Results 241 to 255 of 491
-
04-08-2009, 12:01 #241
αν εχω δωσει την εντυπωση σε καποιους οτι ειμαι ατρωτος στην επιθετικοτητα , κανετε λαθος! κανεις δεν ειναι ατρωτος στην φυση του! γιατι η επιθετικοτητα δεν ειναι καθολου κακο πραγμα....γενιομαστε με αυτην και θα μας συνοδευει σε ολη μας την ζωη για να μας προφυλασει απο κινδυνους ...ειναι η αμυνα μας ...ειναι το οπλο μας ....ειναι η φυση μας που παλευει να επιβιωσει , να αναπαραθει και να νικησει καθε εχθρο που βαζει τον εαυτο μας σε κινδυνο.....
Η διαφορα μας ειναι οτι καποιοι απο μας , μπορουν να την ελεγουν καλυτερα απο καποιους αλλους.....
Οσο πιο καλα ελεγχουμε την επιθετικοτητα μας , τοσο πιο ολοκληρωμενα μπορουμε να επικοινωνησουμε και να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον...
Γιατι καποιες φορες κανουμε λαθος...
Μπερδευουμε ποιος ειναι εχθρος και ποιος φιλος αν λεει κατι που μας φαινεται παραξενο...
Την πρωτη φορα που μπηκα σε ενα φορουμ απο περιεργεια , ειδα πολλες σβησμενες σειρες απο τον μοντερειτορ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου εκανε εντυπωση γιατι με το μυαλο μου εκανα μια λαθος υποθεση...
Σκεφτηκα ...Τι ηρθα να κανω εγω εδω μεσα?
Και απαντησα ....Ηρθα να δω απο περιεργεια αν μπορω να γνωρισω καποιους νεους φιλους , γυναικες , ανθρωπους μεσα στο διαδικτυο που μιλαμε την ιδια γλωσσα...
Οταν ειδα τα σβησμενα μηνυματα , εψαξα να καταλαβω γιατι ο μοντερειτορ τα ειχε σβησει
προσεχοντας αυτα που ειχαν μεινει γραμμενα απο πανω και απο κατω..
Καταλαβα τοτε οτι καποιοι αγνωστοι μεταξυ τους ανθρωποι ειχαν αρχισει να βγαζουν επιθετικοτητα ο ενας στον αλλον!!!!!!!!!!!!!!
Στην αρχη δεν μου αρεσε καθολου και δεν θα ηθελα να ημουνα στην θεση καποιου που του εσβησαν τα μηνυματα του γιατι του στερουσαν το ελευθερο δικαιωμα της επικοινωνιας!!!!!!!!
Ομως αργοτερα διαπιστωσα οτι μπορει καποιοι να μην ειχαν τα ιδια κινητρα με τα δικα μου σε αυτο το φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω μπηκα στο φορουμ απο περιεργεια...
Καποιοι ομως[ που αργοτερα εμαθα να τους εντοπιζω] , μπηκαν μονο για να ξεσπασουν την επιθετικοτητα τους στους αλλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καντε μια υποθεση με το μυαλο σας
Τι ηρθατε να κανετε εδω?
Να βρισετε καποιους αλλους η να ρωτησετε πως μπορουν να σας βοηθησουν σε καποια προσωπικο σας προβλημα?
Αν ηρθατε για να βρισετε η να σας βριζουν καποιοι αλλοι , μηπως θα ηταν καλυτερα να ανοιξετε ενα δικο σας ποστ?
Εγω πχ που μου αρεσει να επικοινωνω με οποιον εχει αναγκη την αποψη μου , δεν θελω ουτε να με βριζουν ουτε να βριζω καποιον ...Θελω να επικοινωνω μοναχα...
Δεν ειναι δικαιωμα μου?
Αν με βρισετε μου αυξανετε την δικη μου επιθετικοτητα....
Με κουραζει να προσπαθω να την καλυψω...
Μου αλλαζει την αιτια της συμμετοχης μου σε αυτο το φορουμ...
Δεν εχω δικαιωμα να επικοινωνω μονο με αυτους που μπορουν να σεβαστουν τον τροπο επικοινωνιας μου?
- 04-08-2009, 12:11 #242
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Εχεις κολλησει με τις λεξεις επιθετικοτητα και επικοινωνια.
Το βασικο ειναι να σε βοηθησουμε να ξεπερασεις αυτες τις εμμονες ωστε να νιωσεις καλυτερα. Ολοι σε αγαπαμε και θελουμε να σε δουμε να προχωρας στη ζωη σου
\"Επειδη οπως αναφερεις και στην υπογραφη σου το σεξ καθοριζει την ευτυχια τοτε να σου δωσω μια ευχη. Σαλτα και γ...
Συγνωμη απο τις κοπελες και τον Νικο\"
αυτο το εγραψες εσυ!
την ωρα που το διαβασα , η πρωτη μου σκεψω ηταν να παρω το αεροπλανο και να ερθω να σε κοψω κομματια...
Ομως γρηγορα καταλαβα οτι ηταν μια απλη παρορμηση και σεβαστηκα τους κανονες επικοινωνιας μου και εδωσα τοπο στην οργη!
Λιγα λεπτα μονο αργοτερα , αφου καταλαβες οτι η επιθετικοτητα σου δεν ειχε καμμια συναισθηματικη ανταποκριση απο την δικη μου , ξαναγυρισες με πολυ διαφορετικη διαθεση και γιαυτο σου απανταω τωρα...
βλεπεις ισως καιμονο σου γιατι λεω οτι η επιθετικοτητα εμποδιζει τον διαλογο...
04-08-2009, 12:15 #243
Originally posted by Empneustns
Originally posted by πανος12345
ζηνοβια μου αν σε ειρωνευτηκα ζητω συγνωμη..
ομως αλλο ψυχολογος αλλο μαζοχιστης...
σας καληνυχτιζω ολους και θα ηθελα αν μπορειτε να αφησετε ολοι μια αποψη εδω σχετικα με το θεμα , αλλα πανω απο ολα να καταλαβετε οτι ηδη σας θεωρω φιλους και σας συγχωρω αν καπου ειπαμε και καμμια κουβεντα παραπανω...
04-08-2009, 12:26 #244
Originally posted by mstrouf
επειδη ζητησες την αποψη σχετικα με το θεμα, θα θελα να καταθεσω κ την δικη μου, αν κ δεν συνηθιζω να επεμβαινω σε τετοιου ειδους θεματα.
δεν θεωρω το φορουμ σε καμια περιπτωση επικινδυνο, προσωπικα ηταν η κινητηριος δυναμη να δω ειδικο, να βρω ανθρωπους που με νιωθουν, να γνωρίσω ακομη κ ατομα που μου συμπαραστέκονται.
κατα διαστηματα με προβληματιζε το οτι μπαινουν καποια ατομα που ποσταρουν ατελειωτους μονολογους, σαν τους δικους σου, που δεν μου δινουν τιποτα, δεν μπορω να αισθανθω, οι λεξεις απο μονες τους ειναι κενες (με την εννοια οτι το στυλακι το τι ειναι σωστο απο μια οπτικη, δεν σημαινει οτι ειναι κ αλανθαστη κ του τυπου εντολες διαβιωσης, δεν μου λενε κ τιποτα).
η αληθεια ειναι οτι επειδη με κουραζε, δεν καθομουνα να διαβασω παρα επιγραμματικα, δεν ξερω τι εχει ειπωθει, ξερω οτι παρατραβηξε.
μονο που καπου αναιρεις στην συνεχεια μονος σου την σημασια της οσον αφορα την φερεγγυοτητα της!
Γραφεις \"οι λεξεις απο μονες τους ειναι κενες\"
και μετα \"η αληθεια ειναι οτι επειδη με κουραζε, δεν καθομουνα να διαβασω παρα επιγραμματικα\"
στην ουσια δηλαδη ομολογεις οτι δεν διαβασες τιποτα διαφορετικο απο το περιγραμμα δηλαδη αν μιλουσαμε για ενα πορτοκαλι \"εφαγες\" τις φλουδες \" αλλα δεν γευτηκες τον χυμο...
Αυτο ακριβως ειναι το θεμα μας εδω φιλε...
Οι λεξεις δημιουργηθηκαν απο συναισθηματα γιατι καθε γραμμα ειναι ισως ενα θρησκευτικο συμβολο , αλλα επαψαν να ειναι συναισθηματα μετα την δημιουργια τους ...
Γεννηθηκαν ακριβως για να μπορουν να μεταφερουν λογικα και οχι μονο συναισθηματικα μηνυματα...
Εδω ακριβως βρισκεται το προβλημα σου σε αυτη την περιπτωση....Το θεμα σου δημιουργει τοση ταραχη στην ιδεα οτι το φορουμ αυτο θα μπορουσε να κλεισει ,που βγαζεις επιθετικοτητα στην ιδεα της λεξης της καθε λεξης και δεν μπαινεις στην διαδικασια να διαβασεις το νοημα της για να μπορεις να επικοινωνησης...
04-08-2009, 12:35 #245
κανεις μεγαλη προσπαθεια για να εξηγησεις το τι σου γραφει ο αλλος, αλλα φιλε μου πεφτεις πολυ εξω! δεν μπορεις να καταλαβεις τι εννοουν οι αλλοι κ δεν λες να καταλαβεις οτι εχεις προβλημα, αλλα εκει σκαλιζεις κ προσπαθεις να περασεις το δικο σου κ την γνωμη σου!
προβλημα σου!
μηπως ομως εχεις σκεφτει οτι εσυ βγαζεις στους αλλους αυτη την επιθετικοτητα που αναμασας τοση ωρα;
04-08-2009, 12:37 #246
Originally posted by πανος12345
Originally posted by Remedy
συχωρεμενος κυρ πανο αλλα μας κουρασες.....
δεν παραβλεπω οτι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας βεβαιως- βεβαιως ,αφου καθομαστε κι ασχολουμαστε μαζι σου....
πηγαινε πισω στα αλλα ποστ σου να δεις ποσο πιο επιθετικη ησουν μαζι μου στην αρχη...οπως αλλοι συνεχιζουν να ειναι ακομα...
εσυ ομως καταλαβες κατι πολυ σημαντικο
πως οτι λεω , οτι γραφω μαλλον εδω μεσα , ειναι παντα η αποψη μου για την βελτιωση του φορουμ
πρωτα απ ολα ειμαι υγιης προς το παρον.
το ιδιο ευχομαι και για σενα.
οποτε δεν χρειαζομαι ουτε θεραπεια ουτε αυτοθεραπεια.
το σημαντικο που καταλαβα δεν ειναι οτι σκοπος σου ειναι η βελτιωση του φορουμ, αλλα οτι η περιπτωση σου δεν επιδεχεται βελτιωσης και δεν υπαρχει λογος κανεις ουτε να ταραζεται για χαρη σου, αλλα ουτε και να σε ταραζει.
καλο μεσημερι
και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
04-08-2009, 12:50 #247
Πανο,
αντιλαμβανεσαι οτι με την διαρκη κριτικη που ασκεις στα μελη του φορουμ καλλιεργεις την οποια επιθετικοτητα?
04-08-2009, 12:53 #248
Originally posted by mstrouf
κανεις μεγαλη προσπαθεια για να εξηγησεις το τι σου γραφει ο αλλος, αλλα φιλε μου πεφτεις πολυ εξω! δεν μπορεις να καταλαβεις τι εννοουν οι αλλοι κ δεν λες να καταλαβεις οτι εχεις προβλημα, αλλα εκει σκαλιζεις κ προσπαθεις να περασεις το δικο σου κ την γνωμη σου!
προβλημα σου!
μηπως ομως εχεις σκεφτει οτι εσυ βγαζεις στους αλλους αυτη την επιθετικοτητα που αναμασας τοση ωρα;
04-08-2009, 12:55 #249
Πανο το ρητο που λεει : Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια\" την ξερεις?
04-08-2009, 13:09 #250
Originally posted by xika
Πανο το ρητο που λεει : Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια\" την ξερεις?
φυσικα δεεν απαντας.
σιγουρα την ξερεις ομως,
Να σου πω κατι Πανο..
Εισαι πολυ εξυπνος ανθρωπος και φαινεται. Ξερεις ομως ποιο ειναι το κακο?
οτι χρησιμοποιεις την εξυπναδα σου εις βαρος των αλλων.
Οποτε τα βρισκεις σκουρα ξεγλιστρας σαν το χελι με εντεχνο τροπο βγαζοντας μας ηλιθιους και ψυχοπαθεις.
και να σου πω και τι αλλο χαρακτηρισμο θα σου εδινα?
ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ
δεν ηταν τυχαιο το νιαου που εγραψα κατι ποστ πιο πανω.
Και αυτο γιατι καταφερνεις μεσα σε λιγα λεπτα να θιξεις και να φερεις εκτος εαυτου τοσα ατομα και μετα να πουλας τρελα για επιθετικοτητα, αυτοελεγγο, επικοινωνια και διαλογο.
04-08-2009, 13:11 #251
Originally posted by zinovia
Πανο,
αντιλαμβανεσαι οτι με την διαρκη κριτικη που ασκεις στα μελη του φορουμ καλλιεργεις την οποια επιθετικοτητα?
η καθε μορφης κριτικη η καλυτερα για να το καταλαβεις ισως πιο ευκολα , η καθε ανταλλαγη αποψεων ξεκινα απο μια υποθεση
2 συνομιλητες εντοπιζουν με διαφορετικο ματι ενα θεμα.
στην συγκεκριμενη περιπτωση το θεμα ειναι 3 λεξεις που χρησιμοποιησες μονη σου ....
κριτικη
καλλιεργεια
επιθετικοτητα
επικοινωνια σημαινει , καταρχην η καθε μια απο αυτες τις λεξεις να εχει και για τους δυο μας την ιδια ακριβως σημασια!
Μονο ετσι μπορουμε να κανουμε διαλογο!!!!!!!
Εγω προτεινω οτι αν εγραφες διαρκη διαλογο αντι διαρκη κριτικη θα συμφωνουσα μαζι σου!!!!!!!!
γιατι κριτικη σημαινει οτι εχεις σχηματισει μια αποψη για καποιον η για ενα θεμα , ενω ο διαλογος σημαινει οτι ανταλλασεις αποψεις με καποιους αλλους
επισης αν εγραφες αντι για το καλλιεργεις την οποια επιθετικοτητα , το καλλιεργεις την οποια κριτικη παλι θα συμφωνουσα μαζι σου! γιατι η κριτικη ειναι αποτελσμα διαλογου και η καλλιεργεια του διαλογου ειναι ο σκοπος μου σε αυτο το θεμα
μηπως σε διευκολυνω να καταλαβεις τωρα γιατι μιλαω για επιθετικοτητα?
ενω χρησιμοποιουμαι τις ιδες ακριβως λεξεις ενω συμφωνουμε κατα κανονα στην εννοια την οποια εχουν , μια ασυνειδητη συναισθηματικης φυσης ταση σου [που εγω εχω βαφτισει επιθετικοτητα] , σε εμποδιζει να δεις αμεροληπτα το ποσο οφελιμος μπορει να ειναι ο διαλογος αν μπορεσεις να κοντρολαρεις αυτο το ασυνειδητο συναισθημα ...
04-08-2009, 13:14 #252
04-08-2009, 13:15 #253
Κατα τη γνωμη μου πεφτετε ολοι σε \"λογικη\" παγιδα.Προσπαθητε να απαντησετε με τη λογικη στο παραλογο,το οποιο ειναι παραλογο για αγνωστους λογους και δεν θα παψει ποτε να ειναι.
Θα με ενδιεφερε να μας εξηγησεις τι εννοεις με το ρητο που εγραψες στη marina38.
\"Tα κακα κοποις κτωνται...τα αγαθα κολποις.\"[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
04-08-2009, 13:18 #254
φυσικα δεεν απαντας.
σιγουρα την ξερεις ομως,
Να σου πω κατι Πανο..
Εισαι πολυ εξυπνος ανθρωπος και φαινεται. Ξερεις ομως ποιο ειναι το κακο?
οτι χρησιμοποιεις την εξυπναδα σου εις βαρος των αλλων.
Οποτε τα βρισκεις σκουρα ξεγλιστρας σαν το χελι με εντεχνο τροπο βγαζοντας μας ηλιθιους και ψυχοπαθεις.
και να σου πω και τι αλλο χαρακτηρισμο θα σου εδινα?
ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ
δεν ηταν τυχαιο το νιαου που εγραψα κατι ποστ πιο πανω.
Και αυτο γιατι καταφερνεις μεσα σε λιγα λεπτα να θιξεις και να φερεις εκτος εαυτου τοσα ατομα και μετα να πουλας τρελα για επιθετικοτητα, αυτοελεγγο, επικοινωνια και διαλογο.
Ολα οσα μου εγραψες ειναι αποτελεσμα της στερησης ....
Τι εννοω?
Θες να επικοινωνησεις εδω και τωρα!
Αυτο σημαινει επιθετικοτητα χικα...Προσθαησε να το πολεμησης γιατι συγουρα μπορεις και θα σου κανει πολυ καλο ...Σκεψου οτι δεν ειμαστε μονοι μας εδω που ηρθαμε ...
Ειναι και αλλοι που εχουν προβληματα σαν τα δικα μας...
ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΝΟΩ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΣΤ...
04-08-2009, 13:22 #255
Originally posted by keep_walking
Κατα τη γνωμη μου πεφτετε ολοι σε \"λογικη\" παγιδα.Προσπαθητε να απαντησετε με τη λογικη στο παραλογο,το οποιο ειναι παραλογο για αγνωστους λογους και δεν θα παψει ποτε να ειναι.
Θα με ενδιεφερε να μας εξηγησεις τι εννοεις με το ρητο που εγραψες στη marina38.
\"Tα κακα κοποις κτωνται...τα αγαθα κολποις.\"
Ηταν το αγαπημενο του αποφευγμα καθε φορα που ανοιγε η τελειωνε μια παρασταση στην μπουατ του!
Τι ρποβλημα νομιζω οτι τον βασανιζε?
Ηταν ο συγγραφεας πολλων μεγαλων επιτυχιων στην κεκαετια του 60 αλλα συχνα εμπαινε στο μαγαζακι του και εβλεπε αδεια τραπεζια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
Αν καταλαβες γιατι το εβαλα σταματαω εδω
αν οχι πες μου να συνεχισω
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή