Κανονες επικοινωνιας για ολους - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 353
    Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by weird
    Φοβάμαι οτι δεν σε κατάλαβα αγαπητε.
    μα πως να με καταλαβεις αν δεν θελεις...
    οταν ενα αγαθο η μια υπηρεσια οφελει πολλους και βαλπτει λιγους
    εχουμε 3 επιλογες

1.κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε

2.το παιζουμε αυθεντιες και δημοκρατες με την εννοια οτι οι πολλοι κανουν οτι θελουν στην δημοκρατικη κοινωνια μας[?]

3. Συζητουμε για να βρουμε τροπους βελτιωσης

Εχεις καταλαβει τι απο τα 3 προτεινω εδω?
    Πάνο,
    1. αν δεν ήθελα να σε καταλάβω, να είσαι σίγουρος, οτι δεν θα καθόμουν να μιλάω μαζί σου.
    2. Ομολογουμένως όταν πέφτουμε στον πάτο μιας ταμπακιέρας, μπερδεύομαι
    3. Ενα αγαθό ή μια υπηρεσία, πάντα καποιους θα βλάπτει και άλλους θα ωφελεί. Εϊναι ο φυσικός νόμος των πραγμάτων.

Εφόσον κάποιος δέχεται να χρησιμοποιεί την υπηρεσία, προφανώς κάτι παίρνει απο αυτή.
    Το αν είναι σε θέση ή όχι να κάνει την τρίτη επιλογή που αναγράφεις, σχετίζεται με τον ρόλο που κατέχει, τον χρόνο που την χρησιμοποιεί, την βαρύτητα που έχουν οι προτάσεις του, οι σχέσεις του με λοιπά μέλη και διαχειριστες και το κυριότερο με την ικανότητά του να κάνει συζήτηση και να επικοινωνεί.

Απο τη θέση που είσαι και που είμαι κι εγώ δηλ αγαπητέ Πανο, μπορείς να πεις τις προτάσεις σου, μέχρι εκεί.

Επίσης, κι αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό, μπορείς να υποδεικνύεις με τον τρόπο και τη μορφή της συμμετοχής σου αυτό που εσύ πρεσβεύεις ως τον καταλληλότερο τρόπο συμμετοχής. Οσοι θέλουν ας το ακολουθήσουν.

Οπως ήδη σου απάντησα στην πιο πάνω δημοσίευσή σου, δεν συμφωνώ με τον εναλλακτικό τρόπο διαχείρισης που προτείνεις και σου εξέθεσα τους λόγους (χωρίς να πάρω απάντηση)

Καλημέρα.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

εχουμε 3 επιλογες

2.το παιζουμε αυθεντιες και δημοκρατες με την εννοια οτι οι πολλοι κανουν οτι θελουν στην δημοκρατικη κοινωνια μας[?]

Πάνο,
    1. αν δεν ήθελα να σε καταλάβω, να είσαι σίγουρος, οτι δεν θα καθόμουν να μιλάω μαζί σου.
    3. Ενα αγαθό ή μια υπηρεσία, πάντα καποιους θα βλάπτει και άλλους θα ωφελεί. Εϊναι ο φυσικός νόμος των πραγμάτων.

Εφόσον κάποιος δέχεται να χρησιμοποιεί την υπηρεσία, προφανώς κάτι παίρνει απο αυτή.
    Το αν είναι σε θέση ή όχι να κάνει την τρίτη επιλογή που αναγράφεις, σχετίζεται με τον ρόλο που κατέχει, τον χρόνο που την χρησιμοποιεί, την βαρύτητα που έχουν οι προτάσεις του, οι σχέσεις του με λοιπά μέλη και διαχειριστες και το κυριότερο με την ικανότητά του να κάνει συζήτηση και να επικοινωνεί.

Απο τη θέση που είσαι και που είμαι κι εγώ δηλ αγαπητέ Πανο, μπορείς να πεις τις προτάσεις σου, μέχρι εκεί.

Επίσης, κι αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό, μπορείς να υποδεικνύεις με τον τρόπο και τη μορφή της συμμετοχής σου αυτό που εσύ πρεσβεύεις ως τον καταλληλότερο τρόπο συμμετοχής. Οσοι θέλουν ας το ακολουθήσουν.

Οπως ήδη σου απάντησα στην πιο πάνω δημοσίευσή σου, δεν συμφωνώ με τον εναλλακτικό τρόπο διαχείρισης που προτείνεις και σου εξέθεσα τους λόγους (χωρίς να πάρω απάντηση)

Καλημέρα.
    εδω ειναι κατα την γνωμη μου το λαθος στην σκεψη σου
    \"3. Ενα αγαθό ή μια υπηρεσία, πάντα καποιους θα βλάπτει και άλλους θα ωφελεί. Εϊναι ο φυσικός νόμος των πραγμάτων.\"
    εδω και 100.000 χρονια ο ανθρωπος χωριζει καθημερινα την θεση του απο την φυση....
    ξεχωρισε τα μανιταρια το δασους σε αυτα που τρωγονται και σε αυτα που σκοτωνουν η που δινουν παραισθησεις..
    μην μας γυριζεις σε παρακαλω πισω...
    καθε αγαθο η υπηρεσια στην υπηρεσια του ανθρωπου υποκειται σε διαρκη αναθεωρηση και αναβαθμιση ...
    το 1981 στην Γαλλια του Μιτεραν υπηρχε η θανατικη ποινη οπως σημερα σε πολλες πολιτειες των ΗΠΑ...
    Ενας ανθρωπος μονος του τα εβαλε με τους παντες και την κατηργησε....Ο Μιτεραν τον ονομααε υπουργο Δικαιοσυνης και κατηργησε την θανατικη ποινη...το ονομα του για να μενει ...
    Μπενταντερ....
    Ολα αλλαζουν και βελτιωνονται οταν ωριμασει η αναγκη...

για ποιους λογους μιλας εδω?
    σου εξέθεσα τους λόγους (χωρίς να πάρω απάντηση)
    σε πειραζει να τους φερεις εδω να τους διαβασουμε μαζι?

Senior Member
    εχουμε 3 επιλογες

Πάνο,

Καλημέρα.
    \"3. Ενα αγαθό ή μια υπηρεσία, πάντα καποιους θα βλάπτει και άλλους θα ωφελεί. Εϊναι ο φυσικός νόμος των πραγμάτων.\"
    εδω και 100.000 χρονια ο ανθρωπος χωριζει καθημερινα την θεση του απο την φυση....
    ξεχωρισε τα μανιταρια το δασους σε αυτα που τρωγονται και σε αυτα που σκοτωνουν η που δινουν παραισθησεις..
    καθε αγαθο η υπηρεσια στην υπηρεσια του ανθρωπου υποκειται σε διαρκη αναθεωρηση και αναβαθμιση ...
    το 1981 στην Γαλλια του Μιτεραν υπηρχε η θανατικη ποινη οπως σημερα σε πολλες πολιτειες των ΗΠΑ...
    Ενας ανθρωπος μονος του τα εβαλε με τους μαντες και την κατηργησε....Ο Μιτεραν τον ονμααε υπουργο Δικαιοσυνης και κατηργησε την θανατικη ποινη...το ονομα του για να μενει
    Μπενταντερ....
    1. Οτι διαφωνεί με την δική σου σκέψη είναι λάθος ?

2. Το οτι δέχομαι πως ουδέν καλό αμιγές κακού, δεν σημαίνει οτι απορρίπτω τα περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης που πάντοτε σε κάθε πράγμα υπάρχουν.
    Μέχρι ενός σημείου.

Διότι, κανείς δεν μπορεί να είναι αρεστός σε όλους
    Διότι ένα φόρουμ δεν μπορεί να τους βολεύει όλους, να είναι στα μέτρα όλων.
    Διότι είναι άστοχο να ταυτίζεις την ύπαρξη θανατικής ποινής με την ύπαρξη ελλειμάτων επικοινωνίας και λειτουργικότητας ( όπως ίσως εμφανιστούν κατά εποχες) σε ένα φόρουμ.

Τι πολεμας Πάνο?
    Φαντασιώνεσαι τον εαυτό σου ωσάν τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης του Φορουμ και πολεμάς ανύπαρκτες θανατικές ποινές?

Μου φαίνεται οτι κάπου αλλοιώνεις το μέγεθος των πραγμάτων.

Senior Member
    Πάνο μου, αναφέρομαι ( όσον αφορά τους λόγους που διαφώνησα) σε αυτά που σου έγραψα με χρώματα στο πρώτο πρώτο μήνυμα που σου απάντησα.
    Αν θέλεις ρίξτα μια ματιά

εχουμε 3 επιλογες

Πάνο,

Καλημέρα.
    Ενας ανθρωπος μονος του τα εβαλε με τους μαντες και την κατηργησε....Ο Μιτεραν τον ονμααε υπουργο Δικαιοσυνης και κατηργησε την θανατικη ποινη...το ονομα του για να μενει
    Μπενταντερ....
    1. Οτι διαφωνεί με την δική σου σκέψη είναι λάθος ?

2. Το οτι δέχομαι πως ουδέν καλό αμιγές κακού, δεν σημαίνει οτι απορρίπτω τα περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης που πάντοτε σε κάθε πράγμα υπάρχουν.
    Μέχρι ενός σημείου.

Διότι, κανείς δεν μπορεί να είναι αρεστός σε όλους
    Διότι ένα φόρουμ δεν μπορεί να τους βολεύει όλους, να είναι στα μέτρα όλων.
    Διότι είναι άστοχο να ταυτίζεις την ύπαρξη θανατικής ποινής με την ύπαρξη ελλειμάτων επικοινωνίας και λειτουργικότητας ( όπως ίσως εμφανιστούν κατά εποχες) σε ένα φόρουμ.

Τι πολεμας Πάνο?
    Φαντασιώνεσαι τον εαυτό σου ωσάν τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης του Φορουμ και πολεμάς ανύπαρκτες θανατικές ποινές?

Μου φαίνεται οτι κάπου αλλοιώνεις το μέγεθος των πραγμάτων.
    υποτιθεται οτι θα ανελυες την αντιθεση σου σε αυτα που προτεινω...
    δεν το κανεις ομως γιατι ουτεκαν ασχολεισαι μαζι τους...
    δεν μπαινεις καν στην διαδικασια του διαλογου...
    απλα κρινεις τον συνομιλητη σου με διαφορα επιχειρηματα...
    προτεινα απλα μια τροποιηση στον τροπο ελεγχου του μοντερειτορ....προτεινα δηλαδη να εμημερωνεται με αυτοματοποιημενο μηνυμα καποιος[α] οταν το μηνυμα του εμπεριεχει επιιθετικοτητα και δεν προσβλεπει σε καποια απαντηση....στα 3μηνυματα διαγραφονται τα ποστ του....
    ξαναβαζω το αιτημα μου....
    \"Επειδη υπαρχουν ευαισθητοι χρηστες του φορουμ , για να εξυπηρετειται ο αρχικος του στοχος που ειναι η επικοινωνια και οχι η εκτονωση καποιων[γιατι ετσι ειναι επικινδυνο για καποιους αποδεκτες της επιθετικοτητας τους], να περιοριζεται η επιθετικοτητα με 3 αυτοματοποιημενες ενημερωσεις οτι περασε τα ανεκτα ορια επιθετικοτητας ] πριν την διαγραφη των επιθετικων ποστ \"
    Με αυτο τον τροπο, η λειτουργια του φορουμ γινεται ωφελιμη σε ολους ισοτιμα καιμαλιστα αποκτα χροια θεραπευτικη ,γιατι το κινητρο της συμμετοχης θα κανει το ατομο να βρει την δυναμη μεσα του για να κανει αυτοελεγχο που ειναι προυποθεση επικοινωνιας
    πανω σε αυτο συμφωνεις η διαφωνεις και γιατι?

Senior Member
    παλιο καλο μου αγαπημενο forum μου λειψες!!!!!!!!!

και μια διευκρινιστικη.... σε ενα κανονικο φορουμ δεν χρειαζεται αυτη η λειτουργικη παρεμβαση...εδω ομως μιλαμε για ψυχολογικη υποστηριξη...υποτιθεται οτι αναμεσα μας βρισκονται ανθρωποι τσακισμενοι και ευαισθητοι....θελουμε να εκτονωθουμε ...αποδεκτο
    ομως το που , το ποσο και τροπος εκτονωσης ειναι αντικειμενο θεραπευτικο...

η εικονικη πραγματικοτητα πρεπει να μοιαζει με τον πραγματικο κοσμο...
    πρεπει να εχει κανονες και ορους....η διαφορα ειναι οτι εδω μπορουμε να τους φτιαξουμε μονοι μας ενω στον εξω κοσμο υπομενουμε αυτους που μας ερχονται απο στερεοτυπα ...
    φτιάχνοντας τους κανονες στον εικονικο κοσμο, θα μαθουμε τι χρειαζεται να αλλαξει στον πραγματικο

Senior Member

υποτιθεται οτι θα ανελυες την αντιθεση σου σε αυτα που προτεινω...
    δεν το κανεις ομως γιατι ουτεκαν ασχολεισαι μαζι τους...
    δεν μπαινεις καν στην διαδικασια του διαλογου...
    απλα κρινεις τον συνομιλητη σου με διαφορα επιχειρηματα...
    προτεινα απλα μια τροποιηση στον τροπο ελεγχου του μοντερειτορ....προτεινα δηλαδη να εμημερωνεται με αυτοματοποιημενο μηνυμα καποιος[α] οταν το μηνυμα του εμπεριεχει επιιθετικοτητα και δεν προσβλεπει σε καποια απαντηση....στα 3μηνυματα διαγραφονται τα ποστ του....
    ξαναβαζω το αιτημα μου....
    \"Επειδη υπαρχουν ευαισθητοι χρηστες του φορουμ , για να εξυπηρετειται ο αρχικος του στοχος που ειναι η επικοινωνια και οχι η εκτονωση καποιων[γιατι ετσι ειναι επικινδυνο για καποιους αποδεκτες της επιθετικοτητας τους], να περιοριζεται η επιθετικοτητα με 3 αυτοματοποιημενες ενημερωσεις οτι περασε τα ανεκτα ορια επιθετικοτητας ] πριν την διαγραφη των επιθετικων ποστ \"
    Με αυτο τον τροπο, η λειτουργια του φορουμ γινεται ωφελιμη σε ολους ισοτιμα καιμαλιστα αποκτα χροια θεραπευτικη ,γιατι το κινητρο της συμμετοχης θα κανει το ατομο να βρει την δυναμη μεσα του για να κανει αυτοελεγχο που ειναι προυποθεση επικοινωνιας
    πανω σε αυτο συμφωνεις η διαφωνεις και γιατι?
    Πάνο,
    πρώτα απο όλα ΕΣΥ μου έκανες κριτική μιλώντας για λάθος σκέψη μου.
    Καμία κριτική δεν σου έκανα εγώ και απορώ και πού την είδες. Το να διαφωνώ μαζί σου σημαίνει οτι σε κριτικάρω?

Φυσικά και μπαίνω στην διαδικασία του διαλόγου και αυτή τη στιγμή, διαλέγομαι μαζί σου.

Ο μοναδικός σκοπος του διαλόγου αυτού, δου είναι να αναλύσω την αντίθεσή μου μόνο ( όπως λες οτι υποτίθεται) αλλά και να σε γνωρίσω και να σε καταλάβω.

Οταν λοιπόν μου πας την συζήτηση στον Μιτεράν, επεκτείνομαι κι εγω, ακολουθώντας σε.

Κι επειδή μίλησες για τον διαχωρισμό του ανθρώπου απο τη φύση, να σου πω οτι κάποιοι συμπαντικοί νόμοι, είναι αναλλοίωτη, όσο αναλλοίωτη είναι και η διαδοχή της ημέρας απο την νύχτα, όσο αναλλοίωτη είναι και η ύπαρξη μειονεκτημέτων σε κάθε πλεονέκτημα.

Ετσι, το πλεονέκτημα της ελευθερίας που παρέχει αυτό το φόρουμ με τον σοφό κατα τη γνώμη μου και ανεκτικό διαχειριστή του, ο οποίος επεμβαίνει όσο το δυνατόν λιγότερο, έχει και το μειονέκτημα κάποιος να θιγεί απο την επιθετικότητα άλλων.

Αν όμως παρενέβαινε περισσότερο ο διαχειριστής, στέλνοντας την προειδοποίηση που λες, θα αλλοιωνόταν κάτι απο την γνήσια ισορροπία του φόρουμ.

Κι επειδή τυχαίνει να είμαι απο τα ευαίσθητα μέλη, και έχω διαμαρτυρηθεί και έχω πονέσει και έχω επιλέξει να απομακρυνθώ όταν είμαι ευάλωτη.

Ωστόσο, το να λειτουργεί έτσι ελεύθερα το φόρουμ, το καθιστά ´εναν κοινωνικό μικρόκοσμό και με βοηθά που έμαθα να προστατεύω μόνη τον εαυτό μου μέσα σε αυτό.

Μου αρέσει που δεν λειτουργεί σαν κουκουλι προστασίας μου.

Πρέπει να σε αφήσω.
    Συνεχίζουμε άλλη στιγμη

Senior Member
    Στο είπα και πιο πάνω.
    Δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο Πάνο...

Ούτε τον εικονικό, ούτε τον πραγματικό.

Μόνος του, κανείς δεν μπορεί.

Απαιτείται συλλογική συναίνεση.

Και στο παρόν φόρουμ, τα μέλη φαίνεται να έχουν διαμορφώσει ισορροπίες συναίνεσης για την λειτουργία του, με τα καλά και τα στραβά της.

Αυτά!

Senior Member
    EXΩ ΔAKPYΣEI AΠO TA ΓEΛIA.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    αχ!αφου δεν οδηγει πουθενα γιατι το συνεχιζετε?ε?
    δανεικα αστα να πανε..

Senior Member
    παιδια να ειστε καλα! μια ομορφη νοτα στην μιζερια των καθηκοντων!

Senior Member
    AYTO ME THN ΔIAΓPAΦH ENOΣ ΠOΣT META AΠO 3 ΠAPATHPHΣEIΣ MOY ΘYMIΣE OTAN HMAΣTAN MIKPOI ΠPIN AΠO 20-25 XPONIA ΠOY ΛEΓAME ΣTA 3 KOPNEP ΠENAΛTY.
    EΠIΘETIKOTHTA ΠANTΩΣ EINAI KAI TO AΠANTA ME AEPOΛOΓIEΣ KAΠOIOΣ. OΠOTE...
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 5 of 24 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast