Results 196 to 210 of 491
-
03-08-2009, 19:19 #196
πανο μπορω να σου κανω μια ερωτηση??
- 03-08-2009, 19:20 #197
Originally posted by πανος12345
Originally posted by nature
Keep. ευχαριστώ για την άμεση και περιεκτική ενημέρωση
Σίγουρα οπως τα λες θα ήταν κουραστικό για τους υπολοίπους.....
Αν και μέσα σε ένα χώρο ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων θα μου άρεσε να μην μας ένοιαζε ποιος λέει κάτι, αλλά ΤΙ λέει.
Θέλω να πω πως μπορεί ο κάθε πάνος να κάνει λάθη, ατοπήματα ή ολισθήματα (δεν έχω διαβάσει τα 300 ποστ του), αλλά μπορεί μία ιδέα που παρουσιάζει να είναι χρήσιμη και να μην την έχει τύχει να την σκεφτεί κάποιος πρωτύτερα.
Μου αρέσει να είμαστε ανοικτοί σε νέες προτάσεις από όποιον και αν προέρχονται. Προυπόθεση για να ανοίγω τα αυτιά μου βέβαια, είναι να μην με βρίζουν, προκαλούν και ειρωνεύονται.
Εγραψες \"Προυπόθεση για να ανοίγω τα αυτιά μου βέβαια, είναι να μην με βρίζουν, προκαλούν και ειρωνεύονται.\"
Μηπως ειναι ακριβως αυτο που ζηταω επιμονα εδω και 2 μερες απο την διαειρηση του σαιτ πρι ανοιξουν ξανα οι υπηρεσιες για να μαθω αν αυτο εδω το φορουμ εει καποια σχεση με τον συλλογο ψυχολογων Ελλαδας?
Γιατι χρησιμοποιει τον λογοτυπο του!
03-08-2009, 19:20 #198
Originally posted by zinovia
ολη η αγελη εδω μεσα : πρωτα μας λες ψυχοπαθεις, τωρα αγελη ...Δεν ειμαστε αβουλα οντα πανο..
ουτε εγω ομως...
εισαι μαγειρισα?
αν καθε μερα που γυριζει ο αντρας σου στο σπιτι για φαγητο σε βριζει , θα ειχε διαθεση να του μαγειρεψης?
αυτο αισθανομαι οτι μπορεις να το καταλαβεις σαν γυναικα...
03-08-2009, 19:20 #199
λοιπόν δεν έβγαλα καμμία επιθετικότητα....
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εσύ το λαμβάνεις έτσι....
προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σου και δεν με αφήνεις....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΕΛΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
τώρα έβγαλα επιθετικότητα και όχι πριν....
ελπίζω να καταλάβεις την διαφορά....
μήπως και μπορέσουμε να καταλάβουμε επιτέλους τί πραγματικά θέλεις από το φόρουμ από τους υπευθύνους του και από εμάς....
ζητάς επικοινωνία αλλά κλείνεις την πόρτα σε αυτήν χωρίς να το καταλαβαίνεις....
03-08-2009, 19:22 #200
Καποια βλακεια εκανα..Δεν ξερω να κανω παραθεση, συγγνωμη αλλα δεν γνωριζω πως να παραθεσω αποσπασματα..
03-08-2009, 19:23 #201
οσο ασχολειστε τοσο τροφη δινετε...:P:P
Dum spiro spero (?)
03-08-2009, 19:24 #202
Originally posted by nature
Keep. ευχαριστώ για την άμεση και περιεκτική ενημέρωση
Σίγουρα οπως τα λες θα ήταν κουραστικό για τους υπολοίπους.....
Αν και μέσα σε ένα χώρο ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων θα μου άρεσε να μην μας ένοιαζε ποιος λέει κάτι, αλλά ΤΙ λέει.
Θέλω να πω πως μπορεί ο κάθε πάνος να κάνει λάθη, ατοπήματα ή ολισθήματα (δεν έχω διαβάσει τα 300 ποστ του), αλλά μπορεί μία ιδέα που παρουσιάζει να είναι χρήσιμη και να μην την έχει τύχει να την σκεφτεί κάποιος πρωτύτερα.
Μου αρέσει να είμαστε ανοικτοί σε νέες προτάσεις από όποιον και αν προέρχονται. Προυπόθεση για να ανοίγω τα αυτιά μου βέβαια, είναι να μην με βρίζουν, προκαλούν και ειρωνεύονται.
Εγραψες \"Προυπόθεση για να ανοίγω τα αυτιά μου βέβαια, είναι να μην με βρίζουν, προκαλούν και ειρωνεύονται.\"
Μηπως ειναι ακριβως αυτο που ζηταω επιμονα εδω και 2 μερες απο την διαειρηση του σαιτ πρι ανοιξουν ξανα οι υπηρεσιες για να μαθω αν αυτο εδω το φορουμ εει καποια σχεση με τον συλλογο ψυχολογων Ελλαδας?
Γιατι χρησιμοποιει τον λογοτυπο του!
μηπως ασυνειδητα μου ζητας να ζητησω την παρεμβαση του συλλογου Ψυχολογω στην συζητηση μας?
Ο Νικος σημερα το πρωι ειλικρινεστατα μου ειπε ουδεμια σχεση...
Μονοι μας πρεπει να βρουμε ενα τροπο επικοινωνιας που να μην μπορει κανεις αλλος να δεχθει στο μελλον τοση επιθεση οση εγω απο κανενα εδω μεσα , γιατι ειναι αδικο...
03-08-2009, 19:26 #203
Οχι, οπως εγραψα παραπανω εκανα λαθος...αλλο ηθελα αλλο πατησα ...Δεν γνωριζω το παραδεχομαι...
03-08-2009, 19:26 #204
τι ωραια.... ευχαριστω για την αδεια
εχεις σκεφτει ποτε πανο μηπως ο λογος που δεν απαντας σε ανθρωπους που λες οτι σου βγαζουν επιθετικοτητα, δεν ειναι στην πραγματικοτητα αυτος ( γιατι ουδεμια επιθετικοτητα διακρινω ) αλλα απλα δεν ξερεις τι να απαντησεις?
σκεψου το λιγο, δεν ειναι κακο..ειναι μια εκδοχη κι αυτη
03-08-2009, 19:27 #205
Originally posted by Helena
οσο ασχολειστε τοσο τροφη δινετε...:P:P
03-08-2009, 19:29 #206
Αν με εβριζε πανο, δεν θα ανεχομουν τη συμπεριφορα του αυτη και θα εφευγα να συνεχισω τη ζωη μου χωρις επιβλαβη αρνητικοτητα...
03-08-2009, 19:30 #207
Originally posted by xika
εχεις σκεφτει ποτε πανο μηπως ο λογος που δεν απαντας σε ανθρωπους που λες οτι σου βγαζουν επιθετικοτητα, δεν ειναι στην πραγματικοτητα αυτος ( γιατι ουδεμια επιθετικοτητα διακρινω ) αλλα απλα δεν ξερεις τι να απαντησεις?
γραφεις
\"ουδεμια επιθετικοτητα διακρινω\"
ερωτηση
ενα θεμα σχετικα με το αν πρεπει η οχι να κλεισει αυτο το φορουμ? κατα την γνωμη σου ειναι καταφατικη απαντηση η ερωτηση?
03-08-2009, 19:32 #208
Originally posted by xika
γραφεις
\"ουδεμια επιθετικοτητα διακρινω\"
ερωτηση
ενα θεμα σχετικα με το αν πρεπει η οχι να κλεισει αυτο το φορουμ? κατα την γνωμη σου ειναι καταφατικη απαντηση η ερωτηση?
δεν τον καταλαβα τον συλλογισμο σου πανο
ποια ειναι η απορια σου?
03-08-2009, 19:33 #209
Αν με εβριζε πανο, δεν θα ανεχομουν τη συμπεριφορα του αυτη και θα εφευγα να συνεχισω τη ζωη μου χωρις επιβλαβη αρνητικοτητα...
Βλεπεις πολλοι εμποδιζονται απο την επιθετικοτητα
Για παραδειγμα μπορεις ζηνοβια να μου πεις τι ζηταω σε αυτο εδω το θεμα?
την γνωμη σου ?
η μηπως την γνωμη του Υπουργου Δημοσιας Ταξης?
03-08-2009, 19:36 #210
Με θεωρεις Υπουργο δημοσιας ταξης ????
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή