Results 181 to 195 of 491
-
03-08-2009, 18:40 #181
Και γενικα ειναι κανονας στοιχειωδους ευγενειας, οταν εισερχεσαι σε ενα χωρο να φροντιζεις πρωτα να συστηθεις και πολυ αργοτερα να ασκησεις κριτικη, ειδικα με τετοιο μενος...
- 03-08-2009, 18:41 #182
Δεν εννοείς να καταλάβεις ότι αυτός εδώ ο χώρος δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τον θεραπευτή κανενός. Και αυτό το γνωρίζουν και έχουν συμφωνήσει με αυτό όλοι όσοι έχουν γίνει μέλη εδώ...Ο καθένας εδώ, σας ενήλικος που είναι, είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Αν γραφτεί κάποιος ανήλικος (δηλώνοντας ότι είναι ενήλικος), ευθύνη γι\' αυτόν έχουν οι γονείς του.
Εσύ αν κατάλαβα καλά -καθώς ο λόγος σου είναι πολλές φορές δυσνόητος, πράγμα που μου κάνει εντύπωση καθώς δηλώνεις ψυχολόγος- θέλεις να μετατραπεί το φόρουμ σε έναν χώρο που θα θεραπεύει ή θα βελτιώνει την κατάσταση των ανθρώπων που πάσχουν από κάποια ψυχική ασθένεια. Ή που θα σώζει ζωές.
Είναι ψευδαίσθηση να νομίζει κάποιος ότι μέσα από δω θα βρει την γιατρειά του. Προσωρινή ανακούφιση ναι, προσωρινή εκτόνωση ναι, ανταλλαγή απόψεων ναι, αλλά γιατρειά σε καμία περίπτωση. Εσύ σαν ψυχολόγος που δηλώνεις ότι είσαι, θα έπρεπε να είσαι ο τελευταίος που θα ζητούσε κάτι τέτοιο.
Αν είναι όντως έτσι αυτό που ζητάς, είναι επικίνδυνο.
Αλλά εφόσον είσαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει γιατί δεν τον κάνεις εσύ? Να δημιουργήσεις ένα δικό σου φόρουμ τύπου sos! Kαι εφόσον τα καταφέρεις καλά, τότε θα έχεις και αρκετά μέλη (έχε όμως στο νου σου ότι οι άνθρωποι δεν μπαίνουν σε καλούπια και η διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση). Γιατί προσπαθείς να κάνεις κουμάντο στον χώρο κάποιου άλλου? Γιατί το να απειλείς δεν σημαίνει ότι προτείνεις κάτι αλλά ότι προσπαθείς να επιβάλεις κάτι με το στανιό! Βέβαια μπορεί να βρεις τον μπελά σου αν δεν μπορέσεις να σώσεις κάποιον -όπως φαντάζομαι ότι θα ισχυρίζεσαι ότι μπορεί να κάνει το φόρουμ σου- αλλά την ευθύνη τότε θα την έχεις εσύ.
Όσον αφορά τις απειλές σου, δεν νομίζω ότι πιάνουν τόπο. Λες ο Νίκος μία μέρα να ξύπνησε και να είπε \"βρε δεν κάνω ένα φόρουμ?\" χωρίς να συμβουλευτεί νομικό, πέρα από τις ευαισθησίες που έχει ως ψυχολόγος και που τον καθιστούν ιδιαίτερα προσεκτικό?
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι απλά έχεις βαλθεί να κάνεις μία ανατροπή...χωρίς να έχεις λόγους (αυτοί που ισχυρίζεσαι δεν είναι ρεαλιστικοί). Είσαι κάτι σαν επαναστάτης χωρίς αιτία...Μην απορείς όμως με αυτούς που τα βάζουν μαζί σου και που υποπτεύονται ότι μπορεί να τα κάνεις αυτά για τους χ,ψ λόγους.
Δεν πρόκειται να ασχοληθώ περαιτέρω με αυτό το θέμα. Ήθελα απλά να καταθέσω την άποψή μου.
03-08-2009, 18:41 #183
εχουμε τα προβληματα μας αποκτησαμε κι αλλο τωρα...πωπω...
πανο διακοπες θα πας?????
03-08-2009, 18:45 #184
Α! και κατι που θυμηθηκα!
Αν δεν κανω λαθος υπαρχει ιστοσελιδα που λες τι σε απασχολει και σου απαντουν ειδικοι.Καμια σχεση ομως με τη δικη μας κοινοτητα..
03-08-2009, 18:47 #185
για εμένα όταν γίνεται κάποιος διάλογος και πόσο μάλλον όταν συμμετέχουν πολλά και άγνωστα κατά κάποιο τρόπο μεταξύ τους άτομα είναι φυσικό να υπάρχει και ο αντίλογος και η διαμάχη και η επιθετικότητα και η διαφωνία και οι βρισιές αν θέλεις....
δεν είναι εφικτό όλοι να συμφωνούν με όλους...πάντα θα υπάρχει και η άλλη άποψη η οποία θα εκφράζεται ανάλογα με το τί λαμβάνει ο καθένας....
και από την στιγμή που εσύ παίρνεις μια θέση αρχηγού χωρίς να σου την έχει δώσει κανένας , μας ζητάς να συζητούμε με τους δικούς σου όρους , και μας αποκαλείς με χίλια δύο κοσμητικά επίθετα τί περιμένεις;;;;
στην αρχή δεν κρύβω πως είχα δυσανασχετίσει και εγώ, βλέποντας όμως την ανάγκη σου για επικοινωνία είμαι διατεθειμένη να επικοινωνήσω....
όχι όμως με τους δικούς σου όρους....αλλά με τους όρους που προβλέπει ένας υγιής διάλογος....ακόμα και με τις παραφωνίες του...
και κάτι άλλο....για εμένα το φόρουμ δεν είναι καθόλου μα καθόλου επικίνδυνο....
αντίθετα με βοήθησε σε πολύ κρίσιμη φάση της ζωής μου....
βρήκα στηρίγματα εδώ μέσα που δεν περίμενα πως θα συναντούσα ποτέ στην ζωή μου...και ακόμα βρίσκω....
και για να γνωρίζεις με ποιον συνομιλείς....είμαι η λίτσα 29 ετών πάσχω από βαριάς μορφής κατάθλιψη με παρακολουθεί γιατρός ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή και είμαι στην ανάρρωση......
είμαι ψυχικά ασθενής....ούτε ψυχάκιας...ούτε χαπάκιας....
αυτά τα λίγα ελπίζω να μην σε κούρασα....
03-08-2009, 18:52 #186
ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
Νομιζω οτι η λεξη κλειδι για μας ειναι ΑΝΟΧΗ στη διαφορετικοτητα και στη εκφραση του αλλου...Οτι δηλαδη συχνα δεν υπαρχει εκει εξω..
Οσο για τα διαχειριστικα νομιζω οτι υπαρχει αντμινιστρειτορ και μοντερειτορ οποτε δεν βλεπω κατι αλλο να προστεθει..Ομως θα συζητησω καθε καλη ιδεα..
03-08-2009, 18:59 #187
Originally posted by zinovia
Δεν γραφω για να εκτονωνομαι, Πανο, αλλα για να εκφραστω...
Πιθανον να υπηρχε επιθετικη σταση απο καποια μελη του φορουμ προς αλλα κατα καιρους, ομως νομιζω οτι γινεται κατανοητη και συγχωρηται δεδομενου οτι πολλοι απο εμας βιωνουμε εντονο στρες...Κανενας ομως μεχρι τωρα δεν εχει κρατησει τη δικη σου σταση, να εχεις τετοια οργη και μενος με αυτους που δεν συμφωνουν μαζι σου!!Πως ειναι δυνατον να μην ειναι επιθετικοι απεναντι σου οταν μας προσεβαλλες μιλωντας με υποτιμητικες εκφρασεις για τους ασθενεις, οταν επικαλεισαι επαγγελματικη ιδιοτητα που δεν αποδεικνυεται απο πουθενα (και διαβασα το προφιλ σου) και βασει αυτης προχωρας σε θεσεις πολυ αμφιλλεγομενες (μιλω και για το παραδειγμα με τον ιερεα) η καταθετεις αποψεις στα θεματα των μελων με υφος αυθεντιας...
Πρωτα μας προσβαλλεις και μετα θες να σε αποδεχτουμε...
Πρεπει να σου πω οτι οι περισσοτεροι απο εμας περακολουθουνται απο γιατρο, δεν μπαινουμε στο σαιτ για να βρουμε γιατρο ή ιατρικη βοηθεια...Οποτε η σχετικη προσφορα σου ειναι μαλλον περιττη...
Γιατι καλυτερα δεν μας μιλας για σενα..?Φαινεται οτι σε απασχολλουν πολλα..Εκφρασου Πανο...
προσπαθασησε ζηνβια να βρεις εδω σημερα κατι που να εχω ραψει παρα την πιεση ολων σας που να καθιστα λογικη αποψη αυτο που εγραψες
να εχεις τετοια οργη και μενος με αυτους που δεν συμφωνουν μαζι σου!!
νομιζω οτι ειναι οφθαλμοφανες που οδηγει τα μελη αυτου ειδικα του φορουμ Νικο η μειωμενη αντιληψη της πραγματικοτητας ....
Γραφει η ζηνοβια στο ποστ μου μια σταγονα στον ωκεανο θεματων αυτου του φορουμ στο οποιο με κλεινουν απο το πρωι στις 8 ηωρα οι συνεχεις επιθεσεις των μελων του φορουμ
τις οποιες δυστυχως δεν ειναι καν σε θεση να αξιολογησουν σαν επιθετικοτητα αλλα τις εκλαμβανουν σαν να προερχονται απο τον συνπμιλητη τους
πριν κλεισουμε σημερα το βραδυ θελω νικο να μελετησεις καλα οσα εουν γραφει εδω σημερα και να μου ραψεις εδω την αποψη σου για οσα συζητησαμε το πρωι...
Η δικαιολογια οτι ειμαι ψυολογος δεν ευσταθει γιατι τα μελη ηδη μου εχουν υποδειξει αλλους...
Η αποφαση ειναι δικη σου η δικη σας αν ειστε πολλοι στην διαχειρηση.
θα την περιμενω πριν παρω οποιαδηποτε αποφαση για το πως πρεπει να λειτουργησω στην συνεχεια...
03-08-2009, 19:03 #188
ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
Νομιζω οτι η λεξη κλειδι για μας ειναι ΑΝΟΧΗ στη διαφορετικοτητα και στη εκφραση του αλλου...Οτι δηλαδη συχνα δεν υπαρχει εκει εξω..
Οσο για τα διαχειριστικα νομιζω οτι υπαρχει αντμινιστρειτορ και μοντερειτορ οποτε δεν βλεπω κατι αλλο να προστεθει..Ομως θα συζητησω καθε καλη ιδεα..
βρηκες καπου καποια προταση δικη μου που να σου δειχνει αυτα που μου καταλογισες στο τελευταιο σου μηνυμα?
φερτην εδω να την διαβασουμε μαζι για να δουε ποιος απο τους δυο μας μπορει να κανει αυτο που μιλς σου ειπαν να ζητησεις
ανοχη!γιατι αναγκαστικα ο διαλογος θελει 2 ατομα με κοινη αντιληψη της πραγματικοτητας...
03-08-2009, 19:05 #189
Originally posted by πανος12345
Δεν γραφω για να εκτονωνομαι, Πανο, αλλα για να εκφραστω...
Πιθανον να υπηρχε επιθετικη σταση απο καποια μελη του φορουμ προς αλλα κατα καιρους, ομως νομιζω οτι γινεται κατανοητη και συγχωρηται δεδομενου οτι πολλοι απο εμας βιωνουμε εντονο στρες...Κανενας ομως μεχρι τωρα δεν εχει κρατησει τη δικη σου σταση, να εχεις τετοια οργη και μενος με αυτους που δεν συμφωνουν μαζι σου!!Πως ειναι δυνατον να μην ειναι επιθετικοι απεναντι σου οταν μας προσεβαλλες μιλωντας με υποτιμητικες εκφρασεις για τους ασθενεις, οταν επικαλεισαι επαγγελματικη ιδιοτητα που δεν αποδεικνυεται απο πουθενα (και διαβασα το προφιλ σου) και βασει αυτης προχωρας σε θεσεις πολυ αμφιλλεγομενες (μιλω και για το παραδειγμα με τον ιερεα) η καταθετεις αποψεις στα θεματα των μελων με υφος αυθεντιας...
Πρωτα μας προσβαλλεις και μετα θες να σε αποδεχτουμε...
Πρεπει να σου πω οτι οι περισσοτεροι απο εμας περακολουθουνται απο γιατρο, δεν μπαινουμε στο σαιτ για να βρουμε γιατρο ή ιατρικη βοηθεια...Οποτε η σχετικη προσφορα σου ειναι μαλλον περιττη...
Γιατι καλυτερα δεν μας μιλας για σενα..?Φαινεται οτι σε απασχολλουν πολλα..Εκφρασου Πανο...
προσπαθασησε ζηνβια να βρεις εδω σημερα κατι που να εχω ραψει παρα την πιεση ολων σας που να καθιστα λογικη αποψη αυτο που εγραψες
νομιζω οτι ειναι οφθαλμοφανες που οδηγει τα μελη αυτου ειδικα του φορουμ Νικο η μειωμενη αντιληψη της πραγματικοτητας ....
Γραφει η ζηνοβια στο ποστ μου μια σταγονα στον ωκεανο θεματων αυτου του φορουμ στο οποιο με κλεινουν απο το πρωι στις 8 ηωρα οι συνεχεις επιθεσεις των μελων του φορουμ
τις οποιες δυστυχως δεν ειναι καν σε θεση να αξιολογησουν σαν επιθετικοτητα αλλα τις εκλαμβανουν σαν να προερχονται απο τον συνπμιλητη τους
πριν κλεισουμε σημερα το βραδυ θελω νικο να μελετησεις καλα οσα εουν γραφει εδω σημερα και να μου ραψεις εδω την αποψη σου για οσα συζητησαμε το πρωι...
Η δικαιολογια οτι ειμαι ψυολογος δεν ευσταθει γιατι τα μελη ηδη μου εχουν υποδειξει αλλους...
Η αποφαση ειναι δικη σου η δικη σας αν ειστε πολλοι στην διαχειρηση.
θα την περιμενω πριν παρω οποιαδηποτε αποφαση για το πως πρεπει να λειτουργησω στην συνεχεια...
νατες παλι οι απειλες και μας εβγαλε και χαμηλης νοημοσυνης... αντε να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε...
03-08-2009, 19:08 #190
Μου ειπαν να ζητησω?Μαλλον εχεις παρεξηγησει...
03-08-2009, 19:12 #191
Originally posted by λίτσα
για εμένα όταν γίνεται κάποιος διάλογος και πόσο μάλλον όταν συμμετέχουν πολλά και άγνωστα κατά κάποιο τρόπο μεταξύ τους άτομα είναι φυσικό να υπάρχει και ο αντίλογος και η διαμάχη και η επιθετικότητα και η διαφωνία και οι βρισιές αν θέλεις....
δεν είναι εφικτό όλοι να συμφωνούν με όλους...πάντα θα υπάρχει και η άλλη άποψη η οποία θα εκφράζεται ανάλογα με το τί λαμβάνει ο καθένας....
και από την στιγμή που εσύ παίρνεις μια θέση αρχηγού
[b]όπως εκανα και χθες την ιδια περιπου ωρα θα στματαω να διαβαζω τα μηνυματα σας οταν βρισκω καπου επιθετικοτητα προσπαθώντας να σας την υποδεικνύω. ποια θεση αρχηγου βλεπεις να παιρνω οταν ολη η αγελη εδω μεσα προσπαθει οπως θα διαβασεις πιο πανω να με κανει να φυγω απο το σαιτ? γιατι εγραψα αγελη? γιατι κυριο χαρακτηριστικο μιας αγελης ειναι η ελλειψη πρωτοβουλιας απο τα μελη της ....Μονο μια αγελη υπακουει σε ενα αρχηγο. αν λοιπον ολοι λενε οτι εχω αδικο , μονο για αρχηγο δεν μπορεις να με κατηγορησεις οτι ειμαι αλλα για αποδιοπομπαιο τραγο! Γιατι κανεις αυτη την λανθασμενη εκτιμηση? Λογω επιθετικοτητας προς το ατομο μου , γιατι αγαπας αυτο το φορουμ και πιστευεις χωρις να μπορεις να βρεις την ηρεμια να με ρωτησεις αν πργματι σκοπος μου ειναι να κλεισω αυτο το φορουμ....Εγω ομως ρωτησα και δεν επεβαλα σε κανενα την αποψη μου ....Λεω καθε λιγο και λιγακι ...Μπορει να βρεθει τροπος να μετριαστει η επιθετικοτητα για να μπορει να γινει διαλογος?[/b]χωρίς να σου την έχει δώσει κανένας , μας ζητάς να συζητούμε με τους δικούς σου όρους , και μας αποκαλείς με χίλια δύο κοσμητικά επίθετα τί περιμένεις;;;;
στην αρχή δεν κρύβω πως είχα δυσανασχετίσει και εγώ, βλέποντας όμως την ανάγκη σου για επικοινωνία είμαι διατεθειμένη να επικοινωνήσω....
όχι όμως με τους δικούς σου όρους....αλλά με τους όρους που προβλέπει ένας υγιής διάλογος....ακόμα και με τις παραφωνίες του...
και κάτι άλλο....για εμένα το φόρουμ δεν είναι καθόλου μα καθόλου επικίνδυνο....
αντίθετα με βοήθησε σε πολύ κρίσιμη φάση της ζωής μου....
βρήκα στηρίγματα εδώ μέσα που δεν περίμενα πως θα συναντούσα ποτέ στην ζωή μου...και ακόμα βρίσκω....
και για να γνωρίζεις με ποιον συνομιλείς....είμαι η λίτσα 29 ετών πάσχω από βαριάς μορφής κατάθλιψη με παρακολουθεί γιατρός ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή και είμαι στην ανάρρωση......
είμαι ψυχικά ασθενής....ούτε ψυχάκιας...ούτε χαπάκιας....
αυτά τα λίγα ελπίζω να μην σε κούρασα....
03-08-2009, 19:13 #192
Οσο για τα αποσπασματα δεν ξερω πως να κανω παραθεση και πειραματιζομαι..Θα αργησω λιγο αλλα θα τα εχεις..
03-08-2009, 19:17 #193
ζηνοβια για παραθεση επανω δεξια quote
03-08-2009, 19:17 #194
ολη η αγελη εδω μεσα : πρωτα μας λες ψυχοπαθεις, τωρα αγελη ...Δεν ειμαστε αβουλα οντα πανο..
03-08-2009, 19:17 #195
Μου ειπαν να ζητησω?Μαλλον εχεις παρεξηγησει...
βλεπεις κανεις δεν ειναι τελειος...
οταν απο το πρωι δεχομαι επιθεσεις ειναι λογικο στο τελος να παραβαινω ο ιδιος του κανονες επικοινωνιας μου κατω απο υπερβολικη πιεση.αυτο ζηταω να μην συμβαινει σε κανενα
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία