Γιατι ειναι επικινδυνο οπως εχει σημερα αυτο το φορουμ - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 33 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 491
    Senior Member
    Εχω μπαφιασει στα τσιγαρα και κανω και διαιτα γιατι εχω κανει λιγο κοιλιτσα...εσεις καπνιζετε?
    Αντε να δω ποτε θα παρω αποφαση να το κοψω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    εγω καπνιζω και μαλιστα σαν φουγαρο!! Δεν θελω να το κοψω ομως απλα να το ελαττωσω.

επηρεαζει το καπνισμα στις θεραπειες? ξερετε?

Να προτειν κατι?
    δεν μεταφερομαστε στο Γενικα γιατι μονο που βλεπω τον τιτλο προσωπικα τρελαινομαι?

Εγώ υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως θα προσπαθήσω από Σεπτέμβριο....διακοπές χωρίς τσιγάρο και αλκοόλ γίνονται; Όχι βέβαια!

Senior Member
    συμφωνω απολυτα Θεοφανια
    xika υπαρχουν ενα καρο ερευνες...ουσιαστικα νομιζω δεν επηρεαζει σε δραματικο βαθμο.
    Φυσικα οι ψυχικα ασθενεις συνηθως καπνιζουν σαν φουγαρα.
    Και ειδικα για την σχιζοφρενεια το μεγαλυτερο ποσοστο θνησιμοτητας περαν των αυτοκτονιων οφειλεται στο καπνισμα,το οποιο εχει καποια ευεργετικα αποτελεσματα στην ασθενεια...και κανουν ερευνες να το κανουν...χαπι lol.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    εχετε ακουσει για το χαπι για τη διαιτα που κοβει την ορεξη...και εγινε με βασει ερευνων το πως ανοιγει την ορεξη το χασισι και φτιαξαν το αντιθετο?
    Καποιος γιατρος μου ελεγε για αυτο.

Senior Member
    Λοιπον, οχι επειδη την εφτιαξα εγω, αλλα ειναι λουκουμι!!!

Ναι καπνιζω, αρκετα.Ομως και εγω δεν θελω να το κοψω αλλα να καπνιζω λιγο και αυτο το εχω μαλλον καταφερει..

Senior Member
    νομιζω αυτο που λες κιπ εχει να κανει με καθαρα χημικες ουσιες και αν σταματησεις το χαπι η ορεξη θα επανελθει στα ιδια παλι επιπεδα. αλλα δεν ειμαι σιγουρη ομως. Θελω να πω οτι δεν φερνει καποιο μονιμο αποτελεσμα οργανικο

Senior Member
    αχ ζηνοβια...

Senior Member
    Παω και εγω να τσιμπησω λιγο...εχει μουσακα...λιγο ομως γιατι παχαινει,μαλλον θα προτιμησω να φτιαξω μια ντοματοσαλατα.

Senior Member
    καλη ορεξη κιπ!! και με ρεγουλα ε?! :Ρ

Senior Member
    Έχετε μουσακά και θα φας ντοματοσαλάτα!!!!!!!!!!!!!!!
    Αυτό θα πει αυτοέλεγχος.......εγώ δε θα κρατιόμουν και 20 κιλά πάνω να είχα!!

Senior Member
    χαχαχαχα

Banned
    Originally posted by keep_walking
    Παω και εγω να τσιμπησω λιγο...εχει μουσακα...λιγο ομως γιατι παχαινει,μαλλον θα προτιμησω να φτιαξω μια ντοματοσαλατα.

εμενα μαρεσεις αφρατουλης.φαε ολο το ταψι κιπακο μου.:P

Banned
    Originally posted by keep_walking
    εχετε ακουσει για το χαπι για τη διαιτα που κοβει την ορεξη...και εγινε με βασει ερευνων το πως ανοιγει την ορεξη το χασισι και φτιαξαν το αντιθετο?
    Καποιος γιατρος μου ελεγε για αυτο.

ναι το εχω ακουσει και το εχω παρει κιωλας.reductil λεγεται κανει 100 ευρο και εχει αμεσα αποτελεσματα.το γραφει ενδοκρινοογος σε ατομα π δεν εχουν ομως το παραμικρο ψυχολογικο προβλημα.
    εγω και απο εκει τηνν πατησαμε τις κρησεις.αλλα ειχα χασει 15 κιλα σε 6 μηνες.

Senior Member
    εμενα μαρεσεις αφρατουλης.φαε ολο το ταψι κιπακο μου.:P
    Εμενα δεν μαρεσω ομως
    Θελω να αισθανομαι σεξυ κυριως παρα να δειχνω σεξυ.Οταν αισθανομαι σεξυ ολα παν καλυτερα

Page 22 of 33 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast