Results 226 to 240 of 491
-
03-08-2009, 20:03 #226
Σου ζητω, ευγενικα νομιζω, να μου πεις γιατι με ειρωνευτικες...
- 03-08-2009, 20:05 #227
\"Αυθαιρετα δικτατ5ορικα ζητας τη συμμορφωση στους ορους σου διαφορετικα απειλεις οτι το φορουμ, που εχει βοηθησει τοσους ανθρωπους μεταξυ των οποιων και εγω, θα κλεισει μετα απο δικη σου παρεμβαση...\"
αυθαιρετα οχι = εχω δικαιωμα συμμετοχης ισοτιμο με το δικο σου και του καθενα ,
που μπορει να επικοινωνησει
δικτατορικα οχι = ανοιξα ποστ σε ενα δημοσιο φορουμ διαλογου που σημαινει οτι ο καθε ενας μπορει να εξηγησει στους αλλους γιατι διαφωνει με την προταση μου και να βαλει μια δικη του προταση για ψηφοφορια...
συμμορφωση στους ορους σου ναι= γιατι θελω να επικοινωνησω χωρις επιθετικοτητα δηλαδη ειρωνια υβρεις , καχυποψιες διαστρεβλωσεις οσων γραφω , κλπ
Αυτο δεν σημαινει οτι εισαι υποχρεωμενη να στηριξης την προταση μου !
Εισαι απλα υποχρεωμενη ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελος δεν ειπα οτι αν δεν γινουν δεχτοι οι οροι μου θα κλεισει το φορουμ.
Ειπα οτι αν δεν μπορουμε να συζητησουμε εστω ενα θεμα που απο οτι φαινεται απασχολει πολλους και γεμιζουμε 14 σελιδες με επιθετικοτητα προς ενα μονο ανθρωπο , γιατι τολμησε να το φερει προς συζητηση , αυτο ισως ειναι απο μονο του μια αποδειξη οτι η προταση μου για περισσοτερο μοντερειτορ ειναι εκ των πραγματων ο καλυτερος τροπος
για να συνεχισει την λειτουργια του και περιμενω τον νικο να διαβασει οσα ποστ θελει για να καταλαβει οτι θελω απλα να εξασφαλισω αυτους που μπορει να μην εχουν τον τροπο να αποφυγουν την επιθετικοτητα και αυτο ειναι πολυ επικινδυνο για την ψυικη τους υγεια
03-08-2009, 20:06 #228
θα περιμενεις μαλλον πολυ ζηνοβια μου....
κι εγω ακομα περιμενω και το ζητησα τοσο ευγενικα...
μεχρι και την αδεια ν ατουου κανω μια ερωτηση ζητησα.
μαλλον ισχυει οτι δεν απανταει σε αυτους που δεν εχει τι να απαντησει και οχι στους επιθετικους
03-08-2009, 20:10 #229
ζηνοβια μου αν σε ειρωνευτηκα ζητω συγνωμη..
ομως αλλο ψυχολογος αλλο μαζοχιστης...
σας καληνυχτιζω ολους και θα ηθελα αν μπορειτε να αφησετε ολοι μια αποψη εδω σχετικα με το θεμα , αλλα πανω απο ολα να καταλαβετε οτι ηδη σας θεωρω φιλους και σας συγχωρω αν καπου ειπαμε και καμμια κουβεντα παραπανω...
03-08-2009, 20:11 #230
νιαου
03-08-2009, 20:13 #231
Originally posted by πανος12345
ζηνοβια μου αν σε ειρωνευτηκα ζητω συγνωμη..
ομως αλλο ψυχολογος αλλο μαζοχιστης...
σας καληνυχτιζω ολους και θα ηθελα αν μπορειτε να αφησετε ολοι μια αποψη εδω σχετικα με το θεμα , αλλα πανω απο ολα να καταλαβετε οτι ηδη σας θεωρω φιλους και σας συγχωρω αν καπου ειπαμε και καμμια κουβεντα παραπανω...
03-08-2009, 20:16 #232
Δεν νομιζω οτι σου εδωσα το δικαιωμα με τη σταση μου να με ειρωνευτεις..Και δεν δεχομαι σαν δικαιολογια αυτο που υπονοησες \"μαζι με ολους και εσυ\"...Ο καθενας κρινεται απο τη σταση του...
03-08-2009, 21:48 #233
Επειδη οπως αναφερεις και στην υπογραφη σου το σεξ καθοριζει την ευτυχια τοτε να σου δωσω μια ευχη. Σαλτα και γ...
Συγνωμη απο τις κοπελες και τον ΝικοΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
03-08-2009, 22:40 #234
συχωρεμενος κυρ πανο αλλα μας κουρασες.....
δεν παραβλεπω οτι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας βεβαιως- βεβαιως ,αφου καθομαστε κι ασχολουμαστε μαζι σου....
03-08-2009, 22:48 #235
Συγγνωμη, εγω δεν συγχωρω, αφου με αγνοησε και δεν μου απαντησε ΓΙΑΤΙ με ειρωνευτηκε!!
Ξερω πια οτι ειναι ματαιο να ασχολειται κανεις , αλλα πολυ με πειραξε η ειρωνια ειδικα απο καποιον που παραδιδει μαθηματα επιθετικοτητας στο φορουμ εδω και μερες..
Και υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι δεν θα ξανασχοληθω...
Με αυτη τη συμπεριφορα σου αποκαλυφθηκες στα ματια μου πανο και φανηκε το αληθινο σου προσωπο..Υποκρισια.
04-08-2009, 03:10 #236
Παιδιά...συγνώμη, γιατία ασχολείστε ακόμη με τον καραγκιόζη?
Έλεος!
Σε όποια ερώτηση και να του γίνει, απαντά με ξεπερασμένα παραληρήματα...προσπαθώντα� � μάταια να αποπροσανατολίσει απ την κουβέντα ακόμη και πεντάχρονο.......ο άνθρωπος ειναι τόσο τραγικά προβληματικός που μόνο λίγη προσοχή μπορεί να τον κάνει να αισθανθεί πως αξίζει κάτι και σεις του τη δίνετε απλόχερα..
Το μόνο που μπορεί να μας γλιτώσει από αυτόν είναι απλά να μην ασχοληθούμε άλλο μαζί του...
04-08-2009, 11:26 #237
Originally posted by Remedy
συχωρεμενος κυρ πανο αλλα μας κουρασες.....
δεν παραβλεπω οτι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας βεβαιως- βεβαιως ,αφου καθομαστε κι ασχολουμαστε μαζι σου....
πηγαινε πισω στα αλλα ποστ σου να δεις ποσο πιο επιθετικη ησουν μαζι μου στην αρχη...οπως αλλοι συνεχιζουν να ειναι ακομα...
εσυ ομως καταλαβες κατι πολυ σημαντικο
πως οτι λεω , οτι γραφω μαλλον εδω μεσα , ειναι παντα η αποψη μου για την βελτιωση του φορουμ
04-08-2009, 11:37 #238
Originally posted by zinovia
Συγγνωμη, εγω δεν συγχωρω, αφου με αγνοησε και δεν μου απαντησε ΓΙΑΤΙ με ειρωνευτηκε!!
Ξερω πια οτι ειναι ματαιο να ασχολειται κανεις , αλλα πολυ με πειραξε η ειρωνια ειδικα απο καποιον που παραδιδει μαθηματα επιθετικοτητας στο φορουμ εδω και μερες..
Και υποσχεθηκα στον εαυτο μου οτι δεν θα ξανασχοληθω...
Με αυτη τη συμπεριφορα σου αποκαλυφθηκες στα ματια μου πανο και φανηκε το αληθινο σου προσωπο..Υποκρισια.
σε ειρωνευτικα απο επιθετικοτητα!
μηπως ειχες την εντυπωση οτι η επιθετικοτητα δεν μεταδιδεται?
Και βεβαια μεταδιδεται ζηνοβια!
αυτο ακριβως ειναι ο λογος που ζητησα να υπαχρει μοντερειοτορ στα επιθετικα μηνυματα εδω μεσα...
Γιατι οταν μου βγαζεις απο το πρωι ως το βραδυ επιθετικοτητα
δεν εχει σημασια ποιος απο τους δυο μας ξερει περισσοτερα απο τον αλλον για θεματα επικοινωνιας , καποια στιγμη θα βγαλουν και οι δυο επιθετκοτητα και ετσι διακοπτεται η πεικοινωνια μεταξυ τους
04-08-2009, 11:55 #239
επειδη ζητησες την αποψη σχετικα με το θεμα, θα θελα να καταθεσω κ την δικη μου, αν κ δεν συνηθιζω να επεμβαινω σε τετοιου ειδους θεματα.
δεν θεωρω το φορουμ σε καμια περιπτωση επικινδυνο, προσωπικα ηταν η κινητηριος δυναμη να δω ειδικο, να βρω ανθρωπους που με νιωθουν, να γνωρίσω ακομη κ ατομα που μου συμπαραστέκονται.
κατα διαστηματα με προβληματιζε το οτι μπαινουν καποια ατομα που ποσταρουν ατελειωτους μονολογους, σαν τους δικους σου, που δεν μου δινουν τιποτα, δεν μπορω να αισθανθω, οι λεξεις απο μονες τους ειναι κενες (με την εννοια οτι το στυλακι το τι ειναι σωστο απο μια οπτικη, δεν σημαινει οτι ειναι κ αλανθαστη κ του τυπου εντολες διαβιωσης, δεν μου λενε κ τιποτα).
η αληθεια ειναι οτι επειδη με κουραζε, δεν καθομουνα να διαβασω παρα επιγραμματικα, δεν ξερω τι εχει ειπωθει, ξερω οτι παρατραβηξε.
04-08-2009, 11:56 #240
Εχεις κολλησει με τις λεξεις επιθετικοτητα και επικοινωνια.
Το βασικο ειναι να σε βοηθησουμε να ξεπερασεις αυτες τις εμμονες ωστε να νιωσεις καλυτερα. Ολοι σε αγαπαμε και θελουμε να σε δουμε να προχωρας στη ζωη σουΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
Να πάρω άλλον αριθμό ή όχι;
28-06-2025, 17:29 in Σχέσεις και Επικοινωνία