Γιατι ειναι επικινδυνο οπως εχει σημερα αυτο το φορουμ - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 33 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 491
    Senior Member
    πανο δεν μου απαντησες...??

Senior Member
    Διαπραγματευεσαι το κλεισιμο του φορουμ που βρισκει αντιθετα ολα τα μελη του, ενω εσυ δεν εισαι μελος του παρα μερικες μερες.Αυθαιρετα δικτατ5ορικα ζητας τη συμμορφωση στους ορους σου διαφορετικα απειλεις οτι το φορουμ, που εχει βοηθησει τοσους ανθρωπους μεταξυ των οποιων και εγω, θα κλεισει μετα απο δικη σου παρεμβαση...

Καταλαβα καλα?

Senior Member
    και δεν απαντας... συγνωμη πανο αλλα με την σιωπη σου μας αφηνεις το δικαιωμα να βγαλουμε τα δικα μας συμπερασματα.

Originally posted by zinovia
    Με θεωρεις Υπουργο δημοσιας ταξης ????
    εσυ ποιον καταλαβες ζηνοβια οτι ζητουσα την γνωμη του ?
    την δικη σου
    η του Υπουργου Βιομηχανιας?
    γιατι αν οντως καταλαβες οτι απλα ζητουσα την γνωμη σου θα ειχες γραψει πχ εγω θελω να συνεισει αυτο το φορουμ οπως ειναι χωρις καμμια αλλαγη και θα περναγες την ημερα σου στην θαλασσα θεματων...
    Να σε αφησω να πας να μετρησεις ποσα ποστ εχεις γραψει?
    Αυτο σημαινει ζηνοβια επιθετικοτητα....
    και οπως εγραψε και πιο κατω η λιτσα , σιως και εσυ να εισαι ευασθητη και να θες να επικοινωνησεις αλλανα σου βγαινει χωρις να το θες η επιθετικοτητα....
    Αυτο ομως εγω μπορω να το υποστω ...
    Η Αφρουλα μως η καποια αλλη τελος παντων κοπελα η φιλος
    μπορει να μην μπορει...
    Ηρθα τυχαια εδω μεσα....
    Τωρα ομως δεν μπορω πια να σφυριζω αδιαφορα και να πω λαθος πορτα χτυπησα γιατι ειμαι ψυολογος που σημαινει θελω να ξερω οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα να θρηνησουμε καποια θυματα απο λαθη στησιματος ενας εργαλειου επικοινωνιας

Originally posted by xika
    και δεν απαντας... συγνωμη πανο αλλα με την σιωπη σου μας αφηνεις το δικαιωμα να βγαλουμε τα δικα μας συμπερασματα.
    ξαναδιβασε με ηρεμια και πρσεχτικα χικα αυτα που σου εχω γραψει ηδη...

Senior Member
    Με ειρωνευεσαι Πανο, και κανεις και μαθηματα επιθετικοτητας?

Senior Member
    ελα ρε συ χικα τωρα...γιατι εμενα μου απαντησε?
    καμια απαντηση δεν πηρα και ημουν πολυ σαφης και ξεκαθαρη νομιζω...
    παιζει το παιχνιδι του ο ανθρωπος.αν δεν του απανταμε δεν θα εχει τι να γραψει..
    βλεπει οτι \"πουλαει¨ ολο αυτο οποτε το συνεχιζει.
    ειναι ολη την ημερα ονλαιν και σε εγρηγορση για να απαντησει σε ο,τι μπορει να ανταποκριθει.
    δουλεια δεν ειχε ο διαολος....

Senior Member
    απλα δεν καταλαβα τον συλλογισμο σου πανο. απολυτα ηρεμη ειμαι.
    δεν καταλαβαινω τι εννοεις για το κλεισιμο ενος θεματος αν ειναι καταφατικη ερωτηση ή απαντηση.

και επισης δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο με την πολυ απλη ερωτηση που σου εκανα??

Senior Member
    συγγνωμη πανο αλλα ουτε εγω καταλαβα την απαντηση που εδωσες στην χικα...
    θες να εισαι πιο σαφης?

Senior Member
    Μια ενδιαφερουσα ψυχολογικη προσεγγιση μονο που ειναι στα αγγλικα...δεν μπορω να κατσω να μεταφρασω αλλα οποιος μπορει ας ριξει μια ματια.

http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=2463
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Πανο, γραφω αργα γιατι δεν ειμαι εξοικειωμενη με τον υπολογιστη.Την απαντηση μου στο ερωτημα σου τη βλεπεις λογικα πιο πανω.Απαντησε μου σε παρακαλω αν εχω καταλαβει σωστα, και κατα δευτερον εξηγησε μου γιατι με ειρωνευτικες..Με ενδιαφερει ..

Originally posted by zinovia
    Διαπραγματευεσαι το κλεισιμο του φορουμ που βρισκει αντιθετα ολα τα μελη του, ενω εσυ δεν εισαι μελος του παρα μερικες μερες.
    Αρα ειχα δικιο πριν ζηνοβια και δεν ηταν δικη μου επιθετικοτητα που μιλησα για αγελη! Ποιος σου τα εβαλε ολα αυτα μεσα στο μυαλο σου?
    Με ποιον διαπραγματευτηκα να κλεισει το φορουμ?
    Δεν εχει σημασι τι θα απαντησεις οσο να καταλαβεις τι απο ολα οσα σκεφτηκες συμβαδιζει με την πραγματικοτητα
    1.Ανοιγω ενα ποστ δεν σημαινει διαπραγματευομαι
    Σημαινει ακριβως το αντιθετο
    Απευθυνομαι στο συνολο των μελων και οχι σε διακεκριμενα η φιλικα μονο προσκειμενα μελη
    Την γνωμη του καθε ενος ζητησα και αντι γιαυτο λογω επιθετικοτητας επειδη ειστε πιθανον ευασθητοι και δεν μπορειτε να προσεξετε τον συνομιλητη σας , απο το πρωι απαντω σε υβρεις , κατηγοριες , υποψιες , καχυποψιες , αρνητικοτητα , που ολα μαζι ειναι διαφορετικες μορφες επιθετικοτητας
    Αυθαιρετα δικτατ5ορικα ζητας τη συμμορφωση στους ορους σου διαφορετικα απειλεις οτι το φορουμ, που εχει βοηθησει τοσους ανθρωπους μεταξυ των οποιων και εγω, θα κλεισει μετα απο δικη σου παρεμβαση...

Καταλαβα καλα?
    δυστυχως αγαπητη μου ζηνοβια ακομα μια φορα οχι
    δεν πειραζει ομως
    ξαναδιαβασε τι σου εγραψα και ρωτα με ξανα
    δεν κουραζομαι να επικοινωνω ...

Senior Member
    Δεν μου απαντησες γιατι με ειρωνευτικες..

Senior Member
    πολλες αναδουλειες βλεπω.πανο στο ιατρειο σου εκτος απο μυγες κανα πελατη εχεις;γιατι αν περιμενεις ετσι να τους τσιμπισεις ..... θα κουνιεσαι πολυ ακομα στην κουνια σου ....

Senior Member
    Απο το εισαγωγικο σου ποστ αυτο καταλαβα.Και αυτο ειναι το συμπερασμα μου απο το συνολο των ποστ που εχεις στειλει..Για λογους που εχω προαναφερει, δεν γνωριζω να κανω παραθεση σχετικων αποσπασματων.
    Αν εγω οπως λες για μια ακομα φορα δεν καταλαβα και ειμαι εκτος πραγματικοτητας, μπορεις να μας εκθεσεις τη δικη σου αποψη?

Page 15 of 33 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast