Results 61 to 75 of 491
-
02-08-2009, 17:22 #61
Δεν καταλαβαινω πανο, που βρηκες επιθετικο το μηνυμα μου.Απλα ρωταω για να μαθαινω..
- 02-08-2009, 17:24 #62
η ζινοβια ειναι πολυ ετοιμη για διαλογο, και η αποδειξη ειναι οτι εχει κανει απειρες φορες εποικοδομητικους διαλογους εδω μεσα.
αυτος που δεν ειναι ετοιμος για διαλογο και το αποδεικνυει μη μπορωντας να συνομιλησει με κανεναν εδω μεσα παρα μονο να δημοσιευει παραληρηματικους, αναχρονιστικους, αντιεπιστημονικους μονολογους, που δεν εχουν ιχνος επιστημονικης αληθειας, αλλα κομματια επιστημονικου λογου ατακτως ερριμενα, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.
σταματα λοιπον να επικαλεισαι επιστημονικη ιδιοτητα για να διαφημιζεις μεσαιωνικες μεθοδους σωφρονισμου, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ.
το δηλωσες μονος σου απο την αρχη, εκ του πονηρου, για να ισχυροποιησεις τις απαραδεκτες αντιεπιστημονικες αποψεις που ανακυκλωνεις συνεχως σε καθε ποστ ειτε σαν απαντησεις ειτε σαν επιστημονικες ανακοινωσεις του σωτηρίου ετους 1820
02-08-2009, 17:24 #63
ε τί να πω.....
εμείς εδώ σου παραθέτουμε συγκεκριμένα πράγματα και εσύ συνεχίζεις να αερολογείς προσβάλλοντάς μας κατά κάποιον τρόπο.....
σηκώνω τα χέρια ψηλά και παραδίδω τα όπλα....
02-08-2009, 17:24 #64
Originally posted by πανος12345
η επικοινωνία με καποιον άλλον δεν ειναι δικαιωμα η υποχρεωση κανενος.
αυτο θα πει αυτοέλεγχος...
αν βρίζουμε απειλούμε , προσβάλουμε, κατακρίνουμε, η μειώνουμε τον συνομιλητή μας
ειναι δικαίωμά του να μας κόψει τον διάλογο....
αυτο θα πει επικοινωνία...
ειναι ένα αγαθό, που το κερδίζουμε με την συμπεριφορα μας και τον αυτοέλεγχο στις παρορμήσεις μας...
κανείς δεν υποχρεώνεται να επικοινωνεί μαζί μας .
πρεπει να βρούμε τον τρόπο να κερδισουμε την εμπιστοσύνη του , για να μπει στον διάλογο μαζι μαςΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-08-2009, 17:28 #65
Originally posted by researcher
Originally posted by researcher
τοτε να σου απαντησω μετα χαρας...
αισθανομαι την αναγκη να βοηθησω καποιον αλλον γιατι ξερω οτι αυτο με κανει και νοιωθω καλυτερα με τον εαυτο μου...
Ολα τα στραβα που βλεπω γυρω μου πιστευω οτι θα μπορουσαν να ειχαν διορθωθει αν ολοι μαζι μπορουσαμε να ενωσουμε τις δυναμεις μας σε ενα κοινο σκοπο...
να σου φερω ενα παραδειγμα
οταν ανοιξω ενα θεμα ζηταω απο καποιους να με βοηθησουν με την αποψη τους...
πως ? μα δειχνοντας μου ενα αλλο τροπο σκεψης απο τον δικο μου....
αυτο μπορει να με βοηθησει να δω την λυση στα δικα μου προβληματα....
λοιπον να σου πω
αυτο το μυνημα σου το αντιλαμβανομαι ως αυθεντικο
φλερταρεις με το παρον φορουμ
ε το φλερτ θελει και λιγη ρεγουλα
αμα σηκωθεις και παριστανεις το μαγκα
το πιο πιθανον ειναι η κοπελα να φυγει...
ενας ανωριμος τροπος για να δειξουν τ αγορια μεχρι καποια ηλικια πως γουσταρουν μια κοπελα ηταν να ρευονται δυνατα μπροστα της
αλλα αυτο ειναι κατι που με τα χρονια
ωριμαζει
και σιγα σιγα η πραγματικη προσεγγιση παιρνει τη θεση τετοιων ανωριμων συμπεριφορων
δεν χανεις την αξια σου
αν σταθεις λιγο πισω
αν δεχθεις τους αλλους
αν πεις μια καλη κουβεντα
εσυ εισβαλεις με το πυροβολο των γνωσεων
και μετα θελεις αποδοχη
ακομα και διαμαντια να πετας μπορει να σκοτωσεις η να βλαψεις
οτι δινεις συνηθως εδω μεσα θα λαβεις Pano
εαν θελεις λοιπον αποδοχη και κατανοηση και αυθεντικοτητα
δεν εχεις πρα να αρχισεις σιγα σιγα να τη δινεις
φιλικα
researcher
Πανο παραπονιαρουλη
με ξεχασες
κι εκανα κοπο οχι τιποτ αλλο...
στο τελος μου γραφεις
\"το ξαναματαπαραθετω
Πανο παραπονιαρουλη
με ξεχασες
κι εκανα κοπο οχι τιποτ αλλο.\"
ελα για ενα λεπτο στην θεση μου τωρα....
1. αν δεν σου απαντησω για να σε κανω να πεισθεις οτι κανεις λαθος , θα γινω αιτια να ανεβει κιαλλο η επιθετικοτητα σου και αυτο θα εχει αποτελεσμα να σταματησει ο διαλογος.....
2. απαντωντας σου , ειναι σαν να επικροτω εμμεσα την αποψη σου και να δικαιωνω την φαντασιωση σου γιατι η προγαματικοτητα ειναι οτι εχω δικαιωμα να επιλεγω με ποιο τροπο θα επικοινωνω , με ποιους θαεπικοινωνω και τους λογους που κρινω απαραιτητους για να επικοινωνησω...
αρα ηδη με ευποχρεωσες να παραβω τους κανονες μου και να κατηγορηθω ξανα απο εσενα τον ιδιο οτι φλερταρω με πολλα ποστ το φορουμ .....
Η αληθεια ειναι οτι θελω να επικοινωνησω με τους δικους μου ορους , αλλα δεν με αφηνετε....
02-08-2009, 17:29 #66
η επικοινωνία με καποιον άλλον δεν ειναι δικαιωμα η υποχρεωση κανενος.
αυτο θα πει αυτοέλεγχος...
αν βρίζουμε απειλούμε , προσβάλουμε, κατακρίνουμε, η μειώνουμε τον συνομιλητή μας
ειναι δικαίωμά του να μας κόψει τον διάλογο....
αυτο θα πει επικοινωνία...
ειναι ένα αγαθό, που το κερδίζουμε με την συμπεριφορα μας και τον αυτοέλεγχο στις παρορμήσεις μας...
κανείς δεν υποχρεώνεται να επικοινωνεί μαζί μας .
πρεπει να βρούμε τον τρόπο να κερδισουμε την εμπιστοσύνη του , για να μπει στον διάλογο μαζι μας
γιατί δεν τα λες στον εαυτό σου αυτά;
Όλο αυτό που γίνεται είναι επίτευγμα δικό σου και μόνο δικό σου....
02-08-2009, 17:32 #67
δεν θελω να πεισθω ουτε να σε πεισω φυσικα
διαλογο κανουμε
και οχι διδασκαλια
αλληλοπειθους
απαντωντας δεν επικροτεις την αποψη μου
απλα συμμετεχεις σε μια επικοινωνια
που μας καλεσες να σε βοηθησουμε να κανεις
ο καθενας συμμετεχει με τους ορους του εδω
και το φορουμ εχει επισης τους δικους τουΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
02-08-2009, 17:32 #68
Η αληθεια ειναι οτι θελω να επικοινωνησω με τους δικους μου ορους , αλλα δεν με αφηνετε....
Πανο, ποιοι ειναι οι οροι σου?
Τι θελεις να μας πεις?
Πιστεψε με δεν εχω καμια διαθεση επιθετικοτητας.Θελω να ακουσω αυτα που εχεις να μας πεις..
02-08-2009, 17:38 #69
.....2. απαντωντας σου , ειναι σαν να επικροτω εμμεσα την αποψη σου και να δικαιωνω την φαντασιωση σου γιατι η προγαματικοτητα ειναι οτι εχω δικαιωμα να επιλεγω με ποιο τροπο θα επικοινωνω , με ποιους θαεπικοινωνω και τους λογους που κρινω απαραιτητους για να επικοινωνησω...
αρα ηδη με ευποχρεωσες να παραβω τους κανονες μου και να κατηγορηθω ξανα απο εσενα τον ιδιο οτι φλερταρω με πολλα ποστ το φορουμ .....
και ειναι η μοναδικη σχεδον που ειπες απο την στιγμη που μπηκες σε αυτο το φορουμ.
ΑΛΛΑ
επειδη οι δικοι σου οροι περιεχουν αναληθεις και αντιεπιστημονικες δημοσιευσεις με το αλλοθι της επιστημοσυνης μαλιστα.
επειδη διαλογος για σενα σημαινει μονολογος.
επειδη αντι για επιχειρηματα προβαλεις ΤΑΧΑ απο καθεδρας γνωσεις (που δεν κατεχεις)
επειδη η επικοινωνια με τα μελη εδω για σενα περιλαμβανει προσβολες, βρισιες, αζητητες διαγνωσεις και ρατσιστικα σχολια προς το προσωπο τους,
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
δεν ειναι δυνατον να σε αφησουμε να συμμετεχεις εδω με τους δικους σου ορους γιατι ειναι αντιθετοι με τους ορους λειτουργιας του φορουμ αυτου αλλα και αντιθετοι με την δικη μας ανοχη...
αν σε ενδιαφερει η συμμετοχη εδω θα πρεπει να ξεχασεις τους δικους σου ορους και να προσπαθησεις να κατανοησεις τους ορους λειτουργιας του φορουμ
02-08-2009, 17:40 #70
ειμαι 54 ετων ζηνοβια
ενας απο τους λογους που σπουδασα ψυχολογια ηταν οταν ενας παππας με φημη ψυχοθεραπευτη , πραγματι κλειδαμπαρωνε στο κελαρι του μοναστηριου του
διπλα απο τις εγκαταστασεις της πεσινε στην Βοιωτια [αν θυμαμαι καλα] τους ψυχασθενεις και τους στερουσε φαγητο και νερο μεχρι να σταματησουν να ουρλιαζουν λογω της κρισης τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η \"θεραπεια\" πραγματι ειχε εντυπωσιασει αυτους που ζουσαν στην περιοχη και ολοι μιλουσαν με θαυμασμο για την \"αγιοσυνη\" του....
Σαν βαθεια κοινωνικος ανθρωπος προσπαθησα να καταλαβω γιατι επιανε αυτη η τοσο \"απανθρωπη θεραπεια\"...
Η πρωτη μου σκεψη , οντως ,δεν εχει αλλαξει μεχρι σημερα....
Στερωντας τους την επικοινωνια , τους αναγκαζε να την επιδιωξουν συνειδητα βρισκοντας την απαραιτητη δυναμη να κανουν αυτοελεγχο και να δωσουν τελος στην κριση την οποια περνουσαν...
Ορίστε μια περιγραφή της αντιψυχιατρική κίνησης να δείς περι τίνος πρόκειται. :
http://acro-archive.bedroomlan.org/clubs/Psycho/242
΄
Εκφράζεις το ακρίβώς αντίθετο της αντιψυχιατρικής κίνησης.
Σταμάτα λοιπόν να στολίζεις με επιστημονικά κορδελάκια τις
απόψεις σου , όπως ξαναέγραψα είναι πολύ επικινδύνο αυτό που κάνεις. Και σταμάτα να αποδίδεις τις απόψεις των άλλων σε μια εσωτερικά προερχόμενη επιθετικότητα, πάνω στη προσπάθεια σου να ακυρώσεις το περιεχόμενο του λόγου τους χωρίς καν να το εξετάσεις (βλ. ψυχολογιοποίηση).
Ορίστε και το προηγούμενο ποστ της evath προς εσένα http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4775&page=3 - επειδή είχες την απορία.
Μήπως πιστεύεις οτι κι εγώ είμαι επιθετική απέναντι σου..?
02-08-2009, 17:41 #71
Εχω την εντυπωση οτι εισαι παραπανω απο ευαισθητος.Εχεις την ταση, οποιαδηποτε αλλη γνωμη απο τη δικια σου να τη θεωρεις προιον επιθετικοτητας και νομιζω οτι περισσοτερο τη μεταφραζεις σαν απορριψη.
02-08-2009, 17:47 #72
Originally posted by zinovia
Εχω την εντυπωση οτι εισαι παραπανω απο ευαισθητος.Εχεις την ταση, οποιαδηποτε αλλη γνωμη απο τη δικια σου να τη θεωρεις προιον επιθετικοτητας και νομιζω οτι περισσοτερο τη μεταφραζεις σαν απορριψη.
η αληθεια ειναι οτι στερειται επιχειρηματων για να προβει σε διαλογο και βαφτιζει επιθετικοτητα καθε αντιθετη αποψη απο τις δικες του, θεωρωντας οτι ετσι ξεμπερδευει με αυτες...
02-08-2009, 17:49 #73
Δεν καταλαβαίνω πανο, που βρηκες επιθετικο το μηνυμα μου.Απλα ρωταω για να μαθαινω..
εγραψες οτι γιατρος σου δεν χρησιμοποιει \"μεσαιωνικές μεθόδους\"....
αυτο καταλαβες διαβαζοντας το τελευταιο μου ποστ?
ειπα οτι καταφερα να βρω την αιτια που μια συγκεκριμενη μεθοδος απεφερε θετικα αποτελεσματα στην αντιμετωπιση κρισεων υστερικης μορφης...
δεν βρισκεις οτι ειναι μιας μορφης επιθετικοτητα , να ταυτιζεις το αιτιο με το αποτελεσμα?
να στο γραψω διαφορετικα
μια μητερα ενοχλείται απο τα κλαματα του μωρου της ....
καταλαβαινει οτι πρεπει να το κανει να σταματησει να κλαιει, για να προστατεψει την δικη της διαθεση...
μπορει να του κλεισει το στομα γιατι ειναι η πιο ευκολη λυση?
αν το κανει φυσικα θα σταματησει να κλαιει αλλα ισως να το βλαψει σοβαρα στην υγεια του...
οι λυσεις αναμεσα στο αιτιο και το αποτελεσμα κανουν την διαφορα μεταξυ μιας επιθετικης και μιας αναλυτικης συμπεριφορας ...
εγω ας πουμε , θα αναζητουσα να δω τι προκαλει το κλαμμα...
βλεπεις η οχι την διαφορα της συμπεριφορας μου με την γυναικα του παραδειγματος?
αν στον Μεσαιωνα οι ανθρωποι χρησιμοποιουσαν κερια , αντι για λαμπες, πρεπει σημερα να κλεισουν οι βιομηχανιες παραγωγης κεριων? τι θα κανεις αμα υπαρξη διακοπη ρευματος?
02-08-2009, 17:49 #74
ο συφης παυλα ονουφριος ποιος ειναι?και τι ειπε?
02-08-2009, 17:49 #75
ενα τετοιο ταμπουρωμα
μαλλον κρυβει πολλη μεγαλη ευασιθησια
αλλα το ταμπουρωμα σπαει κοκαλα
πα πα πα!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
Έχω χαζεψει, μου λείπει ο πόνος και η σύνδεση
27-06-2025, 23:24 in Σχέσεις και Επικοινωνία