κινδυνος παχους? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Senior Member
    Για την τριχόπτωση δεν υπάρχει πρόβλημα και να πέσουν λίγο περισσότερα μαλλιά θα βγούν δεν χαλάει το τριχοθυλάκιο όσο για την δεύτερη παρενέργεια σίγουρα για μένα υπάρχει πρόβλημα,αλλά μπροστά στην ψυχική μας υγεία είναι το λιγότερο αφού επανέρχεσαι στα φυσιολογικά σου μετά το τέλος της θεραπείας

Senior Member
    ρε ειστε γυναικες εσεις λογικο ειναι να μην εχετε προβλημα τριχοπτωσης...οι ανδρες ομως?και ενταξει τα κιλα πεσε τα χανεις αλλα τα μαλλια δε τα ξανακολλας!

Senior Member
    Σε ποιο φαρμακο συγκεκριμενα αναφερεσαι...μην ακους τι σου λενε πηγαινε και διαβασε μονος σου.
    Τριχοπτωση νομιζω δεν εχω ακουσει για τετοια παρενεργεια.Φυσικα μπορει να κανω και λαθος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    keep, το cymbalta ας πούμε είχε τέτοιες παρενέργειες.το είχαμε διαπιστώσει αρκετά άτομα.

Senior Member
    Α οκ δεν εχω διαβασει ποτε για το συγκεκριμενο.
    Αναφερεται στις επισημες παρενεργειες?
    Τεσπα ειναι σοβαρη παρενεργεια δεν θελω και εγω να γινω καραφλος και χοντρος
    Ας γινω αργοτερα οταν με παρουν τα χρονια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αυτό είναι το θέμα δεν αναφερέται, αλλά συμβαίνει.γιατί δεν μπορεί να είναι σύμπτωση σε τόσα άτομα.εσύ ονειρεύεσαι για το μέλλον σου να γίνεις χοντρός και καραφλός?

Senior Member
    Καραφλος δεν γινομαι δεν εχω τα γονιδια...οσο για το χοντρος αμφιβαλλω ολα υπο ελεγχο...παλια με τα risperdal ειχα παχυνει και εγω πολυ.

Page 2 of 2 FirstFirst 12