορα γιατί προβλέπω καμμιά εξέγερση.Ηδη τα νεύρα μου είναι τεντωμένα σήμερα.
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ
    ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ
    Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    πως θα τους ξεχωρισουμε?
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΣΑΜΠΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ
    ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΣΗΦΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ....
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
    ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟΣΥΣΤΤΑΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΥΚΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
    ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΝΕΤΕΡΝΕΤ ......ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ?
    θα σου απαντησω σε ολα.
    1) δεν σε εχω αναφερει ποτε με το ονομα σηφη,δειξε μου ενα ποστ μου που το εχω κανει.
    2)δεν πιστευω οτι εισαι ελεφαντας ,αληθεια λεω
    3)δεν πολυκαταλαβα την ερωτηση σου περι ψευδαισθησης και παραισθησης στο ιντερνετ.αν μπορεις να μου εξηγησεις τι δεν ειναι παραισθηση και τι δεν ειναι ψευδαισθηση στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη για να παρω ενα δειγμα.

και θα συμπληρωσω,τι σχεση εχει η παραισθηση και η ψευδαισθηση με το θεμα.ααα και θελω και ακομα ενα ανεκδοτο οπως αυτο με τα νομιστερακια αλλα καινουριο γιατι αυτο το ηξερα ....

Page 8 of 24 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast