Results 31 to 45 of 491
-
02-08-2009, 16:22 #31
pano
σε αισθανομαι
σαν να εισαι κατι μεταξυ
κομπιουτερ γνωσεων χωρις προσφατη ανανεωση
ρομποτ
απολιθωμενου βατραχανθρωπου
μεσαιωνικου ιεροεξεταστη
απονενοημενου σεξομανη
μπουρδολογου με επιστημονικο κυρος
χωρις σεξ εργασια και επικοινωνια...
σε απασχολει κατι συγκεκριμενα
η μας σπας τα νευρα αοριστου λογου?
τι ζητας?
τιποτα
αυτο ειναι
δεν ζητας τιποτα
εχεις τοσα χαρισματα
τοσες γνωσεις
εισαι αυταρκης
και μας ναι
κατι μας λειπει
δεν θελω να φυγεις
ομως με κουραζεις
με κουραζεις γιατι δεν εισαι αυθεντικος
θα μου πεις ειναι ευκολο?
δεν ειναι!
αλλα τουλαχιστον προσπαθησε!
κουραστηκα!
αμαν πια!
- 02-08-2009, 16:24 #32
Τελικα το προβλημα σου ειναι βαθυτερο απο οτι πιστευαμε. Ισως ο Νικος να μπορει να σε βοηθησει
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
02-08-2009, 16:25 #33
Originally posted by keep_walking
Ειναι ο μονος που εχει παρει διαγραφη απο το φορουμ ουκ ολιγες φορες με διαφορα προφιλ,απο τον καιρο που μπαινω εγω.
Εμπαινε με ενα προφιλ,μετα εμπαινε με αλλο απανταγε στα δικα του μυνηματα σαν να απαντησε αλλος,εβριζε,εκανε ολα τα θεματα μπαχαλο,ανοιγε 10δες τοπικ και...και...και που να αρχισω και που να τελειωσω,δεν με φτανουν 10 κολλες αναφορας.
Τεσπα τωρα ηταν πιο επικοινωνιακος τουλαχιστον,αλλα παντα καταληγει στο οτι θα μυνησει το φορουμ και οτι θα το κλεισει για χψζ λογους.
Προσπαθεια ψυχολογησης.
Δεν εχει την αντιδραση που περιμενει.Περιμενει υπερβολικα πολλα,οτι θα τα κανει ολα καλυτερα,οτι θα κρεμονται απο τα λογια του κλπ αλλα η αντιδραση ειναι εντελως διαφορετικη και τον αποβαλλει το σωμα καθε φορα.
Αυτο τον εξοργιζει.
Εχω καταναλωσει πολυ ενεργεια σε αυτο το φορουμ και ειναι κομματι της ζωης μου...μου εχει προσφερει,του εχω προσφερει και δεν μπορω να βλεπω καποιον να το υποβιβαζει και να απειλει οτι θα το κλεισει.
ισως καταφερω ετσι να κερδισω την φιλια, εστω καποιου εδω μεσα...αυτο θα με ευχαριστουσε ειλικρινα πολυ
σ\'ευχαριστω εκ των προτερων αν το κανεις...
02-08-2009, 16:28 #34
Originally posted by researcher
pano
σε αισθανομαι
σαν να εισαι κατι μεταξυ
ρομποτ
μεσαιωνικου ιεροεξεταστη
απονενοημενου σεξομανη
τι ζητας?
τιποτα
αυτο ειναι
δεν ζητας τιποτα
εχεις τοσα χαρισματα
τοσες γνωσεις
εισαι αυταρκης
και μας ναι
κατι μας λειπει
δεν θελω να φυγεις
ομως με κουραζεις
δεν ειναι!
κουραστηκα!
αμαν πια!
δεν με πειραζει ομως γιατι θα ψαξω αλλου...
ουτε φανταζομαι να σε ενδιαφερει γιατι εκανες τοσες πολλες υποθεσεις που σιγουρα δεν εχεις χωρο καν για να βαλεις στο μυαλο σου την δικη μου απαντηση...
02-08-2009, 16:29 #35
Originally posted by πανος12345
pano
σε αισθανομαι
σαν να εισαι κατι μεταξυ
ρομποτ
μεσαιωνικου ιεροεξεταστη
απονενοημενου σεξομανη
τι ζητας?
τιποτα
αυτο ειναι
δεν ζητας τιποτα
εχεις τοσα χαρισματα
τοσες γνωσεις
εισαι αυταρκης
και μας ναι
κατι μας λειπει
δεν θελω να φυγεις
ομως με κουραζεις
δεν ειναι!
κουραστηκα!
αμαν πια!
ουτε φανταζομια να σε ενδιαφερει γιατι εκανες τοσες πολλες υποθεσεις που σιγουρα δεν εχεις χωρο καν για να βαλεις στο μυαλο σου την δικη μου απαντηση...
02-08-2009, 16:29 #36
pano
σε αισθανομαι
σαν να εισαι κατι μεταξυ
ρομποτ
μεσαιωνικου ιεροεξεταστη
απονενοημενου σεξομανη
τι ζητας?
τιποτα
αυτο ειναι
δεν ζητας τιποτα
εχεις τοσα χαρισματα
τοσες γνωσεις
εισαι αυταρκης
και μας ναι
κατι μας λειπει
δεν θελω να φυγεις
ομως με κουραζεις
δεν ειναι!
κουραστηκα!
αμαν πια!
ρις.....έγραψες!!!!!
02-08-2009, 16:31 #37
Originally posted by Θεοφανία
ρις.....έγραψες!!!!!
02-08-2009, 16:32 #38
Δεν μπορω να σε βοηθησω Πανο...δεν εχεις κατακτησει τιποτα ειμαι καλοπροαιρετος με ολους οχι μονο με εσενα,γιατι στηριζω αυτο το χωρο.
Πρεπει να το παλεψεις,δεν ξερω πως προσπαθησε οσο μπορεις.
Εγω ισως να χαθω και απο το φορουμ για ενα διαστημα γιατι εχω πολλα που θελω να κανω.Ελπιζω να βρεις αυτο που θελεις...δεν ειμαι μεντορας κανενος,ουτε εμπιστευομαι ευκολα ατομα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
02-08-2009, 16:33 #39
pano
σε αισθανομαι
σαν να εισαι κατι μεταξυ
ρομποτ
μεσαιωνικου ιεροεξεταστη
απονενοημενου σεξομανη
τι ζητας?
τιποτα
αυτο ειναι
δεν ζητας τιποτα
εχεις τοσα χαρισματα
τοσες γνωσεις
εισαι αυταρκης
και μας ναι
κατι μας λειπει
δεν θελω να φυγεις
ομως με κουραζεις
δεν ειναι!
κουραστηκα!
αμαν πια!
ουτε φανταζομια να σε ενδιαφερει γιατι εκανες τοσες πολλες υποθεσεις που σιγουρα δεν εχεις χωρο καν για να βαλεις στο μυαλο σου την δικη μου απαντηση...
αισθανομαι την αναγκη να βοηθησω καποιον αλλον γιατι ξερω οτι αυτο με κανει και νοιωθω καλυτερα με τον εαυτο μου...
Ολα τα στραβα που βλεπω γυρω μου πιστευω οτι θα μπορουσαν να ειχαν διορθωθει αν ολοι μαζι μπορουσαμε να ενωσουμε τις δυναμεις μας σε ενα κοινο σκοπο...
να σου φερω ενα παραδειγμα
οταν ανοιξω ενα θεμα ζηταω απο καποιους να με βοηθησουν με την αποψη τους...
πως ? μα δειχνοντας μου ενα αλλο τροπο σκεψης απο τον δικο μου....
αυτο μπορει να με βοηθησει να δω την λυση στα δικα μου προβληματα....
02-08-2009, 16:38 #40
Originally posted by keep_walking
Δεν μπορω να σε βοηθησω Πανο...δεν εχεις κατακτησει τιποτα ειμαι καλοπροαιρετος με ολους οχι μονο με εσενα,γιατι στηριζω αυτο το χωρο.
Πρεπει να το παλεψεις,δεν ξερω πως προσπαθησε οσο μπορεις.
Εγω ισως να χαθω και απο το φορουμ για ενα διαστημα γιατι εχω πολλα που θελω να κανω.Ελπιζω να βρεις αυτο που θελεις...δεν ειμαι μεντορας κανενος,ουτε εμπιστευομαι ευκολα ατομα.
απλα ενω εσυ οπως λες εισαι λιγο δισταχτικος με τους αλλους , εγω αντιθετα μαθαινω πολλα απο αυτους γιατι αγαπουσα τους ανθρωπους παντα και νοιαζομουνα γιαυτους...
Εσυ μπορεις να μαθεις μονος σου ...Εγω μαθαινω μονο μεσα απο τις δικες σου γνωσεις...
02-08-2009, 16:39 #41
Πανο, εχεις δωσει πολλη τροφη για αντιπαραθεση σε αυτο το φορουμ.Αναρωτιεμαι αν θελεις να μας πεις κατι, να εκφρασεις καποια αγωνια σου και το κανεις με αυτο το βιαιο και επιθετικο τροπο..Ειναι σαν να προσπαθεις να τραβηξεις την προσοχη, αλλα γιατι?
Μηπως περνας καποια δυσκολη περιοδο?Γιατι ολοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι και οι απειλες προς το φορουμ και τα μελη του?Μονο και μονο εξαιτιας της κακης επικοινωνιας?Μην ξεχνας πως και σε αυτο εβαλες και εσυ το χερακι σου!!
Αρχιζω να πιστευω οτι ακομα και να εισαι ψυχολογος (ισως πολυ παλιας σχολης- απο αυτους που ονομαζαν τους ασθενεις \"ψυχοπαθεις\" και τους εκλιναν μαζικα στα ασυλα), εχεις μεγαλη αναγκη απο επαγγελματικη βοηθεια- και αυτο μην το παρεις σαν ειρωνια.Το λεω ειλικρινα γιατι αρχιζω να ανησυχω με τη μανια που σε εχει καταλαβει τις τελευταιες μερες.
02-08-2009, 16:39 #42
συγνώμη που επεμβαίνω αλλά προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με έναν άνθρωπο που φάνηκε από την αρχή τί ρόλο βαράει;
το μόνο που κάνουμε είναι να του δίνουμε τροφή για να λέει αυτά που αυτός θέλει χωρίς να υπολογίζει τον δίπλα του.
και μόνο από τους χαρακτηρισμούς που μας προσάπτει μπορούμε να καταλάβουμε πως κάθε άλλο παρά να βοηθήσει θέλει...
όσο για τον διάλογο που συνεχώς αναφέρει είναι κάτι που ο ίδιος δεν κάνει.....
αερολογεί λέγοντας ότι επιστημονικό έχει διαβάσει και του έρχεται στο μυαλό εκείνη την ώρα εκτός και αν έχει δίπλα του και τις εγκυκλοπαίδιές του....
02-08-2009, 16:44 #43
τοτε να σου απαντησω μετα χαρας...
αισθανομαι την αναγκη να βοηθησω καποιον αλλον γιατι ξερω οτι αυτο με κανει και νοιωθω καλυτερα με τον εαυτο μου...
Ολα τα στραβα που βλεπω γυρω μου πιστευω οτι θα μπορουσαν να ειχαν διορθωθει αν ολοι μαζι μπορουσαμε να ενωσουμε τις δυναμεις μας σε ενα κοινο σκοπο...
να σου φερω ενα παραδειγμα
οταν ανοιξω ενα θεμα ζηταω απο καποιους να με βοηθησουν με την αποψη τους...
πως ? μα δειχνοντας μου ενα αλλο τροπο σκεψης απο τον δικο μου....
αυτο μπορει να με βοηθησει να δω την λυση στα δικα μου προβληματα....
λοιπον να σου πω
αυτο το μυνημα σου το αντιλαμβανομαι ως αυθεντικο
φλερταρεις με το παρον φορουμ
ε το φλερτ θελει και λιγη ρεγουλα
αμα σηκωθεις και παριστανεις το μαγκα
το πιο πιθανον ειναι η κοπελα να φυγει...
ενας ανωριμος τροπος για να δειξουν τ αγορια μεχρι καποια ηλικια πως γουσταρουν μια κοπελα ηταν να ρευονται δυνατα μπροστα της
αλλα αυτο ειναι κατι που με τα χρονια
ωριμαζει
και σιγα σιγα η πραγματικη προσεγγιση παιρνει τη θεση τετοιων ανωριμων συμπεριφορων
δεν χανεις την αξια σου
αν σταθεις λιγο πισω
αν δεχθεις τους αλλους
αν πεις μια καλη κουβεντα
εσυ εισβαλεις με το πυροβολο των γνωσεων
και μετα θελεις αποδοχη
ακομα και διαμαντια να πετας μπορει να σκοτωσεις η να βλαψεις
οτι δινεις συνηθως εδω μεσα θα λαβεις Pano
εαν θελεις λοιπον αποδοχη και κατανοηση και αυθεντικοτητα
δεν εχεις πρα να αρχισεις σιγα σιγα να τη δινεις
φιλικα
researcher
02-08-2009, 16:51 #44
1)το ονομα ειναι κιπ οχι σκιπ λολ.
2)Εχω καταναλωσει μια ολοκληρη μερα απαντωντας σε σενα ελπιζω να το εκτιμησεις.
3)Ας τα καλα λογια προς εμενα..δεκτα μεν αλλα με ενδιαφερουν οι πραξεις σου οχι τα λογια.
4)Αποσυνδεομαι αντε να μπω και σημερα αλλη μια φορα αλλα θα απεχω γιατι εχω χιλια-δυο πραγματα να κανω και εχω παθει overdose...ναι συνηθως απαντω σε μυνηματα αλλα τωρα πια νομιζω γραφω χωρις λογο.
5)Tην μια ειμαι επιθετικος προς εσενα την αλλη καλοπροαιρετος αυτο δεν το κανω απο...βλακεια αλλα για αλλους λογους.
Αυτα,παιδες αρχιζω διακοπες και απο το φορουμ γιατι με αυτα και αυτα δεν μπορω αλλο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
02-08-2009, 16:52 #45
Originally posted by zinovia
Πανο, εχεις δωσει πολλη τροφη για αντιπαραθεση σε αυτο το φορουμ.Αναρωτιεμαι αν θελεις να μας πεις κατι, να εκφρασεις καποια αγωνια σου και το κανεις με αυτο το βιαιο και επιθετικο τροπο..Ειναι σαν να προσπαθεις να τραβηξεις την προσοχη, αλλα γιατι?
Μηπως περνας καποια δυσκολη περιοδο?Γιατι ολοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι και οι απειλες προς το φορουμ και τα μελη του?Μονο και μονο εξαιτιας της κακης επικοινωνιας?Μην ξεχνας πως και σε αυτο εβαλες και εσυ το χερακι σου!!
Αρχιζω να πιστευω οτι ακομα και να εισαι ψυχολογος (ισως πολυ παλιας σχολης- απο αυτους που ονομαζαν τους ασθενεις \"ψυχοπαθεις\" και τους εκλιναν μαζικα στα ασυλα), εχεις μεγαλη αναγκη απο επαγγελματικη βοηθεια- και αυτο μην το παρεις σαν ειρωνια.Το λεω ειλικρινα γιατι αρχιζω να ανησυχω με τη μανια που σε εχει καταλαβει τις τελευταιες μερες.
ενας απο τους λογους που σπουδασα ψυχολογια ηταν οταν ενας παππας με φημη ψυχοθεραπευτη , πραγματι κλειδαμπαρωνε στο κελαρι του μοναστηριου του
διπλα απο τις εγκαταστασεις της πεσινε στην Βοιωτια [αν θυμαμαι καλα] τους ψυχασθενεις και τους στερουσε φαγητο και νερο μεχρι να σταματησουν να ουρλιαζουν λογω της κρισης τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η \"θεραπεια\" πραγματι ειχε εντυπωσιασει αυτους που ζουσαν στην περιοχη και ολοι μιλουσαν με θαυμασμο για την \"αγιοσυνη\" του....
Σαν βαθεια κοινωνικος ανθρωπος προσπαθησα να καταλαβω γιατι επιανε αυτη η τοσο \"απανθρωπη θεραπεια\"...
Η πρωτη μου σκεψη , οντως ,δεν εχει αλλαξει μεχρι σημερα....
Στερωντας τους την επικοινωνια , τους αναγκαζε να την επιδιωξουν συνειδητα βρισκοντας την απαραιτητη δυναμη να κανουν αυτοελεγχο και να δωσουν τελος στην κριση την οποια περνουσαν...
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια