Γιατι ειναι επικινδυνο οπως εχει σημερα αυτο το φορουμ - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 33 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 491
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Ολοι εχουμε αναγκαστει να ανοιξουμε διαλογο με ατομα που μας προκαλουν. Απλα ως διαχειριστης του φορουμ ειναι σε δυσκολη θεση.
    Για την δημοκρατια συμφωνω.
    Για το τελευταιο θα ξαναμιλησω για τις μαζεμενες συμπτωσεις που ανεφερα αλλα κανεις δεν το σχολιασε
    η αφρούλα και ο \"αδελφός\" της, δε νομίζω να έχουν σχέση με τον μπάρμπα-πάνο....

Senior Member
    Απλα απο περιεργεια ρωταω τωρα. Υπαρχει εστω και ενα ατομο απο εδω μεσα που ακουσε ποτε την φωνη της; Δεν λεω τιποτα παραπανω γιατι ισως να ειναι και βλακεια αυτο που σκεφτομαι εδω και καιρο
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Απλα απο περιεργεια ρωταω τωρα. Υπαρχει εστω και ενα ατομο απο εδω μεσα που ακουσε ποτε την φωνη της; Δεν λεω τιποτα παραπανω γιατι ισως να ειναι και βλακεια αυτο που σκεφτομαι εδω και καιρο
    μμμμ...υπάρχουν διάφορες σκεψεις στο μυαλό μου, αλλά ας μην το τραβήξουμε γιατί είναι λεπτό το θέμα..

Originally posted by NikosD.
    Πάνο,
    κάνεις πρόσκληση σε διάλογο για τη βελτίωση της κοινότητας και μετά απειλείς ότι αν δεν εισακουστείς, θα κάνεις καταγγελίες, μηνύσεις και ότι άλλο προκειμένου να την κλείσεις.

Πως να εμπιστευθώ τη πρόθεση σου να βοηθήσεις την κοινότητα, όταν μιλάς για \"κρεματόρια ψυχικής υγείας\", για \"την αναισθησία αυτών που ελέγχουν το φόρουμ\", για \"κολαστήρια ψυχών\", για προσέλκυση χρηστών σε μια βάδη δεδομένων της βιομηχανίας διαφημίσεων του διαδικτύου, για \"απαίτηση να σε προστατέψει ο άντμιν πριν αναγκαστείς να αναζητήσεις το δίκιο σου αλλιώς\"?

Για να σε διευκολύνω, δεν χρειάζεται να ζητήσεις αύριο γραπτή ενημέρωση από τον σύλλογο ψυχολόγων για το αν αυτή η ιστοσελίδα τελεί υπό την αιγίδα του.
    Σου απαντώ άμεσα ότι δεν τελεί υπό καμία αιγίδα. Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που είναι καθόλα νόμιμη, σύμφωνη με τις αρχές αυτού του τόπου και σύμφωνη με τον κώδικα δεοντολογίας (πχ, άρθρα 17,18 που αφορούν τις ιστοσελίδες ψυχολογίας).
    Είναι επίσης εντελώς αναληθές το μήνυμα σου -που για να είμαι ειλικρινής πολύ καλά δεν το κατάλαβα- και που μιλά για κλοπή(?) - οικιοποίηση του λογότυπου του συλλόγου ψυχολόγων.
    Να χαρείς, είσαι έξυπνος ενήλικας, μην πέφτεις στην παγίδα να βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα γιατί στις καταγγελίες που φωνάζεις ότι θα κάνεις, μηνύματα σου με απειλές, συκοφαντίες, βιαστικά συμπεράσματα και βαρύγδουπες εκφράσεις δεν σε βοηθούν.

Να σου πω και μια ιστορία που δεν έχει τύχει να την ξανα-αναφέρω εδώ στο φόρουμ. Κάποτε, εξέχοντα μέλη ενός συλλόγου (για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρω ποιον σύλλογο εννοώ και ευτυχώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο και κατα καιρους εχουν εμφανιστει περισσοτεροι, οποτε δεν θα καταλάβετε ποιον εννοω), είχαν απειλήσει να κλείσουν το e-psychology.
    Πριν τελειώσει η επικοινωνία μας, μου έκαναν πρόταση να κλείσω το e-psychology και να αναλάβω επιστημονικός υπεύθυνος στη σελίδα του συλλόγου. Τότε μόνο καταλαβα προς τι όλο το μένος για το e-psychology!!!

Ενας πολύ σημαντικός προσωποκεντρικός ψυχοθεραπευτής είπε ότι ακούμε μόνο τις ερωτήσεις στις οποίες μπορούμε να απαντήσουμε. Πραγματικά, παρόλο που διάβασα όλες τις συζητήσεις, εξακολουθώ να μην βλέπω απαντήσεις σου σε ότι αφορά, όχι τους λόγους για τους οποίους πασχίζεις να βελτιώσεις την κοινότητα (αυτοί είναι κατανοητοί και ευπρόσδεκτοι!), αλλά τους λόγους για τους οποίους απειλείς να κλείσεις μια κοινότητα που έχει ζωή 6 χρόνων, 4500 μελών και 100.000 μηνυμάτων την ώρα που εσύ, ζώντας μόλις 5 ημέρες σε αυτήν, δεν έχεις διόλου προλάβει να πιάσεις την μυρωδιά της, δεν έχεις διόλου επιδιώξει να τη ζήσεις ώστε να την κατανοήσεις και μετά να την κρίνεις με διάθεση να την βελτιώσεις και και με γνώμονα να \"σώσεις\" ανθρώπους όπως ευαγγελίζεσαι ότι βαθιά επιθυμείς ως ανθρώπινη ύπαρξη να κάνεις.

Εχθές είχα ξεκινήσει να σου γράφω ένα μήνυμα \"επικοινωνίας\". Εξοργίστηκα όμως και το διέγραψα διαβάζοντας ένα μήνυμα σου που έλεγε \"Γι αυτή και για άλλες αυτοκτονίες που έγιναν εξαιτίας του φόρουμ\", πράγμα που είναι απόλυτα αναληθές μιας και ούτε αυτή, ούτε άλλες αυτοκτονίες έγιναν εξαιτίας του φόρουμ. Άλλο πράγμα η απειλή απόπειρας, άλλο πράγμα η απόπειρα και άλλο πράγμα η αυτοκτονία! Θα έπρεπε Πάνο να γνωρίζεις πως με το να αποκρίνεται κάποιος σε μια ιδεοληψία, να μπαίνει μέσα σε αυτή και να προσπαθεί να την απαντήσει, θρέφει την ιδεοληψία και πράγματι δεν είναι θεραπευτικός.
    Όμως, ότι δεν είναι θεραπευτικό, απέχει πάρα πολύ από το να αποτελέσει αίτιο ή αφορμή για απόπειρα αυτοκτονίας. Οι απόπειρες γίνονται για άλλους λόγους που έχουν να κάνουν με μια δυσβάσταχτη πραγματικότητα που ενιοτε αφορά τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας.

Ήταν λοιπόν βαριά η κατηγορία σου και άστοχη, αγγίζοντας επικίνδυνα τα όρια μια συκοφαντικής δυσφήμισης. Επιφυλάσσομαι να κρατήσω και να χρησιμοποιήσω αυτό το μήνυμα σου και μερικά ακόμη, αν παραστεί τέτοια ανάγκη.

Τράβα Πάνο και κάνε ότι καταγγελίες θέλεις και λάβε ότι νόμιμα μέσα επιθυμείς προκειμένου να κλείσεις το φόρουμ που τόσο σε ενόχλησε. Για να είμαι ειλικρινής, αυτο το έργο το έχω ξαναδεί και με έχει κουράσει. Έχει πολύ ενδιαφέρον και είναι άξιο διατριβής το γεγονος ότι αυτό το έργο ΠΟΤΕ δεν το έχω δει από ανθρώπους που ζουν το φόρουμ αλλά από ανθρώπους που εμφανίζονται ξαφνικά, πρώτα απειλούν και μετά προσπαθούν να ορίσουν την απειλή τους διαβάζοντας εσπευσμένα και προσπαθώντας να εκμαιεύσουν πληροφορίες και να ανακαλύψουν τι μεπτό μπορεί να έχει συμβεί εδώ αυτά τα 6 χρόνια.

Εχεις ωστοσο Πάνο τον λόγο μου οτι θα είμαι ολόψυχα εδώ να επικοινωνήσουμε, εάν αποφασίσεις να μείνεις χωρίς απειλές και συκοφαντικές δυσφημίσεις. Το εννοώ αυτό που γράφω και μου είναι πραγματικά εύκολο να το επιβεβαιώσω στην πράξη.

Και για να απαντήσω σε αυτό που \"επισήμως\" είναι το ερώτημα σου, θέλω να σου πω ότι η επιθετικότητα σε ένα δημόσιο βήμα έχει πολλούς τρόπους να αντιμετωπιστεί και οι ΜΗ συχνές διαχειστικές ενέργειες δεν σηματοδοτούν απουσία διαχείρισης. Κατά τη δική μου φιλοσοφία, ένα \'ευαίσθητο\' και δύσκολο φόρουμ θέλει ευαίσθητη διαχείριση και ως τέτοια εννοώ αυτή που είναι όσο το δυνατόν περισσότερο transparent.
    Μια άμεση,αυστηρή και \"επιθετική\" διαχείριση της επιθετικότητας
    1. δεν φροντίζει την επιθετικότητα αλλά την συμμορφώνει.
    2. δεν αφήνει τους ανθρώπους να αναλάβουν την \'ευθύνη\' του εαυτού τους αλλά τους κλείνει σε μια γυάλα επίφασης ηρεμίας και τους κάνει να προστρέχουν στον γονιό, δικαστή, κατέχοντα εξουσία που διαμορφώνει τα όρια της γυάλας. Μια τέτοια συμπεριφορά, δεν απελευθερώνει αλλά ευνουχίζει και κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν νοείται από ενήλικα (διαχειριστική ομάδα) προς ενήλικες (μέλη).

Οφείλω ωστόστο να αναγνωρίσω ότι στα μηνύματα σου δέχτηκες αρκετές \"αντεπιθέσεις\" με ειρωνία και διάφορα ενοχλητικά σχόλια. Αν λοιπόν μπορώ να κάνω κάτι για να προστατέψω κι εσένα και το e-psychology και τα υπόλοιπα μέλη, είναι να κλείσω αυτό το θέμα και οποίος θέλει να συνεχίσει, ας το κάνει μέσω ιδιωτικής αλληλογραφίας. Το email [email protected] είναι πάντα διαθέσιμο για τέτοιες συζητήσεις, αρκεί η ιδιωτικότητα της αλληλογραφίας να γίνει σεβαστή. Δεν θα ξεχάσω την ιδιωτική μου αλληλογραφία με μια συνάδελφο, μέλος του e-psychology ή οποία μετά από ανταλλαγή 3-4 emais, με ενημέρωσε ότι μεταφέρει αυτούσια την αλληλογραφία μας στον πρόεδρο του συλλόγου, προκειμένου να εκφέρει κι αυτός τις απόψεις του, διαμέσου της συναδέλφου! Περιττό να πω ότι εξοργίστηκα και διέκοψα αυτόματα την επικοινωνία μας, παρόλο που η επικοινωνία μας δεν είχε οτιδηποτε μεμπτό. Ακόμη και η αναφορά Πάνο \"οτι έχω ιδιωτική αλληλογραφία με τον τάδε\" συνιστά παραβίαση της ιδιωτικής αλληλογραφίας.

Θα κλείσω λοιπόν το θέμα που έχει ξεσπάσει, μιας και και η συζήτηση δεν γίνεται πλέον με όρια αλλά με όρους. Επειδή όμως δεν μου αρέσει καθόλου να εχω τον τελευταίο λόγο, εκμεταλευόμενος το γεγονός ότι έχω στη διάθεση μου τα διάφορα διαχειριστικά εργαλεία, θα προχωρήσω στο κλείδωμα του όποιου σχετικού θέματος σε μία ημέρα από τώρα, προκειμένου να δωθεί ο απαραίτητος χρόνος σε οποιον από τους εμπλεκόμενους θέλει να εκφράσει κάποια τελευταία σχόλια. Από κει και πέρα, ας τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του, είτε στα δικαστήρια, είτε στους συλλόγους, είτε στην προσωπική του ζωή, είτε στην επαγγελματική και ας αφήσουμε το φόρουμ να επιστρέψει σε προηγούμενους ρυθμούς, πιο ήρεμους, πιο ειρηνικούς και αν θέλετε, πιο καλοκαιρινούς! Αρκετή ένταση έχουμε βιώσει όλοι με αυτή την ιστορία με την αφρούλα και το εκρού σόι της.
    Niko καλημερα

απο ολοκληρη επιστολη θα σταθω μονο σε αυτο που ειπες , για να σου αποδειξω χωρις καμμια αλλη διαθεση απειλης , οτι μια εσφαλμενη αποψη, μπορει οντως να καθισταται επικινδυνη για την δημοσια υγεια και συνιστα λογο αμεσης διροθωσης και αν οχι , περιορισμου της λειτουργιας αυτου του φορουμ με τιτλο
    \"φορουμ υποστηριξης με τον λογοτυπο του Συλλογου Ελληνων Ψυχολογων και με μελη ισως ψυχικα ευαισθητα ατομα οπως το προφιλ \"Αφρουλα\" το οποιο ισως , βρισκεται πραγματικ αυτη τη στιγμη στο νοσοκομειο με αποπειρα κατα της ζωης της λογω αυτων που θα εκεθεσω αναλυτικα και θα σε παρακαλουσα να μην αλλοιωθει η σειρα εμφανισης τους χωρις την εγκριση μου ...
    Γραφεις λοιπον
    \"Μια άμεση,αυστηρή και \"επιθετική\" διαχείριση της επιθετικότητας
    1. δεν φροντίζει την επιθετικότητα αλλά την συμμορφώνει.
    2. δεν αφήνει τους ανθρώπους να αναλάβουν την \'ευθύνη\' του εαυτού τους αλλά τους κλείνει σε μια γυάλα επίφασης ηρεμίας και τους κάνει να προστρέχουν στον γονιό, δικαστή, κατέχοντα εξουσία που διαμορφώνει τα όρια της γυάλας. Μια τέτοια συμπεριφορά, δεν απελευθερώνει αλλά ευνουχίζει και κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν νοείται από ενήλικα (διαχειριστική ομάδα) προς ενήλικες (μέλη).\"

1.Κατ\'αρχην αμεση αυστηρη και επιθετικη διαχειρηση της επιθετικοτητας ειναι μονο ο πολεμος, η τελος παντων καποια μορφη ασκησης σωματικης βιας ...
    Εκ των πραγματων αυτο ειναι αδυνατον να συμβει μεσω διαδικτυου....
    2.Γραφεις οτι αυτο , δηλαδη η σωματικη βια η ο πολεμος , δεν αφηνει τους ανθρωπους να αναλαβουν την ευθυνη του εαυτου τους...Η αληθεια ειναι ακριβως το αντιθετο! Η βια προκαλει την βια και γιαυτο καθε πραξη σωματικης βιας δημιουργει επιθετικοτητα σε καθε υγιη οργανισμο , λογω αυτοαμυνας...
    Το ιδιο ομως συμβαινει και με αυτο το οποιο ηθελες να πεις...
    Λες στην συνεχεια οτι αυτο [δηλαδη η επιθετικοτητα που λογω αντιδρασης αυτοπεριοριζεται δεν αποτελει θεραπεια αλλα συμβιβασμο του ανθρωπου , ο οποιος αντι να πολεμα μεχρι θανατου εναντιον του επιτιθεμενου εχθρου [υπαρκτου η φανταστικου] , αυτοελεγχει την συμπεριφορα του και βαζει την λογικη πανω απο το συναισθημα , αναζητωντας την δικαιωση του απο τις Αρχες του τοπου , την οικογενεια , τους φιλους και το περιβαλλον του!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αν δεν ηταν προφανες οτι στερεισαι εστω και της στοιχειωδους γνωσης ψυχολογιας , για να καταλαβεις οτι η επιθετικοτητα , δεν ειναι αρρωστεια , αλλα ανωριμος μηχανισμος αμυνας και το χειροτερο ασυνειδητος , που σημαινει οτι κανεις δεν μπορει να την περιορισει αλλα μπορει με την ενηλικιωση να μαθει να την αντικρουει με διανοητικες λειτουργιες οπως ο συμβιβασμος και η προσαρμοστικοτητα η οποια χαρακτηριζει τον δεικτη νοημοσυνης ενος ανθρωπου, το γραφημα σου θα μπορουσε να ηταν μια ομορφη εκθεση ιδεων για ενα ιδανικο κοσμο οπου ο καθε ενας μας μεσα απο το διαλογο , αφου θα ξεσπαγε τα νευρα του ο ενας στον αλλο , αγκαλιασμενοι στο τελος θα απολαμβαναν την ζωη ...
    Όμως Νίκο, θα επρεπε να γνωριζης οτι το καθε προφιλ χρηστη αυτου του διαδικτυακού διαλογου , μπορει να ειναι ενας ψυχικα ασθενης που απωτερος σκοπος καθε μορφης θεραπειας , ειναι η μεγιστοποιηση της αυτονομιας του και η οσο το δυνατον μακρυτερη φαση της απομακρυνσης του απο το νοσοκομιακο περιβαλλον , ζωντας φυσιλογικα την ζωη του αναμεσα σε πραγματικους ανθρωπους ....
    Ειναι λοιπον εξωφρενικα παραλογο , επικινδυνο αν οχι εγκληματικο , η εικονικη πραγματικοτητα να διαφερει με τον υπαρκτο κοσμο , ιδιως σε ενα φορουμ το οποιο επικαλειται οτι ειναι φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης!!!!!!!!!!!!!
    Θα γινω ακομα πιο σαφης για να μην νομιζεις οτι ειμαι προκατειλημενος ...
    Απαντησε μου αν θες στα ερωτηματα που θα σου θεσω

1.Η επιθετικοτητα εμποδιζει η οχι την επικοινωνια μεταξυ δυο ανθρωπων?

2.Ενα φορουμ εξ\'ορισμου προυποθετει η οχι την δυνατοτητα διαλογου?

3.Αν καποιος εχει πραγματικα μια επικοινωνιακη αναγκη και αντι να προσφυγει στο ΣΟΣ μπει εδω στο δικο σου φορουμ.

Βασει της θεωριας σου οτι η αυστηρη επιβλεψη απο τους διαχειριστες ισως περιορισει την εκτονωση των πιο ψυχικα ευπαθων , γιατι αυτο στην ουσια θες να πεις , μηπως γινει αιτια για το ατομο που σου προανεφερα να οδηγηθει σε μια επικινδυνη για την ιδια την ζωη του φαση και η \"θεραπεια\" σου της εκτονωσης γινει ατια να χαθουν ζωες σε καποιους αλλους?

Θα περιμενω να μου απαντησεις πριν κανω οποιαδηποτε αλλη ενεργεια γιατι πιστευω οτι εισαι εξυπνος και σοβαρος ανθρωπος και αντιλαμβανεσαι οτι αγγιξες μια περιοχη ευαισθητη για την δημοσια Υγεια
    Προθεση μου ειναι να συμβαλλω στην λειτουργια προς οφελος της δημοσιας Υγειας Νικο.
    Σ\'ευχαριστω για την κατανοηση

Senior Member
    Τι να πω τώρα!Που στερείται ο Νίκος της στειχειώδους γνώσης ψυχολογίας.......
    Η ειρωνεία ξέρεις πια είναι?Ότι παλεύεις να πείσεις για κανόνες που θα σε αυτοεξόριζαν σε 1 δευτερόλεπτο.

Καλύτερα να συμβάλλεις στο όφελος της δικής σου ψυχικής υγείας και άσε της δημόσιας για μετά.

Banned
    βλεπω οτι ασχολιστε ολοι με τον μπαρμπα πανω και δεν βλεπετε τι γραφουμε.

Originally posted by panikoula
    βλεπω οτι ασχολιστε ολοι με τον μπαρμπα πανω και δεν βλεπετε τι γραφουμε.
    μολις διαβασα το μηνυμα σου δηλωνω παρον πανικουλα.
    αλλα που θα επρεπε να παω για να διαβασω τι γραφεις?

Banned
    τα νεα ποστ ειναι κοκκινα.αν σταματουσες λιγο το μπλα μπλα θα τα εβλεπαν και οι αλλοι.
    εδω χρειαζομαστε βοηθεια δεν θα αχολουνται ολοι με εσενα.

Senior Member
    Καλημέρα Νίκο,
    Θα κάνω χρήση της ημέρας που είχες την ευγένεια να αφήσεις για κάποιες τελευταίες απόψεις των μελών. Δεν θα αναφερθώ στα θέματα που ενδεχόμενα πίκραναν εσένα, τον πάνο ή οποιοδήποτε άλλο μέλος και τροφοδοτούν εντάσεις.
    Θέλω μόνο να σταθώ στην επιθετικότητα και να δηλώσω δημόσια ότι εγώ προσωπικά, χαλιέμαι πάρα πολύ. Δεν έχω κάποια ψυχική ασθένεια, ούτε έχω πάρει ποτέ χάπια. Ζω όμορφα, δημιουργικά αν και οι πολλές ευθύνες μου δημιουργούν συχνά το αναπόφευκτο άγχος. Μπαίνω εδώ για να βελτιωθώ σαν άνθρωπος, για να κατανοήσω καλύτερα κάποια άτομα με ακατανότη συμπεριφορά του περιβάλλοντός μου και για να βοηθήσω με την πείρα μου (είμαι εργαζόμενη μητέρα με 2 γάμους και παιδιά και από τους 2) όποιον μπορώ.
    Σε διαβεβαιώ ότι η επιθετικότητα με χαλάει πάρα πολύ, με αποκαρδιώνει και μου μειώνει κάθετα τη διάθεση συμμετοχής στο φόρουμ. Επίσης με χαλάει ακόμα και όταν δεν την εισπράττω εγώ, αλλά οποιοδήποτε άλλο μέλος.
    Δηλαδή μπαίνω με κέφι και βγαίνω εκνευρισμένη κάτι που είμαι σίγουρη πως δεν είναι το ζητούμενο από πλευράς του παρόντος φόρουμ.
    Συνεπώς εγώ προσωπικά, ψηφίζω ναι, αν τίθεται θέμα μείωσης της επιθετικότητας εδώ μέσα με κάποιον τρόπο εφικτό.
    Τέλος το βρίσκω επιεικώς άσχημο να επιτίθενται όλοι έναντίον ενός ατόμου αν και πιστεύω ότι αυτό δεν είναι τόσο αντικείμενο της ψυχολογίας, αλλά της κοινωνιολογίας.
    Ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι ό,τι καλύτερο

Senior Member
    μα ειναι δυνατον να ασχολειστε τοσο πολυ και μεσα σε μια μερα να εχει τοοοοοσα views και τοοοσα comments αυτο το θεμα?και γιατι ρε παιδια τοσος ντορος?
    βλεπω θεματα με τιτλο ποναω,βοηθεια κλπ κατα καιρους και τοσ μεγαλη κινητοποιηση
    δεν υπηρξε.
    Γιατι εδω λοιπον?Επειδη καποιος απειλει,αν θελετε διαβαλλει το χορο του forum?
    Ελπιζω να κλεισει οσο πιο γρηγορα γινεται αυτο το θεμα γιατι με εχει κουρασει ολο αυτο αυτες τις μερες.
    θελω να ανεβασω ενα θεμα,να ζητησω τη βοηθεια σας αλλα ολο αυτο με απωθει...

Banned
    και εγω που ανεβασα με γαψανε οι περισσοτεροι γιατην την σκατομαλακια του πανου.αντε πια!

και εγω που ανεβασα με γαψανε οι περισσοτεροι γιατην την σκατομαλακια του πανου.αντε πια!
    για να αποδειξω πιο πολυ στον Νικο ποσο επικινδυνο και λανθασμενο ειναι να ανεβαζεις την επιθετικοτητα σε ενα φορουμ υποστηριξης στο διαδικτυο , ακομα μια φορα σε διαφορετικο υφος απο τον συνομιλητη μου εν προκειμενου την πανικουλα απευθυνω ξανα την ιδια ερωτηση...
    που ειναι κοπελα μου το προβλημα σου? μπορεις να βαλεις εδω ενα λινκ για να παω να σε βοηθησω αν το επιθυμεις ?
    Αν δεν ξερεις πως να το κανεις να σου εξηγησω
    Πανω απο την σελιδα που γραφεις στον υπολογιστη σου , εχει ενα φαρδυ πλαισιο με ενα μεγαλο Ψ και διπλα γραφει κατι γραμματα στα αγγλικα
    πχ εδω που ειμαστε τωρα γραφει τα εξης ...

http://www.e-psychology.gr/forum/post.php?action=reply&fid=3&tid=4776&r epquote=114369
    πηγαινε στην σελιδα που ειναι γραμμενο το θεμα σου και κανε αντιγραφη/επικοληση οτι βλεπεις γραμμενο γιατι δεν μπορω να ψαξω ολο το φοορυμ για να το βρω...

Senior Member
    Πανο

γενικως οι απαντησεις που λαμβανεις εδω

δε σε εκφραζουν

δε σε αγγιζουν

και σου φαινονται κατα βαση επιθετικες.

θελεις να γραψεις μια δικη σου απαντηση στα λεγομενα σου

για να κατανοησω τι θα σε εξεφραζε καλυτερα ως απαντηση?

εγω θα το ηθελα αν εχεις την υπομονη να το κανεις.

επι του πρακτεου.

δωσε ενα παραδειγμα απαντησης στον εαυτο σου σαν να ησουν αλλος

και πες ρε παιδι μου

αυτο θελω ρε παιδια

ετσι θελω να επικοινωνησουμε...
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Originally posted by melene
    μα ειναι δυνατον να ασχολειστε τοσο πολυ και μεσα σε μια μερα να εχει τοοοοοσα views και τοοοσα comments αυτο το θεμα?και γιατι ρε παιδια τοσος ντορος?
    βλεπω θεματα με τιτλο ποναω,βοηθεια κλπ κατα καιρους και τοσ μεγαλη κινητοποιηση
    δεν υπηρξε.
    Γιατι εδω λοιπον?Επειδη καποιος απειλει,αν θελετε διαβαλλει το χορο του forum?
    Ελπιζω να κλεισει οσο πιο γρηγορα γινεται αυτο το θεμα γιατι με εχει κουρασει ολο αυτο αυτες τις μερες.
    θελω να ανεβασω ενα θεμα,να ζητησω τη βοηθεια σας αλλα ολο αυτο με απωθει...
    η απαντηση στο ερωτημα σου Μελενα λεγεται επιθετικοτητα!
    Αυτο ακριβως που διαπιστωσες ειναι το κυριο προβλημα εδω μεσα.....
    Ειμαι ισως ο μονος που παρακαμπτοντας λογω πειρας και γνωσεων την επιθετικοτητα , καταφερα μετα μυριων βασανων να παρω δυο τρεις στιγμες επικοινωνιας με καποιους απο τους χρηστες σε αυτο το ποστ.
    Το ρωτημα που πρεπει να απασχολησει τον Νικο ειναι τελικα το εξης....
    Καθε μορφη πειραματικης δραστηριοτητας με αντικειμενο τον ανθρωπο και τις αναγκες του περιοριζεται απο σχετικη νομοθεσια και ελεγχεται απο τα αρμοδια οργανα της Πολιτειας .
    Οσο καλη και να ειναι η προθεση του Νικου η του οποιουδηποτε να κανει το ιντερνετ ενα εργαλειο ελευθεριας στην υπηρεσια του ανθρωπου , ο περιορισμος της επιθετικοτητας ειναι απαραιτητη και προιστορικη ακομα αναγκη , οπως περιτρανα αποδεικνυουν οι τοιχογραφιες της Θηρας πχ... Ειναι δυνατον σε ενα νησι ηφαιστιακο στο οποιο πολλες φορες οι κατοικοι αναγκαστηκαν να το εγκαταλειψουν λογω επικειμενων εκρηξεων που τελικα καλυψαν το Ακρωτηρι με λαβα , να μην σκεφτηκε κανενας τους να ζωγραφισει εστω μια εικονα αγωνιας και τρομου? Αυτη ακριβως η απουσια αποτυπωσης των πραγματικων συναισθηματων που σιγουρα προξενουσε η ηφαιστιακη δραστηριοτητα , ηταν θεραπευτικη για τον προιστορικο πληθυσμο της Σαντορινης , οπως και για καθε αλλο που υπηρξε στην συνεχεια...
    Ο Νερωνας , την ωρα που εκαιγε την Ρωμη , γραφει η ιστορικη καταγραφη , ειχε διαταξει τους στρατιωτες του να μοιραζουν δωρεαν ζαφορα στον πληθυσμο για να του μετριασουν τον πονο απο την καταστροφη...
    Πιστευω οτι ο Νικος θα σκεφθει με ηρεμια οτι μονο ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε τον κοσμο , ειτε τον πραγματικο ειτε σημερα τον εικονικο καλυτερο , αλλα κυριως οτι καθε μορφης θεραπεια η οποια χορηγηται σε ψυχικα ασθενεις , εχει σαν πρωτη μεριμνα να μετριασει την επιθετικοτητα τους , οχι μονο στους αλλους , αλλα κυριως προς τον εαυτο τους!
    Γιατι αν καποιος εχει επιθετικες τασεις απεναντι στους αλλους ,
    οπως εκανε ο παππας του Διστομου , η τοπικη κοινωνια τον απεριπτε , δινοντας του το δικαιωμα να του στερει την ελευθερια ....
    Λεω δηλαδη Νικο , οτι αν το φοουμ σου ανεβαζει την επιθετικοτητα καποιου προς τους αλλους , ο γιατρος του η ο ψυχολογος του , θα του πει να μην ξαναερθει εδω μεσα .
    Ομως στην περιπτωση της Αφρουλας πχ αν εινει φυσικα υπαρκτο προσωπο και οχι μοναχα εικονικο, η επιθετικοτητα της στραφηκε εναντιον του εαυτου της!
    Εκει σε παρακαλω πολυ να δεις τις συνεπειες των επιλογων σου.
    Οτι το πιθανο ξεσπασμα καποιου , ισως γινει ατια καποιος αλλος να στραφει κατα του εαυτου του και αυτο δεν προφταινει να το ελεγξει κανεις , παρα μονο εκ των υστερων και μονο εφοσον εχει ηδη την ταμπελα κολημενη στο κουτελο και παρακολουθειται στενα απο το ιατρικο επιτελειο την οικογενεια και το περιβαλλον του..

Banned
    Originally posted by πανος12345
    για να αποδειξω πιο πολυ στον Νικο ποσο επικινδυνο και λανθασμενο ειναι να ανεβαζεις την επιθετικοτητα σε ενα φορουμ υποστηριξης στο διαδικτυο , ακομα μια φορα σε διαφορετικο υφος απο τον συνομιλητη μου εν προκειμενου την πανικουλα απευθυνω ξανα την ιδια ερωτηση...
    που ειναι κοπελα μου το προβλημα σου? μπορεις να βαλεις εδω ενα λινκ για να παω να σε βοηθησω αν το επιθυμεις ?
    Αν δεν ξερεις πως να το κανεις να σου εξηγησω
    Πανω απο την σελιδα που γραφεις στον υπολογιστη σου , εχει ενα φαρδυ πλαισιο με ενα μεγαλο Ψ και διπλα γραφει κατι γραμματα στα αγγλικα
    πχ εδω που ειμαστε τωρα γραφει τα εξης ...

http://www.e-psychology.gr/forum/post.php?action=reply&fid=3&tid=4776&r epquote=114369
    πηγαινε στην σελιδα που ειναι γραμμενο το θεμα σου και κανε αντιγραφη/επικοληση οτι βλεπεις γραμμενο γιατι δεν μπορω να ψαξω ολο το φοορυμ για να το βρω...

θελω να στμαητσεις να γραφεις εδω μεσα!!!

Page 10 of 33 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast