Γιατι ειναι επικινδυνο οπως εχει σημερα αυτο το φορουμ - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 33 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 491
    Senior Member
    πανο μπορω να σου κανω μια ερωτηση??

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by nature
    Keep. ευχαριστώ για την άμεση και περιεκτική ενημέρωση
    Σίγουρα οπως τα λες θα ήταν κουραστικό για τους υπολοίπους.....
    Αν και μέσα σε ένα χώρο ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων θα μου άρεσε να μην μας ένοιαζε ποιος λέει κάτι, αλλά ΤΙ λέει.
    Θέλω να πω πως μπορεί ο κάθε πάνος να κάνει λάθη, ατοπήματα ή ολισθήματα (δεν έχω διαβάσει τα 300 ποστ του), αλλά μπορεί μία ιδέα που παρουσιάζει να είναι χρήσιμη και να μην την έχει τύχει να την σκεφτεί κάποιος πρωτύτερα.
    Μου αρέσει να είμαστε ανοικτοί σε νέες προτάσεις από όποιον και αν προέρχονται. Προυπόθεση για να ανοίγω τα αυτιά μου βέβαια, είναι να μην με βρίζουν, προκαλούν και ειρωνεύονται.
    Καλωσορισες στο ποστ μου φυση....
    Εγραψες \"Προυπόθεση για να ανοίγω τα αυτιά μου βέβαια, είναι να μην με βρίζουν, προκαλούν και ειρωνεύονται.\"
    Μηπως ειναι ακριβως αυτο που ζηταω επιμονα εδω και 2 μερες απο την διαειρηση του σαιτ πρι ανοιξουν ξανα οι υπηρεσιες για να μαθω αν αυτο εδω το φορουμ εει καποια σχεση με τον συλλογο ψυχολογων Ελλαδας?
    Γιατι χρησιμοποιει τον λογοτυπο του!

Originally posted by zinovia
    ολη η αγελη εδω μεσα : πρωτα μας λες ψυχοπαθεις, τωρα αγελη ...Δεν ειμαστε αβουλα οντα πανο..
    το ξερω ζηνοβια...
    ουτε εγω ομως...
    εισαι μαγειρισα?
    αν καθε μερα που γυριζει ο αντρας σου στο σπιτι για φαγητο σε βριζει , θα ειχε διαθεση να του μαγειρεψης?
    αυτο αισθανομαι οτι μπορεις να το καταλαβεις σαν γυναικα...

Senior Member
    λοιπόν δεν έβγαλα καμμία επιθετικότητα....
    δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εσύ το λαμβάνεις έτσι....
    προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σου και δεν με αφήνεις....

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΕΛΗ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    τώρα έβγαλα επιθετικότητα και όχι πριν....

ελπίζω να καταλάβεις την διαφορά....
    μήπως και μπορέσουμε να καταλάβουμε επιτέλους τί πραγματικά θέλεις από το φόρουμ από τους υπευθύνους του και από εμάς....

ζητάς επικοινωνία αλλά κλείνεις την πόρτα σε αυτήν χωρίς να το καταλαβαίνεις....

Senior Member
    Καποια βλακεια εκανα..Δεν ξερω να κανω παραθεση, συγγνωμη αλλα δεν γνωριζω πως να παραθεσω αποσπασματα..

Senior Member
    οσο ασχολειστε τοσο τροφη δινετε...:P:P
    Dum spiro spero (?)

Originally posted by nature
    Keep. ευχαριστώ για την άμεση και περιεκτική ενημέρωση
    Σίγουρα οπως τα λες θα ήταν κουραστικό για τους υπολοίπους.....
    Αν και μέσα σε ένα χώρο ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων θα μου άρεσε να μην μας ένοιαζε ποιος λέει κάτι, αλλά ΤΙ λέει.
    Θέλω να πω πως μπορεί ο κάθε πάνος να κάνει λάθη, ατοπήματα ή ολισθήματα (δεν έχω διαβάσει τα 300 ποστ του), αλλά μπορεί μία ιδέα που παρουσιάζει να είναι χρήσιμη και να μην την έχει τύχει να την σκεφτεί κάποιος πρωτύτερα.
    Μου αρέσει να είμαστε ανοικτοί σε νέες προτάσεις από όποιον και αν προέρχονται. Προυπόθεση για να ανοίγω τα αυτιά μου βέβαια, είναι να μην με βρίζουν, προκαλούν και ειρωνεύονται.
    Καλωσορισες στο ποστ μου φυση....
    Εγραψες \"Προυπόθεση για να ανοίγω τα αυτιά μου βέβαια, είναι να μην με βρίζουν, προκαλούν και ειρωνεύονται.\"
    Μηπως ειναι ακριβως αυτο που ζηταω επιμονα εδω και 2 μερες απο την διαειρηση του σαιτ πρι ανοιξουν ξανα οι υπηρεσιες για να μαθω αν αυτο εδω το φορουμ εει καποια σχεση με τον συλλογο ψυχολογων Ελλαδας?
    Γιατι χρησιμοποιει τον λογοτυπο του!
    αυτο γιατι μου το εβαλες ζηνοβια?
    μηπως ασυνειδητα μου ζητας να ζητησω την παρεμβαση του συλλογου Ψυχολογω στην συζητηση μας?
    Ο Νικος σημερα το πρωι ειλικρινεστατα μου ειπε ουδεμια σχεση...
    Μονοι μας πρεπει να βρουμε ενα τροπο επικοινωνιας που να μην μπορει κανεις αλλος να δεχθει στο μελλον τοση επιθεση οση εγω απο κανενα εδω μεσα , γιατι ειναι αδικο...

Senior Member
    Οχι, οπως εγραψα παραπανω εκανα λαθος...αλλο ηθελα αλλο πατησα ...Δεν γνωριζω το παραδεχομαι...

Senior Member
    τι ωραια.... ευχαριστω για την αδεια

εχεις σκεφτει ποτε πανο μηπως ο λογος που δεν απαντας σε ανθρωπους που λες οτι σου βγαζουν επιθετικοτητα, δεν ειναι στην πραγματικοτητα αυτος ( γιατι ουδεμια επιθετικοτητα διακρινω ) αλλα απλα δεν ξερεις τι να απαντησεις?

σκεψου το λιγο, δεν ειναι κακο..ειναι μια εκδοχη κι αυτη

Originally posted by Helena
    οσο ασχολειστε τοσο τροφη δινετε...:P:P
    να μια λογικη απαντηση χωρις ιχνος επιθετικοτητας

Senior Member
    Αν με εβριζε πανο, δεν θα ανεχομουν τη συμπεριφορα του αυτη και θα εφευγα να συνεχισω τη ζωη μου χωρις επιβλαβη αρνητικοτητα...

Originally posted by xika

εχεις σκεφτει ποτε πανο μηπως ο λογος που δεν απαντας σε ανθρωπους που λες οτι σου βγαζουν επιθετικοτητα, δεν ειναι στην πραγματικοτητα αυτος ( γιατι ουδεμια επιθετικοτητα διακρινω ) αλλα απλα δεν ξερεις τι να απαντησεις?

ναι χικα το εχω σκεφθει..γιαυτο παρα την κρυμενη επιθετικοτητα που εμπεριεχει το μηνυμα σου θα σου απαντησω για να διαπιστωσεις ...

γραφεις
    \"ουδεμια επιθετικοτητα διακρινω\"
    ερωτηση
    ενα θεμα σχετικα με το αν πρεπει η οχι να κλεισει αυτο το φορουμ? κατα την γνωμη σου ειναι καταφατικη απαντηση η ερωτηση?

Senior Member
    Originally posted by xika

ναι χικα το εχω σκεφθει..γιαυτο παρα την κρυμενη επιθετικοτητα που εμπεριεχει το μηνυμα σου θα σου απαντησω για να διαπιστωσεις ...

γραφεις
    \"ουδεμια επιθετικοτητα διακρινω\"
    ερωτηση
    ενα θεμα σχετικα με το αν πρεπει η οχι να κλεισει αυτο το φορουμ? κατα την γνωμη σου ειναι καταφατικη απαντηση η ερωτηση?

δεν τον καταλαβα τον συλλογισμο σου πανο
    ποια ειναι η απορια σου?

Αν με εβριζε πανο, δεν θα ανεχομουν τη συμπεριφορα του αυτη και θα εφευγα να συνεχισω τη ζωη μου χωρις επιβλαβη αρνητικοτητα...
    και γω θα φυγω ζηνοβια , αν συνεχισει αυτη κατασταση , αλλα καθομαι γιατι θελω να ειμαι σιγουρος , πρωτα , αν ο καθε ενας που συμμετεχει σε αυτο το φορουμ , εχει την ικανοτητα να καταλαβει τους σκοπους για τους οποιους ηρθα!
    Βλεπεις πολλοι εμποδιζονται απο την επιθετικοτητα
    Για παραδειγμα μπορεις ζηνοβια να μου πεις τι ζηταω σε αυτο εδω το θεμα?
    την γνωμη σου ?
    η μηπως την γνωμη του Υπουργου Δημοσιας Ταξης?

Senior Member
    Με θεωρεις Υπουργο δημοσιας ταξης ????

Page 14 of 33 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast