Results 46 to 60 of 491
-
02-08-2009, 16:54 #46
Originally posted by keep_walking
1)το ονομα ειναι κιπ οχι σκιπ λολ.
2)Εχω καταναλωσει μια ολοκληρη μερα απαντωντας σε σενα ελπιζω να το εκτιμησεις.
3)Ας τα καλα λογια προς εμενα..δεκτα μεν αλλα με ενδιαφερουν οι πραξεις σου οχι τα λογια.
4)Αποσυνδεομαι αντε να μπω και σημερα αλλη μια φορα αλλα θα απεχω γιατι εχω χιλια-δυο πραγματα να κανω και εχω παθει overdose...ναι συνηθως απαντω σε μυνηματα αλλα τωρα πια νομιζω γραφω χωρις λογο.
5)Tην μια ειμαι επιθετικος προς εσενα την αλλη καλοπροαιρετος αυτο δεν το κανω απο...βλακεια αλλα για αλλους λογους.
Αυτα,παιδες αρχιζω διακοπες και απο το φορουμ γιατι με αυτα και αυτα δεν μπορω αλλο.
παντως να ξερεις 29 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν skip αυτοι...ξερουν!
αχ...
τι να πει κανεις...
τιποτα
καλο δρομο και να μας ερχεσαι οποτε μπορεις και θελεις φυσικα!
- 02-08-2009, 16:59 #47
Originally posted by πανος12345
Originally posted by zinovia
Πανο, εχεις δωσει πολλη τροφη για αντιπαραθεση σε αυτο το φορουμ.Αναρωτιεμαι αν θελεις να μας πεις κατι, να εκφρασεις καποια αγωνια σου και το κανεις με αυτο το βιαιο και επιθετικο τροπο..Ειναι σαν να προσπαθεις να τραβηξεις την προσοχη, αλλα γιατι?
Μηπως περνας καποια δυσκολη περιοδο?Γιατι ολοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι και οι απειλες προς το φορουμ και τα μελη του?Μονο και μονο εξαιτιας της κακης επικοινωνιας?Μην ξεχνας πως και σε αυτο εβαλες και εσυ το χερακι σου!!
Αρχιζω να πιστευω οτι ακομα και να εισαι ψυχολογος (ισως πολυ παλιας σχολης- απο αυτους που ονομαζαν τους ασθενεις \"ψυχοπαθεις\" και τους εκλιναν μαζικα στα ασυλα), εχεις μεγαλη αναγκη απο επαγγελματικη βοηθεια- και αυτο μην το παρεις σαν ειρωνια.Το λεω ειλικρινα γιατι αρχιζω να ανησυχω με τη μανια που σε εχει καταλαβει τις τελευταιες μερες.
ενας απο τους λογους που σπουδασα ψυχολογια ηταν οταν ενας παππας με φημη ψυχοθεραπευτη , πραγματι κλειδαμπαρωνε στο κελαρι του μοναστηριου του
διπλα απο τις εγκαταστασεις της πεσινε στην Βοιωτια [αν θυμαμαι καλα] τους ψυχασθενεις και τους στερουσε φαγητο και νερο μεχρι να σταματησουν να ουρλιαζουν λογω της κρισης τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η \"θεραπεια\" πραγματι ειχε εντυπωσιασει αυτους που ζουσαν στην περιοχη και ολοι μιλουσαν με θαυμασμο για την \"αγιοσυνη\" του....
Σαν βαθεια κοινωνικος ανθρωπος προσπαθησα να καταλαβω γιατι επιανε αυτη η τοσο \"απανθρωπη θεραπεια\"...
Η πρωτη μου σκεψη , οντως ,δεν εχει αλλαξει μεχρι σημερα....
Στερωντας τους την επικοινωνια , τους αναγκαζε να την επιδιωξουν συνειδητα βρισκοντας την απαραιτητη δυναμη να κανουν αυτοελεγχο και να δωσουν τελος στην κριση την οποια περνουσαν...
02-08-2009, 17:02 #48
Originally posted by nature
Keep. ευχαριστώ για την άμεση και περιεκτική ενημέρωση
Σίγουρα οπως τα λες θα ήταν κουραστικό για τους υπολοίπους.....
Αν και μέσα σε ένα χώρο ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων θα μου άρεσε να μην μας ένοιαζε ποιος λέει κάτι, αλλά ΤΙ λέει.
Θέλω να πω πως μπορεί ο κάθε πάνος να κάνει λάθη, ατοπήματα ή ολισθήματα (δεν έχω διαβάσει τα 300 ποστ του), αλλά μπορεί μία ιδέα που παρουσιάζει να είναι χρήσιμη και να μην την έχει τύχει να την σκεφτεί κάποιος πρωτύτερα.
Μου αρέσει να είμαστε ανοικτοί σε νέες προτάσεις από όποιον και αν προέρχονται. Προυπόθεση για να ανοίγω τα αυτιά μου βέβαια, είναι να μην με βρίζουν, προκαλούν και ειρωνεύονται.
Εγραψες \"Προυπόθεση για να ανοίγω τα αυτιά μου βέβαια, είναι να μην με βρίζουν, προκαλούν και ειρωνεύονται.\"
Μηπως ειναι ακριβως αυτο που ζηταω επιμονα εδω και 2 μερες απο την διαειρηση του σαιτ πρι ανοιξουν ξανα οι υπηρεσιες για να μαθω αν αυτο εδω το φορουμ εει καποια σχεση με τον συλλογο ψυχολογων Ελλαδας?
Γιατι χρησιμοποιει τον λογοτυπο του!
οτι το εκανες εσυ επανειλλημενες φορες το ειπες στη nature?????????????????????
02-08-2009, 17:04 #49
ειμαι 54 ετων ζηνοβια
ενας απο τους λογους που σπουδασα ψυχολογια ηταν οταν ενας παππας με φημη ψυχοθεραπευτη , πραγματι κλειδαμπαρωνε στο κελαρι του μοναστηριου του
διπλα απο τις εγκαταστασεις της πεσινε στην Βοιωτια [αν θυμαμαι καλα] τους ψυχασθενεις και τους στερουσε φαγητο και νερο μεχρι να σταματησουν να ουρλιαζουν λογω της κρισης τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η \"θεραπεια\" πραγματι ειχε εντυπωσιασει αυτους που ζουσαν στην περιοχη και ολοι μιλουσαν με θαυμασμο για την \"αγιοσυνη\" του....
Σαν βαθεια κοινωνικος ανθρωπος προσπαθησα να καταλαβω γιατι επιανε αυτη η τοσο \"απανθρωπη θεραπεια\"...
Στερωντας τους την επικοινωνια , τους αναγκαζε να την επιδιωξουν συνειδητα βρισκοντας την απαραιτητη δυναμη να κανουν αυτοελεγχο και να δωσουν τελος στην κριση την οποια περνουσαν...
02-08-2009, 17:04 #50
Χαιρομαι που ζω στο 2009, που η επιστημη εχει κανει αλματα, και στην Ελλαδα, που μπορω να εχω -ακριβη μεν- περιθαλψη που ο ψυχιατρος μου δεν μεταχειριζεται τετοιες μεσαιωνικες μεθοδους και εξαιτιας της ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ του καταρτισης με εχει βοηθησει πολυ..
02-08-2009, 17:06 #51
Πανο, εχεις δωσει πολλη τροφη για αντιπαραθεση σε αυτο το φορουμ.Αναρωτιεμαι αν θελεις να μας πεις κατι, να εκφρασεις καποια αγωνια σου και το κανεις με αυτο το βιαιο και επιθετικο τροπο..Ειναι σαν να προσπαθεις να τραβηξεις την προσοχη, αλλα γιατι?
Μηπως περνας καποια δυσκολη περιοδο?Γιατι ολοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι και οι απειλες προς το φορουμ και τα μελη του?Μονο και μονο εξαιτιας της κακης επικοινωνιας?Μην ξεχνας πως και σε αυτο εβαλες και εσυ το χερακι σου!!
Αρχιζω να πιστευω οτι ακομα και να εισαι ψυχολογος (ισως πολυ παλιας σχολης- απο αυτους που ονομαζαν τους ασθενεις \"ψυχοπαθεις\" και τους εκλιναν μαζικα στα ασυλα), εχεις μεγαλη αναγκη απο επαγγελματικη βοηθεια- και αυτο μην το παρεις σαν ειρωνια.Το λεω ειλικρινα γιατι αρχιζω να ανησυχω με τη μανια που σε εχει καταλαβει τις τελευταιες μερες.
02-08-2009, 17:08 #52
ένα τελευταίο...τι θα πει ψυχοπαθής? σε τι διαφερει με το ψυχικα ασθενης?
Θελετε λοιπον να σας πω την αποψη μου? Διαβαστε την λοιπον ...
Ουτε το ενα , ουτε το αλλο ειναι σωστη και επιστημονικα τεκμηριωμενη ορολογια!!!!!!!!!!!!
Κανεις μεχρι σημερα δεν εχει καταφερει να αποκωδικοποιηση καποια συγκεκριμενη παθολογικη ανωμαλια σε ενα ανθρωπο που φερει την ταμπελα του ψυχασθενη,
η του ψυχικα αρρωστου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα υπάρχοντα φάρμακα , στοχευουν στην ρύθμιση καποιων στοιχειων του οργανισμου μας οπως πχ το λιθιο, οι βιταμινες κλπ κανεις ομως δεν μπορει να ισχυριστει οτι καποιος αλλος ανθρωπος με ελλειψη λιθιου θα \"αρρωστησει σιγουρα απο καποιο \"ψυχικο νοσημα\"
Σταματηστε λοιπον να μου βγαζετε επιθετικοτητα οτι σας κατηγορησα σαν χαπακηδες και γω δεν ξερω τι , γιατι παιρνω καθε μερα μια χουφτα φαρμακα μεταξυ των οποιων και ψυχοφαρμακα , οχι γιατι εχω καποιο ψυχικο νοσημα, αλλα για να ρυθμισω τα νευρα μου
που σιγουρα ανεβαζουν την πιεση ,οπως ισως κανετε ηδη πολλοι εδω μεσα και καλα θα κανετε να ακουτε και να εκτελειτε πιστα τις οδηγιες των θεραπευτων σας χωρις καμμια αμφιβολια οτι ειναι για το καλο της υγειας σας....
Σας θεωρω ολους ικανους να κανετε διαλογο και να επικοινωνησετε , αρκει να σεβαστειτε την διαφορετικοτητα μου και να ακουσετε αυτα που σας λεω οχι σαν συμβουλες αλλα σαν αποψεις και γνωσεις....Γιατι κανεις δεν τα ξερει ολα....Ουτε εσεις ουτε εγω ουτε οι γιατροι σας .....ολοι μαζι μονο, μπορουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον να μαθει περισσοτερα για τον εαυτον του και τον αλλον...
02-08-2009, 17:08 #53
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Το παιχνιδι το εχασε μολις αρχισε να κατηγορει το φορουμ. Αμεσως καταλαβαινεις ποιος ειναι.
Κριμα παντως γιατι χρειαζεται την βοηθεια μας και εσεις τον ειρωνευεστε
Οτι εγω θα κατσω εδω μεχρι να καταλαβεις οτι ειμαι καποιος αλλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι αν δεν το καταλαβεις μονος σου , κανενας γιατρος δεν θα μπορει να σε κανει να το καταλαβεις .....
Ολα ειναι δανεικα για σενα , τον σηφη και καθε αλλο ανωνυμο προφιλ σε αυτο το φορουμ....
Οχι για μενα ομως!
Εγω μπηκα στην ζωη , στο διαδικτυο , σε καθε φορουμ μεχρι σημερα παντου αυτος που ειμαι και για να απαλλαγης απο μενα
υπαρχει μονο ενας τροπος.Να με πεισης οτι δεν με χρειαζεται κανενας εδω μεσα....Γιατι τοτε μονο θα φυγω....
να σε πεταξουν εξω,οπως θα πρεπε να ειχαν κανει εδω και μερες
02-08-2009, 17:09 #54
Εσυ πιστευεις πραγματικα στην αποτελεσματικοτητα της \"μεθοδου\" του ιερεα?Και γιατι?Την εχεις εφαρμοσει και εσυ σε ασθενεις?Θεραπευτικαν?Και αν ναι, υποτροπιασαν ποτε?
02-08-2009, 17:12 #55
το άσχημο είναι πως μέχρι στιγμής δεν νομίζω να έχεις βοηθήσει.....
τουλάχιστον εμένα που είμαι ψυχικά ασθενής ή όπως αλλιώς θέλεις.....
λες συνεχώς για βοήθεια χωρίς να το κάνεις....
μήπως να το κάνεις χωρίς να το λες;;;;;;
02-08-2009, 17:15 #56
Χαιρομαι που ζω στο 2009, που η επιστημη εχει κανει αλματα, και στην Ελλαδα, που μπορω να εχω -ακριβη μεν- περιθαλψη που ο ψυχιατρος μου δεν μεταχειριζεται τετοιες μεσαιωνικες μεθοδους και εξαιτιας της ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ του καταρτισης με εχει βοηθησει πολυ..
αλλα ποιος μιλησε σημερα για μεσαιωνικες μεθοδους?
αυτο θα πει ζηνοβια επιθετικοτητα...
στο εγραψα και χθες οτι δεν εισαι ετοιμη ακομα για διαλογο...
02-08-2009, 17:17 #57
Εσυ πιστευεις πραγματικα στην αποτελεσματικοτητα της \"μεθοδου\" του ιερεα?Και γιατι?Την εχεις εφαρμοσει και εσυ σε ασθενεις?Θεραπευτικαν?Και αν ναι, υποτροπιασαν ποτε?
02-08-2009, 17:20 #58
Πανο, θελω να πω αυτο που λεω.Τετοιες μεθοδους εφαρμοζαν στ μεσαιωνα-ή αμφιβαλλεις?
Αυτο που απο περιεργεια ρωταω ,ειναι αν ειναι αποτελεσματικες?
02-08-2009, 17:20 #59
Originally posted by researcher
τοτε να σου απαντησω μετα χαρας...
αισθανομαι την αναγκη να βοηθησω καποιον αλλον γιατι ξερω οτι αυτο με κανει και νοιωθω καλυτερα με τον εαυτο μου...
Ολα τα στραβα που βλεπω γυρω μου πιστευω οτι θα μπορουσαν να ειχαν διορθωθει αν ολοι μαζι μπορουσαμε να ενωσουμε τις δυναμεις μας σε ενα κοινο σκοπο...
να σου φερω ενα παραδειγμα
οταν ανοιξω ενα θεμα ζηταω απο καποιους να με βοηθησουν με την αποψη τους...
πως ? μα δειχνοντας μου ενα αλλο τροπο σκεψης απο τον δικο μου....
αυτο μπορει να με βοηθησει να δω την λυση στα δικα μου προβληματα....
λοιπον να σου πω
αυτο το μυνημα σου το αντιλαμβανομαι ως αυθεντικο
φλερταρεις με το παρον φορουμ
ε το φλερτ θελει και λιγη ρεγουλα
αμα σηκωθεις και παριστανεις το μαγκα
το πιο πιθανον ειναι η κοπελα να φυγει...
ενας ανωριμος τροπος για να δειξουν τ αγορια μεχρι καποια ηλικια πως γουσταρουν μια κοπελα ηταν να ρευονται δυνατα μπροστα της
αλλα αυτο ειναι κατι που με τα χρονια
ωριμαζει
και σιγα σιγα η πραγματικη προσεγγιση παιρνει τη θεση τετοιων ανωριμων συμπεριφορων
δεν χανεις την αξια σου
αν σταθεις λιγο πισω
αν δεχθεις τους αλλους
αν πεις μια καλη κουβεντα
εσυ εισβαλεις με το πυροβολο των γνωσεων
και μετα θελεις αποδοχη
ακομα και διαμαντια να πετας μπορει να σκοτωσεις η να βλαψεις
οτι δινεις συνηθως εδω μεσα θα λαβεις Pano
εαν θελεις λοιπον αποδοχη και κατανοηση και αυθεντικοτητα
δεν εχεις πρα να αρχισεις σιγα σιγα να τη δινεις
φιλικα
researcher
Πανο παραπονιαρουλη
με ξεχασες
κι εκανα κοπο οχι τιποτ αλλο...Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-08-2009, 17:21 #60
η επικοινωνία με καποιον άλλον δεν ειναι δικαιωμα η υποχρεωση κανενος.
αυτο θα πει αυτοέλεγχος...
αν βρίζουμε απειλούμε , προσβάλουμε, κατακρίνουμε, η μειώνουμε τον συνομιλητή μας
ειναι δικαίωμά του να μας κόψει τον διάλογο....
αυτο θα πει επικοινωνία...
ειναι ένα αγαθό, που το κερδίζουμε με την συμπεριφορα μας και τον αυτοέλεγχο στις παρορμήσεις μας...
κανείς δεν υποχρεώνεται να επικοινωνεί μαζί μας .
πρεπει να βρούμε τον τρόπο να κερδισουμε την εμπιστοσύνη του , για να μπει στον διάλογο μαζι μας
Στόχοι
28-06-2025, 21:10 in Με καφέ και συμπάθεια....