Γιατι ειναι επικινδυνο οπως εχει σημερα αυτο το φορουμ - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 33 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 491
    Senior Member
    και ρε συ Πανο

απαντησε καποια στιγμη και σε κατι που δεν εχεις δικιο κα ας αποκαλυφθει καποια αδυναμια σου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Πανο, μιλας για τον εαυτο σου?Γιατι εσυ δηλωσες ψυχολογος (μεταξυ μας, δεν σε πιστευω) και απαντας σε ερωτηματα αλλων...

Senior Member
    Αν μη τι αλλο υπαρχει ψυχαγωγια...ελπιζω και απο τις δυο πλευρες περαν τους εκνευρισμους
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ασχετο,
    Τι φαγητο να μαγειρεψω..γιατ πεινασα!!

Senior Member
    Μακαροναδα πως τη λενε αυτη με τη κρεμα γαλακτος κολλησε το μυαλο μου.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Μακαροναδα πως τη λενε αυτη με τη κρεμα γαλακτος κολλησε το μυαλο μου.

καρμποναρα
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Καρμποναρα μιαμ μιαμ

Originally posted by zinovia
    Η παλαιοτητα πανο, σημαινει πρωτα δυνατοτητα διαμορφωσης γνωμης για καποιον με βαση τη διαχρονικη του παρουσια και τη σταση του απεναντι σε διφορα προβληματα, και κατα δευτερον οικειοτητα η οποια δεν προυποθετει θετικες κρισεις...
    ζηνοβια , αυτο που λες ειναι ακριβως το προβλημα που με απασχολει αναζητοντας τις αιτιες , που δεν μπορω να κανω διαλογο εδω μεσα , ενω το επιθυμω πολυ...

1. καποιοι με κρινουν με κριτήριο παλαιοτητας

2. καποιοι αλλοι με κριτήριο ομοιοτητας

3.καποιοι τριτοι με φαντασιωση ταυτοτητας με προηγουμενους χρηστες του φορουμ

4,καποιοι τελος , με τον αριθμο των ποστ μου/ημερησιως

ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΑΛΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
    ΟΣΟ ΟΙΚΕΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
    ΟΣΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
    ΟΣΟ ΑΔΑΗΣ Η ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ , ΓΝΩΣΤΗΣ , ΠΑΝΤΟΓΝΩΤΗΣ Η ΑΠΛΑ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,
    ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
    Νομιζω οτι καθε φορουμ ειναι ενας χωρος που στοχευει στον διαλογο και μονο....
    Δεν εχει σημασια αν εισαι ασθενης η ψυχιατρος , γιατι εισαι οτι δηλωσης ....
    Ουτε εχει σημασια αν ο Α η ο Β εχουν θετικη γνωμη για τον Γ η τον Δ....
    Γιατι και ο Α και ο Β και ο Γ και ο Δ εχουν δικαιωμα να συμμετεχουν στον διαλογο κατω απο ορισμενους ορους...

Τι σημαινει διαλογος?

2 η περισσοτεροι ανθρωποι , ανταλλάσσουν πληροφοριες και αποψεις , με στοχο να καταληξουν σε ενα κοινο συμπερασμα

Το δικο μου συμπερασμα ειναι η επικεφαλιδα αυτου του
    αρθρου....

Είναι επικίνδυνο αυτο το φορουμ όπως εχει σήμερα?
    το γεγονος και μονο οτι μονο ενα προφιλ σε 18 ολοκληρες σελιδες καταφερε να στοιχειοθέτηση εμπεριστατομενα μια αποψη , αποδεικνυει οτι δεν μπορειτε καν να υπαρασπιστειτε οι περισσοτεροι αυτο που αγαπατε προφανως πολυ και αυτο με κανει να ειμαι ακομα εδω....
    Η πικρα μου σαν ανθρωπος ειναι οτι επειδη δεν σας χαιδευω τα αυτια και τα ματια , θα μαευω πολυ επιθετικοτητα ακομα μερι να καταλαβετε οτι εχω δικιο....

Senior Member
    να δωσεις και στον πανο ομως ενα πιατακι....
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Πανο αλλαξε θεμα κανε λιγο chat

Senior Member
    Ειναι προφανες πως οι εμμονες που εχεις βρισκονται στην παιδικη σου ηλικια. Επισης το οτι επιτιθεσαι στο φορουμ και τους γιατρους αποδεικνυουν πως ειχες τραυματικη εμπειρια με καποιον ψυχοθεραπευτη σου με αποτελεσμα να παριστανεις τον ψυχολογο.
    Σιγα σιγα μας βοηθας να σχηματισουμε το προφιλ σου και αυτο ειναι θετικο
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    πειναω και γω

Banned
    διαβασα επι τροχαδην το συγκεκριμενο ποστ (για αλλο λογο καθησα στο πισι και τελικα μου εφαγε μπολικη ωρα...)
    και μπηκα στο πειρασμο να γραψω.

Μια εκτιμηση ειναι οτι οντως κανει πολυ ζεστη και οι μη ξαμολυσαντες εις τας παραλιας,
    την εχουν δυσκολα.

Πανο,
    οσο και να θελω να δω την οπτικη σου δυσκολευομαι.
    Εγω ενα θα σου πω και κρατησε το.
    Εαν δεν μπορεις να συνυπαρξεις σε μια κοινοτητα, αυτη στο τελος θα σε ξερασει.
    Ασχετως αν εχεις δικαιο η αδικο, αυτο ερχεται τελευταιο.
    Με μια ομως πιο διεισδυτική ματια, βλεπω οτι δεν μπορεις να μπεις στο προβλημα του αλλου
    (εξαιρω τις συζητησεις που πλακωνεσαι με αλλα μελη, μενω σε αυτες που ας πουμε οτι συμβουλευεις)
    ασχετως αν νομιζεις οτι τον βοηθας.

Μου κανει παντως τρομερη εντυπωση οτι δεν εισαι απλος χρηστης, αλλα επαγγελματιας ψυχολογος.
    Συν το οτι γαμος με το ζορι δεν γινεται με κανενα.
    Πολυ πιθανον αν συνεχισεις ετσι, η καριερα σου εδω μεσα να ειναι συντομης διαρκειας.
    Ευχομαι οχι, και να βρεις ενα κοινο τοπο με τον υπολοιπο κοσμο.
    Θα αργησω να ξαναμπω και ευχομαι οταν επιστρεψω να δω νεο ρευμα.
    Ασε που θα εχουν φυγει και οι πολλες ζεστες.....

Καλα μπανια σας ευχομαι, τα δικα μου ηδη εχουν αρχισει.

Originally posted by keep_walking
    Καρμποναρα μιαμ μιαμ
    υπαρχουν βεβαια και με 4 διαφορετικα τυρια
    και πολλες αλλες με βαση την κρεμα γαλακτος

Senior Member
    Λοιπον κανω μακαροναδα με καυτερη κοκκινη σαλτσα με πιπερια φλωρινης!!Αυτη τη στιγμη βαζω το νερακι να βρασει..ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ!!! )))

Page 20 of 33 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast